Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezek után jóérzésű ember mindenképpen a Dallasnak szurkol. Fájna ám szegénynek...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na majd betesztelem

-
stvnppp
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszönöm, majd elnézek arra.
Ahogy így keresgettem, több helyre is ki van írva, hogy kosárlabda, de a programok között sehol sincs feltüntetve.
Úgy látom, hogy az lesz, hogy bemegyünk pár helyre, és ahol hajlandóak benyomni a sport1-et, ott fogjuk nézni. A baj amúgy csak az, hogy most van a Roland Garros is, és sok helyen lehet nem fognak váltani, ha más azt nézi. -
Psychonaut
veterán
Kiraly utcanak a korut feloli harmadanal, a Kuplunghoz kozel (szinte mellette) van egy sportkocsma, ahol NBA matrica/felirat is van az ablakon, szerintem erdemes lenne egyszer benezned. En meg nem voltam, mert csak ugy egy hete akadt meg rajta a szemem, mikor mentunk inni este.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz!
Nem tudtok Bp-n valami sörözőt/pub/kocsma, ahol meg lehet nézni az sport1 ismétlést? Minden sportbárban (amit ismerek) csak focit tolnak
Amúgy Wade az egyik kedvencem, de most hajrá Mavs!

-
ben11
őstag
Akkor ezt imádni fogjátok

LeBron James Road To RedemptionÉs csak azért is HAJRÁ HEAT!!!

-
-
Psychonaut
veterán
Na, akkor hajra Dallas, es csakis Dallas. Kivancsi leszek.
-
birka1337
tag
yesyes, jöhet a dallas

-
Eh, kiestünk, pedig most is közel volt. Valahogy mindig elfogy a végére a Bulls. Noah, megint nem sokat csinált, az a 18-3 futás meg...

Na mindegy, idén azért best record, év edzője, alapszakasz MVP és főcsoportdöntő. szép sor ez is.

A döntőben viszont akkor már Dallas. Nagyon rájuk férne 2006 után a reváns, az tuti.
-
diegho
nagyúr
Na most ha Dirk úgy dob, mint OKC ellen, akkor nem mindegy ki fogja? Ha az egész Miami fogja, akkor is dob 30 pontot.
-
fefe9
tag
Nem biztos, hogy jól gondolom, de szvsz. Marion inkább James-t fogja majd, Wade inkább Terry-t/Stevenson-t kapja meg ajándékba.
A Bosh-Chandler birkózás jó csata lesz.Nowo levédése: ez nagy lutri, James, Bosh, Haslem, a német sokat mozog a periméteren, tehát fürge ürge kell hozzá (ha Marion még a másik oldalon lenne, akkor nem lenne kérdés

-
vallas
őstag
Hát ez nem jött be...
Kicsit azért féltem a Dallast...de nyerni kell...
Jamest szerintem nem fogjuk tudni tartani, de ha Wadet, és Bosh-t igen akkor szerintem jók az esélyeink, mert irányító poszton sokkal jobbak vagyunk..
Wadet megfogja Marion, Bosh-t meg Chandler és Nowo
A kérdés, hogy Nowot ki fogja a Miamiben? ötletek?
-
vallas
őstag
Akkor ma nyerjen a Chicago és legyen 7mecsses a keleti döntő!
-
diegho
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Kobe jó lesz még, csak kell mellé hozni egy taknyost, akit betanít és méltó utóda lesz. Amúgy totál megértem így a félredugások fényében, hogy miért estek ki ilyen simán a Dallas ellen. Elég gáz lehet úgy együtt játszani emberekkel, hogy tudod a feleséged/barátnődet kezelgették... én ilyen esetben biztos, hogy kórházba küldtem volna egy-két hónapra, azt aki ezt meg merte tenni.
-
diegho
nagyúr
Mike Brown! Van egy olyan érzésem, hogy nyáron nagy építkezés lesz. (amit remélem a Gasol, Brown, Bynum trió azonnali elküldésével kezd)
-
diegho
nagyúr
OKC-nél annyira kijött az, hogy rutintalanok. Utóbbi két meccset nagyon elcseszték. Elsőnél 15pontot adtak le 2 perc alatt utóbbinál végig vezettek. Úgy látom Durant nem tudott igazán koncentrálni a fontos pillanatokban. Ha Dallas-Miami lesz, akkor életemben először a Dallasnak fogok szurkolni, ilyen se lesz többet.
-
vallas
őstag
DALLAS!!!

-
-
Kickass
őstag
-
fefe9
tag
Hoppá, kérem, Mike Miller mikor tanulta a mostani meccsen bemutatott dolgokat?
Lemaradtam. Kétségtelen, nem csak triplát tudott dobni, de ennyire nem volt sokoldalú.
Szimpatikus játékos egyébként.Semleges szurkolóként remélem, jó döntő lesz.

-
ben11
őstag
Na kérem, Dallas-Miami nagydöntő esélyes ahogy jósoltam.. De várom már!

-
Psychonaut
veterán
Jeeezus Dallas mitjatszott...Nowo!

Ezek utan mar fel labbal dontoben erezhetik magukat, mert ez nem csak a W miatt szamit, hanem lelektani gyozelem is az Oklahoma felett...azert 17-2-es run az utolso ot percben...nem semmi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megérdemli a Dallas
. OKC majd még próbálkozhat... -
Az utolsó 5 perc a rendes játékidőből mekkora volt...

-
vallas
őstag
Ez komoly teljesítmény volt, Dallasi részről

Dirk meg GOOD módba kapcsolt a végén...
Ezek után be kell húzni a következőt otthon...
-
fefe9
tag
Dirk bátyó ismét nagyot játszott.
Megérdemelne ez a Dallas egy komoly sikert, OKC számára, történjen bármi, már a jelenlegi eredmény is nagyon figyelemreméltó.
Én úgy látom, ha Nowo-nak megy, és fegyelmezett -bár ő nem az a csapkodva hisztizős típus, de látni rajta, ha gond van-, akkor a csapat is átveszi a vezér hangulatát. Ez lehet a kulcs a továbbiakban szerintem. -
ben11
őstag
Úgy néz ki OKC kiszállt a harcból..
-
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Na igen. továbbra is az áll, hogy a három nagymenőből kettőt mindenképp le kell venni a pályáról vagy legalább a kedvüket elvenni. Bosh nem volt gyenge, ellenben Noah (1 pont)
.Amúgy Bulls fan létemre a Dallasnak én is odaadnám, ha kiszenvedik (bárki ellen), mert már nagyon rászolgáltak. Örülök is kicsit, hogy a tavalyi döntősök elvéreztek (bár a Boston nagy meglepetés volt...), mert így változatos és izgalmas a dolog.
-
Kickass
őstag
megvan a 2., ha kovetkezo meccs meglenne akkor a hatralevo meccseken a 10bo csak 9 kormom ragnam le
hogy Haslem papa ennyi pluszt hozott volna? lehet...mentalisan mindenkepp -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem is tudom ebben lehet-e helyesen állást foglalni,de én is ezt gondolom. A Dallas (Kidd, és Nowitzki főleg) megérdemli (valószinüleg utoljára)

-
ben11
őstag
Mit csinált OKC? Vagy mit nem csinált?
Katasztrófa volt az első negyed, de még a félidő is.
Szegény Durant elég elkeseredve nyilatkozik. -
diegho
nagyúr
Eldőlni 100%-osan nem tud, de szerintem senki sem fog 3-1re vezetni, mert 2-2 lesz mindkét párharc 4 meccs után.
-
diegho
nagyúr
Teljesen felesleges tippelgetni, az első 4 meccs után sem biztos, hogy bármelyik párharc is eldől.
-
birka1337
tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
2294 es HSZ emre gondolok
Persze értem én h csak a piszkálódás megy itt, nekem sem volt más célom azzal a bizonyos kipukkant lufi hasonlattal. Csak tnap megneztem a meccset, es amikor mar biztos volt h nyert a mia, gondoltam vmit erre most muszaj lesz írnom
.
Egyebkent en úgy év elejétől fogva követem a HEAT meccseit, meg egyáltalán az egész NBA-t, előtte nagyon sokáig nem is neztem(csak neha neha), ugyh nagyon melyen tenyleg nem latok bele a dolgokba, ettől függetlenül szeretek szakérteni
.ugyh reszemről no offense

-
Kickass
őstag
nah az OKC is elcsipett egyet Dallasban, meg ott is lehet izgalom
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
birka1337
üzenetére
Egy-két olyan mondatot idézel nekem, ahol ezt irja valaki, hogy a Bulls a legnagyibb, és esélye sincs a Maiaminak?
Az meg, hog ykinek melyik csapat szimpatikus szerintem nyugodtan lehet mindegy. A Heat drukkerek nagy része 2 éve azt sem tudta,hogy van ez a csapat. Nyilván itt is vannak kivételek,de ez sokakból vált ki ellenérzést, elismerheted.
-
birka1337
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
En nem hurrogtam a Bullst eddig se, es most sem hurrogok, csak arra lettem figyelmes h megy a heat fika.
Ha visszaolvasol 1 oldalt, rajösz h itt mindneki arrol beszélt h a miami mit keres playoffba és h a bulls a legnagyobb es h semmi esélye nincs a miaminak megverni a bullst stb. stb. Ezért írtam h kipukkadt a lufi
-
Tristis
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
A final fourban minden csapat tud valamit, amiben egyedi:
Dallas - Chemistry
Miami - Defense
Chicago - Offensive rebound/ secound chance pointsNo és akkor itt jön a OKC. Hmm-hmmm
Ugye, hogy nagyon kell gondolkodni?! Ez itt a baj.... talán fast breaks point, de az sem annyira jellemző, hogy... és kicsit még fiatalok egy ekkora díjhoz. Én erre alapozom az elméletemet. -
Psychonaut
veterán
válasz
birka1337
üzenetére
Milyen lufi? Azert az nyilvanvalo volt, hogy egyik csapat sem akarja a masiknak adni a focsoportdontot, ahogy az is, hogy mindketto nagyon eros, nagyon jo, es nyerni akar.
Es most, hogy nem nyert a Bulls, kipukkadt a lufi? LOL, mintha sztarolva lettek volna, vagy a Miami le lett volna irva...
Tristis:
Nagyon féltem a Dallast a leendő keleti ellenfelétől
Szolid allasfoglalas a focsoportdonto vegeredmenyerol.
(amivel egyetertek termeszetesen) -
birka1337
tag
hoppp, kipukkant a lufit

GO HEAT

szerk: Bibbyre és Chalmersre visszatérve, nekik a playoffban valahoyg eddig nem sikerült villantani, pedig szortak a 3-asokat a szezonban rendesen. (Chalmers pedig sérülése óta nem igazán remekel).
-
Tristis
őstag
Fantasztikus meccs volt a tegnap éjjeli! Nagyon szoros csata, nem nagyon lehet sokat hibázni, mert a másik csapat azonnal kihasználja. Igazi csemege ez a párharc! Nagyon féltem a Dallast a leendő keleti ellenfelétől. Ahogy a Miami védekezik és ahogy a Chicago szedi a támadó pattanót... Azért én a Dallasnak fogok szurkolni, mert a legjobb barátom is Dallas-os. Hajrá Dirk!
-
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
"Reméljük Spoelstra nem jön erre rá"
Magától biztos nem.

Egyébként azért is volna jó, ha a Bulls legyűrné a hőhullámosokat, mert most nagyon nagy esélyük van és jövőre lehet, hogy nem lesz ennyire jó évük. Persze nem lehet előre látni semmit, de mivel ez eddig nem volt szokás náluk az utóbbi években, hogy liga-elsőként jutnak a rájátszásba, most kellene kihasználni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Kickass
üzenetére
tavaly előtt is, de ettől tény, hogy keleten több erős csapat van.
Kelet: Bulls, Celtics, Heat, Magic, Hawks, NY mindegyik jó állománnyal rendelkezik
Nyugat: Mavs, OKC, LAL ami jó állománnyal bír bár a LAkers kérdéses jövőre, a macik csak meglepetés csapat volt, a Spurs totál esélytelen volt a főcsoport döntőre, mindegyik csapat verte volna őket. -
Kickass
őstag
ez a meccs se volt szep es egyre inkabb az az erzesem, hogy ez a keleti donto brutalis meszarlassa fog idovel avanzsalni, siman benne van a 7 meccs
termeszetesen Miami-t szeretnem dontobe mint talan egyetlen ellenpont a nagy ossznepi PH-s nba topikos utaljuk a heatet/jamest osszefogasban

de akarmelyik csapat is jut a dontobe szerintem bajnok lesz, a Macik-OKC parharcon kivul az eddigi nyugati playoff parharcok inkabb tuntek babazsurnak mint verremeno kuzdelmeknek, ellentetben kelettel -
Áh, egyenlített a Heat... pech. Pedig megint majdnem sikerült a háromból kettőt levenni a pályáról. az első negyed egész jó volt. Azt látom, hogy ha sikerül megtörni James vagy Wade jó napját és keveset adnak el, kevés a jó kontra, akkor verhető a Heat. Erre kellene rágyúrni a következő meccsig.
"Lehet, hogy hülye gondolat, de Chalmers nem lenne jobb Bibby helyett? Már úgy értve, hogy ő játsszon többet, nem Mike..."
De, mindenki csodálkozik is, hogy Bibby kezdő, de nagyon ragaszkodnak hozzá valamiért... mondjuk én nem bánom, így Rose tud élni a pályán legalább.

-
fefe9
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Elég balszerencsés csapat, jah...
Hopp. Heat behúzta a második meccset. Csak az összefoglalót láttam, de az alapján úgy tűnik, James megrázta magát.
Noah micsoda sprintet vágott ki, tiszta Stoudemire-feeling.
Deng buzzer-beater-e is nagyon ott volt.
Ami még feltűnt, Haslem felpörgött, gondolom, ez jót tett a Heat-nek, főleg hogy Boozer elég halovány volt a másik oldalon.
Lehet, hogy hülye gondolat, de Chalmers nem lenne jobb Bibby helyett? Már úgy értve, hogy ő játsszon többet, nem Mike... -
Psychonaut
veterán
Minnesota ismet hozta a formajat a lotteryn. Szegenyek...

-
Tristis
őstag
Dirk kapitány nagyon komolyat játszott

(mondjuk de csúnyán kapta a hazai pályát is...
)Nate hatalmas tudáskülönbségét megmutatta Barea-val szemben. De jó, hogy nem minket rígat már ez a gyerek...

-
fefe9
tag
Közben lezajlott a draft sorrend kisorsolása (nem találok jobb kifejezést a lottery-re, elnézést).
Úgy látom, a Cavs és a Jazz a szerencsésebbek közzé tartozik, sajnos nem volt időm kivesézni az idei újonc felhozatalt, csak az első helyre jósolt Kyrie Irving-ről néztem meg egy videót. -
ben11
őstag
Nowo mit játszott ma
24/24 bünti 48 pont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy látom, hogy az lesz, hogy bemegyünk pár helyre, és ahol hajlandóak benyomni a sport1-et, ott fogjuk nézni. A baj amúgy csak az, hogy most van a Roland Garros is, és sok helyen lehet nem fognak váltani, ha más azt nézi.

,de erre kiváncsi vagyok mi sül ki ebből.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

24/24 bünti 48 pont!