- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Erden-t elküldeni szerintem valami irdatlan baromság volt. Nem tudom mennyit kereshetett, de piszok jó kis center volt, annak ellenére, hogy nem volt tömege. ShaQ bármikor kidőlhet a kora miatt és ki lesz akkor a center? Azt megértem, hogy Kristic jött Erden helyére, talán így tudták megoldani az Oklahoma-ból. Ő egy Erden szintű emberke max. Jermaine? Tudjuk, hogy nem centernek való, inkább 4-es.
Egyetlen egy dologra tudok gondolni csak: mivel a mozgása egyre jobb és tud támadó lepattanót is szedni, bizony Davis megy be a palánk alá centernek Jermaine-nel közösen a rotációban egymást kisegítve.Azt is megértem, hogy szereztünk egy fürge csatárt 6. vagy 7. embernek. Nate-nek nem volt helye West mellett a csapatba. Egyébként is sok-sok pontot képes volt elszórni egy meccsen (idióta faltok, idióta dobó kísérletek).
Ha így nézem azért a padunk rövidebb lett, de a nevek valahogy jobbak rajta: Davis, Jermaine, Green, West, Kristic
10 ember végül is megvan. 11.-nek ott van Bradley és ennyi a csapat. Valakinek még jönnie kéne... Perk-ért nem kaptunk gubát, mert egyébként kevés a pénz...Második körös draftjogért cserélni.... ezt azért nem értem, mert ha vártak volna év végéig, ezek a srácok többet értek volna jóval ennél. Olyan, mintha még valakinek jönnie kéne... de hova? Minden hely nagyjából terített most már és arányos.
Lehet, hogy már év elején tudták, hogy Perkins-t el fogják cserélni?! Másképp minek ennyi magas ember... Megmutatták a világnak, hogy felépült és már mehet is cserébe. A baj az valóban, hogy centerből van a legkevesebb jó a ligába. Meglátjuk... Perk azért kicsit fakezű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest