-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
De opció, max. 20 gigáig, + 100 giga éjszakai! (MobilNet XL)
Hordozható WiFi hotspot (MIFI)
Igaz, máshol akad 30 + 100 gigás opció is. (ott viszont az mondták hogy a WiFi hotspotot vegyem meg készpénzért, listaáron csak modemet adják hozzá ingyen)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
Sayuar
senior tag
válasz Soma01 #32891 üzenetére
Ezt most nem is értem...
Mert most nincs választási lehetőség?Csak pár példa:
- kis felhasználás mellet (500 MB) bőven van kínálat, talán a vodafone net+ a legjobb
- akinek 2 GB net és 50 perc kell, az Tesco mobile Dupla tarifát választ, havi 3000 töltéssel
- akinek 5 GB net kell az telekom surf-öt választ 3980-ért
- akinek 4 GB net kell, úgy, hogy utána lassítanak és még VOIP-olni is tud, az a bluemobile-t választja 4050-ért
- több mint 5 GB net kell? adatkártya tarifák tömkelege vansoroljam?
van választási lehetőség.
Az pedig, hogy nem egy szolgáltató nyújtja minden kritérium szerint a legjobbat az miért lenne baj?[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Most nem az a lényeg, hogy ki mennyit netezik telefonon és hogy az életszerű-e, vagy igaz-e, jogos-e az igény.
Legyen választási lehetőség nagyobb csomagkínálat formájában! -
törölt tag
Én kb napi 4 órát vagyok úton és itthon nincs wifi. Amúgy a surf csomag is magában ad 150 mega netet. Én amerikai stílusú munkakörben dolgozom. Az eredmény számít és nem a raforditott idő. Igaz ezt jól meg is fizetik. Így senkit nem érdekel hogy mikor netezek és mikor dolgozok éppen pl. Egyébként a 6190 is olcsóbb mint a 8000.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Sayuar #32888 üzenetére
Mert mindenki autóval jár munkába, ugye? Elég sokan vannak akik naponta több órát utaznak busszal/vonattal munkába majd haza. Az hogy vannak akik a saját élet helyzetükben nem tudják elképzelni hogy van ilyesmire igény, nem azt jelenti hogy nincs. Ezek net csomagok nagyon kicsik, és baromi drágán bővíthetők. Ez a go, red vonal amikor megjelent már akkor elavult volt az okostelefonok korában.
-
Sayuar
senior tag
válasz #08176384 #32872 üzenetére
"Telekom 3200 Ft ad 5 gigás netcsomagot pl. Dominó mellé is"
a valóság az, hogy 6190 Ft-ért adjailletve, ha surf előfizető vagy, akkor 3090+890, tehát 3980 Ft
Hogy mikor tud valaki 10 Gb-ot elhasználni? Fogalmam sincs...autóvezetés közben, munkába menet biztos nem, munkában? Én páros lábbal rúgnám ki azt a beosztottam, munka helyett a telefonján nézi a HD filmeket! Nehogy már azért fizessek, hogy a beosztott tévézzen munkaidőben!
Appok frissítése:
azt minden ép eszű ember wifi kapcsolaton csinálja. Vagy annyira fontos napközben lefrissíteni, hogy este, otthon nem ér rá?Azért lényegében igazad van: a telekom olcsóbban méri a netet mint a voda.
-
Soma01
veterán
válasz #08176384 #32872 üzenetére
Mondjuk ezt már én is írtam régebben. Tényleg gáz.
Red-es vagyok (de lehetne Go-m is) és ha viszonylag sok netet akarok, kb. 4 GB-ot, akkor nem tudok ám egy kb ekkora kiegészítő csomagot venni! Áá, vegyem meg arányaiban jó drágán 1GB = 1.500 Ft-ért. Gratulálok. A Red nagyon tetszik, minden rendben van vele. De miért kell a nettel szivatni? Ha külön előfizetést veszek 8 GB = 4.000 Ft (3.600 online). Ki sem számolom mennyi lenne Red mellé. Ok, 1GB - 1.500 Ft, de legyen már 3, 5, 8 ... gigás csomag is, vagy valami ilyesmi. Mert ugye más szolgáltatónál van. -
törölt tag
válasz Lehiñito #32881 üzenetére
Próbáld ki egy quadhd kijelzőn ami 5.7 col és még fogod érteni. Lehet az én szemem extra, de nem 300ppi a retina határ. Pl egy videó sokkal szebb quadhd kijelzőn mint egy fullhd-én nézve. Valahogy sokkal jobb a részletgazdagabb az összkép. Amíg nem próbáltam ki, én sem hittem benne, de igaz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #08176384 #32878 üzenetére
A céges kártyám sajnos még Vodafone, de azt nem én választom. KB 10 éve M7 Érdnél minden hívás megszakad, ugyanez igaz a 6-os úton Százhalombatta alatt max térerő mellett és sorolhatnám. De ez nem gond, máshol meg más rossz. De az internet lehúzás szerintem nagyon nem helyes út.
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Daffni2 #32874 üzenetére
Ha annyi nem is,de 1giga nékem kéne 500mega csak ugy elég hogy Opera minit hasznalok,idokep appot,munkába jovet menet netradiot,de visszakell fognom magam,hogy az 500 mega elég legyen!Semmi video,vagy közösségi oldal!Ha nem us adnak redhez több adatot,legalább 128kbit re lassitanak ne 32re!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
törölt tag
Múltkor jött egy Android frissítés OTA, laza 400 mega. Utána frissültek az alkalmazások, további 200 mega. A modern világban nevetséges a Vodafone Internet lehúzasa. Amúgy napi 100 mega akár simán elmegy Facebook és Skype használat melett is. Az 30 napra simán megvan 3 giga és még nem is nézett meg az ember néhány fullhd videót. Akkor még minek egy komolyabb telefon, ha nem használja ki az ember. Mióta nem vagyok Vodafone-os, a harmada lett a mobil költségem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #08176384 #32871 üzenetére
Hivatalos tájékoztatás:
"„A Vodafone a frekvencia pályázaton tett vállalásainak megfelelően az év végéig egyedül több 800 MHz-es bázisállomást épít, mint versenytársai közösen.
Az elmúlt évek piaci fejleményeinek tükrében a Vodafone nem tekinti meglepőnek, hogy a két másik szolgáltató a ma bejelentett lépésre kényszerült.”"Aki ad,az nyer"
-
törölt tag
Arról nem is beszélve, hogy nincsenek normális netcsomagok. Telekom 3200 Ft ad 5 gigás netcsomagot pl. Dominó mellé is. Vodafone meg zsebnet 2000 3500 Ft és minden további giga még 1500, így az 5 giga net kijön 8000 Ft-ra. Ez a lehúzás ám hoszabb távon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dave1984 #32870 üzenetére
A Vodafone lett a legutóbbi frekvenciatender nagy vesztese. A töredék frekvenciája van 4g-re mint a másik kettőnek. Legfőképpen a 800-as sávban, ami pont kell a videki nagyobb lefedettséghez. A másik két T, éppen tavaly kötött szerződést a közös 4g hálózati infrastruktúra megosztására egymással, ami néhány napja el is indult. Így a voda igen nehéz helyzetben van 4g terén.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
A Tesco mobile-t felengedi a vodafone a 4G hálózatra?
Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vodától olyan nano simet kaptam amin ilyen kis wi-fi jel vagy mi van. Az mit jelent?
-
addikt
Tényleg nem érted???
Képekkel elmagyarázom.LG G3 STehát a lehúzós Vodánál 28650 Forinttal olcsóbb az LG G3 S.
Az már csak hab a tortán,hogy ráadásként az MMS és a kék számok is ingyen vannak
A legszemetebb húzása a Vodának, hogy készülékvásárlás nélkül 1000 Ft -al olcsóbb a korlátlan csomag,mint a T-nél.
tehát a T büntet ha nem veszel készüléket.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
p2pp
őstag
válasz mukibuci #32854 üzenetére
Úgy látom itt sokan nem tudnak számolni vagy figyelmetlenek!
Van apróbetűs rész is meg extra készülék havidíj is.Na már most ezek után a Vodánál a G3S áránál a 0 Ft csak induló összeg,
amihez jár még 24 hónapig 5000 Ft készülék havidíj a Red csomag havidíján
felül! Magyarul a 0 nem 0 hanem 120.000 Ft, ha jól számoltam!!!De ha 30.000-et befizetsz, akkor is 24x3000 Ft még pluszban!!!
Samsung Galaxy A5 Szintén Vodafone.
Indulásnál 1Ft + 24x5000 Ft!!!!
Ennyi!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
MODERÁTOR
lg g3s:
red, 14990 havidíjjal 0Ft
next m, 14990 havidíjjal 28560Ft
samsung galaxy a5:
red, 14990 havidíjjal 0Ft
next m, 14990 havidíjjal 23760Ft
mytariff 16490 és a készülék 13980
a telekomnál nincs készülékhavidíj, a vodánál van. a telekom király, a voda lehúz havonta 5 ropival.
(igen, nyilván van olyan készülék, ami máshol olcsóbb, köszönöm előre is a listát)
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Zsocy155
őstag
válasz szabogabor10 #32850 üzenetére
Csak 24 havi részletre lehet elhozni. Egyben nem lehet kifizetni!!!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Normális esetben mindenképpen. De tényleg furcsa, gyakorlatilag büntetnek, ha 0 Ft-os kezdővel veszel telót. Furcsa hozzáállás.
A másik: a webshopban Rednél nem is látok egy összegben való fizetési lehetőséget egy telefonnál se, amiket néztem. Van egyáltalán?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz szabogabor10 #32847 üzenetére
Úgy értem a részletet, hogy ha 1 Ft-ot fizetsz be kezdőrészletnek, akkor drágább a teló, mint ha pl. 49990 Ft-ot fizetnél be.
-
veterán
Tényleg nem akarom szidni a Vodát, de se a Telekomnál, se a Telenorál nem drágább egy készülék, ha részletre veszed. Pont emiatt mondhatjuk náluk kamatmentesnek is. Hát a Voda szépen ráteszi a kamatot, ahogy most nézem a webshopot...
És tényleg no offense, de ez sajnos tény.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
galaxys80
veterán
válasz szabogabor10 #32841 üzenetére
Bocsánat. Elírtam. Nem csak redeseknek.
-
Bozek
nagyúr
Jah, már értem. Te összehasonlítottál két olyan árat, aminek köze nincs egymáshoz. Go-ban 160 ezer Ft a Z3, míg Red esetében 24x10 ezer Ft. Persze, hogy úgy jóval többre jön ki, de ha megnézel bármit a NET-en, részletre mindig jóval drágább és ez nem csak a Voda esetében van így.
-
p2pp
őstag
p2pp: per pillanat Vodás, Vodafone függő Z3 Compact-al egyetemben.
Még vagy 1,5 év hűségem van. Még vmi kérdés?
Ja és csak azért, mert a cégnél, ahol dolgozom a többi sehol sincs.
De ez nem azt jelenti, h nincs jobb most az országban.
Egyébként heti szinten nézem mindhárom szolgáltatót.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
veterán
válasz galaxys80 #32837 üzenetére
"nem csak Vodásoknak"
Ezt hogy érted? Telekom, Telenornak már régóta van, Vodáról nem tudok nyilatkozni. Nyilván csak a Voda LTE-re tudsz csatlakozni. Szerintem amúgy a carrier bundle frissítés nélkül is mennie kéne az LTE-nek, ha Redes vagy, és kényszeríted az LTE-t a szifonon. De mindenképp tegyél próbát, ha nem fog zavarni a 3G kapcsoló hiánya.
-
galaxys80
veterán
Lehet, hogy teszek egy próbát ezzel az új Vodás hálózati frissítéssel mégis.
Egy Vodás ismerősöm szerint Győrben több helyen van már LTE és nem csak Vodásoknak. -
Bozek
nagyúr
válasz Zsocy155 #32818 üzenetére
"ne legyen már drágább min. 15-20 %-al mint függetlenül", bolti garanciával a szürkeimportos telefon
Befejeztem a mondatot, mert erről mindig elfeledkeznek az emberek.
(#32834) p2pp: Beírtad Excel-be, mi meg higgyük el? Mondjuk nagyon nem érint, jó ideje nincs már szolgáltatós telefonom.
-
p2pp
őstag
Voda árlista. Igen meglepő!
Itt minden fordítva történik és a legdrágább
az összes szolgáltató között.
Máshol drágább díjcsomag sokkal olcsóbb
teló elmélet itt nem érvényesül!
Nem is értem miért?
Csatolom!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Jól látom, h nem látom azaz nincs már az a netes előfizetéses opció amivel 1990HUF-ért napi 50MB netet kapok külföldön?
-
Mankó
veterán
Vennék kéz alól egy Vodafone Smart tab 4-et és az lenne a kérdésem, hogy ha a hűséget nem fizeti az eredeti tulaj, akkor a Voda letilthatja, letiltja e a tabot?
-
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz mukibuci #32820 üzenetére
Lehet ezt magyarázni, de a tényen nem változtat. Nálunk mind a 3 szolgáltató egy tolvaj banda.
Csak egy példa: Anglia 30 fontos előfizetéshez 1 fontért lehet venni iPhone 6-ot jelenleg amihez korlátlan internet jár.
Érzed a különbséget?
Ezért is vettem vagy 10 éve utoljára telefont a Vodafone-nál.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz mukibuci #32825 üzenetére
Ertelek!Én is azon az allasponton vagxok hogy inkább az előfizetési dij legyen kevesebb!De azért valljuk be pofatlanul fog a Vodafone tolla ha telefonok áráról van szo!(legalább is kishazánkban) !
De nem akarok flamet kelteni!Redel megvagyok elégedve (mondjuk net lehetne 1giga alapból) de korlátlan csomagok között ez a legolcsóbb 3 a szolgáltató közül! Telefont meg függetlenül veszek 1 osszegbe!Minden hónapban rakok félre 3ezret 2év alatt összejön egy jó középkategóriás telefonra!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
MODERÁTOR
válasz Dave1984 #32823 üzenetére
nem nagyon érint, hogy melyik országban mi mennyibe kerül és nem is azon van a hangsúly, hogy mennyi a havidíj. ha X havidíj mellett ingyen van a telefon, az jó. ha Y+Z összeget kellett fizetni (ami annyi, mint X) havonta az ingyen telefonért, akkor le van húzva az ember...
-
Dave1984
őstag
válasz mukibuci #32820 üzenetére
Látom terelni probalsz!Szóval szinte minden EUS országban 30Euró koruli havidijert cserébe ingyen adják a felsőkategóriás telefonokat!Te meg jössz a 15ezres havidijjal?!
Red mellé 2év hűség mellé ha nem is ingyen de alacsony áron kéne adni a telefonokat, de nemhogy olcsóbban meg drágábban kapod legtöbb esetben mint függetlenül! Ez szerinted jól van?[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
MODERÁTOR
megint elértünk oda, hogy ha a a csomag díja 15e és ingyen van a teló, akkor királyság, ha pedig a csomag 10e +5e a készülék havonta, hogy ingyen elhozhasd a telót, akkor az lehúzás
-
Zsocy155
őstag
válasz membrandj #32815 üzenetére
Annak mi is örülünk.
Akar a fene részletre telefont venni, pont az a baj, hogy csak részletre lehet venni, ráadásul 24 hónapig törleszteni!!! De ha már az ember elkötelezi magát 2 évre akkor illene egy kis készülék kedvezményt adni, de tudom a Vodafone nem telefonbolt.... -
membrandj
nagyúr
válasz Zsocy155 #32814 üzenetére
1-2 éve a red alapdíja 15k volt, cserébe volt " olcsó" telefon.
Ezt levitték 10k-ra és nincs "olcsó" telefon.
Személy szerint én ennek abszolút örülök.Részletre meg házat kell venni, nem telefont.
5k* 24= 120k-ért tudsz telót venni függetlenül és ugyan ott vagy, mint 1-2 éve reddel.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Zsocy155
őstag
válasz membrandj #32812 üzenetére
de még így is drágább mint egy normális, megbízható boltban, függetlenül.
A nejem most venne egy telefont, de hiába RED-es kedvezmény nuku csak az évek utáni pár ezer ft.. Csak úgy tud elhozni telefont, ha 24 hónapig fizeti a törlesztést. Nevetséges! Már keressük a megfelelő független telefont.
-
313313
addikt
válasz zsof Nokia #32809 üzenetére
Ha telefon részletre van, meg ugye az előfizetésed és a telefon részletét nem fizeted be, de az előfizetést fizeted, akkor az előfizetést nem korlátozhatják, telefont ugyan-úgy tiltják.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
membrandj
nagyúr
válasz PiXeL90 #32808 üzenetére
Mint a huzat. Ha te telefont veszel előfizura, akkor kedvezményt kapsz a telóra a listaárhoz képest. Nem fizeted ki az egészet.
Illetve nem is tudod megtenni,hogy nem fizeted, mert továbbadják behajtónak, aki így vagy úgy ,de be fogja hajtani rajtad.
Gondoltad,hogy elhozol egy 200k-s telefont olcsóbban és majd nem fizeted a díjakat a voda meg benyeli?[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
galaxys80
veterán
Kellett nekem örömködni. Nekem is feldobta ma, hogy frissítsem a hálózati beállításokat az 5S.
Egyelőre nem fogadtam el, de nem tudom milyen sűrűséggel fog ezzel zaklatni. -
PiXeL90
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ha van egy előfizetés amit egy telefonnal vettek és ha nem fizetik az előfizetést akkor a telefont is letiltják?
Segítségeteket előre is köszi! -
PiXeL90
csendes tag
válasz cstomi15 #32801 üzenetére
Szia!
Ahhoz hogy tudd választani a saját meglévő előfizetésed ahhoz be kell lépned jobb oldalt az online ügyfélszolgálatba.
Más:
Egy olyan kérdésem lenne ha van egy előfizetésem amit egy telefonnal vettem és ha nem fizetem az előfizetésemet akkor a telefont is letiltják?[ Szerkesztve ]
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Elég régen lejárt már a szerződésem a Vodánál, telefonom is elég régi, így elhatároztam, hogy veszek egyet az online shop-ból. Kinéztem magamnak a Go tarifát, illetve egy Lumia 735-öt, viszont ahogy végigmegyek a rendelési folyamaton, sehol sem látok olyan opciót, ahol lehetőségem lenne az eredeti 70-es számom megtartására.
A rendelés összegzésénél ott szerepel egy új SIM kártya, aminek gondolom a száma is más lenne, mivel új szerződés kötését ajánlja csak fel az oldal, szerződéshosszabbítást nem.
Ezt meg lehet valahogy oldani online vagy mindenképpen személyesen kell bemennem valamelyik boltba elintézni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok