- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Sziasztok! Édesanyámnak Vodafone-os havidíjas előfizetése van. Sokszor van, h megcsörgetem, ő kinyomja h visszahívjon. Régebben ilyenkor, kinyomáskor automatikusan bontotta nálam is a hívást, most viszont foglalt jelzést hallok és nem bontja a vonalat, hanem nekem kell kézzel letennem.
Melyik hívásszolgáltatást kellene be/ki kapcsolni, h a kinyomáskor automatikusan bontsa nálam is a vonalat?
Köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Tudok erről is, ezért vacillálok.
MM-nél hallottam viszont olyat, h visszavitt, használt telefont adtak el újként. Ezért hezitálok. Mert a Vodánál nyilván ilyen kizárt.
Bucihost: Ez valóban érdekes kérdés. Mivel egy összegben fizetem ki, ezért biztos h kérhetem rögtön a függetlenítést. Szerintem a gari így is érvényes, ha a Knox 0x0 és marad a Vodás szoftver rajta.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Sziasztok. Havidíjas előfizetéses vagyok. Gondolkodom, h a Vodafone webshop-ban vennék egy Galaxy S8+t egy összegben, Vitamax feltöltőkártyás csomagban. Így 207 ezer Ft lenne az ára. Ha megveszem e módon a telefont, utána bemehetek azonnal egy üzletbe és kérhetem a függetlenítést? Mivel nincs rajta se hűség, se előfizetés?
-
balintka
addikt
Szeretnék a Vodafone-nál venni Vitamax csomagban egy Samsung Galaxy Core Prime készüléket, ami most 41.990 Ft, amiből 3.000 Ft a feltöltés ára. Van lehetőség SIM kártya nélkül megvenni a telefont? Mert anélkül 37.990-ért hirdeti a honlap.
-
balintka
addikt
Ma a Balatonnál tudtam használni a 4G-t a Matrix 1 csomagommal, szóval akkor a héten az sms után elérhetővé vált.
-
balintka
addikt
válasz Remekelek28 #35134 üzenetére
Én is kaptam nemrég. Matrix 1 csomag.
Jó lenne, ha ezzel a 4G-t engedélyeznék.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz janeszgol #34919 üzenetére
Valószínűleg úgy biztos kiszolgálna, h az egész család Vodás, így ingyen hívhatnám őket.
Készüléket nem fogok venni. Illetve Galaxy S5-öt néztem, de két árat láttam, 30 és 120 ezret. Gondolom ez utóbbi lenne az ára ebben a csomagban, így viszont nem veszem meg, mert 136-ért magyar hivatalos garival kapható.
-
balintka
addikt
Érdemes szerintetek a Go+ra aláírni a 2 év hűséget? Egy Matrix 1 csomagot váltana, eddig általában 4 ezer Ft alatt volt a számlám. Emelhet a Voda egyoldalúan a 4.990 ft-os havidíjon?
-
balintka
addikt
Nekem Matrix 1 díjcsomagom van, nem jelenik meg se a MV-on, se az Online ügyfélszolgálatban a 3 GB net.
-
balintka
addikt
válasz szabogabor10 #34367 üzenetére
Nekem Galaxy S4-en csak az Android 5.0.1. telepítése után jelent meg a 4G választási lehetőség (független teló).
-
balintka
addikt
válasz Bogyi007 #33714 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ. Igazából filózok ezen a csomagon, most Matrix 1 van, 90 egység + 90 perc Vodafone-ra, 150 Mb net, ez eddig elég volt. De a Go+-nak annyival nem több a felára. A Matrix 1-nek az a baja, hogy elsőként az általános 90 egységet használja fel, és ez hamar elfogy.
-
balintka
addikt
Sziasztok! A Vodafone Go+ban hogy működik a 150 perc/sms? Ha a ciklus elején pl. hívnék egy Vodafone-os számot, azt ebből a 150-ből veszi le, vagy automatikusan minden Vodafone-os perc/sms a korlátlan keretből megy?
-
balintka
addikt
Sziasztok, láttam a Szelektor magazinban, h van a vodafone-nak olyan alkalmazása, ami mutatja a számlaegyenleget, lebeszélt perceket. Ezt honnan lehet letölteni? Köszi.
-
balintka
addikt
Sziasztok!
Vodafone 200 Plus előfizetésem van, készülék és hűségnyilatkozat nélkül (határozatlan idős így). A kérdésem az, hogy láttam a Voda honlapon, hogy e-ügyintézésként lehet tarifacsomagot váltani. Van nekem lehetőségem ott kisebbre, Vodafone 100 Plusra váltani?
Köszönöm.
-
balintka
addikt
Ha a készülék (Nokia 6131) belső kijelzőjén pixelhiba van, azt cseréli a voda új készülékre?
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2824 üzenetére
Ezzel a kóddal én is töröltem most az alap hangpostát. Eddig se volt rá szükségem.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2760 üzenetére
Hát igen. Mondjuk én csak játékot töltök le, annak a 200-300 kb-ja is elég hamar lejön GPRS-el. Inkább a HSDPA-t építsék ki, a 3G és emellett úgysincs jövője az EDGE-nek, csak 1-2 évig, amíg le nem fedik az országot. A nagyobb városokban lakóknak meg eleve nincs is szüksége az EDGE-re, ott idén lesz/van 3G/HSDPA. EDGE max a nem 3G-s mobilosoknak jönne jól.
-
balintka
addikt
válasz Atombalu #2757 üzenetére
Valószínűleg arra spekulálnak, hogy előbb-utóbb a többség átáll a 3G-re/HSDPA-ra, így felesleges ebbe pénzt ölni. Ezzel egyúttal kényszerítik is a vásárlót a fejlettebb készülékek megvételére (akinek számít a sebesség, mert a GPRS ma már döglassú). Viszont remélhetőleg majd az árak csökkenése is követi ezt.
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2671 üzenetére
Az is állatiul nézett ki, csak mire eljutottam volna a telócseréig már nem volt, lett a sima. A Ferraris kapható volt boltokban?
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2645 üzenetére
Én el sem kezdtem volna ilyen okból.
-
balintka
addikt
válasz salvorhardin #2642 üzenetére
Hiába mondod, nekem sok Vodás ismerősöm van, hírből sem hallottam senkit se aki Vitamax-ot használt volna. Azért szüntették meg mert nem versenyképes. Egyértelmű. Ha meg percdíjas, akkor neked is mindegy volt, hogy van-e. Így csak jobban jársz. Remélem végre le van zárva a téma.
-
balintka
addikt
válasz salvorhardin #2624 üzenetére
Nem értem miért nem tudsz ezen napirendre térni. Válts Uno-ra, ha rövideket telefonálsz, az csak 36 forint. Most nem azért, kezd unalmas lenni ez ''jaj eltűnik a perc alapú Vitamax'' téma. Sztem szinte senki sem használta a Vitamaxot, főleg mióta perc alapú. Lépj tovább szvsz a sérelmeiden és válts tarifacsomagot.
-
balintka
addikt
válasz salvorhardin #2590 üzenetére
Szerintem az egész téma amin ''cirkuszolsz'', nem olyan nagy ügy... Én is kifizetem a drágább percdíjakat, de nem sírok. Így is elég havonta egy 3000-es kártya, pedig játékot is veszek belőle.
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #2545 üzenetére
Pont jó, mert a 770SH-ban sincs EDGE
-
balintka
addikt
válasz motogirl #2532 üzenetére
Nekem nem felel ez meg, nem is akarok havidíjas lenni, mert keevset telefonálok mobilról, ugyanis este 6 után ingyen hívhatom a vezetékes a számokat, a közelebbi ismerőseket ott hívom, korlátlan ideig. Nekem a feltöltőkártya is inkább a Live-ra megy el, a maradék másik fele meg a beszélgetésekre. De attól még tény, hogy ezek a vitamax tarifák nem versenyképesek.
-
balintka
addikt
válasz salvorhardin #2529 üzenetére
Hát a percdíjas számlázás sokkal nagyobb biznisz, lásd az eseted, ezért szüntették meg. Egyébként szerintem nagyon kevesen voltak a sima Vitamax tarifán, ahogy én látom, és az ismerőseim körbéen senkinek nem volt ilyen. De régen is így volt, volt Fiesta meg tudomisénmilyen díjcsomag, azt is megszüntették. Szvsz érdemes lett volna megtartani a Vitamax-ot, de árat kellett volna csökkenti, ahogy a többi, kifutónak minősülő tarifacsomag esetében is. Csak 1-2 Ft-ot, de ezzel megint mehetett volna marketing órán-száján. Másrészt szerintem a Voda azért esik vissza -legnagyobb bánatomra- mert nem tud megújulni a kártyás csomagok terén. Az ügyfelek 2/3.a feltöltős, évek óta először behozzák a sCOOL-t, ami meg havidíjas (500 FT) és az egységes percdíja magasabb, mint az UNO-é. Ez a termék teljes félrepozíciónálása, hisz pont a diákoknak kéne az olcsóbb percdíj, erre meg ezt teszik. A fejeseknek észhez kéne térni, és 2007-es árakat megállapítani, nem 4 évvel ezelőttit. Ezzel csak vesztik a részesedést és az ügyfeleket. Újítani kéne, sokan nem bánnánk, ha megszűnnének a régi tarifacsomagok, és újra, olcsóbbra lehetne váltani!
Egyébként nincs teljesen igazad, minket anno a Westel/Trémobil sokkal jobban megsarcolt, mint a Vodafone, hátat is fordítottunk nekik végleg, és nem bántuk meg. Anyu a Duo-n minden hónapban kapja a bónusz feltöltéseket, és 3-ad annyi költségben van a telefonálása.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz salvorhardin #2526 üzenetére
Igazad persze teljes mértékben. De várható volt, hogy megszűnik a Vitamax, hiába számolt régen mp-ben, ma már ez nem dívik, nyugaton is sztem percdíjjal számolnak mindent. az is várható volt, hogy megszűnik, a legrégebb óta kapható tarifacsomag. Szvsz ideje lenne megint 1-2 új kártyás csomagot behozni, lassan versenyképtelenek lesznek a régiek a magas percdíjakkal.
-
balintka
addikt
válasz Apollyon #2413 üzenetére
Biztos, hogy SIM gond, régen én egy Nokia 3410-et vettem, az ahhoz kapott sim 1perc alatt bootolt, a régi számom meg pillanatok alatt, az sms azzal pillanatok alatt jött, a másikkal perceket kellett várni rá. Most vettem egy 770SH-t, új SIMmel, azzal ahogy bejön a készenléti képernyő (ahol az óra, térerő stb van), már meg is jön az SMS, csak néztem, mi van! Ez az új SIM olyan gyors, mint szél
-
balintka
addikt
válasz Viktor0610 #161 üzenetére
Köszi a választ! Akkor nem kell, nem fizetek érte ennyit. Marad a PC
-
balintka
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy működik az email a Vodánál? Sharp GX25-öm van. Be lehetne állítani úgy, hogy az otthoni chello-s email címem működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest