- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
bocs, kétszer ment el véletlenül
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Megéri ez a telefon az árát?
Konkrétabban; ez a telefon 26.000.-Ft-ért, az Op3n Dott 30.000.-Ft-ért éri meg jobban az árát?
Mennyire megbízható, és milyen erős a telefon telefon része (térerő)?
Várható rá később Android 5.x frissítés?
Mennyire kevés a memóriája a telefonnak, ill. jellemzően miket lehet, és miket nem áttenni a memória kártyára?
A kamerája mennyire használhatatlan pl. Nokiához, vagy egy tényleg szörnyű Alcatel OT-995-höz képest?
Mennyire tartós ez a telefon?
Egy Alcatel OT-995-höz képest mennyivel jobb, stabilabb, gördülékenyebb ez a telefon?
A válaszokat előre is köszönöm! -
kemcsi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy M450 est .
Kérdésem az lenne rootolni lehet e már a készüléket ?
Mert van benne jó pár program ami számomra felesleges és kitakarítanám ha lehetséges , mivel nem találtam még hozzá főzött romot. -
Angel2014
addikt
válasz
AngeloDivina #339 üzenetére
OK! Köszönöm!
-
Angel2014
addikt
válasz
AngeloDivina #337 üzenetére
De az hagyján oda van írva hogy kompatibilis de hogy
és amikor felhívom az üzletet még váltig állítják és leállnak vitatkozni is.
-
Leor
csendes tag
Megleltem a könnyebb verziót és amit kerestem valójában
Beállítások --> Audió profilok---> itt ugye lehet választani a profilok között..
amelyik szimpatikus vagy saját profilt hozol létre
Én esetembe egy sajátot hoztam létre azon belül ahol lehet állítani a csengőhangokat sms-hangokat stb
Van egy olyan opció --->> {Beszédhívások csengőhang} arra kat és leges legfelülre mentsz
More Ringtones... arra kat és ott az összes Zenét behozza!! telefonon és Memóriakártyán lévőket
Remélem ezzel tudtam segíteni
-
Angel2014
addikt
Dugd össze a telefonodat usb-én Keresd meg a MEDIA mappát azon belül lessz AUDIO azon belül ringtone ha nincs hozz létre egy mappát..és abba tedd.
Igy néz ki MEDIA/ AUDIO/ RINGTONEvagy NOTIFICATION/ MP3 nyilván a csengőhangokat a ringtonéba rakod a pl az üzenet hangokat és az ertesítéseket a notificationba teszed be.
-
Leor
csendes tag
Sziasztok Tegnap kaptam kézhez Navon Mizu m450 telefont
Eddig még nem jöttem rá hogy lehet másik csengőhangot beállítani?? gyárin kívül"
Lehet vagy nem? köszi előre is
-
Angel2014
addikt
válasz
sanyoka123 #329 üzenetére
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
sanyoka123 #329 üzenetére
Én is
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Két kérdésem lenne ... Navon mizu M450 -hez gumi tokot hol lehet venni aminek a bal oldalán van a két kis kocka nyílás ...
Árukeresőn nézem.... elirányít 10 boltba ,a képen ez is van de mire odaérek a boltba olyat adnak amiben csak egy nyílás van középen ,ez ember mondja nekem ez kompatibilis a az én telómmal én meg neki ember ez hogy lehetne kompatibilis ha egész más helyen van a kamera nyílása
Nézzétek: [link]
A másik a recoveryt hogy kell használni mivel kell adni a parancsot ? Hangerő fel, home gomb , és a bekapcsolás...belépek...utána a hangerő gombbal sikerül is navigálni de a wipe casht nem tudom kiüríteni ..
A bekapcsoló gombal adom a parancsot mint a samsungoknál? -
iff
senior tag
válasz
sanyoka123 #325 üzenetére
De nem fogom frissíteni. Az előző telefonon AA v06 os volt, frissítettem BB v08-ra és még sz@rab lett. Ezen AA v07-es van.
-
iff
senior tag
Meg jött a szervizből a telefon.
Szerintem ezt is cserélték, de a munkalapon javítás van. nov.28.-án du.-án adtam le (tesco). Ma szóltak, hogy mehetek érte. Hétfőn rá csörögtem telefonon a szervizre és jövőhétre ígérték.(ez egy kellemes meglepetés volt)
A töltés fürgébb mint mint az előző telefonoknál. Egyéni build verzió: Z45_W5_S8560_A_H1.01_V07_EUROPE
-
Headbang
aktív tag
Nem èrtem hogy a real racing 3 verseny közben szaggatásmentes(erre alig lenne szüksègem nem igen szoktam játszani), viszont a facebook & messenger bármikor kèpes akadozni...
-
Toby0501
csendes tag
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok. Milyen headsetet javasoltok hozzá? Fehér vagy fekete végű kell hozzá?
-
iff
senior tag
Egy napot nem bírt a telefon, úgy hogy nem volt használva. Írtam a szerviznek és elküldtem nekik tesztelésre. Szerintem úgy sz@r az android rajta, ahogy van.
A vas nem lenne rossz, de így nem használható.
-
Toby0501
csendes tag
válasz
AngeloDivina #315 üzenetére
Köszi, közben olvastam is, hogy IPS kijelzőknél ez előfordulhat és nem kell miatta aggódni.
Más: ki lehet azt a funkciót kapcsolni, hogyha hívok valakit és a hívott fél fogadja a hívást, akkor nekem ne rezegjen a telefon?
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Toby0501 #306 üzenetére
Sajnos utólag lehet látni a legutóbb használt programokat halványan a kijelzőn, de képernyő kikapcs után el is tűnik.
A telefon automatikusan érzékeli a kártyákat bekapcsolás után, szerintem nem lehet azt beállítani, hogy csak az 1. sim-et használja és ne keressen rá rögtön a 2. simre. -
Toby0501
csendes tag
válasz
torentman #313 üzenetére
De, szerencsére ott melegedik és nem az akksinál, ahol fogja az ember. Így talán hatékonyabb a hőleadás.
Nekem viszont most elkezdett behalni a power gomb vagy nem tudom, mert úgy egy órán át nem tudtam feloldani/lezárni a képernyőt, illetve akksi kivétel majd berakás után magától bekapcsolt, mintha be is lenne ragadva a gomb. Érdekes, mert ha nyomom a gombot, érezni, hogy "kattan", mintha mechanikusan nem lenne baja.
-
torentman
csendes tag
tapasztalt valaki túlmelegedést a kamera melett?
-
Toby0501
csendes tag
válasz
torentman #310 üzenetére
Nyilván nem arra gondoltam, hogy a SIM kártyának van IMEI száma, hanem arra, hogy mindkét foglalathoz tartozik egy azonosító, ami alapján a szolgáltató beazonosítja a készüléket. Valószínűnek tartom, hogy azért van kettő is, mert ha pl a két SIM ugyan annál a szolgáltatónál van, kell az eltérő IMEI is, hogy fel tudjon lépni a hálózatra a készülék és megfelelően kezelje a rendszer.
-
torentman
csendes tag
jah csak egy naiv kérdés, másnak is 2 imei száma van? be akarom vinni a céghez és imei alapú azonosítást használunk bent és nem tudom melyiket adjam le, mert a *#06# kódra 2 imei szám jelenik meg
azért ez nah
-
Toby0501
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jutottam hozzá én is egy ilyen készülékhez és több kérdésem is lenne vele kapcsolatban.
Az egyik a SIM kezeléssel kapcsolatos; ki lehet-e valahogy kapcsolni, hogy egy esetleges újraindítás után ne sírjon nekem, hogy a 2-es slotban nincs kártya?
A másik pedig a kijelzővel kapcsolatos.. Nem tudom, hogy ez esetleg az IPS technológia sajátossága-e, de ha a Total Commander fájlkezelő használata után megnyitom a Beállításokat, akkor felül, ahol írja a "Beállítások" szöveget, a sötétszürke fejlécnél még látni a Total Commander feliratból az ander szövegrészletet és pár ikont is, persze csak halványan. Ez normális jelenség? Másnak is csinál ilyet? -
torentman
csendes tag
tudtok ajánlani olyan oldalt ahonnan tudnénk letölteni korrekt játékokat a telóra?
persze a "gugli pléj"-en kivúlpl GTA játékok (Vice City) vagy hasonló, nem akarok fizetni értük,
-
torentman
csendes tag
van egy lehetőség a problémádra, de azért necces, én megvárnám a kövi frissítést... addig meg sajna
ha mégsem vársz akkor a következőket csináld:
a tárcsázó képernyőn beírod a lenti kódot
*2767*3855#
Ezt csak a legvégső esetben próbáld ki, főleg csak akkor, ha tényleg mindent törölni szeretnél a telórol. ez a kódsor a „factory format” utasítást adja a telódnak. minden fájlt és beállítást töröl és újratelepíti a gyári firmware-t. A parancs végrehajtását nem lehet felfüggeszteni, kivéve, ha eltávolítjuk az akkumulátort de az meg végleges hibát okozhat és utána lehet, hogy még főzött romot sem tudnál feltenni.( ami meg tudtommal még nincs is ehhez)
tehát csak óvatosan
*#*#7780#*#* : ez meg lényegében a gyári beállítások visszaállítása csak nem a beállítások menüből indítva hanem a tárcsázóból.
-
iff
senior tag
Frissítéssel még jobban elb@szták a telót. Eddig ha hívott valaki bekapcsolt a kijelző, most nem kapcsol be.
Ha telefonálok, akkor nem mindig kapcsolja le a lcd-t,
de van, hogy nem kapcsol vissza.Esetleg egy visszaállítás segíthet? Az akku % sem jó. Csak végső esetben szeretném visszaállítani, mert amikorra újra belakom...
-
susnament
csendes tag
válasz
AngeloDivina #300 üzenetére
Akkor a GPS gyorsan megmondta hogy éppen hol vagy, de véleménye szerint egy helyben álldogáltál miközben már elindultatok. Érdekes, ilyet még nem hallottam, fura viselkedés, legközelebb esetleg egy újraindítás talán segít...
Én ha több app-ot frissítek, azután szoktam újraindítani a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest