- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz
Daffni2 #34496 üzenetére
Régen túlforgalmazási díjas volt, utána hosszu ideig megérte ingyen korláttal adni, ha elfogyott, most pedig megint nem éri meg korlátosan adni?
Na ne kábítsanak, nyilván kell az extra bevétel, mivel sokaknak megfelel a korlátos is...
ezt meg is érteném, de az, hogy hülyének nézve adják el, ilyen magas árakon...
ha tud 3000foeintért 3gb adni külön adat SIMen, akkor nehogy már ne érje meg neki jobban, az hogy 1 SIMmel terhelem csak a hálózatot. Hangcsomag mellé mégis sokkal drágább az adat, mint külön. -
Daffni2
addikt
Igazán nem értem ezt az óriási parát a "lekapcsolós" net miatt.
Így legalább nem kell aggódni,ha elfogy az adat,és jó lenne még egy kicsit normális sebességgel használni,"borzasztó" 500 Ft áron kapok 150 MB adatmennyiséget automatikusan.
Azt is tudomásul kellene venni, a net nem ingyen van a szolgáltatóknak, ők is pénzért kapják, uram bocsáss megszűnt az ingyen ebéd!
-
club1
veterán
Most újítjuk meg a flottánkat. Bekértünk ajánlatot mind a három szolgáltatótól, egyedül a Vodafone küldött lecsapós/automatice kiegészítő adatcsomagot aktiválós netet. Mikor ezt jeleztem feléjük, már rögtön tudtak lassítós netet is biztosítani. A Vodafone végül 9.6, a Telenor 32, a Telekom 128 Kbps-ra lassítós netet tett be végül az ajánlatába. Ezek a számok jelentenek valamit...
-
Daffni2
addikt
válasz
holozis_HUN #34488 üzenetére
Igen benne van, lopás,elvesztés kivételével, gyakorlatilag mindenféle károsodásra.
-
club1
veterán
válasz
TeebyKay #34485 üzenetére
Én még azt említeném meg, hogy mostanában már nehéz náluk olyan csomagot találni, amiben a net-et nem csapják le vagy aktiválnak rá automatikusan újabb netcsomagot jó pénzért ha a havi adatkeret elfogy, ellenben pl. a feltöltőkártyások vagy az új RED tarifások elfelejthetik a külföldi EU roamingot (a feltöltőkártyások csak részben, tehát a netet nem beleszámítva).
-
holozis_HUN
addikt
Helo új vagyok
Lehet, hogy Vodafon-nál fogom megvenni a Z3 típúsú telefont. Red Medium EU csomagban alapból benne van a biztosítás? Köszi a válaszokat
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Nagyon meguntam a telekom hozzáállását az ügyfeleihez, viszont a telenoros topicban elég sok rosszat olvastam mostanában róluk is. A vodafonosoknak mi a véleménye, mennyire ajánlott ezt a szolgáltatót választani, mik az előnyei, hátrányai?
-
Dave1984
őstag
válasz
Tappancs2001 #34481 üzenetére
Én is flottás Red Basic-be vagyok, ha Pécsen járok felenged az lte hálózatra.
-
heim
tag
válasz
Tappancs2001 #34481 üzenetére
Szerintem igen. nekem is Red Basic em van és megy a 4G
-
polonic
félisten
Na meg is van a számhordozás időablaka. Jövő hétfőn 8 órától. Kiváncsi vagyok a voda szolgáltatására, ez lesz az első látogatás náluk. Egy biztos, elég jó ajánlatot adtak.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Vodás flottában vagyok, Red Basic díjcsomaggal. Ebben az esetben használhatom a 4G hálózatot? Előre is köszönöm a segítséget.
-
asdf_
veterán
válasz
Atalnod #34476 üzenetére
Lehetett mas huseged is (telefonra, netre), akkor tortent a hordozas, amikor meg husegben voltal, megujulo husegu volt a csomagod, tehat ha nem jelezted idoben, akkor megujult ujabb ket evre (bar lakossagiban azt hiszem ilyet mar nem szabad csinalni), vagy szimplan csak elcsesztek. Igy elso blikkre ilyesmik jutnak eszembe.
-
Atalnod
újonc
Sziasztok.
Vodánál lejárt aprilis elején a 2 éves hűségidőm, április végén átmentem számhordozással Telekomhoz és a mai napig élveztem az életem.
Erre ma jött egy 25.000 es számla vodától hogy kötbér és hogy fizessek :I
Nem igazán tudom ezt értelmezni, nyilván hivom is az ügyfélszolgálatot, de elötte gondoltam megkérdem tőletek, hogy kell-e valamire odafigyelnem a panaszkodásnál, iiletve nehogy belerohanjak a pofonba, elronthattam-e valamit átiratáskor? -
asdf_
veterán
válasz
polonic #34473 üzenetére
Elvileg az tudja csak es kizarolag, aki a szerzodest kototte (jellemzoen egy alairo a cegnel, esetleg a meghatalmazottja), es amennyiben atadja masnak, a jogi felelosseg is az ove, mert ez a hozzaferes jolly joker, barmit lehet vele csinalni, rendelni, felmondani (ezaltal pl. mocsok nagy kotbert csinalni). Hogy van-e butitott, kartyaszintu regisztracio korlatozott jogokkal az jo kerdes, azt nem tudom, en fullos elerest hasznalok.
-
polonic
félisten
Céges előfizetéssel is lehet regisztrálni voda olnine fiókot?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#23310336 #34467 üzenetére
Akkor részemről is egy kérdés. Hol tanultál linkelni?
A hivatkozás helyesen: [link].
"a másik kettő önállóan, összekapcsolás nélkül ennél jóval nagyobb lefedettséget elért"
Azt is tedd hozzá, hogy hány év alatt. A Telekom 2012. januárjában kezdte az LTE-t, a Voda meg tavaly év végén, tehát közel 3 éves előnye van a T-nek. -
törölt tag
Ezzel [link] kapcsolatban pár költői kérdés:
Ha olyan hiper-szuper minden, akkor:
1. miért nem kapcsolták be még országosan minden meglévő állomásukon, holott egy gombnyomás lenne az egész? (erről szólt a modernizáció, hogy szoftveresen definiálhatóak az állomások)
Arról nem is beszélve, hogy a másik kettő önállóan, összekapcsolás nélkül ennél jóval nagyobb lefedettséget elért.
2. miért nem engedik fel a másik kettővel ellentétben a kártyás ügyfeleket is?Ja igen!
Mi a tökömet keres a Vodafone MAGYARORSZÁG műszaki igazgatói székében egy INDIAI nő? -
SUPREME7
őstag
Sziasztok, volt valakinek mostanában e-számlával problémája? Be lett fizetve OTP online-on (vodafone eszámla oldalról átirányítva, pénz levonva, oldal visszaigazolta) két előfizetésre is a számla, de most jött mail, hogy elmaradás van. Van sms-em, bankszámlakivonatom a befizetésről. Csak engem szivat a voda rendszere?
-
fabias82
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Vodafonos feltöltőkártyát előfizetésem van, előtte jó pár évig előfizetéses flottás kártya volt csak váltottam és a hívás várakoztatással most szenvedek. Régen ez működött nekem.. a telefonra fogtam hogy az a ludas mert egy THL T6Pro telefonom volt pár hónapig és a hívásvárakoztatás bekapcsolásakor ezt a hibát dobta fel " a hálózat nem várt választ adott" és nem kapcsolta be a várakoztatást. Most az új telefonom Samsung Galaxy Alpha ehhez sim-et is ki kellett cseréltetnem mert nano sim megy bele. És ennél is ugyan azt a hibát kapom mi lehet a gond? Már telefonon i kérdeztem 1270 et ők egy kódot küldtek azzal se kapcsolta be..
-
mexel
veterán
válasz
gaben1117 #34349 üzenetére
Igen, lennének igények. Sajnos én elhittem a médiának meg a híreknek hogy európában vagyunk
Amit írtam nem utópia, hanem normális díjszabás lenne
Végül is igaz hogy egy ország ami csak a lehúzásáról híres már szinte, annak a szolgáltatói is legyenek olyanok. ( nem csak a voda, talán még ők a legjobbak a másik kettő mellett)
Mindegy, kipróbáltam ezt a net+ csomagot, végül is ideiglesen most jó amíg nem találok egy flottát. Attól függetlenül szerintem mindenképpen aránytalanul sok manapság egy 50ft/perc díjszabás, kb a fele lenne a még elfpgadható, vagy legalább a másodperc alap mint sok olyan országban ahol valóban európa van és XXI.-ik század. -
bepken
veterán
sziasztok!
ma módosítottam a mobilnet csomagomat MobilNet L csomagra (12GB + 100GB éjszakai)
az elméleti része tök jól néz ki, az én igényeimet ki is elégíti (ára se rossz egyébként), viszont a gyakorlati részével kapcsolatban vannak aggályaim...tekintve, hogy ha elhasználom a 12GB keretet, az instant +1 ropi.mivel főleg az éjszakai keret része érdekel a történetnek,a kérdésem az volna, mire kell vigyázzak? vagy ne aggódjak, mert tuti biztos, hogy 00:00-tól automatikusan az éjszakai keretből számolja a forgalmat?
köszi előre is,
szép napot!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest