Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Giovanni1985
üzenetére
A hotspot vagy tethering szolgáltatás használatát lehet korlátozni szolgáltatói oldalon. Egyes csomagokban ezt Magyarországon is megteszik/hetik a szolgáltatók.
-
Giovanni1985
tag
Udv mindenkinek. Lehet nem ide tartoyik de nem talaltam olyat ahol megkerdezhetnem.Canadaba elek. Van egy szolgaltato Public Mobile. Az lehet hogy a szolgaltato letiltja a hotspot hasznalatot,hogy tudjam a laptopon hasznalni a mobil telefon netjet? Ha igen ki lehet ezt kerulni? Zte n762 a telom.
Ja es az hogy lehet hogy csinalok hotspotot kapcsolodik a laptop skype megy,de honlapokat nem tudok megnyitni.?????
Elore is koszonom a valaszokat
-
club1
veterán
válasz
Peethy
üzenetére
A tervezet szerint a megkezdett percek után kell fizetni 2 Ft (+ÁFA)-t. Ennek az adónak nincs köze a lebeszélhetőséghez, nincs köze a havidíjhoz. Annyit kell pluszban fizetned, amennyit beszéltél a hónapban (tök mindegy, hogy milyen irányba és mennyiért, a havidíjba foglaltan, vagy külön percdíjért).
Szerintem egyébként fog ez még alakulni, de most ez a pillanatnyi helyzet... -
club1
veterán
-
Dave1984
őstag
Engem is igen érdekelne,hogy alakul a flottás beszélgetések díja?Jelenleg 570 ftos díj ELLENÉBEN!!beszélünk ingyen,tehát fizetünk már egyszer azért,h.ingyen beszélhessünk!Na most az össz havidíj 2000ft ebböl 1000ft lebeszélhető!A kérdésem az,h ha flotta előfizuban másodperc alapú a számlázás,tehát erre h. lesz érvényes a percenként 2 forintos adó,mert ha csak 30 secet beszélek,úgy lenne fer,h. 1ft adó legyen rá!Illetve ezt a mobiladót ugye a havidíj lebeszélhető részéből fogják levonni,nem hozzá adják a havidíjhoz?!
-
Peethy
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Mindegy, hogy ő hívott, mert mint mondtam, az én nevemen van a számla. Igen, elmondtam neki hogy ezután kapcsolja ki. 100forint egyébként a percdíj, de nekem a hívásfogadásért is fizetni kell?
Arra gondoltam, hogy 800 forintos lebeszélhetőségem van, amit nem használok ki, mert ingyen beszélünk, de az ingyenes hívások után fizetett 2ft/perc lehetséges-e, hogy a megmaradt havi lebeszélhetőségből vonódjon le?
Egyházi flotta. -
snooze
veterán
válasz
Peethy
üzenetére
voda honlapján nézd meg mennyi a percdij szlovákiábol magyarba,mivel ö hivott külfödröl..hivásfogadás az olcsobb valamivel..
határ közelében érdemes kikapcsolni az automata hálozatkeresést..a 800ft az lebeszélhetöség,nem az után kell fizetni,hanem a megkezdett percek után..ez milyen flotta?
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Barátnőmmel közös flottában vagyunk a vodafone-nál (zárt), és mivel néhány napja nincs otthon, ezért telefonálni szoktunk. Ingyen hívjuk egymást, így ma is beszéltünk úgy fél órát, de ő Balassagyarmaton volt és a hívás közben vagy valamennyivel azelőtt átváltott a telefon a szlovák hálózatra... ennek milyen költsége van? Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülhet, mert nem beszéltem még külföldről senkivel, és fel akarok készülni a számlára...
Köszi.
Szerk: ha egy flottában van 800 forint lebeszélhetőség, akkor abból fogják levonni a távközlési adót, ha nem használjuk fel, vagy ezt pluszköltségként könyvelik el?
-
andras888
aktív tag
vodánál van olyan amit nem számolnak bele az adatforgalomba? (pl.: telenornál "minden Okostarifában benne van a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás által a korlátlan Google Térkép Navigáció is.")
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Solar_Wind
üzenetére
központi probléma, tudnak róla. Ha sürgősen használni szeretnéd, akkor csörögj be a 1270re (ügyfélbiztonsági kód kell)
-
Solar_Wind
senior tag
Ma reggeltől nem működik a mobilnetem. Mobilweb Profi 500 Mb. Azt írja, nincs előfizetésem, holott kaptam múltkor SMS-t, hogy április 15-től május 15-ig meghosszabbították az előfizetésem, és le is vonták a díjat.
Másnak van netkiesése?
Ilyenkor mit kell csinálni?Köszi
-
bohoc71
aktív tag
Hali! A 0 ft-os beszélgetést felejthetjük.. Itt a mobiladó..

-
-
rambo666
csendes tag
Üdv!
Ikea flottának mik a feltételei, és mi a szerződéskötés pontos menete?
2 szám esetén (jelenleg bónusz szimpla alatt vannak) 2 IKEA FAMILY kártya
szükséges (1 van de nem a nevemen, nem tudom ez mennyire lényeges.)? Valamint a tarifahűség idén júliusban jár le a 2. kártyánál a szerződéshűség jövőre, ki kell várni ezt a időt mindenképpen?Igazából nekem nem sürgős a váltás csak mivel megszűnt a tarifacsomag fel akarok készülni
ha szükséges lesz tudjak lépni.
(Végül az IKEA FLOTTA mellett döntöttem.)
Köszi a válaszokat előre is.
-
ne ne ne!!!
Sebességről volt szó, és nem folyamatos letöltésről...
Míg az általad - bocs, de feleslegesen - felhozott hónapban letölthető adatmennyiség az érv, addig pont nem ez volt a lényeg.Az a "vacak" ezt útközben, madzag nélkül tudja, és ugyebár egy mobilos portálon ez a lényeg.
Nem kell egy Vodafone és mobiltelefonos portálon belefolyni a letölthető adatmennyiségbe, pláne, ha épp a hálózat (a mindig is gyenge pontként realizált mobilhálózat) nyújtotta sebességről van szó.
Minden - nem kötekedni járó - tisztában van azzal, hogy a mobilcsomagok (még a stick-es mobilnetek is) a kisebb adatcsomagok elérésére optimalizált. Legyen az dokumentum, zene, vagy film, online tv adás.
Nálunk is itthon egy vezetékes internet előfizetésre jut 3 mobilinternet is. (1 mobilinternet stick-kel, és két mobil előfizetésben foglalt net)
-
kelzsoca
félisten
Így van, ebben teljesen igazad is van, forgalomkorláttól függetlenül nekem mindenképpen megérte az ADSL mellé mobilnetet is, mert szükségem van a komolyabb feltöltésre, itt felénk más lehetőség nincs, UPC és társai kilőve, semmiféle kábeles internet nem kivitelezhető, a legközelebbi WiFi-s net is 10km-re lenne, a legközelebbi ADSL központ tőlem 20km-re található, tehát a jelenlegi 2.5Mbps/0.25Mbps (le/fel) volt a maximum, amit még a vonal elbírt.
-
club1
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ha már adsl: Ezzel a vacakkal 8 óra alatt 8 GB adatot forgalmazhatsz. Mondjuk havi 20 munkanap alatt tehát 160 GB-ot. Mennyiért is? Mobilnettel mennyibe kerül ennyi forgalom havonta?
Persze a válaszokat tudom, csak jelezni szerettem volna, hogy a vezetékes net nehezen hasonlítható a mobilnethez, hiszen ami az egyiknél előny, az lehet hogy pont hátrány lesz a másiknál... -
kelzsoca
félisten
-
válasz
kelzsoca
üzenetére

Jajaj, keresztbe le fognak nyelni, mert nem írtad pontosan hol, milyen telítettségű cellát használva mérted...

...én még az EDGE előttre gondoltam, hiszen ugye tavaly/tavalyelőttig nem volt EDGE, csak GPRS a Voda hálózatán.
2010 karácsonyán (másfél éve) még otthon vidéken GPRS-en nyomtam amig otthon voltam.
2011 karácsonyán már EDGE 3G és HSPA is volt a környéken. Most, hogy a hálózatmodernizálás teljesen befejeződött nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre. -
club1
veterán
válasz
NixonHUN
üzenetére
Leginkább ettől függ, hiszen egy cella pillanatnyi átviteli sebessége felülről korlátos. És így van ez egy olyan cellánál is, ami sokszor akkora területet fed le (mert mondjuk alacsonyabb frekvencián dolgozik). Mondjuk nem tudom, hogy egy cellánál ez a maximum érték mekkora ha mondjuk mikrón kapja a csomagokat, meg mekkora ha optikán, de nem tudom elképzelni, hogy sok Gbps lenne. De ha te tudod a tutit, szívesen olvassuk!
-

Legközelebb javaslom, GPS koordinátákat is adjunk meg a mérés mellé, tuti, ami biztos...
(egyébként én is, és a fórumtárs is megadta, hogy kb hol volt a mérés... Ó jaj, bocsi én szemtelen csak 13-ik kert írtam. Szóval amit mértem, az itt volt...)
A méréseket pedig majd vidéken - ott, ahol a hálózatmodernizálás előtt GPRS volt - lesz jó megejteni.
-
Daffni2
addikt

-
T0rnad0
addikt
Apa (megint) kezdődik!

-
Rick4
félisten
-
Dave1984
őstag
Nem kicsit jó a Voda hálózata:

-
Rick4
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
Na ez az, ráadásul holnap lesz csak igazán balhé. Ma 16:27-kor jön tőlük egy sms, hogy eddig is mi hoztuk el a gyors netet, de most eljött a nap, küldd a jutalomsms szót a 1270-re. Mvet vitamax duo-s vagyok, akármikor feltöltök a voda oldalon, választanom kell a köcsög jutalmak közül, ami persze nekem nem jár, mint utólag elküldi a rendszer. Na, mondom, változtattak fasza, elküldöm, erre visszajön az sms, hogy ez csak a klub és party előfizetőknek jár... Mivel tudják, (nekik csak tudniuk kellene) milyen csomagban vagyok, minek küldik, ha közben nem jár? Miét nem írják oda, hogy ha csomagot váltok??
Köcsög banda, este 8 körül mondom van időm, érdeklődök már, hogy mégis melyik eszement agyszülemény ez megint, hasonló, mint a múltkori sms hazugság, a két hónapig 1300Ft-ért adott net, erre mondja, hogy az ügyfélszolgálat túlterheltség miatt javasolják a weboldalt... Ja, hogy mást is megszivattak, és ment a cirkusz?
-
Rick4
félisten
Srácok. Jól sejtem, hogy ha a telefonom direkt 2G-re van állítva, (mert a térerő is jobb, és az akksi is tovább bírja) akkor gond lesz a mobilnetből amit a telefonra kérnék? Alkalomszerűen használnám, tehát 500MB bőven elég, csak a 2G-s térerőből se akarok engedni, múlt héten telefont cseréltem, és ezt a beállítást tegnap csekkoltam le, mikor otthon, Szeged szélén a hátam mögött az asztalon fogta magát és elment a térerő. Átváltottam fix 2G-re, és azóta tökéletes. VCDMA előnyben/GSM-en volt, most fix GSM-en van.
-
kavarc
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Az ÁSZF szerint 32/32-es a korlátozás. Nekem még nem sikerült lepörgetnem, ezért azt nem tudom megmondani, hogy a gyakorlatban is ennyi-e.
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
A zsebnetet is 9.6 kb.-ra korlátozzák, mint a mobilweb hobbyt? -
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
A SIM cseréhez kell valami papír? Személyi, lakcímkártya, stb.? -
Hmura
tag
válasz
kavarc
üzenetére
Amit tapasztalsz, az a 3G hálózatra lépés miatt van. Régebben elég sokszor,
főleg bevásárlóközpontok, pályaudvarok környékén volt tapasztalható ott,
ahol már volt 3G hálózat, és a telefonod előtte 2G hálózaton volt.
Aztán szépen megszűnt ez a jelenség, sokáig nem tapasztaltam.
Mostanában viszont megint belefutottam, egyre többször, főleg autópályákon.Azért érdekes amit írsz, mert nincs nálad 3G. Szerintem néha-néha már van
nálad jel, ez okozza a problémát. -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy híváskor az összekapcsolódás ugyan megtörténik, de csak nagy "hablatyot" lehet hallani. Kb olyan, mint amikor egy régi analóg rádiót hangolna gyorsan az ember. Ilyenkor a másik fél sem hall rendesen, sőt semennyire.
Egyszerre váltottam telefont és szolgáltatót; a telefon topicjában nem jelentettek ilyen hibát, úgyhogy aszolgáltatóra gyanakszom.
Rém kellemetlen, főleg fontos hívásoknál. Kb minden 8-10. hívásnál tapasztalom. 2G-n, mert UMTS lefedettség nincs házon belül.
-
Dave1984
őstag
válasz
harmatit
üzenetére
Igy csináld! [netbeállítás]
-
harmatit
csendes tag
Igen, a mobilhálózat bevan nyomva. De a hálózat résznél írja is, hogy a kezelő neve Vodafone, jelerősséget ír, mobilhálózat tipusa EDGE, Szolgáltatás állapota Üzemben és nem barangol.
Egyébkéntz 2.3.3-as android és 2.1-es HTC Sense verzió van rajta. -
harmatit
csendes tag
Kipróbáltam azzal is, csatlakozott ugyanúgy, van edge, viszont nincs net továbbra sem.
-
harmatit
csendes tag
Értem, akkor már csak tényleg azt nem értem, hogy miért nincs wap.. :/
-
harmatit
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül 1 hónapja HTC Desire S tulaj vagyok.
Napokban a vodafone tuning tarifára áttérve, majd a JutalomNet szolgáltatást is igénybe véve, GPRS CSD WAP aktivációhoz jutottam. Tehát megkaptam az sms-eket. Kártyás vagyok. Viszont sehogy sem sikerül beállítanom a csatlakozást.
Jópár fórumot átböngészve találtam pár APN beállítást, amivel lehetséges lenne ez, azonban mindig az E (Edge), illetve a H (HSDPA) ikon jelenik meg a csatlakozás után. De nekem ugye értelemszerűen egy G (GPRS) ikon kellene (legalábbis azt hiszem
)! Valakinek volt hasonló problémája? Vagy esetleg valami ötlet, hogyan tudnám beállítani?
Előre is köszönöm!! -
Sztbeni
őstag
Van egy Nokia 701em, ami eddig tökéletesen működött. Tegnap ráraktam a Belle FP1-et, majd mikor indítom be, lefagyott és újraindult. Eljátszottam vagy ötször, közbe volt hard reset is. Akkor gondoltam: próbáljuk meg SIM nélkül, láss csodát: elindult. Kipróbáltam más kártyákkal és minddel működött, csak az én 6,5 éves Vodás kártyámmal nem. A régi szofttal működött. Létezik ilyen, hogy ezt a karcos, kopott szar nem tetszik az új rendszernek? E52ben jó a kártya, bár néha produkál érdekes dolgokat... Kicseréli ezt a kártyát ingyen a Voda?
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek!13.án éjfélkor volt a számlazárásom,a netet lassítást viszont nem vették le!Más is járt már így?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi mindenkinek a válaszokat, a flottás dologra is. 
De ezt majd (talán) lebokszolhatod a vodával, hogy engedélyezzék, különben megszünteted az előfizetésed 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)