Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
telefonmágus #54273 üzenetére
Köszi a gyors választ
Ezek szerint lesz egy köröm az üfsz-al mert nem ebben egyeztünk meg
-
Gebriel
veterán
válasz
Konyika #54272 üzenetére
A szolgáltatás havidíja legtöbb esetben e-pack kedvezményes.
Tehát számla elektronikus kell hogy érkezzen, határidőre kell fizetni és utalással, vagy ATM-en keresztül való befizetéssel. Ha három közül egy nem teljesül akkor az e-pack kedvezmény a következő befizetésnél nem jár. -
asdf_
veterán
válasz
Konyika #54272 üzenetére
Szerzodesedben meg volt kotve, hogy amennyiben nem elektronikus modon, es nem idoben fizeted ki az elektronikusan kapott szamladat, akkor nem kapod meg ezt a kedvezmenyt. Velhetoen -erosen, mert van kis turelmi ido- csusztal a befizetessel, vagy nem kartyaval/utalassal fizettel.
Hogy hogyan van csekked, amikor elektronikus szamalt kene kapnod, azt viszont nem ertem. Most valtottal tarifacsomagot, aztan a ketto nincs szinkronban? -
Konyika
senior tag
Sziasztok!
Mit jelent az a számlámon, hogy az e-pack nem teljesítésének díja 1000 Ft?
Én nem kértem epackot, csekken fizetem a havi díjakat.
-
simpley
őstag
válasz
gabor9991 #54268 üzenetére
A helyzet az, hogy augusztusban kötöttem 11 hónapot, akkor még nem tudtam hogy munkahelyet fogok váltani. Majd szeptemberben megkerestek, hogy 20 éves ügyfél lettem, mindig határidőre fizettem a számlákat, stb.. és hogy eltörlik a hűségem. Igen, az első kérdésre a válasz. A flottába be fogok lépni, már a céges flottakezelővel is beszéltem.
Ez havi 2000ft, 3 gb net és 120 perc lebeszélhetőség van benne (flottán belül korlátlan) -
gabor9991
őstag
válasz
simpley #54266 üzenetére
Na várjunk .
Van egy céges korlátlan előfizetésed havi 7000-ért ezen kívül van egy telenoros privát is havi 16000-ért?
És a telenoros számodat kellene átrakatni valami vodás flottába?Ezek szerint azon nincs hűség, ha át tudnád hozni.
A feltöltősnél nincs olcsóbb flotta ez szinte biztos.A feltöltős egy 2000 forintos feltöltéssel már egy évre le van tudva flottát meg havi 2000 alatt nem nagyon tudok.
Jól értem a helyzetet?Ezt kellene megoldani? -
simpley
őstag
válasz
#72445440 #54260 üzenetére
Szia,
én is nem rég váltottam munkahelyet, és szintén vodás előfizetést kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy a flottás csomagok hogyan működnek? Pl. nekünk van külön munkahelyi flotta (ebben vannak a kollegák privát számai) meg van külön céges előfizetés is. A flottába be lehet-e szállni számhordozással?
Azért lenne fontos, mert sokkal olcsóbban jönnék ki, mint hogyha fizetek 16 ezret a privát előfizetésemre, pedig kaptam ingyen céges előfizut korlátlan nettel, beszéddel
(havi 7 ezer kb) + a céges flottában lenne 3gb net, 120 perc lebeszélhetőség (flottán kívül, mivel flottán belül korlátlan) havi 2000 Ft.
Köszi előre is! -
Keem1
veterán
válasz
#72445440 #54260 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ! Igen, kb. én is erre számítottam. Igazából nem is a számlázás miatt akartam regisztrálni (a számlát amúgy se én fizetem, hanem a munkáltatóm), hanem hogy lássam az előfizu részleteit (felhasznált mobilnet, ilyenek). Megbarátkozom a gondolattal, hogy nagyvállalathoz csöppenve az ilyesmi már nem az én feladatom lesz
De ettől még mind a munkáltatóm, mind a Vodafone a szívemhez nőhet, csak felejtsem el, hogy magam intézzek valamit
Még egyszer köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest