- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Nem tudom, hol olvastál róla, nekem személyes tapasztalatom van az 1es revvel 460on, OCval is 55°C alatt tartotta ~némán. Az 560 ugyanez pepitában, ill. a 2es jobban hűt valamivel..kizártnak tartom, hogy rossz lenne.
Egyébként priviben linkeltem neked, a találatok közt van tulaj..kérdezz rá.És elég 1 topikban feldobni a témát..
-
Speed®
titán
Figyelmetlen voltál..a Gainward/Palit nem referencia nyákor használ, rövidebb, eltolt GPU pozícióval és rögzítéssel készült..mint írtam már jó párszor, Scythe Setsugen (az 1 csak arra megy fel, amint 1 sornyi kivezetés van, a dupla DVIosnál picit hajtogatni kell, setsugen 2vel már ez sem gond).
-
Egon
nagyúr
Valszeg 8 db lesz (illetve lehet mg 1-2 db hosszúkás pici borda az egyéb alkatrészekre).
Jó esetben mindössze 4 db csavart kell kitekerni, és ugyanannyit becsavarni (plusz az öntapadós bordák). Némileg bonyolultabb, mint egy CPU-hűtőt kicserélni, de nem vészes (azért oda kell rá figyelni). -
Egon
nagyúr
GTX 560Ti-re keresek (továbbra is) valami értelmes hűtőt, 10-12K körül.
Jelenleg két versenyző van képben: Scythe Setsugen 2, és (amire jobban hajlok) Accelero Twin Turbo II. Ez utóbbit viszont sajnos nem látok a boltok kínálatában: egyedül az Users-nél találtam, de mivel az egy drága bolt, egyelőre keresem az olcsó(bb) alternatívát.
Ha van egyéb ötlet, szívesen fogadom...Szerk.: véletlenül böktem a válasz gombra...
-
Speed®
titán
Ott a 460, az ugyanaz teljesen, főleg Gainwardéknál. GW 560TIre is felment.
-
Speed®
titán
Faragás nélkül olcsón nem úszod meg..Scythe Setsugen 2. Esetleg használtan a régi Setsugen, de hajlítgatás nélkül csak az 1 slotos kivezetésekkel (tehát nem duplamagas DVIos) ellátott karikra megy fel.
Esetleg HR-03GT, bár az is nagyon passzos, minimális módosítást igényel.
Az olcsó megoldások közül viszont egyértelműen S1 a király. 4k + flexelés.Hőmérsékletre nem lesz panasz egyikkel sem, de igazából 70°C se gázos.
Nekem anno Setsugennel a húzott 460 (560 szint megvolt) 55°C alatt ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged