-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem speciel kezd a tököm már tele lenni velük. A számlák össze-vissza jöttek, fizettem mindig. Erre most kibasztak egy leírni is magas összeget, mint kiderült, benne van az összes készülékrészletem egyszerre Persze megreklamáltam
-
-
Iphone XS-nél nem aktív. A hölgy az ügyfélszolgálaton azt mondta, nem alkalmas rá
-
Látom A vodánál megszünt a köszönet program. Lényegében akkor nincs is hűségprogramja Nem mint ha az valami óriási dolog lett volna. Hogy akarja akkor magánál tartani az ügyfeleket?
-
Red Infinityvel ez a JóDolog promóció sokat nem ér
-
-
-
-
Nem tudom mi a gond a Vodával? A többi se olcsóbb, ha mindent hozzászámolunk.
-
Átváltottam Infinityre. A 8 gugás csomag kevés lett volna havonta, sokat video streamingelek, a 20 gigashoz kepest meg csak 1000 ft a külömbség.
Video minőség 4.7-es kijelzőn tökéletes.
Viszont alapból régebben is 4g-n csak ilyen 40/20-at mértem Speedtestel. Ennyit tud a Voda, vagy csak mifelénk ennyi? -
-
Alapból SD-re van korlátozva. Megkérdeztem
-
-
válasz viktorhu #46083 üzenetére
Értem, de magyarul akármikor úgy dönthetnek, hogy korlátozzák, nincs semmi kitétel, hogy pl 100 giga felett lassítanak. Most korlátlan netnél tuti a video streaming a lényeg, nem a napisz@r meg a videkilanyok.hu böngészése miatt fontos. Nagy forgalmat pl p2p-vel lehet generálni, tiltsák le és csókolom, de ez speciel nettó szívatás.
[ Szerkesztve ]
-
Ha jól értem, akkor az új Red csomagban minden video stream le van korlátozva sebességileg? Youtube, Indavideo, Sorozat-barát is pl?
-
Kaptam emailt, hogy hamarosan hosszabbíthatok. Felhívtam őket, megkérdeztem, ugyan 4 év Red és egy közepes mobilnet csomag mellé mennyi kedvezményt kapok. Nos konkrétan 3000 Ft-ot mondtak. Mondtam a hölgynek, hogy ekkora kedvezményt nem érdemlek meg.
Nos a kérdésem az lenne, higy komolyan emnyibe nézik a Vodánál az ügyfeleket, vagy alkudni kell, mint a piacon, mert ha tényleg ennyit adnak, húzok valamelyik T-s szolgáltatóhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest