- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janes1976
őstag
Na ezt dumáltam, hogy a másik 2 befosott a sok elmenő ügyféltől.
Pedig sztem sok van és továbbmegyek, sztem a vodánál se gondolták hogy ennyien elmennek, azért változtatták meg a dolgokat majdnem a felénél.
Mindegy, az a lényeg hogy én rendbe vagyok, mert időbe léptem!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
törölt tag
válasz csibor #20296 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, de szerintem az okára lenne mindenki kíváncsi, hogy pénteken még miért lehetett, szombaton pedig már miért nem? Ez pedig, hogy semmit nem tudnak mondani azon kívül, hogy most csak így lehet egyszerűen vérlázító. A 15 nap az 15 nap akárhonnan nézzük, a felénél hogyan lehet ezt módosítani?
-
csibor
addikt
-
törölt tag
Azért mert nekem a hűségidővel összefüggésben lenne logikus, nem a készülék életkorával. Amíg van hűséged akkor többe kerül, mert esetleg nem a szolgáltató kártyáját fogod használni, nem lesz annyi forgalmad, azonban ha már nincs hűség, akkor nem mindegy nekik? Hűség lejárata után egyébként nyugodtan függetleníthetnék ingyen is (nem csak a voda, az összes szolgáltató).
Jövő héten bemegyek és megkérdezem, a biztos az lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kukoricalee #20287 üzenetére
Köszönöm! Én most melyik eset lehetek? Most mondtam fel a szerződésemet 1 év után. Remélem az utolsóba.
-
kukoricalee
csendes tag
-
törölt tag
Ha már szóba került, a függetlenítést hogy méri most a voda? 10000 körül van még mindig?
(#20285) Brutális eb nem tudni mi történt a háttérben, de először valóban 15 nap volt a határidő, az ÁSZF is ennyit említ.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz elfelejtette #20284 üzenetére
Akkor az sms-ben miért 15 nap volt?
Az ügyfélszolgálatos miért mondott 15 napot 3x kérdeztem(Haver ) rá
A bolt ahová évek óta járok szintén miért mondta,hogy most csütörtökig lehet bontani....[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
elfelejtette
veterán
válasz Brutális eb #20281 üzenetére
Az eredi hírben is már az volt, hogy 8 napjuk van a magánszemélyeknek a szerződésbontásra...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
wwhy
veterán
válasz Brutális eb #20281 üzenetére
Konkrétan mondták,hogy 9. volt a határidő?
igen, amikor én 9-én voltam bent, akkor konkrétan hangsúlyozták, h mától.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Brutális eb
addikt
válasz csibor #20279 üzenetére
Konkrétan mondták,hogy 9. volt a határidő?
Mert én ma voltam bent egy haverommal bontani és neki sem engedték.
De tájékoztatást nem kapott,hogy 9.volt a határidő(Persze senki sem)
Nem is értem ezt hogyan képzelik egy rahedli ember bonthatott aztán hipp hopp semmi értesítés info és már nincs bontás......[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
csibor
addikt
Nem engedik felmondani a szerződésemet, mert a 15-ei határidőt 9-re módosítottak. Ez lehetséges? Ha volt róla szó, akkor lemaradtam.
-
Lall
veterán
A Vodafone letiltja a készüléket IMEI szám alapján nemfizetés esetén? Úgy hallottam ez az egyetlen szolgáltató aki nem. Egy barátom venne egy iPhone 4S-t, de nem nagyon bízik az eladóban, az ördög meg ugye néha felébred.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz n@p@lm #20268 üzenetére
ha nem fizikailag sérült a kártya, akkor ingyen cserélik, tehát ennél az sem lesz olcsóbb, ha megmikrózod, csak annyit érsz el vele, hogy telefon nélkül maradsz arra az időre, amíg ki nem cserélik
insomniac: matelcsiék szerint még 2-3 fajta plusz adót kell kivetni a mobilszolgáltatókra ahhoz, hogy teljesen ingyen adjanak mindent
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
n@p@lm
őstag
igen, 2x cseréltem anno így sim-et.
nem csináltam volna ha "normális" áron cserélik.
annak idején még csak a sim memóriára hagyatkozhattunk, nem volt készülékmemória.
és az sajna elég hamar betelt, aztán jöttek az új generációs sim-ek nagyobb kapacitással.
belegondolok abba hogy a voda 0 forintért vág hozzád vitamaxos sim-et, te meg havi tejelőként 7000 forintért cseréltetsz. viccország.
ingyen sim : [link] -
MODERÁTOR
előtted a lehetőség, mutasd hogy kell
egyébként pl tudsz venni 160 ropis telefont 80ért, azt is csak részletekben kifizetve és még óriási havidíj se kell mellé. De te maradjál csak a függetlennél és élvezd ki, hogy kibabráltál a szolgáltatóval. (a másik oldalt persze ott van a vitamaxban 4990Ft-os telefon, ami alap kategóriában 2 év hűséggel 3990 - nah az tényleg vicc )
insomniac: szvsz a hazai piacot tekintve nem mondanám rossz ajánlatnak azt, hogy 2 feltöltős szám egymást 4ft-ért hívhatja
n@p@lm: az ingyennél mi tud olcsóbb lenni? vagy a mikrózott kártyáért fizet a szolgáltató, hogy megkaparinthassa
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyan nálunk soha nem lesz, itt az utolsó bőrt is le kell húzni az emberekről, az a biztos tavaly nyáron itthon voltak barátaim, és bementek a vodához, hogy olyan feltöltős simet kérnek kettőt, amivel ingyen hívják egymást, az ügyintéző meg kinevette őket, hogy ezt hol álmodták tudom ez OFF, meg nem kifejezettem a vodához kapcsolódik, de ezek azok a dolgok amik nálunk soha az életben nem lesznek
-
eami
veterán
-
Brutális eb
addikt
válasz mukibuci #20262 üzenetére
Se ezen sem az elöző és még az ezutáni oldalon sem jelzi ,hogy a szállítási cím a smartstore lenne.Nekem meg az lenne a tippem,hogy készítsenek egy normális honlapot évek óta egy nagy összevisszaság amint ezen topik is bizonyítja.
Egy ilyen infoért miért kellene kitöltenem egy csomó üres mezőt?.....Update azért köszönöm választ.
Bár ennek mi értelme van.?
Aki vidéki az szivatva van?
De még a fővárosi is utazzon.Totális baromság.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Brutális eb #20261 üzenetére
abból kiindulva, hogy ott szállítási címnek a smartstore van megadva és nem lehet módosítani, lenne egy tippem
-
Brutális eb
addikt
Én is utálom a vodkát de most kicsit tisztább választ kérnék.
Tehát.....[ Szerkesztve ]
-
Hmura
tag
válasz Brutális eb #20258 üzenetére
Azt is jelentheti, hogy ha körbenézel, akkor függetlenül olcsóbban megveheted máshol....
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Ha online shop rendelésnél a smartstore gombra nyomok az azt jelenti,hogy csak ott vehetem át tehát nem jön a cucc házhoz?
Kösz.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Hmura
tag
150 milliós bírságot kaptak a mobilcégek
A Gazdasági Versenyhivatal egy vizsgálat során megállapította, hogy a Vodafone és a Magyar Telekom a mobilinternet-hálózatukat népszerűsítő reklámban jogsértő összehasonlítást alkalmazott, így mindkét vállalatot jelentős bírság megfizetésére kötelezte.
A Vodafone tavaly decembertől idén júniusig a reklámjaiban saját mobilos adathálózatát a leggyorsabbként és legjobbként emlegette. A kampányokban megjelent reklámszövegek („Magyarország leggyorsabb mobil adathálózata”, „Nálunk böngészhetsz a leggyorsabban a hazai mobilszolgáltatók közül”) a GVH szerint azt a benyomást kelthették a fogyasztókban, hogy a Vodafone hálózatán érhető el a legnagyobb le- és feltöltési, illetve böngészési sebesség.
A Vodafone a saját felmérése eredményeire alapozva emelte ki a hálózati szolgáltatások kedvező tulajdonságait, azonban a vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a mérések nem reprezentálták a mobilinternet-szolgáltatás szempontjából lefedett teljes területet. A mérés alapján a Vodafone által hirdetett sebesség legfeljebb egyes magyarországi nagyvárosokban elérhető, de a reklámok országszerte minden fogyasztónak szóltak. A GVH az eljárás során megállapította, hogy a vállalkozás a reklám fő üzenetének megfogalmazásával megtévesztette a fogyasztókat.
http://index.hu/tech/2012/06/12/szazmillios_birsagot_kaptak_a_mobilcegek/
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #20246 üzenetére
és persze előtte nem próbáltak rábeszélni egy másik csomagra egyszer sem. Ez minden szolgáltatónál így működik, amikor az ezeréves csomagokat kivezetik, ha nem fogadod el amit felajánlanak, akkor bontják a szerződésed.
Vangelis: azért a kettő nem ugyanaz, a bankok elég szép summát kaszálnak azon, hogy náluk pihentetem a pénzem, ezért nem akarok nekik ezért pluszban fizetni is
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mukibuci #20239 üzenetére
Bank.. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki váltani akart, mert azt hitte, hogy nincs semmi jó számlacsomag, amikor említettem Neki, hogy pedig van, akkor utánakérdezett, és lám, tényleg, és számára ez megfelelő volt, és maradt az említett banknál.
Egyet kell értsek veled.. Majd jön a hisztiroham, ha ugyan ez lesz a többieknél is.
Véleményem szubjektív...
-
-
Vangelis
félisten
Tíz vagy több év után befejeztem a vodával.
De igazából nincs okom panaszra.Gondom soha nem volt.
Csak nem becsültek meg mint ügyfél.
Azért mert flottában voltam és nem beszéltem havi 30 ezret.
Hát köszönöm.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
Vangelis
félisten
Megszűnt az előfizetésem!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kaller1
veterán
Na megjött az értesítés a telefon adóról, 385.83 Ft + ÁFA/hó, és a forgalomtól függetlenül kiszámlázzák.
.::> <::.
-
MODERÁTOR
válasz Nessy89 #20222 üzenetére
bemész, elmondod, hogy eldobálja a hálózatot és cserélik ingyen
janes1976: tudomásod szerint. ÁSZF szerint pedig 7000Ft ügyfél kérésére a csere
néhány telefon előfordulhat, hogy hibásan kezeli
9.6. SIM-kártya cseréje
A SIM-kártya cseréjéért díjat, bruttó 7000 Ft számítunk fel, ha a kártya elveszett, ellopták, megrongálódott, vagy másikat kér, ha az eredeti még működik. Minden egyéb SIM-kártya csere díjmentes.[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz Nessy89 #20222 üzenetére
Tudomásom szerint ha a régit cseréled ingyér van, vonatkozik ez a microSIMre is.
Ha nem így van, akkor a kollegak megcáfolják.
mukibuci: lenne egy szakmai kérdésem. Nekem 2004-es simkártyám van. Technikailag ez engem érint hátrányosan? Hangminőség meg ilyesmikre gondolok.
Nessy89: Bocsi, rosszul tudtam.
mukibuci: De akkor az mér van hogy pl. microSIMre nekem ingyen cserélnék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Nessy89
csendes tag
Tud valaki arról hogy mennyibe kerül az új sim kártya igénylése? Mert már elég régi amit használok, úgy hallottam ez is kiváltója lehet annak hogy nem túl jó az új telefonomon a hangminőség.
-
-
szjoci
őstag
válasz mukibuci #20211 üzenetére
Gyakorlatilag csak a vitamaxos szerződés van a kezemben a régi telefonszámommal, az előfizetés bontásáról semmi.
A 1270-be meg már elveszett a bizalmam, ezért is kérdeztem hogy valakinek ITT sikerült-e a váltás...#20214 mukibuci: lehet picit nyugodtabb lennék. De jól gondolom hogy Te nem vagy érintett a témában? Akkor szeritem nem is neked szólt a kérdésem...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Látom a szövegértés kicsit döcögve megy.
"Aki ad,az nyer"
-
MODERÁTOR
válasz szjoci #20210 üzenetére
és hogy szivatna meg, amikor van egy szerződésed a váltásról Egyébként arra se tenném rá a nyakam, hogy az új EHT 48 órát ír elő a váltásra
maximum az ügyintéző egy gombbal kevesebbet nyomott meg, és azért késik az egész
1270en tudnak segíteni, itt nem[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
Valakinek sikerült már hűségidős szerződésről vitamaxra váltania fizikálisan? 06.06-án "váltottam",de még mindig él az előfizetésem. Remélem nem szivat meg a voda a szerződésbontással járó kötbérrel...
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz balintka #20208 üzenetére
mondjuk Play áruház?
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mito.android.vodafone[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Sziasztok, láttam a Szelektor magazinban, h van a vodafone-nak olyan alkalmazása, ami mutatja a számlaegyenleget, lebeszélt perceket. Ezt honnan lehet letölteni? Köszi.
-
p3p3
csendes tag
válasz gaben1117 #20160 üzenetére
Én ma jártam ugyanígy voltam bent boltban is azt mondták, h csak kötbér fizetéssel lehet kilépni stbstb... kb. amit neked is amikor idéztem a jogszabályt, nem mondtak semmit kb mintha a falnak beszéltem volna.
az ide vonatkozó rész a törvényből:
(5)403 Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300100.TV
Felmondási jog: 2003.tv.§132(5) Vodafone ÁSZF 9.2.4nos ez alapján teszek panaszt az NFH-nál jobb 5letem nincs, szerintem mindenki tegyen panaszt aki így járt, pl. ha rendelkezel ügyfélkapuval akkor itt is lehet:
http://afssrv.nfh.hu/nfh/nfh.main.pageholnap egy ismerős ismerőse aki sokáig ott dolgozott telefonál párat hátha kapok vmi tippet. ha vkinek van jobb 5lete hogy mit kellene tenni, szívesen fogadom
-
törölt tag
Van valami fejlemény, volt mostanában valaki bontani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok