- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
negasonic
tag
válasz
DravenMoral #9314 üzenetére
Köszönöm az infókat. Akkor el is engedem ezeket a pci ventis hutoket, induljon a csere.
-
uwu
csendes tag
válasz
DravenMoral #9309 üzenetére
Köszönöm a választ, megnyugtató
Rakok alá 2 db BE QUIET! Shadow Wings 2-t.
Egy venti 1100 rpm-el 63 m3/h levegőt ad. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
DravenMoral #9306 üzenetére
Akkor nem is fogok velük foglalkozni...
Kap MX-4-et, és ossza be.
Köszönöm a választ! -
R.G.N.
lelkes újonc
válasz
DravenMoral #9268 üzenetére
Szia,
Az a baj, hogy nincs ugyanolyan.
https://imgur.io/a/SPhMo1S
Ez az eredetiSoftware szerint ez 3200rpm-ig elmegy. Amit tudott ajánlani a srác az 2000ig megy. (Amperben is van különbség - 0.55/0.4)
-
csiby222
aktív tag
válasz
DravenMoral #9248 üzenetére
Nem emlékszem pontosan ki volt az első talán az ATI volt aki először alkalmazta ezt a hűtési megoldást de szerintem is a világ legnagyobb marhasága ez a fajta hűtési megoldás főleg hogy ATI oldalon még két GPU-s megoldásokat is így próbáltak megoldani gondolhatod mekkora sikerrel.
-
Nortonor
tag
válasz
DravenMoral #9153 üzenetére
Köszönöm. Bevállt a dolog, kb 6-8 fokkal hűvösebb így terhelés alatt, "üresjáratban" pedig még látványosabb a különbség.
-
Erunosta
tag
válasz
DravenMoral #9149 üzenetére
Csak egy ötlet, én legalábbis így nyertem pár fokot. A GPU-tól lefelé (de akár felfelé is) a hátsó részt nyisd ki. Nekem ugyan előlről fúj hátra. Így ki is tud menni a meleg levegő hátul, nem csak a szívó ventiken.
(Én bemókoltam egy plusz ventit is oda alúlra szívni hátra, kifelé. Bár mindenhol azt mondják lent hátul nem jó, de én ezt cáfolnám, igaz nekem félig nyitott házam van.)
Egy próbát megér, nem vesztesz vele semmit. -
Vigneau
félisten
válasz
DravenMoral #9149 üzenetére
Ahogy mondják, a puding próbája az evés. Egy kísérletet megér mindenképpen.
A Feleségem Cooler Master Elite 110-ében is a venti nem ráfúj a lapra. Fordítva felrögzítve elszívja a meleget a CPU-ról, a fölötte levő táp ventijére dolgozik rá közvetlenül és úgy távozik a levegő kifelé. Ezzel kb. 6-8 fokot nyertem anno.
-
Erunosta
tag
válasz
DravenMoral #9146 üzenetére
Én úgy tudom vastagabbat semmi esetre se szabad rakni, vagy ha mégis próbálnád akkor vmi puhát, mint Arctic padok, de én nem játszanám ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest