- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Töltés végeztével, másnál sem "alszik" ki a kék led? Azért ez egy értékelhető funkció lenne...
-
-
Headbang
aktív tag
válasz
sanyoka123 #495 üzenetére
Egy kicsit lehet, mondjuk 1,5nap üzemidő így is megvan
-
iff
senior tag
válasz
valigabi #476 üzenetére
Én is cseréltettem. Előtte ennyit bírt
Most 2 kártyával:Volt telefonálás, wifi használat. Nem tudom, hogy más kártyát is használsz-e, ha igen egyesével próbáld ki. Lehet, hogy a másikat is cseréltetni kellene, de nem zárom ki a készülék hibáját sem.
-
Angel2014
addikt
válasz
Extremex #484 üzenetére
De mennyi ideig tartod?? legalább a 20 másodperc megvan?
Kapcsold be a telon az usb hibakeresést.
Tedd fell az adb drivert , vagy azt a progit amivel fel lehet flashelni a romot. Amikor ez megvan indítsd újra a gépet , vedd ki az aksit és dugd össze a géppel usb vel és tartsd a hangerőt felfelé és közbe tedd be az aksit de ne engedd el a hangerő gombot.A másik egy fastboot mappából indítva ezzel a paranccsal.
FASTBOOT ADB REBOOT RECOVERY
-
Angel2014
addikt
válasz
Extremex #475 üzenetére
Recovery mód!
Kikapcsolod a telefont és tartod a hangerőt felfelé és vele együtt a power gobot is amikor belép a recoverybe a hangerő gombal lépkedsz lefelé és a fölfelé gombbal adod ki a parancsot ....
A wipe data factory reset -et kell törölni és alatta a wipe cash-t. máshoz ne nyúlj!!! -
valigabi
újonc
Kicseréltettem a T-mobilos kártyát újra, de most sem hosszabb az akksi üzemideje. Ha nem használom semmire, csak bekapcsolva van, akkor sem bír ki 24 órát. Ez nem túl jó!
-
Extremex
tag
Üdv!
Kódot raktam a telefonomra,de elfelejtettem hogy mi az.
Van valami megoldás ki kapcsolni a kódot?
-
Headbang
aktív tag
válasz
Wallenberg #473 üzenetére
Igen
-
Wallenberg
senior tag
OGS a kijelzője?
-
Headbang
aktív tag
Tegnap óta feltettem az m450hez kiadott frissítèst, mostmár nincs hirtelen merülès. Viszont, szakaszosan èber állapotba hozta magát este ami miatt mostmár gyorsan merül...köszi navon -.-"
-
bzoli41
csendes tag
Az Op3edott jó specifikációjú, de töltés közben teljesen használhatatlan, és sokat visszavisznek. Ezt az eladótól tudom . Én is azt akartam venni, de letettem róla. A többi op3ndott is intenzív garanciális forgalmat generál a szervizben.
-
MissCsigusz
újonc
Sziasztok!
Az oké, hogy a Tescoban hibás képpel és téves leírással értékesítik a telót? Az előlapi kamerája nem 0.3-as szerény véleményem szerint. -
törölt tag
Sziasztok
Szerintetek ez, vagy Op3nDott?? Árban, s nagyjából paramétereikben hasonló. Melyik éri meg jobban a 30.000ft-t?
-
kengyel
nagyúr
válasz
sanyoka123 #464 üzenetére
Ez is baráti árban van
-
kengyel
nagyúr
válasz
Angel2014 #462 üzenetére
Köszönöm ez már nagy segítség a vásárlás előtt
Itt néztem ki, csak nem írja a garanciaidőt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
sanyoka123 #460 üzenetére
Jók a paraméterei, tetszik is, csak a szervizről nem tudok semmit. Meg hol 2-év garival, hol 1-év garival vehető meg.
Hol érdemes megvenni szerinted ? -
kengyel
nagyúr
válasz
sanyoka123 #458 üzenetére
Akkor köszi, lehet ő lesz a befutó
-
kengyel
nagyúr
válasz
sanyoka123 #456 üzenetére
Köszi szépen a választ !
A GPS viszonylag hamar talál jelet, és tartja is ?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Elkezdtem felfigyelni erre a telefonra a lányomnak. Visszaolvastam a hozzászólásokat, amik igen vegyesek.
Kérdésem lenne hogy, csak telefonálás, kevés net, GPS használat, e-mail,-re kellene, erre teljesen megfelelő társ lenne ?Köszi a válaszokat !
-
Angel2014
addikt
Melyiket nem érted? a Recovery modot? Kikapcsolod a telefont és tartod a hangerőt felfelé és vele együtt a power gobot is amikor belép a recoverybe a hangerő gombal lépkedsz lefelé és a fölfelé gombbal adod ki a parancsot ....
A wipe data factory reset -et kell törölni és alatta a wipe cash-t. máshoz ne nyúlj!!!
-
Headbang
aktív tag
Reggel megjelent egy új frissítès... Valaki feltette már?
-
Lavar
aktív tag
Barátnőmnek kellett sürgősbe egy telefon és 30 ezerért ez tűnt a legjobb vételnek újonnan. (ennyi volt a keret)
Eddig jónak tűnik, remeljük idővel nem fog belassulni, mint az előző telefonja. (Xperia J)
Lenne is egy kérdésem.
Másnak is akad gondja az értesítősáv lehúzásával? Többször visszaugrik lehúzás közben, vagy nem is lehet lehúzni. Vagy csak szokatlan még az egyébként a sonynál jóval érzékenyebb kijelző. -
torentman
csendes tag
válasz
vas19901229 #400 üzenetére
szia
szervíz, bár én magamnak csínáltam.
bekapcs gomb szalagkábele szarul van ragasztva a müanyag házhoz, szétszed helyre rak ragaszt és faxa
nálam ez volt a probléma. elcsúszott a nyomógomb a helyéről
-
torentman
csendes tag
(#268) torentman válasza KoJoc (#267) üzenetére 2014-11-07 13:38:43
szia
a Telenor esetében nem tudom, hogy megy de a régi T-mobile-os sim azok leszopják az aksit.Egy T-Mobile szervízben melózok és sok új készülék kerül be hozzánk "aksi gonddal". Az aksik jók nem kell cserélni őket a túl gyors merülés oka, amit a T-mobile nem ver nagy dobra, hogy a régi sim-ek nem képesek fogadni a hálozati frissítési adatokat viszont állandóan keresik. Ezt lényegében úgy kell érteni, hogy a sim-en lévő szofver elavult az új nem tud rá települni de a frissítést folyamatosan keresi. Semmi plusz költséget nem okoz a használónak csak az aksit szopja le, azért mert folyamatos kapcsolatott bonyolít le a hálózaton keresztül ha szabad a hálózat tehát nem telefonálsz rajta. Olyan mintha a nap 24 órájában telefonálnál.Annyi "emberség" van a T-mobile-ban, hogy ha ilyen problémával bemész egy üzletünkben akkor ingyen kicserélik újra a sim kártyád ami már alapból frisítve van. Csak a sort kell kivárni.( 1-1,5 óra)
jah ez persze nem zárja ki az android szoftveres hibáit.
[ Szerkesztve ]ha ey seg\t
-
bigtomi
csendes tag
enyimre tud valaki válaszolni amit előtte írtam ?
-
iff
senior tag
Ma voltam bent a t-mobilnál. Csak annyit mondtam, hogy kiszeretném cseréltetni a kártyát, és mondta, hogy persze máris cseréli.
Nem is mondtam, hogy miért kellene. Kérdezte,hogy t-mobilos-e a készülék, de nem volt semmi gond, ki lett cserélve és ez a lényeg.
Kezelni nem merte a telóta kis csaj, hogy 2 kártyás.
(#441) AngeloDivina 24K elég jó ár.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Wallenberg #439 üzenetére
Faterom 24-ért vette a Veszprémi tescoban szombaton.
-
-
Wallenberg
senior tag
A Tesco áruházban 8.-ától 29990 Ft lesz a Navon Mizu M450.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel.
Megtaláltam a hivatalos szervizt , ha betudnám vinni személyesen vagy ha ott laknék a közelben 11000 ft -ba kerülne egy kijelző csere....amit nem garanciába csinálják persze, mert leesésből keletkezett.
Mivel vidékről lesz feladva , postai utánvétellel 14900 ft -lesz , fel kell adnom csomagba , és amikor elkészül felhívnak ,hogy elkészült és feladják a csomagot utánvétellel . Ez a Navon hivatalos szervize és itt minden alkatrész beszerezhető ,illetve garanciában is itt javítják.Hungaro Flotta Kft. 8200 Veszprém, Almádi út 3.. (+36) (88) 786-591
-
bigtomi
csendes tag
Csá nekem az a gondom hogy egy idő után nem enged semmit a telefon se frisíteni sem letölteni mindíg azt az üzit dobálja ki hogy nincs elég hely a telefon memoríán pedig teljesen üres leszedtem mindent onnan amit lehetett átraktam sd-re a gyári vissza állítás szokott segíteni de már elegem van belőle hogy 2-3 hetente ezt játszom vele ha valaki tud jó megoldást ürülnék neki !!!
Vagy ha a frissités a gon azt is írjátok kössz előre is minden megoldás érdekel ....
-
bzoli41
csendes tag
válasz
sanyoka123 #432 üzenetére
Szívesen, nincs mit. De csak a fényképekhez, a videós rész nem megy jól vele! A videót a gyári progival tudja csak szépen csinálni, és csak nagy fényben, leginkább szabadban. Ott tökéletes.
-
Kiss Margo
újonc
Sziasztok! Most kaptam Karácsonyra Navon M45o es telefont és nagyon zavar,hogy személyek hívásánál.fehér az alap szín és fekete,a név.Szeretném,ha valaki tudna segítséget adni,hogy át lehet e állítani,hogy alap legyen fekete,és a név. fehér,Mivel alig látom,és nincs nálam mindig szemüveg,és nagyon zavaró,Előre is kösz,ha tud, valaki segíteni a beállítással.Üdv.Margó
-
bzoli41
csendes tag
És itt a Full HD videó: https://www.youtube.com/watch?v=gTRgnywJkmc
Remélem sok segítség pár sorstársnak... -
bzoli41
csendes tag
Nos a hd tesztvideóm: https://www.youtube.com/watch?v=WknAeThDuDc
-
bzoli41
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam a klón Huawei 3cw mobilomat. Tegnap vettem a teszkóban 31 ezerért egy Navon 450-est. Volt pár jelöltem, hosszas netes informálódás után, de az üzletben plusz infókhoz jutottam például a BeeX és Opendott telefonokról. Sokat kipróbáltam, vagy a memória volt kevés, vagy fix fókuszos volt, vagy a kijelző volt kisebb felbontású, vagy kisebb volt a mérete...
Szóval megvettem. Tetszik eddig nagyon jól megy, gyárilag a 07-es frissítés van rajta, úgyhogy ahhoz nem nyúltam, mert írtátok hogy a 08-as nem jól megy.
A kamera: Nos este próbálgattam a szobában láppafénynél, ott tényleg sz@r.
Viszont ma nappali fényben kint kipróbáltam, leszakadt az állam. Gyönyörű HD videót vesz fel 30fpssel, sőt, full HD-t is nagyon szépen rögzít 30fps-sel, szép éles képpel.
A fotózást másik alkalmazással lehet jól csinálni, "lgCamera_7.0.(Pxx).build.100.Di3go_signed.apk" Több féle progival készített képet kipróbáltam (Google, camera fv5, gyári, hd camera...) de ezzel volt meg a legtöbb részlet a fotókon.
Egy titka van a dolognak az eddigiek szerint: kis fényben nem megy jól. A videót is valamiért szaggatva kis fps-sel veszi kevés fényben, a fotók kifoltosodnak, összemosódott pacák. De sok fényben teljesen jó. Persze nem olyan mint egy digitális masina képei, de szerintem használható.Remélem eredeti marad a felbontása, mert nem nyúltam hozzá.
A kontraszttal nem árt játszadozni, mert mélyebb feketét lehet elérni vele.
A HD 9015 Kbps, a FULL HD 17 Mbps. -
Szemi1970
újonc
Köszönöm az infokat.
-
Angel2014
addikt
-
Szemi1970
újonc
Akkor ezt jól benyeltem,előzőleg több helyen is azt olvastam hogy nem kell hozzá net.
-
Szemi1970
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek.1 napja van nálam a teló .A navigáció nem működik internetkapcsolat nélkül.Valószínü hogy
beállítás ,de nem boldogulok vele.Köszi. -
Headbang
aktív tag
válasz
sanyoka123 #419 üzenetére
Nem semmi
-
le2csaca
újonc
Nekem is állandó wifi ha pedig nincs akkor 3g bár este 23-7 ig kikapcsolva a telefon.
-
Headbang
aktív tag
Akinek több napos üzemideje van...állandó 3g/wifi adat kapcsolaton hagyjátok vagy kikapcsoljátok nèha?
-
Angel2014
addikt
válasz
vas19901229 #416 üzenetére
Írok püt...
-
vas19901229
újonc
hello nekem van egy ilyen telóm a szftver hallt meg rajta minden más jó
-
Angel2014
addikt
Nincs valakinek egy eladó kijelzője? Egy olyan telóból aminek a belseje sérült alaplap stb...
Vagy vennék is egy olcsó ilyen telót ha eladná valaki...
-
Wallenberg
senior tag
Megéri megvenni?
-
Angel2014
addikt
Anno az alcatel forumon olvastam ....és ez lehet a megoldàs szerintem,hogy sok telonak nem azonos a bootloader verziója több verzìóal jött k,i illetve a hardverezése...... egyszóval nem egyforma eszközökkel raktàk össze őket. Van akinèl jó és van akinél nem .
-
le2csaca
újonc
Nekem is jól bírja az akku 4napot és én sem tiltottam le semmit de nekem is 1 sim van benne, egészen megvoltam elégedve a telefonnal amíg a wifi be nem szart 1 hét után. Ami érdekes ha leveszem a hátlapot akkor sokkal jobb a térerő de felteszem szinte nulla lesz
-
Toby0501
csendes tag
Nem csináltam vele semmit, kivettem a dobozból, beállítottam az összes fiókot, amit használok (Facebook, Viber, Skype, Google/Youtube), feltoltam a launchert, amit használok saját témával, illetve számomra szükséges programokat. 1 SIM-mel használom, a szoftververzió ugyan az, mint neked.
-
iff
senior tag
válasz
Toby0501 #409 üzenetére
Hihetetlennek tűnik számomra az 5 nap.
Nekem mind a kettő sim foglalt. 1. t-mobilos, 2. blue mobile van. Megpróbálom egy sim-el, hogy mit produkál nálam. Nekem a mostanin az egyedi build verzió: Z45_W5_S8560_A_A_H1.01_V07_EUROPE. A telefon tárhelye 1,36GB. Állítottál ill. tiltottál le valamit? Nálad csak az egyik foglalat üzemel.
-
le2csaca
újonc
Nekem eddig jól működött de most hirtelen leesett a wifi jelszint ami majdnem egyenlő a nullával szinte csak a router 2 méteres körzetében lehet használni. Nem routerhiba mert mindegyikkel így viselkedik. Sajnos szerviz lesz belőle.
-
vas19901229
újonc
valaki tud gyári romot???
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Van már megoldás az aksi várantlan merülésére illetve helytelen aksi szint jelzésére?
Illetve az memory gondokra miszerint megtelik appokkal,
tettem bele külső sd-t még mindíg nincs megoldás arra ha oda szeretném telepíteni a dolgokat?
Elnézést a lustaságomért! (OFF)(/OFF) -
vas19901229
újonc
tudsz valami szoftvert ami elfut rajta???
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
vas19901229 #402 üzenetére
ja akkor már mindent értek...
-
vas19901229
újonc
szerintem egy gyári szoftver kellene rá..meg már nem tudom visszavinni mert már mindent csináltam vele
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
vas19901229 #400 üzenetére
Ha nincs csontra lemerülve és órákig töltőn is volt és akksi ki/be is megtörtént, akkor irány a szerviz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest