-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Beltéren mértem ma reggel panelben Nagyvárad térnél és hasonló letöltést kaptam, a feltöltés kicsivel jobb, 5 körüli. Kültéren nem néztem ma, majd hétvégén.
Nekem ennyi is oké, csak legyen mindenhol.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
eami
veterán
válasz Champipi #33692 üzenetére
androidon:
settings --> call --> additional settings --> Call waiting: ide kell egy pipa. Amikor engedélyezed a telefon majd lefocizza a vodafonnal automatikusan.Magyarul talán hívásvárakoztatásnak hívják és szerintem eddig minden telefonomban (nem okosok) is volt ilyen beállítás.
-
Champipi
aktív tag
Helló!
Megőrülök, mert amikor beszélek akkor másnak azt jelzi a Vodafone, hogy ki vagyok kapcsolva és nem vagyok elérhető.
Semmiféle értesítést nem kapok arról, hogy beszélgetésem közben valaki hívott engem.
A hangpostát már sikerült kikapcsolnom végre, de ez nagyon gáz, hogy nem kapok hívásértesítőt.
Mit tegyek?
Dani
-
mexel
veterán
Van 2 red basic előfizu, újak. Az egyiknél a voda online oldalán simán látszik mennyi adatot használtam el, a másiknál a netről nem ír semmit, mindig azt írja a netinfo hogy a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Ez a netinfo hibája, vagy egyedi eset?
-
MODERÁTOR
-
Sayuar
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Szerintetek mikor ad már valami frissítést a voda a díjcsomagjai közül? Már unom a "Red" meg "Go" csomagok listáját...jöhetne még valami új, valami óccó...
-
laccczka
tag
mukibuci, Zsocy155: köszönöm a válaszokat.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
laccczka
tag
Úgy néz ki, hogy a telefonomat sajnos garanciális javításra kell beadnom.
Ilyenkor elég csak a telefon (természetesen jótállási jeggyel) az ügyintézéshez vagy a telefont dobozostól, töltőstől, mindenestől kell visszavinnem?
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
-
Bozek
nagyúr
Ööö, a UPC-nek mi köze van a Vodafone MobileNET-hez? Ma kaptam a MiFi-s kártyámra egy SMS-t, hogy "T.Ügyfelünk!Kerjük, rendezze dijhatralekat (17056 Ft).Ennek hianyaban szolgaltatasat korlatozzuk.Megelözheti bankkartyas fizetessel a upc.hu-n.UPC"... A szám, amiről küldték: +30707060782.
Természetesen a Voda felé a számlák rendezve. Ők mondjuk legalább ékezetesen írnak, szóval ez valami kamu SMS. Fel is hívom délután a 1270-et, hogy ez meg micsoda.
[ Szerkesztve ]
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Az új voda red, korlátlan eu csomaggal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Jelenleg hollandiában vagyok, és egész jól hangzik ez a csomag, korlátlanul hazatelefonálni talán a legértelmesebb megoldás.
Ha én innen kintről telefonálok haza ezzel a csomaggal, a hívott félnek lesz a hívás után bármiféle költsége? Régen mintha lett volna valami ilyesmi.
Illetve, a csomagban van 500mb mobilnet, ez is használható gondolom idekint. Mi történik, ha elfogy? Túlszámlázzák, vagy egyszerűen csak az 500mb felett lekapcsolják a netet, és nem tudom használni?Köszi.
yo
-
mexel
veterán
válasz Soma01 #33647 üzenetére
Muszáj volt már, mert nem volt egy korlátlan csomagunk sem és ha haszál valaki évek óta korlátlan csomagot akkor elvonási tünetei lesznek ha sokat beszél - ha nem
Van még egy számom amit meg kellene oldani, de az viszont alacsony beszélgetés sok nettel kellene, valami jó flottát nézek, ma beszéltem pár flottás céggel is, majd a flottás topikba leírom a tapasztalatokat, talán holnap. Vegyes a dolog, a honlapok és a valóság messze vannak egymástól sokszor Mondjuk ezen meg sem lepődök. -
Soma01
veterán
Örülök, hogy végül sikerült megkötni! Szerintem így jártál a legjobban. Pláne, hogy ha sikerült érvényesíteni az ajánlatot.
Az 500 Forintos automatikus adatot ki lehet kapcsolni. Amúgy ennek ellenére sokan bele fognak futni és e miatt sokan fel is fognak háborodni. Ez nem tudom miért hiányzik a Vodának? Lesz egy csomó elégedetlen ügyfél, minek ez?
Szívesen segítettem, én is jártam ilyen cipőben.
-
mexel
veterán
válasz DeFranco #33643 üzenetére
Így van. Az egyik kártya abszolút csak itthoni használatos, nincs jelentősége a roamingnak. A másik is határeset, ha kell akkor is napijegy nélkül is használható, a hívás 75ft/perc, a hívásfogadás 22ft. 2 éven belül szerintem nagyon kevés alkalommal lesz használva külföldön, és van másik céges is amin tudunk kint beszélni, ezért nekünk ezekre a számokra csak plusz jópofa dolog lett volna az ingyen roaming, de nem létfontosságú.
Mindkettőt megkötöttem régi red basic-re, ahol csak lassítanak ( hivatalosan már nem kötik hiába hivatkozok az ászf-re) .
Itt fentebb volt kezdődő vitaindítás hogy miért nem nagyobb csomagot veszek ha kell a net stb, ez mire jó hogy ragaszkodunk az ingyen ebédhez, és így tovább. Ez pontosan arra elég, ha számlazárás előtt 1-2 nappal lejár az 500 mb akkor még 32kbps-el is megjönnek a mailok ( erre van főként használva), működnek az androidos frissítések ( időjárás stb), és 1-2-3 napra nem kell pluszban fizetni plusz x összeget ( ha már korlátlan csomagot veszünk). Nyilván ha kell az adat másra akkor lehet venni és veszünk is, nem filléreskedés az oka - de a szolgáltatók lehúzása miatt nem akarok pluszban feleslegesen fizetni 1 ft-ot sem. Ez kicsit elvi kérdés is, én úgy érzem egy korlátlannak hirdetett csomagban ne kapcsolják le a netet azért mert keveset adnak. Ezen kívül van még pár előfizunk amiben van bőven net, nekem ez a csomag praktikusabbnak tűnik így. Sikerült jó áron megkötni mindent, mert ezeken kívül még több szám is marad így a vodánál, mindenesetre nehéz szülés volt Eddig is ott voltunk több nagyon jó flottás számmal csak sajnos az megszűnt, ezért kellett valamit kitalálni, de a többi szolgáltató nem volt rugalmas, nem kellett nekik több előfizetés valamiért, pedig ha adnak jó ajánlatot átviszünk mindent oda, de nem így történt. Köszönöm a segítségeket, Soma01-nek külön.
Amikor először láttam elsején hogy a voda ad ingyen roamingot a red csomagokhoz akkor azt hittem ez egy gavallér húzás, de később rájöttem hogy a marketing nagyobb mint ami mögötte van. ( persze aki havi szinten jár külföldre és ott intéz ügyeket azoknak hatalmas előny, nem vitatom, de nem kellett volna ezt a kicsinyes húzást becsempészni a nettel mert ez nekem árnyékolja a dolgot. Ha minden maradt volna a régiben + roaming, akkor azt mondom hogy korrektt (szerű) lépés a hívásvégződtetési díjak 70%-os csökkentésére. Így viszont nagyobb haszon jön a plusz 500-ft-os automatikus adattal mint amit roaming használattal fogyasztanak az ügyfelek)
Ez természetesen csak a privát véleményem, nem akarok ezzel vitát indítani
Ja, még annyi, hogy az ügyfélszolgálatos kollégák és akikkel beszélnem kellett mindenki nagyon korrektül végezték a dolgukat, emberileg nagyon pozitív a hozzáállás, le a kalappal, pedig macerás ügyfél tudok lenni. Tecnikai gondok voltak más ügyben, de ez nem a dolgozók hozzáállásán múlt, a megoldásban is segítőkészek voltak, egy másik előfizumon is dolgoznak és próbálnak segíteni is úgy tűnik. ( egy másik szolgáltatónál másik kártyánál már több gond volt - vittem is a pirosakhoz - egyelőre )[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Bemegyek én is és megkérdezem (neked), úgy is megyek a belvárosba...
Bementem, megkérdeztem személyesen a márkaképviseleten és azt mondták, hogy lehet kötni (ismerték az ASZF-et) amíg vissza nem vonják. A net lassított lesz a Red Basic-ben...
-
membrandj
nagyúr
válasz Biluxzsolt #33641 üzenetére
Én mondtam.
Viszont amit a telefonos mondott, az lehet egyedi ajánlat volt,szóval telefonon hívd fel a 1270-et és mond el,hogy ilyen ajánlatot kaptál stb, kapcsolják azt, aki illetékes.
Az árat el tudom képzelni,hogy olcsóbbat kaptál,de a hűség nélkülit nem.Ugyan ez volt nekem is, olyan árat kaptam, ami sehol nem szerepel,de cserébe 2 évet alá kellet írnom.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
mexel
veterán
Közben kipróbáltam itthon a routert, 32/32kbps-el, hát nagyon-nagyon kompromisszumokkal de használható marad az alap böngészés, mailok olvashatóak. Gondolom kb ennyire lassítanak. Akinek lesz ez az előfizu azt mondja arra amire használja elég lehet ha lassítanak. Elvileg találtam megoldást hogy megkössem a régit, már csak el kell döntsük mi éri meg jobban: roaming vagy lassított net. Nme is értem ki volt az az elmeroggyant a vodánál aki ezt a nyamvadt 32/32-t sajnálta.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz membrandj #33597 üzenetére
Na voltam bent,de 24 hó hűség van!
Ráadásul a díj se annyi,hanem 600ft-tal több mint az telefonos ügyfélszolgálat mondott 20 órával ezelőtt.
De akkor miért tájékoztatnak félre?
Mindegy,mindent hagytam a régiben.
Viszont a feltöltős kártyámat simán kicseréltek "triós" változatra.Olyant török ki amilyenre szükség van."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
addikt
Bizony rosszul tudják, a jelenleg hatályos ÁSZF 2.1.4 pontja alapján kereskedelmi forgalomban elérhető a Red Basic díjcsomag.
Ez nem tartalmaz olyan kitételt mi szerint nem lassítanak,hanem megszűnik az adatforgalom.A Red Plus tartalmaz ilyet, május 5. től.
nyugodtan kérd el az ÁSZF et, mutass rá a megfelelő pontra.24.oldal
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Alapvetően az igazságérzetem,vezérel amikor "védem"
Lehet természetesen egyedi igénye,akár személyre szabottan is, úgy gondolom a Voda ebben élen jár.
De...ingyenes szolgáltatás elmaradása miatt problémázni,az szerintem nem ebbe tartozik.tudomásul kell venni,hogy a mobil szolgáltatók keményen fizetnek az internetért,nem ingyen van nekik.
Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy a Vodafone folyamatosan egyre több szolgáltatást ad a tarifacsomagokhoz áremelés nélkül.
mostanában azt is észrevettem, amikor egy egyedülálló sok esetben igen komoly megtakarítást eredményező díjcsomagot vezet be a másik szolgáltatókat jóval megelőzve,rendszerint megjelennek itt a fikázók, elégedetlenkedők,"bezzeg más országban másképp van" hangadók.
Tudomásul kell venni,a mai világban ára van mindennek, nincs ingyen ebéd.
Saját vállalkozói tapasztalatomból kiindulva, igen sokan ezt nem veszik jó néven, amikor valaki árengedményt akar felteszem magamnak a kérdést, miből adjak engedményt, annak az árát honnan vegyem el,a saját hasznomból, a vállalkozás hasznából,a működési költségekből, vagy miből?
Nyilván van olyan megrendelő aki hoz annyi hasznot,hogy belefér, de sajna manapság mindenki csak azt nézi mennyit faraghat az árból,nem azt,hogy mit kap cserébe azért. Természetesen almát az almával kell összehasonlítani.
Az árversenynek igen sok negatív hozama van, aki ebbe belemegy előbb utóbb a színvonala fog romlani,pld. először csak a csomagoláson spórol,azután a béreken,majd olcsóbb alapanyagokat használ,csak azért,hogy annyiért,vagy olcsóbban adhasson mint a versenytársak.
Múltkor megkérdeztem egy vállalkozás alkalmazottját aki komolyabb engedményt szeretett volna, hogy mit szólna ahhoz,ha a főnöke hónap elején azt mondaná, x ezer Ft -al kevesebb fizetést kapsz, mert ennyit engedtem a vevődnek?
Ódákat lehetne még erről írni,de ez már tényleg nem ebbe a topikba tartozik.
"Aki ad,az nyer"
-
mexel
veterán
Mereven elzárkóztak, azt mondták már nincs ilyen csomag mert kivonták. Az ászfben hol található hogy milyen csomagok vannak? Hamarosan mennem kell aláírni 2 kártyára is és mindenképpen a régit szeretném.
-
-
mexel
veterán
Na beszéltem egy boltban is az alkalmazottal és a 1270-el is és már nem választható a régi red basic amiben csak lassítottak, csak az új.
-
DeFranco
nagyúr
srácok segítsetek már értelmezni a helyzetet az én szemszögemből legyetek szívesek.
ha jól értelmezem az ászf-eket, és az itt leírtakat, akkor a 2015 április 1. előtt kötött go előfizetéseknél nincs automatikus plusz 150 MB opció és emellett nem nullázzák, csak lassítják a netet.
tehát ha jól szedtem össze az infókat, akkor ebben az esetben minden marad a régiben.
ti is így értelmezitek?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz premete #33627 üzenetére
Nos...nem akarom védeni őket, de ezt más cégek is megjátszák...Pl tré-nél volt egy olyan ezt soha nem felejtem el....sikítottam a röhögéstől...
"Minden kedves ügyfelünknek sok boldog új évet kívánunk és boldog karácsonyt. Az ön számlája: xxxxFt. Kérem fizesse be következő hónap......."[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz Daffni2 #33625 üzenetére
Mert EDDIG nem volt adatkorlátozás. És az ügyintéző NEM említette a korlátozást, csak annyit, hogy már benne van a roamin dolog.
De megnézem ezt a 12000 Ft-osat, de sajnos ott is 0/0-ra korlátozza. És ez a szemétség.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
premete
veterán
válasz Ezekiel Ston #33626 üzenetére
Azért eléggé undorító a vodafone is, amikor karácsony éjjel küldtek 2 sms-t és emailt, hogy elkészült a számlám, ez kiverte nálam a biztosítékot.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Daffni2 #33625 üzenetére
Az ügyintézők nem szoktak megfelelő tájékoztatást adni, mert sokszor ők sincsenek megfelelően tájékoztatva a dolgokról. Egyébként szerintem is lenne alternatív megoldás a net lassításos problémára, de őszintén szólva, (magamból mélyről a hang... ) had menjen másik szolgáltatóhoz a rózsaszínekhez, vagy a lámakékekhez (mondjuk ők még normálisabbak) és tapasztalja meg azt amit én már évek óta megtapasztaltam, és akárhányszor bemegyek kifordulok inkább, mert nevetséges az amit ott művelnek az emberekkel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Nekem ez fogyasztói megtévesztésnek tűnik"
Értem, elég furcsa elképzelés a megtévesztésről.
Tehát 10 ezerért korlátlanul beszélhetsz, és azon problémázol,hogy nem adnak ingyen netet.
500 Ft az automatikus 150 MB,ha sokkal több adatra van szükséged miért nem választod 2 GB a 11990Ft/hó Red Médiumot?Inkább fizetnél a jelenleginél 4000 többet máshol. Gratulálok.Ja persze és mi a biztosíték,hogy máshol nem tesznek nullára 2 hónap múlva.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
HaZse
őstag
válasz Daffni2 #33623 üzenetére
Nekem az a gondom vele, hogy EDDIG ha elfogyott, akkor csak lassították. Most meg 0/0-ra veszik le a sebességet. Olyan, mintha feltöltőkártyás lennél.
Ez egy kicsit szivatásszagú nekem. Eddig én fizettem 17000 Ft-ot a csomagomért (üzleti RED 2GB nettel, mivel már nem vállalkozok, így visszamentem a 10.000 Ft-osra.). De mikor megkötöttem az átváltást az ügyintéző SEMMI ilyesmit nem említett, hoigy ha elfogy az 500MB, akkor elzárják a csapot.
Nekem ez fogyasztói megtévesztésnek tűnik.
Mert akkor dobbantok a vodától és inkább telekomhoz megyek át 14k-ért.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
mexel
veterán
Na most végképp tanácstalan lettem, ma kell aláírni a red basicre 2 évet, és nem tudom a régi vagy az új legyen. A lassítás jó dolog, de nem tudom ezeknél a kártyáknál amire aláírok kell-e a roaming ( kicsi az esély).
De mi van ha a réginél is megszüntetik majd a lassítást pl júniustól? Vagy ez be van írva a szerződésbe is? Mert szóbeli ígéretre nem sokat adok semelyik cégnél. -
Bogyi007
veterán
-
Arti1
aktív tag
Pedig de...
Azért is szerettem volna tesztelni most, mert a 2013-as időszakról pont lecsúsztam. De szerintem most csak voda dolgozók tesztelhetnek, vagy nem tudom, hol kellett volna lennem, hogy kiválasszanak tesztelőnek. Nem baj, az indulásig hátralévő időt már fél lábon is remélemhttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
DeFranco
nagyúr
hozzáteszem, hogy for akkumulátor reasons nálam a 3g is ki van kapcsolva, szóval én alapból edgén (vagy mi, E betű az ikonja, "csak GSM" beállítás a telefonon) netezek, szóval lehet ezért nem ráz meg a lassítás.
lassúcska, de mondom, használható, működik. ha kell valami rá tudsz keresni, fórumozni tudsz, cikket olvasni is, messengerek mailek simán mennek, ilyenek.
youtube természetesen kizárt.
-
eami
veterán
válasz moonguru #33611 üzenetére
hogy mi? én kiválasztott tesztelő voltam (~1,5 évig), de már jó ideje lejárt a tesztidőszak amit követően az OTP szépen vissza is vonta a mobil paypass kártyákat ami nélkül falra kenheted a mobiltárca appot. Azt akarod mondani hogy a hivatalos teszt időszak után van még egy külön teszt is? ne haragudj de elég hihetetlennek hangzik...
-
DeFranco
nagyúr
én teljesen jól elvagyok a lassított nettel, valamiért (szerintem valami eszi a netet a telefonon, mert mostanában félidőnél elfogy a keret ami eddig nem) mostanában rendszeresen használnom kell.
opera minivel teljesen jól lehet böngészni, kicsit homokórázós, de betölt minden viszonylag gyorsan, mailek vannak ofc, fórumozni simán lehet, index is megy.
maps csak fakíroknak de elputtyog ha kivárod.
ezt a netet megosztani már nem tudod laposnak vagy más eszköznek, tiltja, de telefonon elpötyögsz vele (szigorúan valami okos böngészővel, ami masszívan tömörít, pl. az említett opera mini)
-
moonguru
őstag
Van, de úgy kellett kikövetelnem!
Tesztüzem még mindig tart a kiválasztott tesztelőknek rendelkezésre is áll!
Tudjátok vannak az egyenlők és vannak az egyenlőbbek...
Ui:
És is (egyelőre) egyenlőbb vagyok csak ép nem mobiltárcában...
Nem is hiányozna az 5000 Ft-os könnyű lehúzási lehetősége! (valószínűleg ezért van még mindig tesztelés alatt kb. 2 éve!)
Monitor Guru!
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok, voda mobiltárcáról senkinek semmi infója?
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Sayuar
senior tag
válasz Soma01 #33607 üzenetére
sajnos velem is előfordult, hogy adott dolgot 2 ügyintéző másképp mondott.
Az egyik az IGEN-t, a másik a NEM-et állította adott témakörben.
Én ezért szoktam át az email-es kérdezésre.Más: lényeg a lassított net? Mert én egyszer próbáltam lassítva a telenorral, de feladtam....inkább vettem plusz adatot.
-
Soma01
veterán
Ma este ismét megkérdeztem! De mondtam, tutira mondja, ne csak úgy fejből. Persze fejből rosszul tudta és én mondtam, hogy nézze meg nekem az ASZF-ben is és megnézte és egyeztetett "társosztállyal" is és kiderült, hogy mégis csak lassítás van a "régi" Red Basic csomagnál, nem 0/0-ra állítás. De a nagyobb nettel rendelkező Red csomagoknál 0/0 van és elvileg az is volt már régebben is. De ez most nem számít. Csak a Red Basic
EU!! -
Sayuar
senior tag
válasz Zsocy155 #33605 üzenetére
dolgoztam egy "elektronikai" cikket javító szervizben.
Volt egy biankó munkalap, ami abban állt, hogy egy régi munkalapon az eredeti ügyfél adatai ki lettek takarva, majd le lett fénymásolva. Amikor bedöglött a rendszer, akkor elővettük ezt, és kézzel oda beírtuk az éppen betévedt ügyfél nevét/adatait, majd az "elektronikai" gép adatait, fénymásoltuk, így 2 példányos lett az így kitöltött irat. Lebélyegeztük, aláírtuk és jócakát.
Persze volt olyan emberke, aki ennél hivatalosabbat akart (ami egy vicc, mert mitől hivatalosabb az, hogy gép írja be az ügyfél adatokat), akkor elővettük a nyomtatványboltban beszerzett átvételit, és azt töltöttük ki.Abban az esetben, ha bedöglene a rendszer, nekem elég volna, ha valaki kézzel megír egy átvételit, aláírja és lebélyegzi. Akinek nem, annak ott a fent vázolt két lehetőség.
Na de térjünk vissza a vodafone topikba:
Akartam venni 500 MB-ot, és mintha megszűnt volna. Csak 100 MB és 1 GB van a pluszadat rendelésnél (voda flotta).
Mi történt? -
Sayuar
senior tag
válasz mukibuci #33603 üzenetére
kedves maci!
nagyon kekeckedős hangulatodban vagy.
Látom neked mindig igazad kell legyen, és mindig a tiéd kell legyen az utolsó szó is.Tehát: törvény írja elő, hogy egy kereskedelmi egységnek gondoskodnia kell arról, hogy az elektronikus rendszer üzemképtelensége esetén is tud számlát, elismervényt adni.
IME a SAJTPAPÍROD
Jó éjszakát
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #33602 üzenetére
hát persze és ez teljesen hivatalos is ám nyilván az eredeti nyomtatványokon viccből van 70x ennyi szöveg... nem a sarki gsm-be vagy, ahol szarnak jogszabályokra/rendeletekre
amit te leírtál, pont az a sajtpapír, amit fentebb említettem
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Sayuar
senior tag
válasz mukibuci #33601 üzenetére
xy, mint xx társaság képviselője, alulírott helyen és időben átvettem 1db xx típusú készüléket javításra az alábbi bejelentett hibával, az alábbi IMEI számmal, alulírott xy-tól, an, szig szám, garancialevél száma, aláírás, kelt...
Ezt kb. 1 perc alatt írtam most meg, tördelve, igényes külalakkal 2 perc lenne.
De nyilván egyszerűbb velem kötözködni, mint beismerni, hogy így is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok