Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
-
scope2007
addikt
azt nehéz megcsinálni

én az első meccset nem láttam sajna "élőben" meló miatt!
de másnap este 20:00kor volt ugye az ismétlés... egészen este 7ig kihúztam, eredmény nélkül erre egy ismerős jött, ahol kávéztam.. és elkezdi na mivan kikaptatok?
: D
omg nabazzzz
[tuti azért juthatott eszébe, mert pont heat mez volt rajtam]ez nem bagoly-ság kérdése

én éjjel és délután szeretek fent lenni.. délelőtt aludni
de néha éjjel is megyek melóba.. így akkor kimarad az éjszakai live nba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
perempe
veterán
szerintem is a Pacers lesz az igazi ellenfél, ha lesz vki.
állítólag jó védekező csapatok ellen szenved a Heat.Danny Granger helyett Paul George nem is rossz...
---
nyugaton a MEM/LAL győztese és a SAS is döntőbe juthat. meghibbantam, ha azt mondom, hogy szerintem a GSW is esélyes lett volna Lee-vel? -
diegho
nagyúr
Az a durva, hogy ez a pad tényleg olyan nevekből áll, akik más csapatokban kezdők voltak/lennének. Nem tudom pl, hogy a Pacers hogyan áll anyagilag és mennyire van tele a sapka, de oda, ha menne még 1-2 jó játékos, akkor talán versenyben lehetnének, a LAC kerete is elég erős, de ott valahogy nincs meg az a szintű alázat, ami egy gyűrűhöz kell. NYK-ban kevés lesz a 2 sztár, ha Amare-t kidobnák és a helyére szereznének valakit, akkor talán odaérhetnének. Rose pedig szerintem teljesen összezuhant, nem lesz már belőle jó játékos. Kobe-nak nem lesz már több kimagasló szezonja, plusz a LAkers vezetés teljesen semmirevaló, pedig lehetne építkezni a Howard, Gasol, Kobe hármas mellé, de Nash minek kellett...?! Spurs túl öreg. OKC-ben szintén csak 2 sztár van. GSW még akik egészségesen odaérhetnének, de még nem elég érettek hozzá szerintem, viszont szép jövőjük lehet.
-
stvnppp
senior tag
Én is bírom Wadet, az egyik haverom kedvence is volt sokáig.
Lebron visszatérése még csak pletyka, nem lehet tudni mennyire van valóságalapja, de a Cavs úgy alakítgatja a keretét/cseréit/draftjait/sapkáját/akármit, hogy egy nagy nevet tudjon igazolni a nyáron. Nyilván Lebront akarják visszahódítani. Emellett Irving és James minden egymás elleni meccs előtt körbeudvarolja egymást, James pedig hangoztatja, hogy még mindig a kedvenc városa Cleveland.
OKC? Ez nekem új!

-
stvnppp
senior tag
A helyi pályákon nem hiszem, hogy találkozunk majd vele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerkesztésre: Talán megcsillant egy halvány reménysugár!
Amúgy tegnap láttam, hogy a Váci utcában (Bp.) nyílt Foot Locker üzlet, de sajnos a körülmények nem tették lehetővé, hogy benézzek. Valaki nem járt még ott, hogy milyen készlettel rendelkezik a bolt?
-
-
-
FireKeeper
nagyúr
inkább az all star gála előtti celebrity meccsen kéne játszania. az ő szereplése inkább csak amolyan kuriózum lenne minden kosárkedvelőnek, de egy futó bajnokságban szerintem már ne erőltesse magát. mindenesetre ha mégis újra beszáll egy időre, azt biztos hogy meglesem, mit tud még 50 évesen.
-
Orton96
aktív tag
Ezzel csak azt mutatta meg, hogy mennyire buta (finoman szólva... nem feltűnő, hogy nem áll körülötte egyáltalán senki?) és mennyire béna...
Amikor Rasheed Wallace csinált hasonlót, ő legalább bedobta.@ben11
Szerepet cseréltek a másik LA-i csapattal. Csak Kobet tudom sajnálni, mert ő tényleg nagyon odateszi magát.
-
stvnppp
senior tag
Ez semmi. Volt sulimban volt olyan, hogy kézimeccsen dobott egy csaj öngólt. Ott még a saját kapusát is fel lehetett volna ismerni! Itt a srác gondolta, javít egy kicsit a rebound átlagán.

(#2965) perempe:
Nem rossz gyerek Lin, csak sokat kell még fejlődnie.Más:
Nagyon jól játszik mostanában a Bulls, Thibodeau mester tudása megint megmutatkozik. A Celtics elleni meccset végignéztem, nagyon összeszedett volt az egész csapat. Tegnap éjszaka pedig NY-ban verték a Knickset! (valaki nem nézte véletlenül, mi volt ez a sok kiállítás?) De kár, hogy nincs Rose.
-
-
attiati
veterán
Akartam is kérdezni, hogy mi az a lebron 23, mert sehol sem volt nyoma a netenKorábban létezett belőle Lebron 5-ös sorozat is.
Vajon a Lebron 9 akkor a 7-esnél is jobb lehet?

-
attiati
veterán
Nike Lebron 9 Playground labdához mit szólsz?
egyetlen véleményt találtam róla a neten és az nem teljesen pozitív
5e-ért tudnám beszerezni.
Néztem a Nike Dominate-t is, amit írtál, de világvégi webshopokból tudnám csak berendelni +1-2000 ft szállítási díjért, és kb 6e ft-ba kerülne.
Hol lehet sportboltban nike labdákból válogatni személyesen? Westend új Nike boltban?
-
attiati
veterán
köszi
a pontos típusa Nike Dominate BB0361?
gondolom ő ugyanaz, csak más színű? -
attiati
veterán
nike lebron 7-eset láttam csak neten.
Pont egy nike-ot néztem intersportban, tiszta fekete, 6e volt, oda van egy 15%-os kuponom, szóval 5 lenne. Tapad az ember kezébe, nem volt gumi tapintás érzésem.
és milyen az a nike dominate?
Nike baller-ről tapasztalat? Használtan egy nike trifecta-t is néztem. Esetleg az?
-
ben11
őstag
Néztem a honlapot, ami tetszett (és nem csillagászati áron volt) abban nincs méret.. Komolyan, nincs egy normális kosaras bolt hazánkban??
Quick Handle-re már pályázok egy ideje. Külföldről meg nem merek rendelni, haverok is elkezdték a kamu cipőket kapni..

-
vallas
őstag
Kosárcipő fétisem van biztos....
Most egy Kobe v ben játszogatok, meg abba járok futni rekortánra, ez pont jó lenne kövi szezonra.
mióta meg van a kobe v azóta alig vettem fel a Jordan 9-m, mert annyira kényelmes a félcipős verzió, pedig az volt előtte az álom lépőm.
mondjuk nekem a térdem szar, nem a bokám....
-
diegho
nagyúr
Én is hozattam már kintről 2 párt, de mióta megtaláltam ezt a kis boltot inkább abból a 3-4ből vásárolok, elég magas a lábfejem is és próbáltam már olyan 14-est, ami nem volt jó, a legbosszantóbb az, amikor van egy 13-as, ami tök szuper lenne, de ugyebár az éppen pont nem jó, legutóbb egy szuper nyári Fila-t kellett otthagynom emiatt, lett helyette egy Nike air dupla annyiért.
-
diegho
nagyúr
Én akkor mit mondjak? Itthon cipőt kapni elég nehéz 14-es méretben, jártam olyan hatalmas alapterületű nike mintaboltban, ahol 12-es volt a legnagyobb, amit árultak és néztem bután az eladó csajok, hogy hát ők még nem is láttak 14-est. Na kösz mondom. Itt vidéken van egy sportbolt, ahol szokott lenni mindig 3-4 féléből 14-es (volt náluk 17-es is és el is vitték!!!) szóval örülök, hogy egyáltalán kapok valamit, számomra olyan, hogy választék nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nets meze nem lila-sárga. 
Most ez jutott eszükbe.

Ami pedig outdoor az itthon vagy nincs, vagy baromira drága. Mindenesetre köszönöm szépen a segítségedet.
Amikor Rasheed Wallace csinált hasonlót, ő legalább bedobta.