Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ifju
aktív tag
Srácok, helyi idő szerint 2-kor vagy 3-kor lesz? :-)
-
perempe
veterán
NBA Draft Big Board: Top 75 Players
[link] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
Az hagyján, hogy alacsonyabb náluk avgy 10centivel minimum,de nem si nagyon tud ugrani.
Én egyébként azt nemtudom, hogy Gasol (akit Artest után a legjobban utálok a Lakersből) minek örül örjöngve, mikor Robinson és Rondo mellett lepattanóból zsákol? Hm? valaki meg tudja mondani?

Sheed meg kiállíttatja magát az első negyedben szerintem. Újabban ez az uj hobbija
Pedig birom, szerintem nagyon jól tolja.Az meg, hogy a Lkers nem "érdemli" meg a címet az tuti. Kobe Bryant megérdemli, megérdemli az MVP-t is, de könyörgöm ő nem egy csapat, ezt a többieknek is tudni kellene a Lakersben. Ezért is nem érdemlik meg. A Bostonról mindenki azt mondta a Playoffba sem jutnak be, aztán megrázták magukat, és nagyon szép teljesitményt hoztak komoly erőfeszitések árán. Nem beszélve arról, hogy Keleten kiket kellett nekik kinyomni (Cavs, Magic). Lakers meg? Lusta banda, semmit nem csinálnak, ahgyják, hoyg Kobe elvigye a hátán az egész csapatot. Na ezért nem szeretem őket.
-
Tristis
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Marad, viszont ő meg csapkod és nem fog sokat játszani... Nagyon nem lesz egyszerű, de én arra is büszke vagyok, hogy ezideáig eljutottak a srácok. Nem akarom temetni őket, de nagyon büszke vagyok rájuk!
Remélem azért tökösek leszünk és nekik megyünk amennyire csak lehet. Davis asszem 2,06cm magas
az a ciki, hogy a többi mégnagyobb marha 
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát, ha már Perkins nem játszik, legalább abban bizok, hogy a jó öreg Rivers nem őrül meg, és nem gondolja ki megint Williamst centerbe, mert akkor végünk
Davis nemtudom mit tudna csinálni, mindenkinél fél méterrel alacsonyabb, és még csak nem is tud ugrani. marad Sheed? -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
perempe
üzenetére
Valahogy ugy. Rondo álla után kikapcsoltam. Mondom ezé' én nem maradok fent. A leghulladékabb meccs volt a szezonban. Valahogy arra emlékeztetett, mikor még Schumacher javában tolta az F1-ben. Megnézhettem minden vasárnap ahogy ő egy körrel mindenki előtt.

Másik: Ha Kobe mégegyszer azt nyilatkozza valamire, ilyenkor, hogy "Its not a big deal, ya' know", akkor lehet kiutazok LA-be valami tompa tárgyal

-
perempe
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
A 3. végén kikapcsoltam.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
Engem a mentő fog elvinni

Egyébként senkise mondhassa, hogy gyenge volt a Boston, vagy valami. Illetve komolyan mondom nemtudom mi történt itt. Az biztos, hogy nagyon erősen védekezett a Lakers. (Arra nemtudom miért nem fújtak semmit, mikor Artest gyak. orrbavágta Rondot-amugy is szivből gyülölöm Artestet
) De egyébként rengeteget rápróbált a Boston,de mintha el lettek volna átkozva, semmi nem jött össze, folyton kihagyták. 
-
Psychonaut
veterán
Ez alázás volt...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Najó, leirom: Mi a faszom folyik it?

-
Tristis
őstag
Én felhúztam az órát 2:50-re. Nincs mese, ezért most fel fogok kelni!

Remélem nagy meccs lesz! (Az se lenne baj, ha nem kapnánk ki nagyon ha már kikapunk) -
Kickass
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
perempe
üzenetére
Az biztos... De akkor is. Eygedül tartotta az iramot a Bostonnal. Tényleg zseni a csávó

Ezért is utálom amugy
Olyanokat elvállal amiknek lehetetlen, hogy eredménye legyen, és mindig bemegy neki. A "hülye" behomoritott 3-asait majdnem félpályáról például kifejezetten utálom
-
Tristis
őstag
Jajj, nagyon éveztem a meccset és rendkívül hihetetlen volt, hogy ilyen szoros volt, mert ez a Boston most nagyon elverte a Lakerst. Persze volt sok lepattanó hibázás, sok ki nem kényszerített eladott labda (ugye mennyire fontos mutatók ezek), egy-két meg nem értés, egy-két felesleges támadásszövés a 4. negyed derekán és máris szoros lett. Lakers amit mutat az egyre szomorúbb. Kobe-nak fantasztikus meccse volt még úgy is hogy valami kegyetlent védekeztek rajta... Örül a fejem nagyon!
Tojok a foci vb-re 
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nagyon egybe lett most a Boston, mindenki megtalálta a helyét, ha ez igy marad én aszondom jó esély van rá. Mondjuk az viszont a Lakersenk gáz, hoyg ott Kobe-n kivül a többiek akár szódázgathattak volna egy felmosóval a pálya szélén nyugodtan. Az meg Kobe-t minősíti, hogy még igy is néha komolyan ráparáztam, hogy feljön a Lakers. Bocsánat... Kobe Bryant
Ő a legjobb az NBA-ben, ezt szerintem senki nem vitathatja el tőle (mondom ezt ugy, hogy utálom
, de ezek tények) -
Psychonaut
veterán
3:2 a Bostonnak, még egyet hozni kellene...inkább, mint hogy a Fakers és Kobe örülhessen...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na, most tudtam megnézni csak a csütörtöki meccset. Soha többet nem nézek nba.com-os összefoglalót. Hát, hogy ennyire más jöjjön át belőle, mint amilyen a meccs volt
Úgy tünt, mintha Kobe semmit nm csinált volna. Közben meg, ezekkel a hármasokkal... ha nem tudtam volna az eredményt már, akkor be lettem volna kaksizva egy kicsit 
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
Ilyeneket ne is mondj, mert elsirom magam
De komolyan... Nem sokáig láthatom már Ray Allent, nehogy már ne a Bostonban lássam addig is. Egyébként szerintem marhára maradni fog. Nem ugy ismerem az "öreg Riverst". De szerintem ezeket a dolgokat soha senki nem tudja előre látni. Legalábbis én eddig még mindig meglepődtem milyen cserék jöttek ki ahoz képest amiket én kitaláltam magamban. -
Tristis
őstag
Szerintetek hogy áll a Boston a fizetési sapkával? Ha meg tudnának csinálni egy Ray-Wade cserét, akkor jövőre is bajnokesélyesek lennénk nagyon komolyan. Nem tudom erre mekkora esély van és azt sem, hoyg Wade mennyire szomjazik a sikerre. Szerintetek mennyire elvadult az elképzelésem? Először én is annak találtam, utána gondolkodtam rajta és nem is tudom....
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egyébként pont ezért gondolom én azt, hogyha ezért a lelkesedésért megkapja a kellő figyelmet, és támogatást, meg persze képzést, akkor a jövendő Boston egyik fontos játékosa lehet Rondo mellett. Nagyon nagy bajban van ilyen szempontból a Celtics, mert valószinüleg az NBA "legöregebb" csapata. Pár éven belül a big three-ből nem lesz már ott senki valószinüleg.
-
sgergi
veterán
válasz
Tristis
üzenetére
Hatalmas volt Davis! Én is ordítoztam már minden felé, mert ez a srác mindent megtesz azért, hogy pontot szerezzen. Ha kell, a földön fetreng a labda megszerzéséért, és minden labdáért küzd. Még úgy is, hogy csöppet túlsúlyos, és nem éppen egy képzett játékos. De ezért szerethető igazán.
Egyébként a meccs jó volt, és most a Boston erősebbnek tűnik. A következő meccset is hozniuk kell. -
Illidan
tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Nem semmi figura ez a "Big Baby" Davis. Korábban Shaq-nek voltak hasonló ünneplései egy-egy kosár után, de Davis még rajta is jócskán túltesz. Amikor ordítva, habzó szájjal rohant a kispad felé Robinsonnal a nyakában, az nálam mindent vitt

Kellett azért ehhez a jó teljesítményhez Bynum kiválása. Nélküle a Lakers elég gyenge középen, főleg védekezésben. Lepattanókban is kikaptak, és a gyűrűt is sokkal bátrabban támadhatta még a legkisebb Robinson is, hatékony légelhárítás hiányában. Nagyot játszott egyébként a kicsi, Fisher nem igazán tudta felvenni a tempóját. -
Tristis
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Azt hiszem kicsit sokat üvöltöztem hangosan a lakásba, hogy gyerünk bébi, gyerünk!! Szomszédok azt hiszem kicsit kivoltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6 játékos dobott 10 pont felett, Allen nem dobott jól, de megtalálta a helyét, hogy tud segíteni. Én most azt érzem, hogy nagyon jó lelki egyensúlyba került a Boston ezután a meccs után és komoly esély van, hogy elhozzuk a következőt is. Lakers-t abszolút nem értem, kicsit ilyen anyámasszony katonája csapat volt, pedig esélyük volt komolyan a 3-1-re. Amikor Garnett elkezdett tapsolni...
Azt hiszem ezért lehet szeretni ezt a csapatot 
-
Illidan
tag
Vajon lesz-e a döntőben olyan pillanat, hogy az Allen-Pierce-Garnett trióból mindhárman (vagy akár csak ketten) a képességüknek megfelelő teljesítményt nyújtják majd?
A második összecsapáson Garnett betlije, most pedig Allen... A döntőrekordot érő 8 triplás teljesítménye után a legutóbbi "produkció" szerintem szintén rekordgyanús.
Pierce is mélyen tudása alatt játszik.
Ha szeretnének bajnokok lenni, akkor ideje lesz összeszedniük magukat, a mai meccsel kezdve. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
Én annyi panazst hallok mindenkitől ezekre abírókra most, hogy ha nem tudnám, hogy a Nike ugyis megvette az egészet
, még azt gondolnám, fellázad a nép. Tényleg mindenkinek szemet szúr.Cska az összefoglalót néztem,de pl. azt végül befújták, hogy Rondorol ment ki az a labda? Mert az tényleg durva, nem is csodálom, hogy neki akart menni a bírónak

-
Tristis
őstag
Bíráskodás 1:1. Csapatot sajnálom, jobb volt a Lakers. Legközelebb jobb lesz.

-
sgergi
veterán
Megnéztem. Nem vagyok boldog. Szerintem meg lehetett volna fordítani a meccset, de ez most sajnos nem ment. Allen pedig hihetetlen, amit művelt, de nem éppen pozitív felhanggal. Fisher viszont nagyot játszott.
-
Tristis
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Nem tudom mi a szép abban, hogyha vernem kell a fejem a falba folyamatosan és nem csak a bostoni, de a los angelesi faltok miatt is, mivel már azok is fájtak annyira színvonal alatti volt a bíráskodás. A bíróknak meccseket kéne fújni és nem lélektani libikókajátékot játszani és főleg nem egymással.... Értem én hogy a sok akció és a gyorsaság miatt van ilyen sok ítélet, de azért tényleg kritikán aluli a fújás még a DÖNTŐBEN is! Hihetetlen. Ezeket a bírókat kizárnám a ligából... Egy kézimeccsen még NB2-ben is tisztességesebb a játékvezetés sokkal az NFL-ről nem is beszélve, pedig ott is van akció és miket meglátnak már a sporik?!?!
Reméljük a következő meccsen lesz
folyamatoskosárlabda is.
Egyéb iránt nagy örömömre szolgál, hogy nyert a csapat, bár tényleg nekünk fújtak talán egy kicsit ebben az őrületben.. Szerencsére holnapután újabb meccs!
-
Tristis
őstag
Szörnyű egy meccs volt! Se ritmusa, se eleje, se vége, olyan semmilyen. Néha nagyon furcsán néztem az eredményjelzőt, amikor teljesen mást mutatott a játék képe. Aláírom, hogy a hihetetlen idióta fújással együtt is csúnyán elfújták a mi oldalunkra a meccset. Boston védekezése nagyon jó volt, de ettől függetlenül nem tudom mi lesz velünk magas posztokon. Wallace ha nem csapkodna még jó alternatíva is lehetne... Allen pedig végre beváltotta azt, amit tőle vártam ;-) Kemény lesz ez a párharc, nagyon kemény, de ez jó nekünk!
Bíróból szerintem elég egy is, akkor biztos kevesebbet fújna

-
Tristis
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Óhhh de sokára van már 16:00.... Sajnos éjjel nem volt lehetőségem nézni, de azt azért megnéztem, hogy elhoztuk! De statisztikát már nem szabad, meg eredményt se... ez annyira borzasztóóó! Még másfél óra... Mit csináljak addig?!?!?!?! Találnom kell valami munkát, mert megőrülök, de már lebeszéltem, hogy 16-re hazaérjek, főnök jófej!

-
Nyugdíjas
nagyúr
Ray Allen to the three, oh my god!
Ennyi... tananyag leadva.
Nem tudjátok, Kobe ott volt a meccsen? Nem nagyon láttam

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Illidan
üzenetére
Néztem élőben.
Gyakorlatilag amit el lehet az NBA-ben követni azt elkövették a Boston ellen. Szétvédekeztek, szétfogtak, elzártak, átdobtak "minket"....
Egy darab hármas ment be a Bostontól, ahol ott van Allen, és Pierce aki megnyerte a hármasdobó versenyt. Meg azért Sheed is szokta szórni őket, és egyet tudtak dobni. Rondo alig tudodott áttörni. Nagyon megfogta őket a Lakers.De a meccset Gasol nyerte meg a Lakersnek. Artestre sem vigyáztak, folyton betört,de Gasol mindenkit átdobott, és mindenkit blokkolt. Egyszerűen túl magas a Bostonnak a srác (ami nem csoda
). Egyedül Garnett foghatta volna,de neki sem ment. -
Illidan
tag
Az első meccsen nem igazán jöttek a hármasok a bostoniaktól, nem is nagyon sikerült szorossá tenniük az eredményt. Az nba.com-os rövid összefoglaló videó alapján elég nagy volt a különbség a két csapat között, sokkal csúnyább verés is kinézett a harmadik negyedben.
A hazaút előtt muszáj lesz összekapniuk magukat a keltáknak, mert sima 0-2 után nem sok sanszuk marad. Ha jól tudom, akkor mindhárom középső meccset még senki sem nyerte meg. -
Tristis
őstag
válasz
perempe
üzenetére
Hát ha én lettem volna ott akkor vagy elbújtam volna a hóna alatt vagy már nem élnék

Látod azt elhiszem, hogy nem tett jót neki. Szerintem Rondo nagyon jó, én még épp azon szoktam néha tűnődni, ha Perkins nem ejtene ki meccsenként 2 gólpasszt még jobb mutatói lehetnének. Williams is fantasztikus erről nincs kétség, ők talán ma a két legjobb irányító és ha beindul akkor még Nash is csatlakozik a csapathoz. Ha Bynum K.J.-t fogja fogni akkor abból bizony gond lehet Lakers oldalon, mert Garnett át fogja csúnyán hajigálni, ha nem javulnak a rugói.... Kíváncsi vagyok mennyire tud mozgékonnyá válni a Lakers (eddigi meccseken is látszódott, hogy kintről lehet nekik tisztán dobálni és akkor Allen nagyon rút ember tud lenni) és az is kérdés, hogy mennyi támadó lapattanója lesz a Bostonnak, mert most már hiába fürge meg mozgékony pl. Rondo, akkor is két fejjel kisebb.
Minden esetre én úgy látom, hogy 100 pont alatt marad a Lakers, biztosan kikap. Elég sok fog múlni a második esélyeken Lakers oldalról és a Boston védekezésén. A Boston támadójáték szerintem konstans, esetleg még szétfuthatják őket a T. Allen+Rondo párossal, majd a második hullámmal érkező Allen 3-asokkal. Kobe vs. Ray is nagyon komoly döntőfaktor lehet. Nagyon érdekes csata, két teljesen ellentétes csapat és felfogás között.

Annyira várom már! Nem bírok magammal!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
diegho
nagyúr
Sima Boston siker lesz, mondom ezt LAkers-esként. Sérült Bynum-al esélytelen vagyunk, Artest is hullámzik nagyon. A tavalyi csapat erősebb volt, pedig ott abszolút nem volt Bynum, viszont Odom jobban játékban volt, Ariza meg végig nagyon jó volt a playoffban. Idén csak akkor van esélyünk, ha Bryant és még valaki a csapatból extrát nyújt, lásd utolsó meccsen Artest, Egyszerűen öröm volt nézni amit csinált az első félidőben.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis
üzenetére
Hát az biztos. De hogy mennyire érdekes... Annyira, hogy Rondo már nem az aki 08-ban volt,de az, hogy a Celtics a Lakersel játsza a döntőt elég megszokott

Énis őszintén bizom benne, hogy Allen bácsi megtartja az órát kintről, mert amennyire hypeolva van most Rondo(teszem hozzá nem hiba, és nekem is a kedvencem), biztosan megpróbáljk "szétfogni". napersze igy pont maradhat a többieknek ideje lődözni kintről, vagy középtávolról.
-
Tristis
őstag
Kíváncsi leszek, hogy a Lakers fizikai erőfölény+magasságfölény+egy zseni ellen mit tud tenni a Boston zseni+nagyon jó védekezés+ mozgékonysága. Én úgy gondolom, hogy Ray szétdobhatja őket kintről viszont a tábla alatt jó kérdés, hogy lesz-e keresni valónk. Érdekes párosítás és nagy küzdelem várható. Alig bírok már várni csütörtökig!

-
vans?
őstag
nincs topic, úgyhogy ide írok, hátha tudja valaki:
van még slamball közvetítés a sporttévén?
-
Psychonaut
veterán
4:2, megint Lakers-Celtics döntő...akkor innentől már inkább Boston, mint LA, "kisebb rossz" alapon.
-
Kickass
őstag
Öröm nézni mostanában a Bostont (újra). Még a végén Nate Robinsonból is bajnok lesz

-
Tristis
őstag
A Kelták a döntőben!
Számomra rendkívül egyértelmű párharc volt, de végül is 4:2, amiből 4-szer nagyon elverte a Boston a Magicet, egyszer hosszabbítás után tudott nyerni egy jó Magic és egy meccsen bár addig jobban játszottak de szétfújták nekik. Ennek a mérlege elég egyértelmű, a Boston várja az ellenfelét. Nagy meccs lesz a másik oldalon! Fárasszák csak egymást
A főcsoport döntők előtt azt mondtam, hogy keleti győztes lesz, meglátjuk. Nagy csata lesz, az biztos.
-
perempe
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Csak Kobe-ra figyeltek, meg a palánk alatt a spanyolra.
Ami nekem nagyon tetszett, az Kobe a 4. meccsen. Ilyen meccse MJ-nek se volt sok.A Suns még továbbjut6.
Döntőbe jutott a Boston Celtics! -
Psychonaut
veterán
Baszki, ez tisztán mázli volt ma...Artest mehet a sunyiba a máker-buzzerével.

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Látom te össze szeretnél velem veszni
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
_stick_
üzenetére
Szinte kizárt, hogy forditson az Orlando. Főleg azért mert nem engedem meg nekik
Viccen kivül valamiért a legunszimpatikusabb csapat. Erre csak rátesz egy lapáttal, hogy itt erőszakoskodnak a kedvenc csapatommal... Ami ezen a tegnapi meccsen is ment.... Komolyan mondom, ha nem tudnak normális játékkal győzni, akkor inkább bunyóznak egy kicist? Mindigis mondtam, hogy egy sittes banda ez az Orlando. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_stick_
őstag
Túl szép revans lett volna a söprés a tavalyi zakó után.

Sajnos egy mérkőzést sem volt alkalmam megnézni, maradt az NBA.com...
Jó, nyert a boston 3szor, de abból két meccset is csak pár ponttal! Sztem van annyi az orlandóban, hogy fordítson (bár ha jól tudom ilyenre még nem volt példa). Cartrer fan vagyok, szívesen látnám az ujján a gyűrűt, bár az igazsághoz tartozik, hogy nem érdemelné meg. Nem csak az orlandoi, hanem az NBA-s pályafutása miatt...
A péntek esti sörök számától függ, de megpróbálok fennmaradni és szurkolni.
-
perempe
veterán
Egyenlített a Suns!!!
-
sgergi
veterán
Most néztem meg az orl-bos 4. meccset. Elég feszült volt a hangulat, végül nagy nehezen nyert az orlando. Nem baj, a következőt hozza a Boston.
Azért azt éreztem, hogy ezt az Orlandót nem lehet kisöpörni. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Illidan
üzenetére
A csapat motorja szerintem már nem a három "öreg", hanem Rondo, aki szép lassan a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát.
Ez egyértelmű, igy az "öregek" mellé egyre több kiváló játékos van a Bostonban, és mindezek mellé nagyon jól doloznak együtt. Nameg ahogy mondod a védelem az nagyon megvan nekik most. Howardot, Jamest is megfogták rendesen, és itt a gond, hogy eze nélkül a két csapat nem sokat ér.
Emellett Davis, akit sosem kedveltem, sőt becsuktam a szemem, ha pályára lépett
, most nagyon ott van. Vagy csak hogy megemlitsem Tony Allen és Rondo közös megmozdulásait az elmúlt pár meccsről.Tényleg nem lehet mst mondani, mint hogy a Boston annyira egyben van, mint talán még soha. -
perempe
veterán
Bynum sérülten játszhat a döntőben, ha bejutnak, ill. játszik 1általán.
-
perempe
veterán
válasz
Illidan
üzenetére
Szerintem baj van az Orlandoval, és baj van Howarddal. A '90-es években láthattunk pár jó centert (Olajuwon, Ewing, Mourning, fialtal O'Neal), most be kell érni Howarddal. (OK, Howard még fiatal, fejlődhet; elsősorban támadásban kellene.) A labdák el se jutottak hozzá, a horgokat mellédobta.
Nelson nem olyan jó irányító (passzok!), az egész csapat szenved. Lewis pocsék, Carter nem tiszta dobóhelyzeteket vállal el. Bezzeg a Celtics elzárásait jól használja ki, abból támadnak, működnek a figurák. Képzett C/PF poszton is jobb a csapat: Perkins, KG, Wallace és Davis.Szépített a Suns!!!
-
Illidan
tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Úgy gondolom, hogy nem annyira az Orlandoval van a baj, hanem a bostoniak azok, akik megállíthatatlannak tűnnek. Megkockáztatom, hogy jelenleg jobbak, mint két éve voltak, amikor a bajnokságot nyerték.
A csapat motorja szerintem már nem a három "öreg", hanem Rondo, aki szép lassan a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát. Ugyanakkor a Pierce, Allen, Garnett hármas is képes még klasszist nyújtani, amikor szükséges. Leginkább a védekezésben remekelnek. Elég csak Pierce-re gondolni, aki mellett James nagyrészt csak vergődött az előző párharcban, mezőnymutatója több mint 10%-ot esett vissza, a triplákat még ettől is gyalázatosabban dobta. Úgy tűnik, hogy bár James nagyon jó játékos, az igazán fontos pillanatokban egyelőre még nem tudja azt a pluszt hozzáadni, amire a győzelemhez szükség lenne.
A legutóbbi meccs alapján a Magic-től az is meglepetés lenne, ha egy győzelmet sikerülne összehozniuk. Nagyon egyben van most a Boston. Már csak az a kérdés, hogy mostanra időzítették-e a maximumot vagy rá tudnak még rakni erre is egy lapáttal? A döntőben a Lakers ellen biztosan szükség lesz rá. (Nem hiszem, hogy a Suns két meccsnél többet behúzhat a bajnok ellen. Spurs söprés ide vagy oda) -
TommyGun
őstag
Kissé elvagyok keseredve a Magic miatt most

Nem gondoltam vólna hogy az aki az alapszakasz uccsóü 30 meccsét 27-3ra hozza és az első két körben sörpör az ennyire összeroppanjon....baj van a fejekben orlandoban
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ez valami csodálatos. Mi lett ezzel az Orlandoval? Na nem mintha bánnám
-
perempe
veterán
A Suns szerintem erőn felül teljesített, de nem volt elég: 0-2. Grant Hill óriásit játszott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Ubuntu Linux
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem azért tökösek leszünk és nekik megyünk amennyire csak lehet. Davis asszem 2,06cm magas 
Davis nemtudom mit tudna csinálni, mindenkinél fél méterrel alacsonyabb, és még csak nem is tud ugrani. marad Sheed?