Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
szabonagyur #64681 üzenetére
Azt éred el, hogy a büntetéseket egyrészt emelkedő tételben osztják, másrészt pedig ha most megbüntetik egy szemmel jól látható összegre, akkor legközelebb nem követi el ugyanezt (és nem csak ők, hanem esetleg a versenytársak sem). Én is csak addig fordultam rendszeresen balra egy egyenes kötelező haladási irány táblánál, amíg egyszer egy közteres nem várt kamerával a kezében a befordulás után és meg nem kínált egy 50 ropis csekkel. Azóta mindig továbbmegyek (tökértelmetlenül, ezt viszont tartom, de ingyen) fél km-t és várok 85%-eséllyel a piros lámpánál, hogy dobhassak egy 180 fokost.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest