Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Gebriel #4136 üzenetére
Én elég türelmetlen ember vagyok - tudom, hogy ez nem erény, inkább egy állapot - és a voda ügyfélszolgálatát felhívni...
Legalább jó minőségű, és jó zenét nyomnának, mert azt legalább szívesebben hallgatná az ember akár 10-15 percen keresztűl. Azon kívűl meg nem is biztos, hogy érdemi információval tudnak szolgálni, tekintettel arra, hogy több külső céggel dolgoztatnak. Kvázi feleslegesen várakozok, és a végén nem vagyok előrébb. Egyébként egyszer megtettem ezt, úgyhogy nem fikció amit mondok. És ugye mivel nem csak a vodánál lehet leadni készüléket, és többnyire nem is ott szervizelik, semmit sem tudtak. Mert az, hogy a területi képviseleten a kihúzott számmal a kézben 1/2-1 óra várakozás birítékolható, az is tuti. Így aztán oda megy az ember, ahol gyorsabban végez, de ugye emiatt megtörténik ilyen.
Na, itt is csak okoskodhat az ember, de okos nem igen tud lenni. A legjobb, ha nem kell menni.
Nekem már biztosan nem, mert nem vodás telót vettem. És nem is fogok, mert ha csak ezt - no meg a lájvos menüt - elkerülöm vele, nekem már megérte azt a pár ezer forint többletet. -
Jarod1
veterán
üdv, Van valaki aki a vodánál dolgozik? egz kis help kellene!! priviben keressen meg!!!
-
BossBoss
őstag
Üdv!
Egy érdekes problémám van. Ma kaptam egy voda előfizut. Olyan gondom van, hogy a telefonkönyvből kb 10 embert tudok hívni a 300ból
ezt nagyon nem értem. A többi létező számra ezt mondja:
"Ez a szám jelenleg, nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem." a másik "A hívott szám nem megfeleő, kérem ellenőrizze a számot és próbája meg újra a hívást"
Jah és még mielött valaki mondaná h hívjam a 1270-t, arra is ezt mondja...
A már meglévő t-mobile-s számomat simán tudom hívni és arról vissza szintén. De sokan nem is tudnak hívni engem sem , mivel ki sem cseng!
Na ezt magyarázza meg nekem valaki...
De lehet én vagyok nagy láma....Üdv: Milu
-
Gebriel
veterán
válasz
szasanyi #4135 üzenetére
csak elfoglaltak a dolgozók, és elfelejtettek értesíteni.
Sajnálatós,de mint máshol a Vodafonnál is emberek dolgoznak és mint emberek ök is hibáznak.Ami persze az ügyfélnek igen kellemetlen és bosszantó lehet.Persze jó ha az ember érdeklődik hol is tart a telefon szervízelése.Sokszór megröviditi a várakozási időt.
-
szasanyi
félisten
-
ádyz
addikt
Üdv.
Maximum meddig lehet szervízbe egy garis telefon a vodánál?
Van erre valami törvény, előírás, stb.?
-
-
Monya78
veterán
Sziasztok...
Friss vitamaxos csomag majd minden másnap küldi az egyenleget SMS-ben, ez most normális (és ingyenes), vagy valami rejtett fizetős szolgáltalás?
Thx...
-
Kleroo
veterán
Értem köszönöm a segítséget skacok
csak nem szeretek packázni a nagy multikall, akiknek nagy tapasztalatuk van a szivatásban
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest