- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
susnament #298 üzenetére
Be pozícionált, utána nem mozdult velünk. Tágas kereszteződèsben voltunk, bár köd az volt, de ez nem mentsèg hisz a kollèganő SGS3-ja tökèletesen követett minket. Másnap meg mikor mentem Bp.-en a szerelőhöz tökèletesen működött. Úgy tűnik mindig a cèges útjaimon hagy cserben ès ez elèg kellemetlen.
Lehet az segített, h a kèt nap közt este volt egy ki-be kapcs. Szoktátok időnkènt kikapcsolni a telót? Hetente szoktam kb. -
sanyoka123
csendes tag
válasz
AngeloDivina #297 üzenetére
Utána írtam, hogy egy ujraindítás után viszont minden rendben van. Azóta is problémamentesen működik.
-
susnament
csendes tag
Szia!
A GPS jelét nem találta meg, vagy nagyon pontatlan volt? Esetleg árnyékolták magas házak? -
torentman
csendes tag
válasz
AngeloDivina #294 üzenetére
Arról van esetleg valami infótok, hogy miért vették le a frissítést?
-
Roli5
tag
válasz
AngeloDivina #291 üzenetére
A telefonom nem találja. De ha nem vesztettem vele semmit, akkor nincs nagy gáz...
-
Roli5
tag
Srácok, eltűnt a frissítés...
-
torentman
csendes tag
Sziasztok
Ha esetleg érdekel valakit itt egy videó a telefonról, kivülről, belülről és műkődés közben.
https://www.youtube.com/watch?v=o11efoZjlvQ
jah és a háttérből élvezhetitek az "x-men az eljövendő múlt napjai" egy részletének hangját
jó mulatást hozzá
-
AngeloDivina
aktív tag
-
Marcikutya
csendes tag
Szia!
Én a 15 éves lányomnak vettem (ő vette, mi csak kiegészítettük az árát). Ő egy korszerűtlen, kistudású akciózott SONY készüléket (talán Xperia M) nézett ki ezen az árszinten. Szerencsére meg tudtam győzni, hogy ez egy IPS-kijelzős, négymagos készülék, 1GB operatív memóriával, ezen az áron fönyeremény.Amikor megvette, örvendezett, hogy a képeket iszonyatos gyorsan pörgeti, a netje is gyorsabb. Az egyetlen hátrány volt eddig, hogy tokot nem találtunk rá, de végül az EDigital-ban lett.
-
briella
újonc
Sziasztok Fórumozók!
Én a kislányomnak szeretnék venni egy ilyen telefont, szerintetek egy 16 éves lánynak választás lenne? Mindig mindent elhagy, de nagyon szeretne Karácsonyra egy okostelefont, ezért gondoltam hogy mivel ez nem túl drága, megvesszük neki. Láttam a Media Markt honlapján, hogy most ingyenes a házhozszállítás, így azt gondoltam onnan rendelem meg online. Mit gondoltok, jó lenne neki ez a telefon? Attól félek hogy az olcsóság a minőség rovására megy, botasz85 látom te is írtad, hogy már szervízbe kellett vinni.
Másnak is volt ilyen tapasztalata?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Briella -
sanyoka123
csendes tag
válasz
sanyoka123 #283 üzenetére
Ujrainditás megoldotta a problémát.
-
iff
senior tag
Tegnap este 31%-on volt, reggel már ki volt kapcsolva.
Tehát a srácok nem jól dolgoztak. Jöhetne egy normális frissítés. Az aTab-nál este 15%-on és ki bírta reggelig.
-
sanyoka123
csendes tag
válasz
sanyoka123 #282 üzenetére
Közben megcsináltam a frissitést. Azóta egyfolytában dobálja a WIFI-s netet.
-
sanyoka123
csendes tag
válasz
AngeloDivina #276 üzenetére
Gyakorlatilag a gyári progik vannak fennt és az opera mini, advanced task manager, Primo, My Telenor. Kb ennyi.
-
Headbang
aktív tag
Bármilyen lassulást,negatív dolgot tapasztaltatok a frissítès után
?
-
AngeloDivina
aktív tag
A főképernyőmről levett két programot és felrakott még egy Face-t. Ezeket visszacseréltem, de semmi változás.
-
iff
senior tag
Megcsináltam a frissítést:
Frissítés után kicsit lassan olvasta be a telepített programokat az sd kártyáról.
MAC cím változás az maradt, remélem az akkut %-ot rendesen fogja mutatni.
Érdekes a magyar fordítás. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
sanyoka123 #274 üzenetére
Jó nagy programokat használhatsz. Telepítettem èn is, de 242 Mb szabad helyem van.
-
iff
senior tag
válasz
torentman #266 üzenetére
Szia! T-mobilos és Lidl (t-mobilos)
. Már biztos 2 évnél régebbi a kártya. Most néztem a frissítést és egy 20.04MB 2014-10-30. Remélem ez megoldja az akku problémát.1,5 nap és 98%-on van az akku, azért előtte teljesen feltöltőm és frissítem. Előtte aTab5-ben volt és ott nem volt gond a t.kártyákkal.
-
sanyoka123
csendes tag
válasz
AngeloDivina #273 üzenetére
Annyi volt, de pucolgatás után már felment 120-140 környékére.
Persze bosszantó, hogy nem lehet appokat áthelyezni mert akkor jóval több helyem lenne. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
sanyoka123 #271 üzenetére
Tènyleg csak 25 Mb van?
-
AngeloDivina
aktív tag
2 Telenor-os kártyával nem merült annyira, mint most 1 Telenor ès 1 T-Mobile. Mindegyik új kártya.
-
sanyoka123
csendes tag
A gps működéséhez annyit szeretnék, hogy most voltam Milánóban a motorkiállításon és este próbáltam Primóval műholdat találni, igaz esős időben, de végül nehezen de talált. Amikor visszajöttem akkor a repülőtéren 2 másodperc alatt működött.
A belső tárhely mérete engem is bosszant mert bár csak egy-két dolgot tettem fel rá, egy idő után jelezte, hogy csak 25 mega áll rendelkezésre. -
hanhp455
csendes tag
Ilyen telefonom van, és akárkit hívok, ismeretlent ír neki. Nem találom a hívásbeállításokat, hogy átállítsam a hívószám küldését, hol találom?
-
torentman
csendes tag
szia
a Telenor esetében nem tudom, hogy megy de a régi T-mobile-os sim azok leszopják az aksit.Egy T-Mobile szervízben melózok és sok új készülék kerül be hozzánk "aksi gonddal". Az aksik jók nem kell cserélni őket a túl gyors merülés oka, amit a T-mobile nem ver nagy dobra, hogy a régi sim-ek nem képesek fogadni a hálozati frissítési adatokat viszont állandóan keresik. Ezt lényegében úgy kell érteni, hogy a sim-en lévő szofver elavult az új nem tud rá települni de a frissítést folyamatosan keresi. Semmi plusz költséget nem okoz a használónak csak az aksit szopja le, azért mert folyamatos kapcsolatott bonyolít le a hálózaton keresztül ha szabad a hálózat tehát nem telefonálsz rajta. Olyan mintha a nap 24 órájában telefonálnál.Annyi "emberség" van a T-mobile-ban, hogy ha ilyen problémával bemész egy üzletünkben akkor ingyen kicserélik újra a sim kártyád ami már alapból frisítve van. Csak a sort kell kivárni.( 1-1,5 óra)
jah ez persze nem zárja ki az android szoftveres hibáit. -
KoJoc
csendes tag
válasz
torentman #266 üzenetére
Szia
Ez az "idős" sim kártya dolog engem is érdekelne. Iff által leírtakat én is tapasztaltam, de a MacroPinch akku programja megoldotta és szépen százalékról-százalékra merül. Csak túl gyorsan. Tegnap 50 percet várakoztam, közben böngészés, mahjong, wiber és 48-50%-ot esett a töltöttség szintje. Feleslegesen futó alkalmazások leállítva, kijelző fényerő erősség kb 1/3-ad ra van állítva. Vagy ez normális merülés? A sim kártyám régi, kb 8-9 éves még Pannon Gsm. Korábban (#262) töltőproblémáról érdeklődtem, ha esetleg arra lenne valami tanácsod. Segítségedet előre is köszönöm -
Headbang
aktív tag
szia
én is nézegettem ezt a lenovo a328-as telot, hardveresen csak a kijelzőben rosszabb elvileg az m450esben jobb a felbontás(qhd) ami szerintem ebben a méretben ideális és ips a panel, de ha ez nem zavar téged hogy a lenovoban alacsonyabb akkor lehet jobb választás jobb márka a lenovo
(plusz az m450-esnek vannak gyermekbetegségei ugye akku% visszajelzés és alacsony az appoknak fenntartott belső tárhely 0.9gb) -
zobika
tag
Sziasztok!
Ez a teló, vagy pedig a Lenovo A328 érné meg jobban?
Lenovo eléggé ismert márka, talán jobb választás lehet, a két telefon tudása közel azonos.
Tudom itt az M450-et használjátok, de hátha tudtok valamit a Lenovo készülékéről is.
Előre is köszi! -
KoJoc
csendes tag
Sziasztok
Segítséget, véleményt szeretnék kérni a következőre: 3 hetes a készülék, töltője lazán, lötyögősen csatlakozik a telefonhoz. Előfordult, hogy amikor letettem a készüléket megszakadt a töltés és mozgatással indult csak újra. M400-hoz próbáltam és ahhoz is lazán kapcsolódik,de tölti rendesen, viszont M400 töltője az átlagnál jóval erősebben, kicsit már ráerőltetősen csatlakozik az M450- hez. A kis panel egy részén amire a töltő rácsúszik kivilágosodás, fehéredés látható. Későbbiekben, ha esetleg rosszabbodik a helyzet és nem tölt a garancia hogy alakulhat? Esetleg visszautasíthatják azzal, hogy helytelen használat miatt én idéztem elő a hibát és okoztam a sérülést? Segítségeteket előre is köszönöm -
iff
senior tag
Ez a frissítés jöhetne már, mert nem tudom, hogy hányadjára merült le.
(50%-ot mutatva, hirtelen kikapcsolt 0%) Gondolom az akksinak se tesz jót, ha ennyiszer 0%-ra lemerül. De ahogy frissítik a weboldalukat nem lesznek frissítések. (a remény hal meg utoljára)
-
Kreon21
csendes tag
GPS tökéletes a Nokia Here beta appal és a természetjárók szövetségének appjával (TTRmAPP) is. Próbáljátok ki még: 30 km, Tapet, TXD is. Nekem nagyon bejönnek
-
Kreon21
csendes tag
Jelentem, kb egy hete magától megszűnt a kijelzőn lévő korábbi problémám. A folt eltűnt, minden szuper. Lehet, hogy használat közben kapott annyi port, amitől a ragadás megszűnt. Hogy mennyire lesz tartós a telefon, az majd kiderül, én minden estre eddig elégedetten használom. Az akksi nem egészen két napig bírja, a fórumon, facebookon és az extreme digital honlapján leírt hibákat egyáltalán nem produkálja nálam.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
laca7909af #255 üzenetére
Na, ezeket nem tudom. Az a baj, hogy a GooglePlay-ről már le sem jön az apk.fájl. Más telefonon, ennél nem tudom, van egy apk-nevű könyvtár és ott vannak a letöltött telepítők.
A kislányom azt csinálja, hogy a netről máshonnan tölti le az alkalmazásokat, az ingyeneseket is...
-
laca7909af
tag
válasz
Marcikutya #254 üzenetére
Akkor, ha megtetszik egy progi vagy játék (ingyenesről van szó), akkor keressem meg az apk-ját ?
Play-ből telepítve egyébként a belső tárhelyre kerül, aztán áthelyezhető ?
A Te módszereddel nagyobb játékok is telepíthetők (pl. Asphalt 8) ? -
Marcikutya
csendes tag
válasz
AngeloDivina #244 üzenetére
Az alacsony tárhelykapacitásra az a megoldás, hogy ne sz@rakodjon a GooglePlay, azzal, hogy kevés a tárhely (az alkalmazások visszatörlése sem oldja meg a bajt, 400MB szabad hely esetén is képes kiírni), hogy az alkalmazást az apk-fájlból telepítjük, mint külső alkalmazást.
-
AngeloDivina
aktív tag
-
iff
senior tag
válasz
botasz85 #251 üzenetére
Még szerencsére fagyás nem volt, de ez a szerencsétlen akku %-ék kijelzés
illetve legalább olyan lenne mint az alcatelem (ot-995) kamera és led-es villanóval már megelégednék. Ami érdekes, hogy videó felvételkor egész éles a kép, illetve fényképezéskor élesen fókuszál, de kép készítéskor már silány (homályos). A led semmire nem jó. Újraindítás (vagy lemerül az akku % kijelzés miatt) után mac address variálása.
Tehát:
-akku %-ék
-kamera (fénykép)
-ledes villanó
-mac address variálás
1-2 lenne még, de ha ezek javulnának, akkor már szuper lenne.
Szerintem (gondolom) a ledes villanón kívül szoftveresen javítható. Remélem ténylegesen jön rá JÓ frissítés, és minél előbb!
Pár fényképező appot kipróbáltam, de az nem segített. Fix 25fps nem sikerült beállítani. -
botasz85
csendes tag
válasz
Volumeee4 #248 üzenetére
A kamera az valóban kritikán aluli, bár a közeli képek viszont egész jók. A távoliak merő homályba vésznek. Próbálkoztam más programmal és a beállításokkal is de semmi.
Amúgy senkinek nem fagyott még le az M450-e?
Remélem lesz megoldás vagy valami frissítés a problémákra. -
botasz85
csendes tag
Szervizbe leadtam. Azt mondták max. 30 nap és kész. Remélem több ilyen nem lesz...
-
Volumeee4
csendes tag
Igazàból még az érdekelne, hogy ez a kamera szoftveresen nem lesz javítható?mert volt pàr telefonom ami gyenge kamerával volt ellàtva, de ez...mindent visz :/
-
Headbang
aktív tag
válasz
AngeloDivina #244 üzenetére
Èn a mm-ben vettem ès emlèkszem hogy a beállításokba nem is tudtam belèpni hogy megnèzhessem a belső memóriát egy "lakat" fogadott. Viszont olyan meggyőző volt a teló sebessège ès stabilitása, kijelző felbontása az árkategóriában hogy telejesen elterelte a figyelmemet pedig csak azèrt mentem be hogy megnèzzem magamnak
-
AngeloDivina
aktív tag
Megnéztem ma az Euronics-ben ezeket a Mizu telefonokat. M400 és M500 esetében, nagyon jó a tárhely kiosztás. Az újabbaknál M402 M450 M502-nél ugyan olyan kevés a programoknak szánt hely. Sajnos az első kettő csak 2 mag 512 Ram-al van. Tapasztalat, hogy ezeknél az 512 Mb Ram már kevés a telefon tudásához képest. (Amit tudna!)
-
botasz85
csendes tag
Na gyerekek az M450-em megadta magát.
Elkezdett kikapcsolgatni meg újraindulni. Azután ahogy újraindult lefagyott. Tehát elindult a készülék de pár másodperc után megfagy majd újraindul. Minimális melegedést is tapasztaltam. Teljes törlés, factory reset, reboot megvolt. Nem segített. Esetleg valaki tud segíteni? Vagy irány a szervíz....
-
Headbang
aktív tag
válasz
AngeloDivina #240 üzenetére
Akku hibára ígèri a frissítèst (pl most reggel óta 61%on van az akksi amit gyokorlatilag nem tudok elhinni a telefonnak, minimális fogyasztás esetèn egyszerűen nem frissíti magának az akku töltöttsèget) a gyártó, a tárhely a legkomolyabb hátránya itt a 4gb rom gyakoroatilag átverès
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
TheSaurus62 #239 üzenetére
Az a bajom, hogy az SGS2 hibátlan volt GPS terén, de már akadozott a rendszer. Gondoltam ha megveszem a GPS gyártó készülékét nyert ügyem van, hisz folytonos a működés és biztosan jó a GPS is. Sajnos nálam ezen a téren nem üti meg az SGS2 álltal létrehozott mércét. Mint már írtuk sokan, a tárhely hiánya pedig nagy csalódás az M450-ben.
Egyenlőre faterom használja, hátha beválik neki.
Bár reggel hívott hogy 60%-os akksinál egy hívás után olyan szinten kikapcsolt a telefon, hogy be sem tudta kapcsolni. Felrakta töltőre és várja a csodát... -
TheSaurus62
tag
válasz
AngeloDivina #234 üzenetére
Nekem gyakorlatilag hibátlan, magas házak között, szűk utcákon néha zavarba jön.
-
tothjani81
senior tag
Hát rendeltem tokot én is de mit ne mondjak! Az elképzelés ezzel a fényes és matt felülettel rendben van meg a navon felirat is de ennyire rosszul illeszkedő szilikon tokom még egyik telefonomhoz se volt. Lehet belenyúltam egy hibásba de engem nem nyűgöz le . De nézzük a jó oldalát: VAN!☺
-
Domi392
tag
vki nem tudna bemutato videot csinalni a keszulekrol?
-
AngeloDivina
aktív tag
Fater azt mondja nagyon jó az extrem-től rendelt tok.
-
Volumeee4
csendes tag
Lenne egy kérdésem.Ha útvonalat terveztek azonnal talál jelet a GPS?Nekem nagyon hulladék.Nem akar jelet találni....Más programmal esetleg?
-
Headbang
aktív tag
Utána olvastam kicsit ennek a kijelző "bègèsnek" mondjuk ezt inkább sávosodásnak írták magát a jelensèget ès sok telónál sajnos a mindennapok rèsze pl lumia 520, samsung règebbi amoled paneles telefonjai(amikbe tènyleg beleèg tehát el se tűnik a tartalom kb 1-2hónap alatt)
-
Headbang
aktív tag
Nem nèz ki rosszul a telo vele viszont azèrt ennyi pènzèrt jobb kidolgozottságúvis lehetne
-
AngeloDivina
aktív tag
Extreme-től rendeltem tokot....meg is jött...postáztam faternak...majd szól h milyen...
-
Prime110
aktív tag
Az ED oldala most nagyot bővült, ahogy látom minden modellhez kaptak tokot, elérhetőséggel minden itt van.
A szilikon tok képe szerintem univerzális, hiszen a 4"-os kicsinek is ugyanaz a képe, de oda is van írva, hogy illusztráció. -
Marcikutya
csendes tag
saját telefon (=) Sziamiau Note
a Mizu a gyereklányé.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Prime110 #202 üzenetére
köszi szépen a linket!
...bár az ED képén nem az M450 tokja van, nem ott van a kamera lyukja meg kerek a tok, de ettől függetlenül rendeltem egyet, legfeljebb nem veszem át.
Valaki felvetette, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy olyan telefont veszünk, amihez nincs tok. Nos, én a saját telefonomhoz minden tartozékot (új hátlap, üveg előlapi fólia, szilikontok) megrendeltem, aztán a telefon még mindig sehol. Ez az igazi hülyeség...
-
Headbang
aktív tag
válasz
LordMarcus13 #219 üzenetére
Vègleg nem töröltem persze, frissítèseket,adatokat töröltem aztán letiltottam kb3-4 mega maradt belőle, nem indítja magát újra a háttèrben
-
-
Headbang
aktív tag
Egyèbkènt a chromot èrdemes törölni tiltani ès más böngèsző után nèzni amit sdre lehet pakolni (sok hely felszabadul) nekem a uc browser vált be chrommal kicsit melegedett ezzel egyáltalán nem
-
Headbang
aktív tag
Azt nem tapasztalja valaki hogy nèha pár mp-re mintha "beleègne" a kèpernyő tartalma halványan a kijelzőbe aztán eltűnik
-
genesis4
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki nyilatkozni arról,hogy kezeli-e ténylegesen a 64 gigát? Válaszotokat előrevis köszönöm!
-
Kreon21
csendes tag
Valaki tud-e segíteni? Múlt hét végén vettem a telefont, és a második napon megjelent a kijelzőn egy apró sötét folt. Nem pixelhibának tűnik, hanem mintha a kijelzőt fedő üveg hozzáérne az LCD panelhez, és összeragadtak volna. A használatot nem befolyásolja, mert bekapcsolt állapotban alig látszik, de azért bosszant. Nem szívesen küldöm vissza a telefont, mert egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha tudtok valami megoldást a problémámra, kérlek írjatok választ!
-
Kreon21
csendes tag
válasz
laca7909af #209 üzenetére
Igen, nekem például a RR3 kb. 35 Mb-ot foglal a telefon memóriájából, és a maradék több mint 1,9 Gb a memóriakártyán pihen. De pl. a Blackjack nem hajlandó a memóriakártyára települni. 70 Mb volt,de töröltem, mert kellett a hely másnak.
-
laca7909af
tag
válasz
LordMarcus13 #208 üzenetére
És ha van beletéve micro sd, akkor arra mehetnek a játokok média fájlai ? Tehát alapértelmezett médiatároló lemez lesz a micro SD ? Oda is települnek utána alapból a játékok által letöltött obb fájlok ?
-
LordMarcus13
csendes tag
Üdv/Sajnos nem rég én is szembesültem a minimális helykapacitás örömével ,szóval belefognk az ehhez való adathordozó memóriakártya vásárlásba.Nem tudtam mi tévő legyek,addig eljutottam ,hog microSD kártya kell bele ,,de mi az a "tf" a memória slot jelen?kinek milyentapsztalata van milyet érdemes bele venni?
-
Prime110
aktív tag
Én pedig kösz Headbang-nek, hogy megosztotta a kétkedőkkel a képet.
-
Prime110
aktív tag
A régen áhított tok, az ED-ben, raktárkészlet megjelöléssel.
Jó vásárlást!
-
Headbang
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/141011/20141011_190708_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/141011/20141011_190833_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tessèk itt vannak a linkek, bocsi a borzalmas minősègèrt 2megapix kèpek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest