- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz #76055552 #72009 üzenetére
Alapvetően egyetértek, hiszen ugye a megtévesztés okán valaki aláírt x évet.
Én nem. Mármint nem tévesztett meg, mert részemről nem volt releváns tétel, amit kifogásoltak...
Ellenben ha a GVH szerint ez elfogadható kompenzáció, ki vagyok én, hogy vitassam...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #76055552 #71861 üzenetére
Egyszerüen leteszed a telefont az asztalra, hadd beszélgessen egyedül.
Egyszer úgyis megunja, meg neki sincs ingyen a hívás.
Bármilyen kéretlen hívás jön, a "lenne pár perce?" kérdés után "hogyne lenne" az instant válaszom és már landol is a telefon az asztalon. Mind megunta és többé nem keresett.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Bl.Gyo.
őstag
amúgy nem is értem hogy mit gondol a hívó fél, ha ilyen mérhetetlenül erőszakos és tapasztalja is hogy mennyire nem érdekel téged a dolog mert mindent megteszel hogy ne érjen el, akkor azt hiszi egyszercsak ezek után még bele mész a bomba üzletébe?! hogy gondolja? nem egyértelmű neki hogy nem vagy kíváncsi rá és csak időpocsékolás?! vagy mi akart evvel elérni? nekem ez magas...
-
törölt tag
-
gabor9991
őstag
Ez így egy elég érdekes történet de szerintem alapból nem amiatt történt mert felvettél egy külföldi számról bejövő hívást, akkor is hivogathatott volna ha soha nem veszed fel.
Vagy akár engem is elkezdhet bárki hivogatni hogy vegyek bitcoint.
Vagy bárkit hívogathatok a saját számomról hogy vegyen bitcoint -
zelikocc
senior tag
válasz #76055552 #71848 üzenetére
Érdekes ez a Telekomos eset is. Valakinél okés, valakinél nem.
Nem tudom hogy össze függhet-e a Vodás dologgal, itt legalább látszik az hogy minden feltöltőkártyás vodás eSIM-et érint, míg az előfizetésest nem, de Telekomnál nem látszik olyan konkrét dolog ami biztosan előidézi.Ja nem tudom említettem-e:
Még érdekesebb, hogy voda esetén roamingban megszűnik a probléma, majd a honos hálózaton újra előjön[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz #76055552 #71794 üzenetére
egy kormányközeli lap ezt írta:
"A VODAFONE MÁRKANÉV MINDEN ORSZÁGBAN JÓL HANGZIK, .... UTAL, HOGY MOBILTELEFONOS HANG- ÉS ADATTOVÁBBÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOKKAL FOGLALKOZNAK."
ez alapján látok rá kis esélyt hogy licencelik a márkanevet habár ez egyelőre teljesen ésszerűtlen döntés lenne hiszen már van saját brandjük..
signed by simpley.
-
törölt tag
válasz #76055552 #71747 üzenetére
Sok eve hasznalom itthon (is) a kulfoldi kartyam, bmennyi ideig. Minden tokeletes. Kiveve, h nagy az Isten allatkertje, es sok benne a paranoias magyar, h "kulfoldi szamot nem veszek fel, mert azokrol a csalok hivnak, es akkor fizetnem kell, ha felveszem"... Isten barmai, de komolyan... Es nemelyiknek meg diplomaja is van...
-
simpley
őstag
válasz #76055552 #71751 üzenetére
Lényegtelen, hogy drágább lett, csak egy példa volt..
Honnan tudod, hogy jövő év végéig használhatja a DIGI márkanevet? van erről valami cikk mert én nem találtam..
Fenntartom az álláspontom, miszerint késleltetni fogják a brandváltást hasonlóan a PPF-hez.signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz #76055552 #71749 üzenetére
Hát, alapjában véve egy állami szolgáltató nem lenne rossz hiszen ugye az nyomná le a nagy multikat. Na most ez nálunk valahogy fordítva van. Pl ha bemész pl egy CBA-ba meg egy Spar-ba hol fogod olcsóbban megvenni a napi kajádat? Ugye hogy a multinál?
Flottás tarifák egészen biztosan maradnak, hiszen mi ok lenne a megszüntetésükre? A hálózat szempontjából ott lesz a DIGI (már amennyi lefedettsége van)
A roaming-partnerség megszüntetésének sem lenne értelme valamint azon csomagok megszüntetésének sem, mint hogy a magyar díjak szerint hívhatsz itthonról is minden EU-s számot vagyis nincs olyan havidíjasként, hogy nemzetközi hívás. (én amúgy nem tudok róla hogy a másik két nagynak lenne ilyen csomagja, 3500Ft-tól)
A márkanév még nagyon a távoli jövő szerintem. A Telenornak annó talán 3 évet adtak a változtatásra, a vodával szerintem ez lesz 4 év is ugye a cég mérete miatt is.signed by simpley.
-
törölt tag
válasz #76055552 #71690 üzenetére
Most olvastam én is...
"Ez lehet az iparág legjelentősebb piacformáló tranzakciója Magyarországon az 1990-es években lebonyolított Matáv-privatizáció óta” – fogalmaz a közlemény."
Ha a vezetékes lábát is megveszi, már pedig úgy tűnik, akkor nem túl sok szolgáltató marad.
Talán a Telekom még ami komoly szereplő... Volt Telenor inkább csak mobilban, vezetékes és egyéb területen kevésbé jelentős, nem? Rajtuk kívül csak kisebb cégek maradhattak vezetékes területen... mobilban meg talán nincs is nagyon több...A voda volt talán az egyetlen ami nem ment átalakulásokon keresztül a másik kettőt már párszor megvették nevet váltott...
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz #76055552 #71608 üzenetére
Jó azt hittem technikai akadályai vannak.
De ha nem lehet használni akkor miért nem izzít be valami védelmet erre a Voda? Pl. Valami adatbázis az itthon kapható routerek imei számáról, es ha csatizna valamelyik akkor elzárja a csapot. De a leírásod szerint látja a voda ígyis hogy miben van használva az adott sim, akkor miért nem kapcsolja le olyankor, ha ekkora gond.Miért akkora baj az ha routerben van használva a hang alapú sim netje? Ki van fizetve.
-
veterán
válasz #76055552 #71546 üzenetére
Én igen. Red Max+. Sima lakossagi sim eseten:
1. sim 12990
2. Sim 8990
3. tól pedig 5990Ft
Minden korlátlan + 5GBár azt nem tudom Max+ esetén mi a helyzet, Max anno csak hosszabbitassal volt elérhető.
DE Red Free+ is így működik
1 Sim 10990
2.Sim 7990
3.sim től 4990
Szintén korlátlan minden + 5G.
Mivel azt írta a 10/10 nem zavarja, neki ez a legjobb opció. 3 sim 23990. Az általad ajánlott flotta 27000 lenne.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #71511 üzenetére
20 évig a vodánál is ez volt, de örömteli hogy ez megváltozott. Engem csak simán átvertek ezek szerint, de ha volna erről valami írott anyag a voda oldalán, azt itt többen is szívesen elolvasnánk
mr888:
Az oké hogy a váltást online indítod, de egy szó nem esik arról, hogy nincs kártya csere
Görgess csak le, 6-os pont:
Aktiváld az új SIM kártyádat
A SIM kártyát kiszállítjuk a címedre, neked pedig csak aktiválnod kell. Ennek menetéről a rendelést követően e-mailben értesítünk.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #71509 üzenetére
Nekem márciusban azt mondták, hogy menjek csak be szépen, ha előfizetésről kártyásra váltanék. Lemondani le lehetett telefonon is. Ez lett a megoldás. Volt már egy aktiválás előtti prepaid karim, azt felaktiváltam azt csókolom. Telekomnál még májusban is uyganez volt a helyzet, ezer éves előfizetésre mondták azt, hogy csak személyesen lehet, ezt csak simán megszüntettem, anyám kötött hordozott hozzájuk prepaid-et.
-
Dave1984
őstag
válasz #76055552 #71462 üzenetére
Haladunk visszafelé! Hajrá 5G, ami jó ha lakosság 10 százalékánál elérhető! Fejlesztés rohadt lassan halad... Mit tököl minden szolgáltató.ennyit az 5G hálózat kiépitésén?! Emlékszem annó a 4G kb 2 év alatt kiépült!Ennyi ideje már tokolnek az 5G vel!
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
libus
őstag
válasz #76055552 #71364 üzenetére
Biztos úgy van ahogy írod, és az ügyintéző mondta rosszul nekem, mert ha megnézem a csomagom részleteit ott sem írja hogy a 100 perc másodperc alapú.
zzola: akkor melyik melyik a jó csomag?
[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #71168 üzenetére
Nyilván attól függ, kinek a hibájából volt sikertelen/késedelmes a hordozás. Hibás bármelyik fél lehet, de akár mind a kettő is egyszerre. Ha a voda nem állítja ki a számlát, ezért kvázi "tartozik" az ügyfél és ezért hiúsul meg a hordozás, az biztosan a vodafone hibája így a kötbért is ők fizetik.
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #71138 üzenetére
Nálam B20 és B3 van, ha kimegyek az utcára akkob B1 is. Tehát 2-3CA között váltogat. Ez eddig is ilyen volt, az adat működik. Ha abból indulok ki, hogy azért volt már korábban is telefon hibád, elég esélyes hogy most is erről van szó. Szokásos: próba más készülékben is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #76055552 #71067 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy már tavaly elkezdtek össze-vissza számlázni és vonni csoportossal (amíg azt vissza nem vontam) és most 15-20 ezer forintos túlfizetésben vagyok egy olyan díjcsomag után, amiről bő fél éve már egy másikra váltottam. Két panaszt írtam nekik (befizetések kivonatait mellékelve, ezekből tudnám a pontos összeget visszanézni), amelyekre azóta is annyi reakció érkezett, hogy SMS-ben kérték a türelmem.
Egy másik, céges előfizetésnél pedig a könyvelésben okoz problémát, hogy fél évig nem volt számla.
Amerre gyakran utazom, arra még a szolgáltatásuk is szar. Majd meglátom, hogy a Telekomé jobb-e, mert én ezeknél nem maradok, az elég valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz #76055552 #71067 üzenetére
Nekem mondta fel a voda a szerződésem amiatt, mert az icsekk-es befizetést nem tudta a rendszerük lekönyvelni a folyószámlához. Bő fél évig nem tudták javítani a hibát, utána mi adtuk fel és hordoztuk el a hívószámot.
Más: Felmondott mobilnet előfizetést bő fél évvel később sikerült csak nekik kikapcsolni, addig számlázták a havidíját. A végén másfél hó jóváírást kaptam, amit a mai napig nem kaptam meg, mert ragaszkodnak hozzá, hogy csak az önálló aláírási jogosultak intézhetnek náluk ügyeket, azok közül is csak azok, akik már jártak személyesen a vodánál. Azaz a magyar ügyvezetőnknek be kell mennie azért, hogy igazolja személyesen, ami a közhiteles cégjegyzékben szerepel.
Más: A tavalyi átálláskor törölték az összes korábbi elektronikus számlánkat úgy, hogy nem küldték meg őket korábban. A mai napig nem tudták őket pótolni, azaz a jogszabályok által előírt 8 év számlamegőrzési határidőt nem tudják/akarják betartani.Ez érintette az utolsó olyan számlát is, amit pont az átállást megelőző napokban állítottak ki, így azt még letölteni sem volt időnk, de követelték, hogy számla nélkül fizessük ki. A NAV online számlarendszeréből van egy számlaképünk, ami alapján kifizettük, persze ha majd lesz egy NAV ellenőrzésünk, akkor kérdés, hogy milyen büntetést kapunk ezért.
Magánszemélyként eSIM-el kapcsolatban volt még velük egy-két köröm tavaly, azt sem köszönöm meg nekik.
Egy biztos: A flottánk közelébe nem jut a cég egy darabig. -
dchard
veterán
válasz #76055552 #70747 üzenetére
Jó hogy mondod, én is megnéztem a feltöltős kártyámat: márciusban toltam rá 2000-et, nem forgalmaztam le róla semmit, és most -2000 Ft az egyenlegem És nem mutatja a 100MB ingyen keretből hátralévő mennyiséget sem. Lejárati idő: nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #70465 üzenetére
Budapesten alig van 700. B1-van, meg némi B3. A másik porbléma, hogy sok telefon nem tud összefogni 1GHz alatti frekiket. Ez nem szolgáltató-függő. Ilyenkor lehet terelni 800 és 700 között, de a kettő együtt nem megy.
UGyanebből következik a midband anchoring probléma: mivel NSA-ról beszélünk, kell a 700 DSS 5G mellé valami 4G. De az ugye sok telefon esetében nem lehet a 800MHz, tehát marad az 1800 vagy a 2100 anchoring. Ez komoly probléma, megint nem szolgáltató-függő.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #76055552 #70446 üzenetére
Ha neked nem oké hogy nem 100% os a rendelkezésre állás akkor nem kötsz szerződést.
Mind a 4 mobilszolgaltatónál 0/0 a mobilnet garantált mivel technologiából adódóan nem lehet több.
Egy szónak is 100 a vége, nem kötelező igénybe venni (por csomagnak van nem pro verziója is backup nélkül), ha meg igénybe szeretnéd, úgyis elfogadod a feltételeket.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
wwhy
veterán
válasz #76055552 #70257 üzenetére
Köszi. És ha nem töltöm fel 30 napon belül? Az nem érdekes, hogy hívást tudok-e fogadni/indítani vagy sem, mert ezt a számot nem használom hívásra, csak mobilnetre, amikor hazamegyek. A kártya/szám használható, mert adategyeztetés megvolt.
Ha Y+100 napon belül töltöm fel, a régi egyenleg is aktiválódik
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
válasz #76055552 #70220 üzenetére
Régebben leírasban külön benne volt hogy ezek se fogyasztják. Most viszont benne van feketén fehéren hogy az üzenetküldő alkalmazások hang és videó hívásai már fogyasztják. Viber és Messenger üzenetküldő alkalmazás akárhogyan is nézzük.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dchard
veterán
-
HUNgabus
senior tag
válasz #76055552 #70169 üzenetére
én nem mondtam sehol se azt hogy "jobb", az én preferenciáim szerint, nekem JELENLEG bármi jobb mint a Voda. 7 évig nekem se volt velük semmi bajom, most viszont csak az van. Lehet a Yettel se lesz "jobb" de itt legalábbis (most még) ember számba vesznek, felveszik a telefont, stb.
Roaming-ról meg annyit hogy a FULL-os csomagban vagy több mint 30GB net és 200p beszélgetés, ez több mint elég EU belül, annál távolabb meg úgy is helyi prepaid kártyát vesz aki utána olvass mit hogyan éri meg.
Biztos vannak olyan szerencsések akiknél minden működik (számlázás), nem kell ügyeket intéznie velük (50p várakoztatás, visszahívás nuku) és olyan helyen laknak, dolgoznak ahol van térerő, stb.
Mint fentebb írtabb 7 évig én is közéjük tartoztam... -
baloghgabor
aktív tag
válasz #76055552 #70101 üzenetére
Ezek az antennák már nem nagyon jók semmire sem. Az újakat kell majd valahogy felszerelni, ha lesz mit és hogyan.
Próbálok a kert közepén is mérni, ahol van egy villanyoszlop, ami lassan csak ott lesz, jobb rálátással. De az meg sok méterre van a háztól. Routert oda kitenni?! Nem is tudom.....bégé
-
veterán
-
törölt tag
válasz #76055552 #69955 üzenetére
Ez a legjobb része:
1.1.2.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.3.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.4.Szerkesztési célra fenntartva
1.1.5.Szerkesztési célra fenntartvaEz viszont mit jelent a gyakorlatban pontosan?
Egyenleg-felhasználási idő meghoszabbítása, elérhető minden Vodafone Tuti, Vodafone Perc+, Vodafone Net+ tarifacsomaggal rendelkező ügyfélnek. A szolgáltatás 3 havonta egyszer díjmentes, minden egyéb alkalommal bruttó 500 FtNem arról volt szó, h tuti+-t már nem lehet venni?
Minden kereskedelmi forgalomban nem elérhető előre fizető tarifacsomagról elérhető a tarifacsomag-váltás a kereskedelmi forgalomban elérhető előre fizető tarifacsomagok bármelyikére, a visszaváltás azonban nem lehetséges.
• VitaMAX Prémium Perc&Net tarifacsomagról vált az ügyfél TUTI+, TUTI+ Net 1 GB, TUTI+ Net 3 GB, TUTI+ Net 5 GB, TUTI100 tarifacsomagra:
A váltás után a Bónuszok nem lesznek elérhetők, törlődnek. Az egyenleg-felhasználási idő változik a tarifacsomagnak megfelelőre. Az egyenleg-felhasználási időt csak a feltöltés hosszabbítja meg.[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
válasz #76055552 #69943 üzenetére
Hidd el hivatkoztam en mindenre IS. Akkor se oldjak fel barmit es barmennyit is fizetek, max ha konyorgok meg kervenyeket irogatok.
Ugyan ezt kuldte el par napja egy Yettel-es ceges manager hogy hivatkozzak erre, es hogy ne partnerhez menjek hanem markaboltba, stb. Fentebb irtam mit mondtak.
Ezeket mar a sajat ASzF-juk se erdekli, voltam jo par helyen mostansag, minden hol a fasultsagot meg a leszarom mi van dolgot latom. Legtobben mar a sajat dolgozoik kozul se hisznek a sajat cegukbe!
Az milyen mar mikor az ugyintezo kiscsaj mondja azt hogy O is ugyan igy jart es tud adni cimet ahol megoldjak okosba az iPhone-t!
Nem kotelezo hinni nekem, 8 evig minden jo volt itt is, csak leirtam hogy jelenleg mi van, hatha van aki okul belole. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.