Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokuskerek70
újonc
Nos ezzel a telóval kapcsolatban. 1 év letelte után elkezdett lemerülni az aksija és töltés közben is csak merült. Jelen pillanatban két ugyanilyen telefonnál jártam így. Gondolom a piacra kidobott annó első szériás telefonok: amiknek az áruk még bevezető áron is húzós: // 42990-. // csak ennyit bírjanak? Nagyon drágának találhatóak. Kérdés: esetleg lehet ezeket teljesen újra telepíteni ? A hozzá való aksik már olyan 3000-. és 5000-.Ft ért kaphatók hozzá, ha esetleg az lenne a gond, de szerintem a hardwer és a szoftwerrel is gond lehet. Esetlegesen a töltés vezérlőjével is gondok adódhatnak töltés folyamán, mivel a töltést követően nem bírják az aksik azt a teljesítményt, mint amit elvár az ember. Egy jó aksi három napig minimum jó és nem merül gyorsan, ennél a telónál viszont a napi töltés elengedhetelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest