Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
negasonic #9318 üzenetére
Szia!
Ahogy Vigneau is írta, az a CPU léghűtés topik: [Milyen CPU léghűtést vegyek?- Keresés: 5800x3d]
Sokan kérdezték már, hogy mi való arra, így azt linkeltem neked. Amennyiben nem akarsz az Amazonról rendelni (én onnan rendeltem a TR Phantom Spiritet, és egy hét alatt ide is ért), akkor esetleg a Deepcool AK vagy AG 620 lehet a jó választás. -
DravenMoral
senior tag
válasz
negasonic #9313 üzenetére
A videokártya alá berakható (pci) csatlakozós 2-3ventis hűtés, amit tudsz venni, azt felejtsd el. Abszolút semmi értelme nincs, megannyi videót nézhetsz róla, hogy 1-2fokot sem nyertek vele, viszont marhára hangos lett a gépük tőle idle-ben is. Sokkal többet tudsz elérni azzal, ha a házhűtéseidre összpontosítasz inkább, hogy azok jó elrendezésben legyenek, illetve legyen is légszállításuk. Én a helyedben eladnám azonnal azt a kártyát, és dobnék rá egy kicsit, vennék egy normálisabb Asus Tuf Gaming, Msi Gamix x trio, Asus Rog Strix, vagy esetleg Zotac Amp holo kártyát, ezeket bátran ajánlják a szak-topicokban. Ez lenne a legegyszerűbb művelet, és itt nem kéne kínlódnod a kártyával.
Nekem is volt annó egy Gigabyte kártyám, annak aztán bármit csináltam, ugyan úgy forrt a vére, megállás nélkül visszavette a teljesítményét. Utána cseréltem le egy ugyan olyan Rog Strix-re, instant 20fok különbség a legnagyobb terhelésen, úgy, hogy azt még nem is pasztáztam újra. Mondani sem kell, hogy mennyivel csendesebb lett a gép, és jóval többet tudott fps-ben bármelyik játék a kiegyensúlyozott teljesítmény miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest