- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Hol lehet az app-ban tuti csomagról másik feltöltőkártyás csomagra váltani?
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Egy SIM kártyát szeretnénk átíratni testvérem nevéről az enyémre. A kérdésem az, hogy ez online működik-e. A másik, hogy a művelethez elegendő-e az összefoglalóban listázott lemondó nyilatkozat. (Egy Vodafonnál dolgozó ismerős mintha 2 dokumentum kitöltését szorgalmazta volna.)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MadMancs
veterán
válasz
Soma01 #69992 üzenetére
Valószínűleg holnapra menni fog a dolog. Nem is értem miért erőltetik simple. Inkább beírnám kártya adatokat minden hónapban pl K&H vagy CIB eCommerce felületére (ezeknél nincs mentési lehetőség), de legalább fix hogy működik.
Saját webshopomban is ezért lett simple helyett CIB kártya elfogadási lehetőség. Se az ügyfeleket se saját magam nem akarom szivatni. Pedig először simple kértem árajánlatot. Aztán februártól kezdődtek a galibák. 🤷 -
MadMancs
veterán
válasz
Soma01 #69989 üzenetére
Ez nem ritka eset. De nem otp kártya a hiba hanem simple. Rendszeresen össze**ssa magát és akkor appban ez a szitu weben vagy ez vagy élböl elutasítja.
2 vezetékes és 1 mobil folyószámlát fizetek havonta. 1x hó elején 1x hó végén. Még nem volt olyan hónap hogy ne lett volna gebasz. X idő múlva menni fog.MÁV nál is rakoncátlankodik simple egyébként. Hasonló a helyzet.
-
Soma01
veterán
A Vodafone alkalmazásból ti tudtok fizetni (otp) kártyával? Ha elmentem, akkor se megy, ha beírkálom az adatokat, akkor sem. Internal error... hiba. Megpróbáltam már vagy 10x
-
prsq
aktív tag
válasz
angyalpc2 #69977 üzenetére
Hát ha ti nem tudtátok hogy a Tuti+-nál 300 Ft felett aznap ingyen beszéltek, akkor ti vagytok az ideális célközönség a Voda marketingnek.
De legalább megkérdezted.
Ha sokat beszéltek hosszan, maradjatok a Tuti+-nál.
Ha nincs meg a 12 perc/nap lényegében soha, váltsatok, alacsonyabb lesz a percdíj. -
zzola
titán
Tegnap délután telefonon kértem díjcsomag módosítást. Azt mondta az ügyintéző, hogy 48 óra és különben is hétvégén lassabban megy. Nem értem, ha egyszer beállítja a díjcsomagot, akkor mi tart 48 órán át?
-
törölt tag
válasz
4Grider #69984 üzenetére
Van benne logika... rászokás kérdése is... mondjuk pár üzenet/email megnézésére pont elég. de ennél több van jo dolgokkal is stb...
"Ui: szefintem meg aki napi 300 ft lebeszel annak egy korlatlan csomag jobban megeri."
Ha minden nap akkor igen, ha havonta párszor, akkor viszont nagyon nem. -
Beni2360
félisten
válasz
4Grider #69984 üzenetére
Itt a 69955 hsz-ben van a link amiben vadhato, hogy megmarad a 300ft opcio.
Megjelent a 2022.06.07-i ászf. Tuti+ esetén maradt a 300 ft-os értékhatár. [link] 190. oldal
Ja es az elteres szvsz a 25 ft SMS-ben van. A 100MB net meg alkalmi folgokra boven eleg.
Ui: szefintem meg aki napi 300 ft lebeszel annak egy korlatlan csomag jobban megeri. -
4Grider
nagyúr
válasz
kalozhun100 #69983 üzenetére
Pedig nem kell hozzá még mestervizsga.
Ha sima Tuti csomagban vagy, célszerű váltani.
Ha Tuti+ csomagban vagy és nem szoktál néha napi 12 percnél többet beszélni, akkor célszerű váltani.
Tehát csak a Tuti+-ban lévők veszíthetnek, ha váltanak Tuti100-ra, ők is csak a napon belül 300 Ft fölé eső beszélgetéseik ingyenességét bukják, ha váltanak a Tuti100-ra.
A Tuti100 már van egy ideje, ingyenes benne a havi 100 MB. Mivel ez semmire nem elég, a beetetés a lényege. Ha ui. elkezded használni a mobilnetet, akkor előbb-utóbb vásárolni is fogsz. -
MadMancs
veterán
válasz
Soma01 #69979 üzenetére
Ha annak a nevén akié a sim van másik előfizetés, akkor azzal a simmel regisztráljatok Voda fiókot. Feltéve hogy az volt az első. Akkor az e SIM is látszani fog.
Nincs más lehetőség személyesen kívül.Mondjuk ugyfélbiztonsági kód valószínűleg üzletben is kell. 1270 en pedig 100%.
-
Soma01
veterán
válasz
MadMancs #69975 üzenetére
Köszi szépen! Ez jó hír?
Más:
Egy bekapcsolt telefonban lévő sim kártya pin kódját hogyan lehet megtudni?
Ami nincs:
- voda fiók,
- ügyfélbiztonsági kód,
- idő, hogy várjunk holnapig, hogy bemenjünk egy voda üzletbe, mert holnap reggel hívást várunk.
(Privátba is jöhetnek megoldások) -
angyalpc2
aktív tag
Feltöltő kártyás vagyok és szüleim is.
Vodafone tuti pluszban voltunk..Nekem van mobil netem 1GB havonta ismőtlődő, szüleimnek nincsen.
Napokban jött SMS...felemelik 19Ft-ról 25-re a percdíjat, váltsunk tuti 100-ra és akkor újra 19Ft- lesz
Már eleve WTF minek kell csomag váltás ha újra ugyan az lesz a díj? Érthetetlen.
De megnéztem és még 100MB adatot is adnak pluszba (csomagnév is innen valszeg)Miért? mi értelme a vodafone részéről váltatni(rákényszeríteni) a csomagot a emberekkel, de közben csak a név változik és még extra adatot is adnak?
Mi ennek az oka?...valami susmus van emögött. -
Soma01
veterán
válasz
MadMancs #69968 üzenetére
Ez félig jó hír. Legalább lehet 5G-s, csak netes csomag. Már csak azt kell eldönteni, hogy mennyi adat lesz elég egy hónapra. Szerintem egy Max csomag elég lenne... Vagy érdemes kisebb csomaggal kezdeni és váltani nagyobbra ha nem elég? Hűség idő alatt lehet felfelé váltani csomagot a nélkül, hogy a 2 év hűség idő újraindulna?
-
Beni2360
félisten
Tudja valaki, hogy egy Redmi Note 8 pro telefonba lehet kerni eSIM-t? Tutti100+ kartyam van.
-
St3ven
addikt
Üzletben történő eSIM-re váltásnál ott helyben megcsinálják a QR-kód beolvasást, vagy az csak később jelenik meg a fiókban és otthon is elvégezhető?
-
törölt tag
Ez megint mit jelent? Külföldi számokat is lehet hívni? Egyáltalán a voda hogy kezeli most a nemzetközi hívásokat? Nem nemzetközi tarifa van?
A belföldi és mindenkori roaming díjszabás szerint külföldi, normál díjas hívások esetén a napi 300 Ft-os értékhatár elérését követően, az adott napon magyarországi időzóna szerint nap végéig felhasználható díjmentes percek kerülnek az ügyfél számára jóváírásra, mely percek kizárólag hangalapú hívás indítására, belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön, normál díjas hívások esetén érvényesek. Belföldi normál díjas irányoknak minősülnek a Vodafone, illetve más mobilszolgáltatók belföldi hálózatába és belföldi vezetékes irányba indított normál díjas hívások. Külföldön a mindenkori roaming díjszabás érvényes. -
törölt tag
Ez most vicc???
Feltöltőkártyás (előre fizető) hang alaptarifa
Induló költségek Belépési díj (Ft) 0
Havidíjak Havi előfizetési díj (Ft) 0
Hívások percenkénti alapdíja Bármely időszakban (Ft) 120 -
törölt tag
válasz
#76055552 #69955 üzenetére
Ez a legjobb része:
1.1.2.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.3.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.4.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.5.Szerkesztési célra fenntartvaEz viszont mit jelent a gyakorlatban pontosan?
Egyenleg-felhasználási idő meghoszabbítása, elérhető minden Vodafone Tuti, Vodafone Perc+, Vodafone Net+ tarifacsomaggal rendelkező ügyfélnek. A szolgáltatás 3 havonta egyszer díjmentes, minden egyéb alkalommal bruttó 500 FtNem arról volt szó, h tuti+-t már nem lehet venni?
Minden kereskedelmi forgalomban nem elérhető előre fizető tarifacsomagról elérhető a tarifacsomag-váltás a kereskedelmi forgalomban elérhető előre fizető tarifacsomagok bármelyikére, a visszaváltás azonban nem lehetséges.
• VitaMAX Prémium Perc&Net tarifacsomagról vált az ügyfél TUTI+, TUTI+ Net 1 GB, TUTI+ Net 3 GB, TUTI+ Net 5 GB, TUTI100 tarifacsomagra:
A váltás után a Bónuszok nem lesznek elérhetők, törlődnek. Az egyenleg-felhasználási idő változik a tarifacsomagnak megfelelőre. Az egyenleg-felhasználási időt csak a feltöltés hosszabbítja meg. -
törölt tag
Az szuper, akkor már csak 12 perc kell a napi limithez
De vélhetőleg ezzel a sokan nem foglalkoznak majd és átmennek, inkább mert az "csak 19 forint, ez meg 25" a hülyének is megéri...Valószínüleg azért jól járnak vele...
-
törölt tag
Megjelent a 2022.06.07-i ászf. Tuti+ esetén maradt a 300 ft-os értékhatár. [link]
190. oldal -
MadMancs
veterán
válasz
Marcsello31 #69950 üzenetére
Míg free-s voltam hozta 10/10 simán, Youtube HD/Netflix HD röccenés nélkül ment, Netflix 4K nál már meg megakadt a dolog azért, mivel itt QoS van ugye szabad kapacitás esetén akár 20/20 is megvolt.
Gigaboost nem garantál neked 300 megabtet, csak QoS alól vesz ki, azaz annyi van amennyit a cella bír neked adni. Most ez lehet hogy pár megabit pluszt jelent, lehet valóban 100 fölé mész.
Mivel Free+ már 5G képes a régi free hez képest, lehet inkább egy 5G képes routerben gondolkoznék ha felétek elérhető, azt kevesebben használják, meg ha jól tudom 5G forgalom valamennyi prioritást élvez 4G vel szemben.Egyébként ahogy többiek írták, Red hangalapú csomag, benne van ÁSZF be hogy nem mobilkészülékben való használat esetén átrakhatnak Alap tarifacsomagba (büntető csomag) aminek cirka 30000Ft a havidíja, 10mb netet tartalmaz 0percet és 50Ft os percdíjat.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #69952 üzenetére
Gondolod a voda fog engedni egy routert hangcélú red-es csomagot gond nélkül használni? Szerintem minimum qos mögé kerül. Ez a router 2 sávot tud összefogni, így bővítővel és varázslással is egyre kisebb az esélyed a 100 Mbps-ra...
-
Marcsello31
őstag
válasz
4Grider #69951 üzenetére
Szia
. Köszi a választ! Én egy b535 232 routerrel próbálkoznék, Van rajta egy mód, ha a scriptet használjuk rajta megválaszthatjuk hogy melyik sávokra csatlakozzunk:
pl Működési sáv: LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28 / B32 / B38, UMTS: B1 / B8
én egy ilyen tudású routert használnék fel, persze tudom, hogy a terheltségtől is függ a mobilnet sebessége, Ezt már észrevettem mikor más szolgáltatónál neteztem, mindig hétvégén és esténként volt lassú a net. Én kültéri antennával oldanám meg a történetet, rá irányítva a toronyra. Nem torrentezni szeretnék én vele, simán csak normál letöltést. Ha 1 nap lejönne 3 játék, azzal sokáig elvolnék. Akinek van ilyen csomagja annak tényleg 10mega a feltöltése?a Felhő alapú játék miatt kérdezném.
Bocsánat ha betrollkodtam ide is.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #69950 üzenetére
Sok helyen tényleg jó lenne a 100 Mbps, de az a helyzet, hogy ez nem csak a bázisállomás távolságától függ, hanem attól is, hogy az milyen frekvenciákon sugároz, milyen felhordó hálózata van és legfőképpen, hányan használják az adott pillanatban rajtad kívül. És természetesen a nálad lévő eszköztől is, konkrétan attól, hogy az hány frekvenciát tud egyszerre összefogni.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest