-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Something_ #36543 üzenetére
Átléphetsz a hűség időtartama alatt is akár társkártyás Nextbe is, ha újabb 2 évre aláírsz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
F-ECT$
titán
Ez most komolyan az, hogy 10e ft-ért bármennyit beszélhetek bárkivel, az 10e ft lesz és nem több?
Ha jogosult vagy aranytárskártyára, akkor 10e, és valóban korlátlan, nincs apróbetűs rész.Mozaik S-re vállalt 2 év hűséggel át lehet lépni?
Ha jogosult vagy aranytárskártyára, akkor igen.Ki az a hlye aki a mozaikba marad?
Aki nem akar 10k-t fizetni.Dive ever, work never.
-
ShadowX
őstag
Én most vállaltam egy év hűséget, de kizárólag az előfizetésre. Előtte két évig nem volt semmilyen hűségem, és örültem is annak hogy lejárt. Ezzel a hosszabbítással viszont 20%-al olcsóbban kaptam telefont. Díjcsomagra viszont egy perc hűséget sem írnék alá. Ezek a mozaik díjcsomagok sem voltak olyan hosszú életűek, változik itt már lassan minden napról napra.
Amikor ajánlottak készüléket a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és az előfizetésre vállalt két éves hűséggel, és ezt elutasítottam, az ügyintéző le tudott volna köpni. (gúnyosan meg is kérdezte, hogy ugyan miért nem vállalok? - ezekkel a szavakkal, na itt sarkon is fordultam). A mostani előfizumat sem hosszabbítottam volna meg, ha nem lett volna 1 éves konstrukció, ugyanis ennél többet nem merek bevállalni. -
Varszegig
veterán
Mivel az 5490 ft csak spec esetekben, hűséggel érhető el, ezért én pl. vagyok olyan hülye, hogy maradok a mozaik s-ben, hűség nélkül. Ezekre a mostani idióta tarifákra én 2 hónap hűséget sem írnék alá, nemhogy 2 évet.
-
raziel01
veterán
Nekem a régi Like díjcsomagban 1800 Ft a számlám pedig nem beszélek sokat.
Szerintem mindenki jobban jár ha inkább kevesebb beszél, mint hogy aláír telefonvásárlás miatt 2 évet egy 10 ezer Ft-os díjcsomagra. -
ShadowX
őstag
Nyilván ki fogják a mozaik csomagokat is vezetni. Ezért nyomják annyira a next-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- JavaScript topic
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.