Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
telefonmágus #54273 üzenetére
Köszi a gyors választ
Ezek szerint lesz egy köröm az üfsz-al mert nem ebben egyeztünk meg
-
Gebriel
veterán
válasz
Konyika #54272 üzenetére
A szolgáltatás havidíja legtöbb esetben e-pack kedvezményes.
Tehát számla elektronikus kell hogy érkezzen, határidőre kell fizetni és utalással, vagy ATM-en keresztül való befizetéssel. Ha három közül egy nem teljesül akkor az e-pack kedvezmény a következő befizetésnél nem jár. -
asdf_
veterán
válasz
Konyika #54272 üzenetére
Szerzodesedben meg volt kotve, hogy amennyiben nem elektronikus modon, es nem idoben fizeted ki az elektronikusan kapott szamladat, akkor nem kapod meg ezt a kedvezmenyt. Velhetoen -erosen, mert van kis turelmi ido- csusztal a befizetessel, vagy nem kartyaval/utalassal fizettel.
Hogy hogyan van csekked, amikor elektronikus szamalt kene kapnod, azt viszont nem ertem. Most valtottal tarifacsomagot, aztan a ketto nincs szinkronban? -
Konyika
senior tag
Sziasztok!
Mit jelent az a számlámon, hogy az e-pack nem teljesítésének díja 1000 Ft?
Én nem kértem epackot, csekken fizetem a havi díjakat.
-
simpley
őstag
válasz
gabor9991 #54268 üzenetére
A helyzet az, hogy augusztusban kötöttem 11 hónapot, akkor még nem tudtam hogy munkahelyet fogok váltani. Majd szeptemberben megkerestek, hogy 20 éves ügyfél lettem, mindig határidőre fizettem a számlákat, stb.. és hogy eltörlik a hűségem. Igen, az első kérdésre a válasz. A flottába be fogok lépni, már a céges flottakezelővel is beszéltem.
Ez havi 2000ft, 3 gb net és 120 perc lebeszélhetőség van benne (flottán belül korlátlan) -
gabor9991
őstag
válasz
simpley #54266 üzenetére
Na várjunk .
Van egy céges korlátlan előfizetésed havi 7000-ért ezen kívül van egy telenoros privát is havi 16000-ért?
És a telenoros számodat kellene átrakatni valami vodás flottába?Ezek szerint azon nincs hűség, ha át tudnád hozni.
A feltöltősnél nincs olcsóbb flotta ez szinte biztos.A feltöltős egy 2000 forintos feltöltéssel már egy évre le van tudva flottát meg havi 2000 alatt nem nagyon tudok.
Jól értem a helyzetet?Ezt kellene megoldani? -
simpley
őstag
válasz
#72445440 #54260 üzenetére
Szia,
én is nem rég váltottam munkahelyet, és szintén vodás előfizetést kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy a flottás csomagok hogyan működnek? Pl. nekünk van külön munkahelyi flotta (ebben vannak a kollegák privát számai) meg van külön céges előfizetés is. A flottába be lehet-e szállni számhordozással?
Azért lenne fontos, mert sokkal olcsóbban jönnék ki, mint hogyha fizetek 16 ezret a privát előfizetésemre, pedig kaptam ingyen céges előfizut korlátlan nettel, beszéddel
(havi 7 ezer kb) + a céges flottában lenne 3gb net, 120 perc lebeszélhetőség (flottán kívül, mivel flottán belül korlátlan) havi 2000 Ft.
Köszi előre is! -
Keem1
veterán
válasz
#72445440 #54260 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ! Igen, kb. én is erre számítottam. Igazából nem is a számlázás miatt akartam regisztrálni (a számlát amúgy se én fizetem, hanem a munkáltatóm), hanem hogy lássam az előfizu részleteit (felhasznált mobilnet, ilyenek). Megbarátkozom a gondolattal, hogy nagyvállalathoz csöppenve az ilyesmi már nem az én feladatom lesz
De ettől még mind a munkáltatóm, mind a Vodafone a szívemhez nőhet, csak felejtsem el, hogy magam intézzek valamit
Még egyszer köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest