Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
31337
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez akkor azt jelenti, ha én Franciaországból indítok egy 16 perces hívást egy pl.: Belga számra akkor 16perc ×19ft fog kiszámlázódni, majd a 16. perc után magyar idő szerint éjfélig korlátlanul tolhatom a hívogatást normáldíjas EU-s számokra is?
"vagy EU-s normál díjas számok felé"
Link roaming díjszabáshoz.
Jól értem?
-
trec12
addikt
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
9-e óta aktív S8 és S8+ készüléken, facebookon azt írták valakinek válaszul, hogy folyamatosan aktiválják a különböző készülékekre.
A telefon vodafone szoftveres, a többit nem tudom megnézni mert nem az én telefonom."A különböző típusú telefonkészülékeken fokozatosan tesszük elérhetővé a VoLTE, azaz 4G hanghívás szolgáltatást. 2019. április 9-től a Samsung Galaxy S8+ készülékeknél érhető el, amennyiben a készülékre telepítésre került a legfrissebb Android szoftver, amely már támogatja ezt a funkciót. A következő időszakban pedig egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. A készülék VoLTE képes készüléknek számít, amennyiben a telefon kijelzőjén megjelenik a 4G VoLTE felirat a hálózatot jelölő ikon helyén. A szolgáltatás kizárólag VoLTE technológiát támogató készülékkel érhető el, azonban a VoLTE-hívások felépüléséhez nem szükséges, hogy mind a hívó, mind a hívott fél VoLTE-képes készülékkel rendelkezzen. A VoLTE hanghívás nem csökkenti a mobiladatkeretet. *Gergő"
Illetve:
"A szolgáltatás minden készüléken elérhető lesz, ami alkalmas a VoLTE használatra. A következő időszakban egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. Ennek megtörténtéig türelmedet kérjük! *Ancsa"
-
goop
őstag
Tadam. Évek óta visszatérő gondom volt, hogy hiába hasít a net, pár perc után elpingelt az ssh, (mindegyik) most 20 perce bent vagyok, és nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy végre ezt is megoldották. Ha tényleg bejön a Volte is, még a végén számhordozok, ha lejár a T hűségem. \o/
Már csak azért is, mert a Telekom Voltet, a hajamra kenhetem, a lakás belsejében a térerő majdnem 0, a Volte vagy kihagy, vagy levált 2 vagy 3G re a hálózat, voda ellenben max 4G mindenhol. -
M@Db0Y
senior tag
Hogy működik ez a VoLTE a Vodánál? S8-al felépül a hívás 4G-n de a másik félnél nem aktív a VoLTE és vissza is vált 3G-re. Nem feltétele, a 4G hívásnak, hogy mind a 2 telefon tudja, illetve 4G hálózaton legyen??
Eddig úgy tudtam, hogy akkor épül csak fel VoLTE hívás ha mind2 fél 4G hálózaton van és a telefon támogatja.
-
válasz
Luna73
üzenetére
Az még elég új készülék, nem sok frissítést kapott hazánkban, illetve ebben a régióban, így komolyabb következtetést nem lehet levonni, de a Samsung kapcsán elmondható, hogy a Vodafone valahol középtájt helyezkedik el a frissítések tekintetében a szolgáltatók között.
A nem szolgáltatós (XEH) kapja a legtöbbet, utána a Telekom (TMH) a legjobb a szolgáltatók közül, majd jön a Vodafone (VDH) és végül a Telenor (PAN).
Samsung Galaxy Note9-em van jelenleg (korábban TMH, most XEH), azt követem, így konkrét példákat tudok linkelni a frissítések kapcsán: [XEH], [TMH], [VDH], [PAN]
Itt tudod majd követni az A50-et: [link] (a bal oldalon majd külön ország és szolgáltatók alapján is, ha itt is adnak ki rá a későbbiekben)
Megjegyzem; Ha nem tetszik például a Vodafone frissítési metódusa, van alternatív megoldás, hogy a friss, nem szolgáltatós firmware verzió telepítésre kerüljön a Vodafone-os készülékre. -
AXisBOLD
addikt
Ismét 1270
"egyeni/egyedi hivoszam osszeget kell kinezned a dijszabasbol" --> a diszpécser állítása szerint ilyen folyamatuk nincs, csak választani lehet pár megadott számból, ha pl. van előfizetésed és mellé szeretnél egy társ kártyát.
nem tudom merre próbáljam még, de én se akarom elfogadni, hogy ez nem megoldható,
ok ha már polcon van a szám egy kártyán és nem lehet mit tenni, azt valahogy megértem, de nehogy már a ma világában ezt nem lehet kideríteni. -
Zsocy155
őstag
válasz
üzenetére
Bizony nagyon sok múlik az ügyintézőn.
Mi (a feleségemmel) egy Mate 20-at akartunk venni szerződés hosszabbítással, úgy, hogy lefelé váltok csomagot. Először a Maglódi Auchanban lévő Voda-partnernél voltunk, ott egy búvalbélelt belesz@arok csaj volt 0 segítőkészséggel. Azt mondta, hogy 50.000 Ft előleget kell fizetnünk, kivéve ha RED-el hosszabbítunk. A 1270-en hasonló volt a helyzet, mondván, hogy a Mate 20 kiemelt készülék - mi is kiemelt kategóriában vagyunk - ezért kell az előleg vagy REd-re váltani.
Megpróbáltam a neten megrendelni és simán ment . 3 nap múlva hozta a futár a Mate 20-at és egy fillérbe nem került. -
pjen
félisten
Üdv.Bementem vodához csere akció ügyben.Egy P9Lite 2017 es,másfél éves telót akartam A40,A 50 re cserélni.Első ügyintéző:A telóért nem adnak semmit,jár a 21000 kedvezmény az árból.Felhívtam ÜFSZ-t.Mondták ez hülyeség,természetesen a telónak is van beszámítási ára.Visszamentem másik ügyintéző már tudta mit kell csinálni.Megnézett mindent aztán mondta,3500Ft ért számolják be a P9Lite 2017 et.Nem hagytam ott.
-
-
törölt tag
válasz
trec12
üzenetére
"Miért lett ez?" Mert valaki kért egy ilyet, és annak erősebb a jele hatósugaron belül, mint egy bázisállomásé.
Ami számomra érdekesebb: eddig úgy tudtam, csak 3G képes minibázisok vannak.bucihost: ezen jót nevettem. Én csak közöltem, hogy S9-en nem megy. Azért azt észrevettem a telefonvásárláskor, hogy 9-es van a dobozon.

-
trec12
addikt
Lakhelyemen tegnap vettem észre, hogy egy Vodafone Mini Bázisra lép fel a teló. Miért lett ez? Ilyent eddig csak a Plázában láttam.

-
törölt tag
válasz
Gtibi122
üzenetére
Valami tényleg nem kerek.
Romániában vodafone hálózatán 0,5 / 20 volt a sebességem (magyar voda havi díjassal).
Rámértem ugyanott egy helyi román feltöltős vodás sim-mel és, az pedig 18/20 volt.
És ezt többször kipróbáltam: mindig ugyanaz volt a helyzet.
Ezt 3 hónappal megelőzően a magyar vodás is hozta a helyi sim sebességét.
Semmilyen módosítást nem eszközöltem az elmúlt 3 hónapban sem a kártyán, sem a telefon menüjében.
Ahogy átléptem a határt, és magyar hálózatra került a sim, minden jó volt.
Felhívtam a 1270-et, azt mondták, így nem tudják kivizsgálni, ott kellett volna felhívnom őket....
Sebaj: legközelebb! -
törölt tag
"vagy akar fel even tul is, de meg nem adtak oda a szamot senkinek, ezt mondjuk siman ellenorizni tudod egy teszthivassal, hogy kapsz-e elofizeto nem kapcsolhato szoveget"
Ezt így nem lehet ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy le lett gyártva a kártya és valamelyik áruház polcán ott figyel aktiválatlanul. -
asdf_
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Ennek ne higgy, onnantol kezdve, hogy lejart a szam, 6 honapig nem adhatjak oda senki masnak a torveny szerint. Ergo ha fel even eblul vagy (vagy akar fel even tul is, de meg nem adtak oda a szamot senkinek, ezt mondjuk siman ellenorizni tudod egy teszthivassal, hogy kapsz-e elofizeto nem kapcsolhato szoveget), akkor mar csak az egyeni/egyedi hivoszam osszeget kell kinezned a dijszabasbol. Kotsz ra egy husegidomentes havidijast, majd utana mehet vissza kartyasba. Ha 6 honapon belul vagy/nem adtak meg ki masnak, menj be egy bemutatoterembe, es ott intezd olyannal, aki mar latott/csinalt is ilyet, ellentetben a telefon vegen ulovel.
-
M@Db0Y
senior tag
Ismerősöm S8 telefonján megjelent egy figyelmeztetés, hogy állítólag LTE-n megy a hívása. Nem láttam még a telefont csak kérdezte, hogy most ezzel fogy-e az adata. Más esetleg tapasztalt ilyesmit ? Lehet, hogy elindították a volte-t ??
-
Luna73
tag
Sziasztok!
Akinek van Voda függő telefonja, mik a tapasztalatok rendszeresen frissítenek?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
előfizetéses számomat pár éve feltöltőkártyásra állíttattam át, múlt évben elmaradt a feltöltés és ezáltal nem aktív.
Viszont most nagyon kellene ez a szám.
Hogy tudnám újra aktiváltatni?1270 hívása előtt kicsit körbekérdezek.
-
-
draco31
veterán
Igen, viszont így az 1 hete még gondolkodóba ejtett 100e-ért az A50, most meg 80-ért plusz amit adnak a patika karcmentes használt telefonomért már nem gondolkozok a dolgon, csak meg kell várnom a következő számlazárást, ami 2 hét múlva lesz.
De vertem volna akkor a fejem a falba, ha kihozom 100-ért, most meg sokkal olcsóbb a dolog. -
Gtibi122
újonc
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni. Vodafone előfizetésem van.30 giganettel. Magyarországon működik hibátlanul az internet. Ahogy elhagyom az országot, külföldi hálózatra vált ugyanúgy 4g ír a telefon viszont nem tölt be semmit gyenge az internet. Speed test szerint kb 50 60 kbps. Itthon 50 60mbps. Próbáltam az én telefonomat ami egy Samsung A6+ egy telenoros sim kártyával, azzal jó volt hibátlan volt külföldön is. Próbáltam az én kártyámat egy másik ugyanilyen telefonnal, nem volt jó. Próbáltam egy iphone val azzal jó volt. Viszont az én telefonom jó volt egy telenoros simmel. Már kb 20x beszéltem a vodafone- al azt mondják az ő részükről minden jó. Hívtam a samsungot ők azt mondják hogy a vodafone hibája. Valakinek megoldás erre?
-
Bozek
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Ott az alján, de semmit nem ér. Ez amúgy csak egy újabb "toljuk a Samsungot" akció...
-
efká
tag
Új készülékcsere program: [link]
-
Grande Ale
őstag
Köszönöm!
-
HoaryFox
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
80 Zöld szám: ingyenesen hívható
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Díjmentes
-
Grande Ale
őstag
80-as számot mennyibe kerül hívni?
-
Serpiko
addikt
Vodafonenàl van e-SIM?
-
Caldera
senior tag
válasz
Lazika
üzenetére
Korábban itt olvastam egy kiskapuról, amit most nem találok. A lényege, hogy a szerződés lejárta előtt 90 nappal (ha jól emlékszek) szerződést hosszabbíthatsz. A hosszabbításkor az előző időszak lezáródik, 0-ról indulsz. Hosszabbítás után 1-2 nappal lelépsz, a kötbér mértéke a biztosított és felhasznál kedvezmény, ami így 1-2 napra számolódik el (nem a korábbi szerződésed szerinti 1-2 évre). Nem tudom ez RED esetén hogy alakul, keress rá a "kötbér"-re szerintem meglesz.
-
Gebriel
veterán
válasz
Lazika
üzenetére
Olyan nincs, hogy a maradék előfizetési díjat fizeted ki.
Az eddig kapott kedvezményeket kell kifizetni.Ha red-ben vagy akkor az eltelt hónapok száma*1000.-ft
Plusz ha kaptál valami opciós kedvezményt.
Akkor eddig felhasznált hónapok száma* opció kedvezmény értéke.
Ha vettél készüléket akkor a készülék kedvezmény díja
És végül a szerződéskötési díj ami 10.000.-ft -
Lazika
senior tag
Hello!
Most beszéltem a vodával, még van előfizum juni 25-ig. Tényleg nincs arra lehetőség, hogy kifizetem a maradék előfizetési d0jat, ami ugyanannyi, mert red-es vagyok és átmenjek másik szolgáltatóhoz? Én úgy hallottam, hogy ha csak pár hónap van vissza, akokr ilyen van.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Jók az információim, miszerint ha letelik az előfizetés, a Vodafone ingyen függetleníti az addig használt készüléket? Függ-e attól, ha hozok kis másik telefont?
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ma már teljesen rendben működik.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mármint addig, amíg az Apple meg nem oldja kezdeti problémáit, ideális esetben szoftveres hibajavítással, ha nem hardveres a probléma.
Gondolom ezt azért, mert bár másmilyen eSIM képes okostelefonban nincs tesztelve, de okosórákban (Samsung, Huawei) igen és azokkal jól műkődik az eSIM. -
pomszi5
csendes tag
Sziasztok! eSIM bevezetésről nem lehet tudni semmit? Van egy iPhone XR-em és úgy várom azt a napot mint a messiást, hogy ne kelljen a saját telefonomon túl, cégest is hordanom. Mindkét számom vodás
-
4Grider
félisten
válasz
snooze
üzenetére
Belföldi nem emelt díjas irányokba történő átirányítás esetén 50 Ft/perc (a számlázás 1 perces egységekben történik), egyéb irányok esetén az adott tarifacsomag hívásirányainak megfelelően történik az árazás.
Nemzetközi barangolás (roaming) ideje alatt a nemzetközi számra történő hívásátirányítás nem elérhető. -
jeni
félisten
Szia!
A Vodafone flotta csomagban vagyok. Kaptam céges Telenor sím kártyát. Mivel 1 sim-s mobilom van,így macera 2 mobilt vinnem. Kérdésem,hogy a Vodafone számomat átirányítom a Telenor mobilra akkor az már díjkötelesnek számít?
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv.
Kérdésem lenne.
A voda app-ban tudok díjcsomagot módosítani? Vagy ilyenre nincsen lehetőség?
A Go-mat szeretném Red-re cserélni de nem látok erre semmi lehetőséget. Csak új előfizetést ajánl fel.
Vagy hívjam az ügyfélszolgálatot fel? -
4Grider
félisten
válasz
thomas77
üzenetére
Földrajzi lefedettségben 20% alá ment a Telenornál a 3G lefedettséggel nem érintett terület nagysága. És ez főleg olyan területeket érint, ahol nagyon kicsi a népsűrűség, esetleg csak egy-egy erdészház vagy túristaház található. Persze érintett néhány kistelepülés is, ugyanúgy, ahogy az ON szolgáltató esetén is...
Összefoglalva: Ma már közel sem biztos (bő két évvel ezelőtt teljesen biztosan így volt), hogy a Voda rendelkezik itthon a legnagyobb 3G lefedettséggel annak ellenére, hogy a ritkábban lakott helyeket 900 MHz-en fedte le, míg a 2 T főleg 2100 MHz-et használ. -
thomas77
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Igen, csak a másik 2 szolgáltatónak nem olyan kiterjedt a 3G hálózata és elég, ha az egyik fél nem 3G-vel lefedett területen van, azonnal visszabutul a hívásminőség nb amr kódolásra, ami azért elég bosszantó.
Ráadásul ha egyszer eldobja a hd hangot, az hívás közben nem jön vissza. A Voda valahogy megoldotta ezt, de a 2 T rendszere erre nem képes. -
thomas77
senior tag
-
viktorhu
veterán
-
4Grider
félisten
Én nem tudom elképzelni, hogy sokan amiatt döntenek egyik vagy másik szolgáltató mellett, mert van vagy nincs VoLTE. A személyes szolgáltatói vagy brand szimpátia, az árak és az aktuális készülékakciók nagyságrenddel nagyobb befolyásoló tényezők, még a lefedettséget is megelőzik. Az extra szolgáltatások elérhetősége még ma is csak egy minimális réteget érdekelnek, őket is csak másod- harmadsorban. Legalábbis számunkra ez derült ki a flottánkban végzett éves felmérések során..
-
Caldera
senior tag
Most néztem a honlapon elérhető adatforgalom és a híváskeret mérőt. A tarifacsomagom percdíjával visszaszámolva a felhasznált összeget kb. 180 perc jön ki, ami gyanúsan sok. Megnéztem a telefonomban a 19-ei zárás óta a kimenő hívások idejét, ami kb. 1 óra. Ilyenkor mi van, honnan van a +2 óra?
Tárgytalan, úgy látom megfordították a kijelzést, amit itt korábban többen észrevételeztek. Most már az is fogyást mutat.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest