- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjokai #15416 üzenetére
a hivatalos módon történő frissítés miatt nem ugrik a gari!
ellenben próbálj meg egy teljes nullázást (hard reset), a telefonon lévő új firmware verzió gyári alapra áll vissza - minden tartalom és beállítás törlődik -, esetlegesen megoldódik ezzel a problémád - mert vélhetően csak szoftveres problémáról van szó! -
válasz
Jake88 #15414 üzenetére
nem csak a t-től lenne az, az előfizető mindenhol és több szempontból is a számlafizető felett áll!
szomorítalak kicsit;
Előfizetés lemondása:
Ügyfél részéről történő megszüntetés feltételei :
- Előfizető/Felhasználó jelenléte vagy levélben küldött ez irányú igénye
- Amennyiben az elő- és számlafizető személye elkülönül, a számlafizető nem kérheti a megszüntetést
- Előfizető Számlafizető részére nem adhat a meghatalmazást az előfizetés
megszüntetésére
- Előfizető azonosítására szolgáló okiratok bemutatása személyesen, Előfizető jogosultságának ellenőrzése
a haláleset más besorolás alá esik, de olyankor már az előfizető problémája a dolog! -
válasz
Nietzsche_ #15379 üzenetére
jó, hogy hosszabbítgatva vannak ezek a romóciók - mondjuk engem egyedül a családbarát kedvezmény érint, azt használom (ki), tetszik, hogy évek óta tolják!
-
válasz
krystman #15365 üzenetére
együtt küldik a számlát és a részletet is!
nekem általában 02-án vagy 03-án állítják ki a számlát - persze ha hétvégére esik, akkor némi eltérés adódhat -, attól számítva többnyire egy héten belül megkapom, és egy bő hét szokott lenni a befizetési határidő! mondjuk csekket is kapok, de e-bank átutalással fizetek! -
válasz
zoli62 #15338 üzenetére
minden szolgáltatónál van ilyen - vagy haonló - "csoport", mert panaszok ugye vannak, és lesznek is!
a t-nél mondjuk én a t-mobile esetében még sosem tettem panasz semmire, mindennel elégedett voltam/vagyok, de a t-home esetében már panaszkodtam/jelentettem be problémát, és ott a számlázási és panaszkezelő központ bírálta el a panaszomat/bejelentésemet - adott esetben sikerült felülkerekednem rajtuk! -
válasz
krystman #15328 üzenetére
valakié volt korábban, a visszaadást követően piheneti ugyan valameddig a szolgáltató, de aztán eladja újra! nekem is volt olyan számom, aminél hívtak a haverok, hogy a másik számomat nem én veszem fel, mondom nem hát, bő 6 hónapja visszaadtam, mert már nem kell két hívószám, és csak a régebbit tartottam meg!
-
válasz
Something_ #15205 üzenetére
a firmware verziója/milyensége is lehet a probléma forrása, ez majd akkor derül ki, ha több firmware mellett is kipróbáltad - közte (a) gyárival is -, és úgy sem megy, vagy más verziókkal megy majd!
-
válasz
agemate #15113 üzenetére
melyik metróról van szó?
én a kéken járok néha, és adott szakaszán valóban csak gprs van, illetve néhol edge!
mondjuk máshol meg fordított a helyzet a szolgáltatók szolgáltatása között, hogy konkrét példával is éljek, és ne csak a levegőbe kiabáljak; köki terminál, konkrétan az irodaházas rész, egy cég novemberben odaköltözik, százas nagyságrendű vodafone céges előfizetés, térerő meg alig néhol, ahol találni, ott is szakadozik, meg elmegy a hang! mozgatni kellett a szálakat rendesen, hogy lépés történjen az ügyben - pedig vannak kapcsolatok -, mára javult valamennyit a helyzet, de még most sem tökéletes...a párom is érintett a dologban, és gyakran a t-mobile egyéni előfizetésest vette elő, amikor a céges vodafone használhatatlan volt! igaz, ott a t-mobile sem maximális térerős, de legalább jól használható a kezdetektől!
-
válasz
Arthuro_Adam #15080 üzenetére
ez speciális dolog, itt írt róla 1430 régebben; link
nem tudom, hogy azóta mi a helyzet, de a telefonos ügyfélszolgálat, vagy itt a 2 - 3 közvetlen illetékes hátha tud majd segíteni! -
válasz
Arthuro_Adam #15076 üzenetére
igen, a szolgáltató honlapján, a dokumentumtárban!
mire vagy kíváncsi konkrétan? mert így elég tág a kör... -
válasz
dedike #14980 üzenetére
akkor emelj/emeltess még az árakon, mert még mindig túl sok a vásárló, még a(z) - sokak számára drága, vagy annak mondott - új iphone is fogy, mint a fene...
sőt, szeretném visszakapni a '97-es - akkor (méreg)drágának számító - percdíjaimat is - lehetőleg a mai húzós árképzésben -, ebben is tudnál segíteni? -
válasz
slice14 #14914 üzenetére
szerintem meg először vizsgálhatják a garit esetlegesen befolyásoló/kizáró tényezőket, és amennyiben ilyen ok adott, úgy elzárkózhatnak a garis javítástól - függetlenül attól, hogy szoftveres vagy hardveres problémája van a telefonnak!
mellesleg nincs külön leírva a szoftveres és hardveres gari, az egy "különc/specifikus" gyártó jellemzője inkább - meg a kis sufnis boltoké...BéHGT; nem mindenkinek dobta még fel, bár sokaknál product code átír(ód)va, bizonyos funkciók törölve/lefagyasztva, és még ezer hiba, ami miatt - adott állapotban - nem fog majd frissülni a firmware verziója...
-
válasz
fenergie84 #14906 üzenetére
igazság szerint cserélni nem lehet az oprendszert, inkább csak frissíteni - és azt is csak a gyártó álal hivatalosan biztosított alkalmazással, nem pedig a szervizessel!
szolgáltatós készülék esetén t-s a product code, és eltérő/független oprendszer felhúzásával ez változik - jobb esetben is csak a magyar független xeh product code azonosító adott multi csc esetén -, amitől valóban ugrik a gari!
megfelelő hozzáértés, és a szükséges állományok birtokában egyszerűen visszaállítható a szolgáltatós állapot, a root pedig egy teljes nullázással a szolgáltatós firmware alól is eltüntethető!
más kérdés, hogy bizonyos - mondhatni extrém - feltételek mellett minden mozzanat visszakövethető, de egyrészt ez nem a szolgáltatói szervizes szintjén, másrészt ahol képesek lennének rá, ott meg jellemzően nem foglalkoznak vele ilyen mélységekben - mondom, a lehetőség adott, tehát nagyon minimális kockázat rejtőzik a buherálásban, de eddig még nem tudok példáról, hogy éltek volna a lehetőséggel! -
válasz
Something_ #14857 üzenetére
ugyan nem tudom, de megkockáztatom; lehet, hogy a t-mobile uk nem fizet annyi adót/járulékot az országában, mint itthon a t-mobile hu? az sem kizárt, hogy más különbségek (is) vannak...
-
-
válasz
Something_ #14836 üzenetére
úgy pontos, hogy kikerülhető a google regisztráció!
-
válasz
lindermen #14825 üzenetére
nem merem 100%-ra mondani, de kérdezd meg ezzel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatot! amúgy milyen telefon?
én üzletben is olyat szoktam venni, amit előttem bontanak ki, de olyan is előfordul, hogy kihozom bontatlanul, aztán később nézem csak meg!dedike; minden törölhető, pillanatok alatt teljes gyári állapotra állítható a telefon!
-
válasz
lindermen #14822 üzenetére
lehet, hogy kíváncsi volt a futár a telefonra...
a futárnak bontatlan csomagot szoktak átadni, ezzel biztosítja be magát a szolgáltató, és elvileg neked is úgy kellene átvenni, ezt még a futár jelenlétében ellenőrizned kellett volna!
én nem vettem volna át bontott csomagot! -
-
válasz
Something_ #14808 üzenetére
nekem 10-e körül szokták jóváírni, a számlát pedig később kell befizetni, tehát nem hiszem, hogy lenne összefüggés a kettő között...
-
válasz
pingwin011 #14805 üzenetére
feltételezem, nem minden hónapban kapsz azonos számú pontot, forgalom és egyéb szempontok alapján hol többet, hol kevesebbet, ezért az átlag is változik...
-
válasz
erikszon #14735 üzenetére
froyo... akkor sajnos passzolom... illetve akkor láttam még ilyet, amikor sim kártyát cseréltettem a szolgáltatóval, és az új sim kártya ~ 15 másodperc alatt letöltötte a szolgáltatói beálításokat/alkalmazásokat az új sim kártyára! neked konkrétan mindig csak a hívások után ugrik fel az ikon?
-
válasz
bajtokarpi #14664 üzenetére
teljesen megbízható, bármilyen szempontból is nézed!
sokszor rendeltem már így, és semmilyen probléma nem merült fel egyszer sem!
mindig gyárilag zárt dobozt kaptam, a futár úgy adta át, hogy mutatta a gyártói zárjegy sértetlenségét, a garis papírokat pont úgy megküldik, mint amikor a boltban átadják, ráadásul webshop rendelés estén 8 (munka)napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, ami ugye nem rossz dolog, pláne ha látatlanban rendelsz meg egy készüléket! -
válasz
Something_ #14588 üzenetére
minimum azt szokták mondani, hogy a t-mobile megbízásából!
ekkor kell azt válaszolni, hogy nem t-s vagy, hordozott számod van, amin - jobb esetben - elgondolkodnak kicsit, csökken a reakcióidejük, és - talán - lehet kérdezni... -
válasz
manchester85 #14584 üzenetére
valami közvélemény-kutatás akart lenni...
-
válasz
klaczi #14476 üzenetére
igaz, közvetlenül te - jogi szempontból - a szolgáltatóval vagy szerződésben, ennek ellenére a különböző gyártói szakszervizek elfogadják a szolgáltatós jótállási jegyet, tehát tudhatod azért, hogy melyik gyártó is gyártotta az általad használt telefont!
más kérdés, hogy amilyen hibával te reklamálsz, azzal nem csak a szolgáltatónál, de még a gyártónál is nehéz lesz érvényesülni...
próbáld meg feszegetni a dolgot, hogy neked így nem jó, mert van olyan funkció az operációs rendszerben, ami nem úgy működik, ahogy írva vagyon, hátha lesz belőle valami...
adott hiba miatt, másik készüléket felajánlani egyből nem fognak, sőt!
ne érts félre, értem a problémádat, csak - szerintem - nem olyan szintű dologról van szó, amivel a szolgáltatót ilyen szinten támadhatnád... -
válasz
klaczi #14466 üzenetére
nem egy t-s android telefonom volt már, és azért mondom, hogy nem a szolgáltató műve, mert amelyik firmware verzióval kihoztam a szolgáltatótól például az samsung galaxy s és galaxy s 2 telefont, azoknál nem volt adott a probléma, de a sok kipróbált "gyári" - volt köztük béta is - firmware verzió közül néhánynál jelentkezett az általad leírt jelenség, a többinél meg nem, illetve olyan firmware verzió is volt - amit már korábban is említettem -, hogy fordított beállítással nem lőtte le a rendszer a wifi hálózatot pihiben!
megjegyzem, nem csak android alatt adott a jelenség!
a hivatkozott jegyzőkönyvet, meg inkább nem minősítem...
ellenben emiatt a szolgáltatót támadni, nos az - szerintem - butaság lenne, sőt... a szolgáltatónak ilyen szempontból semmi köze hozzá!
akkor lennének már húzósabb problémák, például amikor a google talk alkalmazásban a gyártó által kiiktatódik a videóhívás...stb! -
válasz
klaczi #14455 üzenetére
nem feltétlenül tekinhető azonosnak, bizonyos hibák esetén a szolgáltató is a gyártó szervizébe küldi a készüléket!
adott esetben a szolgáltató vélhetően nem fogja hibának betudni azt, amilyen firmware működéssel a gyártó adta a készüléket - erre írtam, hogy a gyártónál lehet próbálkozni, de félek nem lesz könnyű menet...
a problémát tetőzi az, hogy te úgymond külsős alkalmazást - skype - kevertél az ügybe, aminek az általad várt "helyes" működéséért nem, hogy a szolgáltató, de még a gyártó sem biztos, hogy szavatol...
simán csak azzal tudnál kezdeni valamit a gyártónál, hogy adott beállítás hatástalan a rendszerre, de tényleg nem lesz egyszerű kiharcolni bármit is... -
válasz
klaczi #14451 üzenetére
mint már korábban is említettem, nem a szolgáltató buherált bele, de a készülék gyártója felé jelezheted a hibát - illetve további lépéseket is tehetsz -, ellenben nem lesz egyszerű menet, mivel több típusnál/firmware verziónál is adott a "probléma"...
(szerintem szoftveres, tehát oprendszeres kapcsolásról van szó, de nem olyan léptékű "hiba", amivel ezen a szinten azonnal foglalkoznának...) -
amennyiben az - új - előfizető végigcsinálja a rendelést, úgy lesz ilyen;
kipipálod, hogy tudomásul veszed az ott hivatkozottakat, és az ászf pedig tartalmaz ilyet;
2.3.7. (Utólag fizetett szolgáltatás esetén alkalmazandó.) A Szolgáltató az Előfizetői Szerződés megkötése előtt és annak hatálya alatt bármikor jogosult az Előfizető hitelképességét akár harmadik személyek igénybevétele útján vizsgálni és az Előfizetőtől ehhez szükséges információkat illetőleg ezt igazoló okmányokat kérni. A vizsgálat eredményének függvényében, vagy a Szolgáltató által biztosított készülék értékére tekintettel a Szolgáltató jogosult a Szolgáltatás igénybevételét vagyoni biztosíték, óvadék vagy egyéb más biztosíték (pl.: bankgarancia, kezesség, (mobil)előleg stb.) adásához kötni.
forrás; link
a fentiek alapján, webshop esetén sem ér(het) teljesen váratlanul a dolog, de el is mondják, amikor egyeztetnek veled, amennyiben meg személyesen akarsz vásárolni, úgy akkor elmondják!
-
válasz
Something_ #14407 üzenetére
mindegy, hogy mekkora összegnél jön ki, szerintem a megbízhatóság a fontos, nekem például több aranyos előfizetésem is van, azokhoz aránylag sűrűn vásárolgatok telefonokat, és bár nem szeretem a részletet, inkább letudnám egyszerre, mindig felkínálják előleg nélküli részletre a drágább telefonokat is! tegnap sem akarództak előleget kérni az i4s 16gb telcsire!
-
válasz
Something_ #14405 üzenetére
aranyra sem szokás kérni, max problémás emberkéknél...
-
válasz
Phantomhive #14390 üzenetére
próbáld meg/kérdezz rá nagy t-pont üzletekben, hátha több sikerrel jársz...
mondjuk rákeresve/visszaolvasva, ezt találtam; link - de jobb esetben sanszos az előleg! -
piros pont a t-nek, illetve egy korrekt hölgyikének, az alábbiak miatt;
i4s 16gb telefont készültem ma venni, a főváros egyik nagy üzletközpontjában található nagyocska szolgáltatói kirendeltségében, ahol sajnos nem volt készleten. mondom erre az ügyintéző hölgyikének, hogy semmi gond, látom rendelhető webshop által, megrendelem majd úgy, és holnap már hozza is a futár, de lenne irányába egy kérdése/kérésem; micro sim kell majd az új telefonba, és elvileg webshop/futár újtán a sim kártya cseréje nem kivitelezhető, ezért szeretném kérni, hogy előlegezze meg nekem a sim kártya cseréjét, amire rábólintott, és percek alatt kicserélte!
azt követően, hirtelen gondolattól vezérelve átmentem a westend city center üzletközpontba, ahol még az apróbbik t-s üzletben is volt készleten adott telefonból, így ott meg is vásároltam, nem kellett a holnapi szállításra várni!
azért írtam le a fenti szösszenetet, mert néhány hete a havernak nem cserélték ki a sim kártyát úgy, hogy csak másnap akarta megrendelni a telefont... -
válasz
manchester85 #14263 üzenetére
érdekes - jogi - kiskapu lehet(ne), próbáld meg, legalább kiderül, hogy az apróbb részletekben leszűkítették/leszabályozták előfizetőre, vagy sem...
-
-
-
jogos! csak és kizárólag saját bankon keresztül - esetemben például dupla biztonsággal; web/mobil ebank -> tranzakció indít -> jóváhagyáshoz adott telefonszámra sms egy kóddal, ami szükséges a web/mobil ebank által indított tranzakció végrehajtásához! a jóváhagyásom nélkül nincs mód a számlámról pénzt lehúzni!
a szolgáltató(k) felületén sem fizetem be a számlá(i)mat, csak a saját ebank útján! -
válasz
szabogabor10 #14053 üzenetére
nálam pörög rendesen, semmi probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest