- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Nekem speciel kezd a tököm már tele lenni velük. A számlák össze-vissza jöttek, fizettem mindig. Erre most kibasztak egy leírni is magas összeget, mint kiderült, benne van az összes készülékrészletem egyszerre
Persze megreklamáltam
-
kovbandi82
őstag
Iphone XS-nél nem aktív. A hölgy az ügyfélszolgálaton azt mondta, nem alkalmas rá
-
kovbandi82
őstag
Látom A vodánál megszünt a köszönet program. Lényegében akkor nincs is hűségprogramja
Nem mint ha az valami óriási dolog lett volna. Hogy akarja akkor magánál tartani az ügyfeleket?
-
kovbandi82
őstag
Red Infinityvel ez a JóDolog promóció sokat nem ér
-
kovbandi82
őstag
Nem tudom mi a gond a Vodával? A többi se olcsóbb, ha mindent hozzászámolunk.
-
kovbandi82
őstag
Átváltottam Infinityre. A 8 gugás csomag kevés lett volna havonta, sokat video streamingelek, a 20 gigashoz kepest meg csak 1000 ft a külömbség.
Video minőség 4.7-es kijelzőn tökéletes.
Viszont alapból régebben is 4g-n csak ilyen 40/20-at mértem Speedtestel. Ennyit tud a Voda, vagy csak mifelénk ennyi? -
kovbandi82
őstag
Alapból SD-re van korlátozva. Megkérdeztem
-
kovbandi82
őstag
válasz
viktorhu #46083 üzenetére
Értem, de magyarul akármikor úgy dönthetnek, hogy korlátozzák, nincs semmi kitétel, hogy pl 100 giga felett lassítanak. Most korlátlan netnél tuti a video streaming a lényeg, nem a napisz@r meg a videkilanyok.hu böngészése miatt fontos. Nagy forgalmat pl p2p-vel lehet generálni, tiltsák le és csókolom, de ez speciel nettó szívatás.
-
kovbandi82
őstag
Ha jól értem, akkor az új Red csomagban minden video stream le van korlátozva sebességileg? Youtube, Indavideo, Sorozat-barát is pl?
-
kovbandi82
őstag
Kaptam emailt, hogy hamarosan hosszabbíthatok. Felhívtam őket, megkérdeztem, ugyan 4 év Red és egy közepes mobilnet csomag mellé mennyi kedvezményt kapok. Nos konkrétan 3000 Ft-ot mondtak. Mondtam a hölgynek, hogy ekkora kedvezményt nem érdemlek meg.
Nos a kérdésem az lenne, higy komolyan emnyibe nézik a Vodánál az ügyfeleket, vagy alkudni kell, mint a piacon, mert ha tényleg ennyit adnak, húzok valamelyik T-s szolgáltatóhoz...
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest