- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
válasz
csaba17 #9325 üzenetére
Ennyi idő alatt a padok nem szoktak kiszáradni tapasztalatom szerint néha még 5 év után is bőven jók. Nyilván a csere nem árt de azért jó lesz ha figyelsz hogy azonos legyen a vastagságuk. Nagyon nagyon kétlem, hogy a pad okozná a gondot. Ahogy te is írod optimalizálatlan és máshol nem jelentkezik lehet várni kellene pár patch-et esetleg jelenteni a játék fejlesztőknél a gondot ottani fórumon vagy valami erre való felületen.
Maximum a magad megnyugtatása képen futtathatsz egy FurMark tesztet. -
csiby222
aktív tag
válasz
DravenMoral #9248 üzenetére
Nem emlékszem pontosan ki volt az első talán az ATI volt aki először alkalmazta ezt a hűtési megoldást de szerintem is a világ legnagyobb marhasága ez a fajta hűtési megoldás főleg hogy ATI oldalon még két GPU-s megoldásokat is így próbáltak megoldani gondolhatod mekkora sikerrel.
-
csiby222
aktív tag
válasz
Jack Oneill #9232 üzenetére
Inkább bízd hozzáértőkre a dolgot. Igen tudsz ártani a kártyádnak észre sem veszed de pár konditól ellenállástól meglehet szabadítani a kártyát. "tappancsok" gondolom a thermalpadra gondolsz ha kivannak száradva akkor kb semmit nem érsz a pasztázással ha nem cseréled azokat is. Ha rossz vastagságú thermalpadot raksz rá vagy meghajlik a kártya (ha vastagabb), vagy nem fog érintkezni a hűtő felülettel (vékonyabb). Én azt javaslom vidd el egy környékbeli boltba ahol foglalkoznak ilyennel.
-
csiby222
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #9164 üzenetére
Egy próbát megért.
-
csiby222
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #9162 üzenetére
Írj neki hátha tud neked rá válaszolni és még akár lehet akad is nála rá való venti: [demweb]
-
csiby222
aktív tag
Csak, hogy hasznos is legyek itt van egy manuál amiben le vannak írva melyik típusnak mi a furattávolsága: [link]
Bár nem tudom mi most a használt piaci helyzet Én még a bitcoin láz előtt fillérekért vettem az RX550-t meg a hibás kártyát aminek a hűtését használtam. Lehet ma már ez nem lenne költség hatékony megoldás. -
csiby222
aktív tag
Nekem van egy Asus RX550 borzasztó hűtése volt. Két vezetékes de nem szabályozta a feszültséget. Azt csináltam, hogy vettem itt (egy rossz kártyát) egy furattávolságban megegyező régi Sapphire kártya hűtését megkértem ismerősömet, hogy a távtartóból marjon már le egy kicsit mert volt különbség a két GPU vastágságában. Ami nagyon paraszt megoldás volt részemről, hogy a CPU cooler-t ágaztattam le a vezérléséhez mert ugye a kártya nem tudott volna vezérelni 3 eres hűtést.
Mindezt azért mert olyan hűtést nem találtam ami belefért volna abba a kicsi gépházba. -
csiby222
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #8994 üzenetére
Én az RX550-mből indultam ki az nem tud ilyen kunsztot. Ha találsz annyiért akkor szólj.
-
csiby222
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #8992 üzenetére
Azért hangos, mert 2 pines, nem tudja szabályozni a fordulatot. 3 vagy 4 pines kellene. Ha 2 pines a gyári akkor a kártya tutira nem is fogja tudni kezelni, hiába dugsz rá több pineset. Paraszt megoldás de ha cserélsz rajta ventit és 3 vagy 4 pines akkor dugd az alaplapra és vezéreld onnan a fordulatszámot. Vannak után gyártott hűtések leginkább a felfogató csavar távolsága számít meg a gyártó oldalán le van írva milyen kártyákkal kompatibilis. 43mm-től 80mm-ig mehetnek kb ezek a csavar távolságok [pl] .
-
-
-
csiby222
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalta ezzel a két hűtővel kapcsolatban? Accelero Xtreme III és Accelero Xtreme IV
Egy INNO3D GeForce GTX 1070 Ti X2-re szeretném felszerelni mert terhelés alatt 80-81 fok a maximum hőmérséklete a kártyának.
Az Arctic IV-re azt írják nem jár hozzá VRam és VRM hűtő borda ez tényleg igaz?
Ha valakinek van tapasztalata a két hűtővel kapcsolatban legyen kedves ossza már meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest