- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bianca3 #41642 üzenetére
bármit felajánlhatnak, te meg semmit sem vagy köteles elfogadni, ami kicsit is eltér az eredetitől, márpedig bármilyen más típusnál találni valamilyen eltérést, szóval inkább a te kompromisszumod kérdése a dolog.
általában azt szokták, hogy adott ársávban adnak egy listát, de ha látják, hogy jogilag felkészült az ügyfél, akkor más típus is kiharcolható, ha épp eltérőre fáj a fogad, mert alapvetően nem vagy köteles másmilyet vásárolni, hiszen jogilag így néz ki a sorrend;
javítás < csere (adottságai/tulajdonságai tekintetében azonosra) < árleszállítás (kompromisszummal ugyan, de használható a készülék, ilyenkor közösen kitalálni egy összeget - mert nincs rögzítve jogszabályban -, amely az elszenvedett érdeksérelem megfelelő kiegyenlítésére alkalmas) < elállás
levásárlás jogilag nincs, nem kötelezhetnek rá, és ha nehéz is visszaállítani a vásárlás előtti állapotot - mert összekötődött a készülék és a hűséges szerződés -, azért csak megoldják a megfelelő lepapírozást minden módozatban. -
válasz
bianca3 #41634 üzenetére
a vásárlás előtti állapot visszaállítását, már amennyire az adott esetben kivitelezhető.
a kapcsolódó jogszabály előírja, hogy másmilyen típust nem vagy köteles elfogadni, ha adottságai/tulajdonságai tekintetében eltér, illetve a vételár levásárlására sem kötelezhetnek. -
válasz
Dilikutya #41624 üzenetére
két kategória van; link
Még több netre van szükséged? és a Nincs még net a díjcsomagodban?
mind a kettőnek más az árazása, és ahhoz képest kell kattintással kiválasztani a megfelelő kategóriát, hogy milyen díjcsomahoz lesz aktiválva, tehát bővítéshez (ez az olcsóbb), mert van már bennefoglalt adatkeret, vagy önálló díjcsomagnak (ez a drágább), mert alapban nincs adatkeret.
domino esetén csak a surf tartalmaz bennefoglalt adatkeretet, ahhoz mehet az olcsóbb bővítés, minden máshoz csak a drágább árazású, külön adatdíjcsomag. -
nem kell/szabad ezen csodálkozni, a szolgáltatók főként szolgáltatást értékesítenek, és csak másodlagosan telefont, illetve a kettőt összekapcsoltan, tehát nem érdekük, hogy a legolcsóbban adják a készülékeket - bár néha így is csak a nagyobb áruházak akciói olcsóbbak, vagy a gsm üzletek szürkék/feketén beszerzett telefonjai, gsm bolti garival, nem áfás számlával...stb.
nem mondom, hogy teljesen jó ez így, hűséges előfizetőknek adhatnák olcsóbban a szolgáltatók a készülékeket, de ez van... -
igen, bár én csak a vonatkozó jogszabályt ismer(t)em, a szolgáltató belső szabályozását nem, de ezért is írtam a kiskaput, mert itt speciális esetről van szó, amikor a szolgáltató saját hatáskörben rendelkezhet arról, hogy az aktivált számot később újra eladhatja, tehát nincs például az, hogy adott egy alkalmazásos telepítő cd és hozzá egy kulcs, és ha a kulcs aktvilására kerül, akkor utána a vevő már hiába adja vissza a cd-t, a forgalmazó nem tudja azt saját hatáskörben úgy megoldani, mint a szolgáltató adott hívószám kikapcsolását, majd újra eladását.
köszi a kiegészítést! -
válasz
Gedeon31 #41579 üzenetére
nem, inkább nem írom le, a lényeg, hogy rendeltetésszerű használatnak számít a kitörés is, az egy másik dolog, hogy a szolgáltatónak nem igazán jó úgy, bár az ő oldaláról is van/lenne kiskapu, elég csak megnézni a vonatkozó jogszabályt, hogy eltérhet el a vevő számára kedvező irányba attól, de valamikor konkrétan nem köteles.
-
válasz
Gedeon31 #41575 üzenetére
felbontást írt, és én is arra reagáltam, kitörésről nem volt szó - bár utóbbi is megérne egy misét, mert a használat úgy (is) rendeltetésszerű, és az eladó a vonatkozó jogszabály alapján csak a nem rendeltetésszerű használatból eredő értékcsökkenés, meghibásodás, vagy károsodás miatt kérhet kártérítést.
-
válasz
nobiand #41572 üzenetére
szia,
amennyiben neten rendelte - telekom webshop útján -, úgy 8 munkanapon belül visszapostázza (nyomtatvány itt; link), vagy leadja a megfelelő t-pont üzletben.
annak nincs jelentősége, hogy mit bontott fel, hiszen pont az a lényeg, hogy a 8 munkanapon belül lehet használni mindent, legfeljebb kifizeti, ha például történt olyan forgalom a sim kártyán, ami díjköteles.
megadhatja, de - ahogy előttem is írták - postai úton is történhet a kézbesítés, saját nevére.
amennyiben nem neten/webshop útján történt a készülék megrendelése, hanem csak besétált egy üzletbe és ott megvásárolta azt, úgy nincs lehetősége elállni a szerződéstől, tehát nem adhatja vissza 8 munkanapon belül (sem). -
válasz
HaJózsi #41562 üzenetére
szia,
egyrészt jobb a válaszidő az lte hálón, másrészt sokkal több tartalék is van benne sebesség szempontjából is, így amíg egy terhelt 3g/h/h+ hálón akár 2 - 3 megabit/sec környékére is leeshet a sebesség - le is szokott -, addig az lte hálón stabil a maximális 7.2 megabit/sec.
azt csak érintőlegesen és halkan írom le, hogy a papíros 7.2 megabit/sec mellett, én általában a háromszorosát, de inkább a négyszeresét mértem mindig, amíg olyan csomagom volt.
nem igazán nevezhető kamunak, hiszen az lte nem csak a gyors sebességről szól, hanem egy hálózati mód, amire enged felkapcsolódni a rendszer, ha megfelelő csomagot, telefont...stb használ az előfizető.
nem véletlenül vannak az lte esetén is különböző sebességű csomagok; 7.2, 21 és 60 megabit/sec. -
válasz
sarkanyolo2 #41555 üzenetére
szia,
Tájékoztatjuk, hogy 2014. április 1-tõl Általános és Domino Üzletszabályzatunk (Üsz.) a következõk szerint módosul:
Lezárásra kerülnek a következõ havidíjas bennefoglalt forgalmat tartalmazó díjcsomagok és opciók: Go!Net M, Go!Net L, Go!Net XL, Net&Roll 200 MB opció, Net&Roll 1 GB LTE opció, Kapcsolat Net adatdíjcsomag arany, Kapcsolat Net adatdíjcsomag platina. A napidíjas Go!NapiNet csomagot NapiNet-re, a Domino Go!NapiNet csomagot Domino NapiNet-re nevezzük át a feltételek változatlanul hagyásamellett. Lezárásra kerülnek a következõ idõszaki díjas bennefoglalt forgalmat tartalmazó csomagok: Domino Go!Net M, Domino Go!Net L, Domino Go!Net XL, Domino RelaxNet M, Domino RelaxNet L. A lezárt díjcsomagok/opciók újonnanmár nem választhatóak, de ezek valamelyikével rendelkezõ elõfizetõk azt a továbbiakban változatlan feltételekkel vehetik igénybe (Általános Díjszabás 2.3.2, 2.3.2.3 és Domino díjszabás 2.3.1, 2.2.2, továbbá valamennyi Go!NapiNet-et hivatkozó pont).
-
válasz
zoli62 #41539 üzenetére
nekem is sok pozitív tapasztalatom van, sokkal több a jó, mint a negatív, és ez így van/lenne rendjén, olyat meg sehol sem tapasztaltam - legyen szó bármilyen szolgáltatóról, cégről...stb -, hogy minden(ki) tökéletes legyen, még akkor sem, ha nincsenek szélsőséges elvárásaim, eléggé megértő vagyok, és hajlandó vagyok kompromisszumokat is kötni.
1430; akik - legalább részint - követik a témát, azok látják a segítő szándékodat, és akik kicsit is jó emberismerők, azok számára a mentalitásod sem kérdéses, szóval nem is kell jobban ragozni, de sok ilyen ember kellene minden szolgáltatóhoz!
St3ven; nem tudom, hogy ez milyen folyamat eredménye, nekem is csak jött egyszer a privát, hogy érdemesnek találtak rá, de a pontos részleteket nem ismerem, csak sejtem, hogy a sok segítő szakmai hozzászólás járulhatott hozzá.
-
válasz
sarkanyolo2 #41536 üzenetére
annyi különbséggel, hogy 1430 ténylegesen t-s illetékes, én viszont csak ügyfele/előfizetője vagyok a szolgáltatónak.
1430 inkább érdemel dícséretet, hiszen ő teszi hozzá a komolyabb kérdésekhez/problémákhoz azt a szakmai többletet, amit nem t-s illetékes nem tud, hiszen mindenki más csak a szolgáltató honlapján vagy egyéb nyilvános források által elérhető anyagból képes tájékozódni, ami nem mindig elég.
arról nem is beszélve, hogy én - vagy bárki más, aki nem szolgáltatói illetékes - szinte bármit leírhatok, akár a nemtetszésemet is, de a szolgáltatói illetékesnek nehezebb, hiszen (legalább) két irányban kell(ene) megfelelni (előfizető és munkáltató), ami nem egyszerű, illetve sokszor szinte lehetetlen.
azt is fontos megemlíteni, miszerint az itt olvasottak alapján 1430 még azt is felvállalja, hogy az előfizetők által vázolt problémákat jelzi/továbbítja az illetékesek irányába, amennyiben azok az ő hatáskörét meghaladják, illetve rá is kérdez a megfelelő szakterület dolgozóinál, ha úgy látja szükségét, mert az elengedhetetlen a probléma megválaszolásához/megoldásához.
teszi a fentieket sokszor szabadidejében, enegriáját feláldozva, illetve akár azt is kockáztatva, hogy nem minden kollégája nézi jó szemmel, amikor "munkát ad" nekik...
sok ügyfél mondhat köszönetet neki, továbbá a hozzá hasonló illetékeseknek, valamint a munkáltatói vállakról is sok terhet levesznek ezzel, mert sok esetben megválaszolják az ügyfelek kérdéseit, illetve segítséget nyújtanak azok megoldásában, és ezért az előfizetők nem telefonálnak már az ügyfélszolgálatra, valamint személyesen sem keresik már fel azt. -
válasz
Sterilzona #41506 üzenetére
jobban jössz majd ki - pláne e-packkel -, ha a net fontosabb, és telefonálás/sms szempontjából a move xs leforgalmazhatósága is elég.
az egyedi fordulónapot a rendszer sorsolja, de az csak az adatkeretre vonakozik, a díjcsomag és a limitbővítő a hónap első napjától az utolsóig számlázódik, viszont a havi díjak törthavi számlázásúak, a korábbi díjcsomag adatkerete elvész, ellenben a (díjcsomagot és a) bővítőt csak a hónap hátralévő napjaira kell kifizetni időarányosan, de attól még a teljes 1 gigabyte adatkeretet megkapod a fordulónapig. -
válasz
Sterilzona #41501 üzenetére
move xs mellé akár még a net&roll 1gb lte is kérhető, ha keveset beszélsz - nem forgalmazod le a mozaik xs keretét -, és inkább a net kell, akkor jobb döntés a move xs + net&roll 1gb lte vagy a netplusz l - előbbi 1000 ft, de csak lomhább lte sebességet ad, utóbbi pedig 1290 ft, viszont engedi a maximális 60-as lte sebességet.
-
válasz
Sterilzona #41495 üzenetére
szia,
igen, de a telefon konkrét típusa és a vásárlás kontrukciója válogatja, hogy mennyi kezdőrészlet és hány havi törlesztővel adják.
-
válasz
Laci.M #41474 üzenetére
igen, mivel a letiltásra csak és kizárólag úgy lehet garanciát adni, ha megmutatják a telefonhoz tartozó számlát, hogy a készülék domino konstrukcióban vagy listaáron lett vásárolva, minden más esetben tiltható, még akkor is, ha nem részletre lett vásárolva, mivel elég hozzá csak az előfizetéses számlával elmaradni a kapcsolódó 1 vagy 2 év hűség alatt.
bármilyen papírt is írnak, hogy garanciát vállalnak a letiltás ellen, az esetlegesen csak arra lesz jó, hogy "pereskedjen" vele az ember, az meg időben, energiában és pénzben sem okés...
amennyiben nem megbízható az eladó - és ez eléggé leszűkíti a dolgot -, úgy nagy a hibalehetőség, és az esetleges letiltás után a szolgáltató sem áll veled szóba, hiába az adásvételi, mivel velük nem te állsz szerződésben.
a garis ügyintézéshez alapesetben elég a jótállási jegy - ha más szempontból nincs probléma -, hiába nem te vagy szerződésben a szolgáltatóval, mivel a készülékhez kiállított jótállási jegy nem személy nevére szól, hanem a készülék azonosítója alapján lett kitöltve. -
válasz
Laci.M #41469 üzenetére
szia,
nem akarod megvenni papírok nélkül!
pont úgy adott a számla és a jótállási jegy is, üzletben vásárolva kinyomtatják, webshop útján rendelve pedig a t-s fiókba bejelentkezve tekinthető meg és nyomtatható ki.
kell a jótállási jegy, vagy annak hiányában a számla, ha garis ügyet akarsz intézni! -
válasz
sz.balazs.95 #41448 üzenetére
úgy írtam, ahogy a telefonok mostanság kiírják (g, e, 3g, h, h+, 4g/lte), a pontos megfogalmazás szerinti megfelelőjét kidobja a google, ha valaki annyira kíváncsi rá, én nem akartam annyira belemenni.
sőt, még aprólékosabban is lehetne, hiszen néhány (régebbi) nokia például kiírja, hogy 3.5g (3.75g), bár maga a készülék csak 3.6 megabit/sec maximális hsdpa átviteli sebességre képes, manapság meg azért minimum 7.2 megabit/sec adott az alsóbb kategóriában is, de inkább már 14.4 megabit/sec.
az lte-a egyelőre nem "fenyeget", bár a bő 60 megabit/sec sebességű lte/4g is elég ütős már. -
válasz
rothfb #41434 üzenetére
ne az időszakos akciós árakat nézd, és ne a nem megfelelő kategóriákat, úgy nem jutsz majd téves következtetésekre!
a domino go!net l 500 megabyte 2000 ft volt; link, most meg rosszabb esetben is csak 1790 ft az 500 megabyte; link
vagy 2490 ft a domino go!net xl 1 gigabyte; link, és rosszabb esetben is csak 2190 ft az 1 gigabyte netplusz l; link
hol itt az áremelés? pont ellenkezőleg, olcsóbb lett!
amennyiben az akciós árakat nézed, úgy 990 ft volt a régebbi domino go!net l, most meg 190 ft a netplusz m.
amúgy igen, érdemes díjcsomagot váltani, amennyiben fontos a jó/jobb ár/érték arányú adatforgalom, úgy annak megfelelő díjcsomag kell a bővítés alá. -
válasz
rothfb #41432 üzenetére
két kategória van; link
Még több netre van szükséged? és a Nincs még net a díjcsomagodban?
mind a kettőnek más az árazása, és ahozz képest kell kattintással kiválasztani a neked megfelelő kategóriát, hogy milyen díjcsomahoz akarod aktiválni, tehát bővítéshez (ez az olcsóbb), mert van már bennefoglalt adatkeret, vagy önálló díjcsomagnak (ez a drágább), mert alapban nincs adatkereted.
tehát nem kifejezett áremelés, hanem használati mód függvénye (is) a dolog.
mindegy, hogy mennyi bennefoglalt adatforgalom van a díjcsomagban, amennyiben van valamennyi, úgy az olcsóbb bővítős ár érvényes, amennyiben semennyi sincs, úgy a drágább, önálló mobilinternetes díjcsomag ára fizetendő.
van olyan domino díjcsomag, ami tartalmaz bennefoglalt adatmennyiséget, de az akítv nem tartozik oda. -
-
válasz
raziel01 #41222 üzenetére
régebben írta itt t-s illetékes is, hogy a domino mázlis - nem pedig előnyösen megkülönböztetett -, mert nem lehet bizonyos feltételeket beállítani/korlátozni a rendszerben, emiatt tippelek inkább a technikai oldalra.
az talán közvetve lehet ok, hogy direkt nem raktak mögé komoly szabályozási rendszert, mert talán nem érné meg a nem stabil/folyamatos domino felhasználói bázis miatt.
az előfizetéses ügyfelek sem mind rendelkeznek aktív hűséggel. -
válasz
Varszegig #41210 üzenetére
nem érdeke a szolgáltatótnak, hogy figyelembe vegyék egy harmadik fél által adott alkalmazás technológiai igényét, illetve igen, ha tenni akarnak mellette vagy ellene, mert adott alkalmazás - az ő szemszögükből - akár arra is szolgál, hogy az általuk biztosított szolgáltatásnál kedvezőbbet vegyen igénybe az ő előfizetőjük, így nyilván szándékoznak is bezárni bizonyos esetekben a kiskaput, vagy csak feláron biztosítanak rá lehetőséget - ez is üzletpolitika...
amennyiben egy másik szolgáltató biztosít kedvezőbb szolgáltatást, úgy még érthető az előfizető elvárása, hogy az ő szolgáltatója is ahhoz igazodjon, de nem erről van szó, mindegyik hazai szolgáltató meglépte a dolgot, ráadásul a telekom utolsónak, az meg nem érdeke senkinek, hogy egy harmadik fél járjon jól.
minden netes csomag árát nem emelhetik, hiszen akkor azokat is szankcionálnák, akik nem élnek a lehetőséggel, teljesen el sem vehetik a lehetőséget adott funkciók használatától, ezért a köztes megodás az, hogy vannak megfelelő funkciókkal bíró csomagok, amikben már adott az opció, akik igény tartanak rá, azok fizessék is meg a többletet.
más területeken is probléma ez a háromszög, és mivel csak részint vannak áfedések a szolgáltatásokban és igényekben a három fél között, ezért jellemzően nehéz is jó megoldást találni rá.
mindenki jogosnak érzi az igényeit és az elvárásait a saját oldaláról, de a másik oldalról is nézve, már kicsit sem ennyire egyszerű a helyzet.
azzal is gond van, hogy jellemzően a problémát követi a megoldás, és ha ez a szolgáltató oldalán valósul meg, akkor egyértelműen korlátozásnak veszi a sorrndet az előfizető, tehát ha például a szolgáltató biztosít egy szolgáltatást, és abban mindent engedélyez, majd csak akkor vezet be korlátozásokat, ha az előfizetői oldalon szélsőséges használatot/terhelést tapasztal, akkor a felhasználó korlátozásnak veszi, fordított esetben talán másként élné meg az előfizető is.
nem tudom, hogy a voip ténylegesen mekkora terhelést jelent, és esetlegesen inkább csak arról van/lehet szó, hogy a percdíj olcsóbb alternatívája (lehet) és ezért nem jó a szolgáltató számára, de probléma lesz ez még egy ideig, szerintem nem mostanság lesz az, hogy bárki is ráerőltesse hivatalosan a szolgáltatóra, hogy márpedig nem korlátozhat egyik csomagban sem. -
válasz
Varszegig #41204 üzenetére
elvileg 7.2 megabit/sec volt a mozaik xs + net&roll 1gb lte kombóm lte sebessége, a gyakorlatban meg jellemzően a négyszerese!
ja, és nem csak arról volt/van szó, hogy az elején nem állították be azonnal, mert vagy 10 hónapig így használtam, és nem csak én, illetve sokan azóta is, szóval...
engem az sem zavarna, ha azonnal rátennék minden előfizetésemre a voip tiltást, meg amúgy is az arany középutat választom, valahol a szélsőséges előfizető és a szolgáltató között, egyik se tehessen már meg bármit, a szolgáltató az előfizető pénzéből él ugyan, de az előfizető sem kérhet/várhat el bármit a pénzéért cserébe, a szolgáltató ad x összeg ellenében egy szolgáltatást, azt pedig vagy elfogadja valaki, vagy nem fizet rá elő, mert nem kötelező igénybe venni.
abba most nem megyek bele, hogy egy szolgáltatónak - illetve inkább a cégnek - nem feltétlenül csak az előfizetői bázis jelent nagy bevételt - aki belelát némileg a közberszerzési...stb eljárásokba, az tudja, hogy miről beszélek, mekkora összegekről -, szóval még az a veszély sem igazán fenyegeti a szolgáltatót, hogy jelentős problémát okozna, ha akár egy radikális változtatás miatt az előfizetők egy része elpártolna.
ettől függetlenül, biztos szeretne minél több előfizetőt a soraiban tudni egy/a szolgáltató, de nem mindenáron.
minden szolgáltatónak az a szerencséje, hogy van nála - valamiben - rosszabb, különben már eltűnt volna a süllyesztőben, legalábbis adott kategóriában - mert ugye másból is megélhet, lásd; fent.
saját véleményt taglaltam, csak előfizetői mivoltomban, más szintem nem kötődöm a szolgáltatóhoz, ezért merészkedem ilyeneket leírni. -
válasz
Varszegig #41202 üzenetére
az előfizetői netplusz bővítőkön sincs (egyelőre?) tiltás, legalábbis az m és az l alatt működik nálam, bár nem használom/használjuk, de kíváncsiságból kipróbáltam.
a díjcsomag is módosítva lett alatta a hónap elején, szóval nem azért nincs tiltás.
arról lehet inkább szó, hogy az új díjcsomagok/bővítők alatt nem lett (még?) beállítva.
vagy olyan ez, mint bizonyos olcsóbb díjcsomagok/bővítők esetén az lte sebesség korlátozása, papíron 7.2 meg 21 megabit/sec, a gyakorlatban jóval több, tudnak is róla, de egyelőre nem tesznek ellene, és az sosem baj, ha az előfizető számára kedvező irányába térnek el a szabályozástól. -
válasz
kungzi #41161 üzenetére
papíron - amit nem véletlenül írtam ezzel a szóval - csak adott telefonhoz tartozó sim kárrtya cseréje díjmentes, de ha normális az ügyintéző, és az előfizető is úgy áll hozzá - nem is feltétlenül kell terelni, hogy rossz a sim kártya, vagy csak mosolyogva, kedvesen megemlíteni, hogy az illetékes levegye a dolgot -, úgy jellemzően díjmentesen cserélik, számtalan példa volt már rá. igaz, az ellenkezője is megtörtént már, de akkor sem tilos elutasítani a fizetős cserét, és megpróbálni másik üzletben.
-
válasz
somasz #41135 üzenetére
kérdés, hogy milyen jellegű a használat, illetve milyen forgalom a preferált, de nézd meg az új move díjcsomagokat, aránylag olcsó adatforgalmi bővítésel jó kis kombókat össze lehet hozni 6 e ft alatt is, például; move s (e-pack) és mellé netplusz l (+1 gigabyte lte 60 megabit/sec bővítés)
leírás; link és link
3490 ft + 1290 ft = 4780 ft, ebből a 3490 ft leforgalmazható, és így lesz a kombóban 1.2 gigabyte lte forgalom, ami a maximális 60 megabit/sec sebességet is tudja.
van olcsóbb és drágább move díjcsomag is; link, illetve adatforgalmi bővítő is van 1 gigabyte alatt és felett is; link
április 1-ig aktiválható - utána viszont bármeddig használható - a net&roll 1gb lte bővítő is, ami csak 1000 ft, de ez az olcsóbb díjcsomaghoz nem engedi a maximum lte sebességet, így eldönthető, hogy lomhább lte 1 gigabyte 1000 ft ellenében, vagy maximum lte sebesség azonos adatkeretért, de 1290 ft áron. -
válasz
bajzal #41109 üzenetére
szia,
az egyedi fordulónap - ha az van -, nem feltétlenül esik egybe az aktiválás napjával.
- legyen aktív a sim kártya, illetve azon az adatforgalom, -keret
- a telefonon legyen engedélyzve az adatkapcsolat
- legyen megfelelően bekonfigurálva a hozzáférési pont, és legyen is az aktív
- a megfelelő hálózati mód legyen beállítva -
válasz
WhiteWalker #41082 üzenetére
sokat netezek a mobiltelefonon, de el nem tudom képzelni, hogy 5 gigabyte kevés legyen egy hónapra, illetve nekem a 3 gigabyte is sok, de utóbbit még képes lennék legyűrni, ha itthon nem kapcsolgatnám át wifi hálózatra a telefont.
-
válasz
WhiteWalker #41076 üzenetére
legalább abban léptek már, hogy hang alapú előfizetés mellé is adott 3 és 5 gigabyte is, ráadásul bővítő formátumban nem is vészes a 2290 és a 3090 ft azokért.
volt egy időszak - nem is olyan régen -, amikor - bizonyos formában - 500 megabyte volt a maximum adatkeret... -
válasz
WhiteWalker #41067 üzenetére
az egyik előfizetésemen ilyen kombót használok.
-
válasz
WhiteWalker #41053 üzenetére
egyrészt először csak a sima net&roll 1gb kerül kivezetésre, a net&roll 1gb lte azonos áron marad még, illetve ha a kivezetés előtt aktiválod bármelyiket is, akkor akár egy év múlva is használhatod, illetve szinte bármeddig.
ott az új netplusz l, szintén 1gb, és bár az már 1290 ft - a két net&roll 1gb variáns 1000 ft ára ellenében -, de cserébe adja a maximális 60-as lte sebességet, és nem csak a djícsomag függvényű 7.2 vagy esetleg 21 megabit/sec tempót. -
válasz
erdoke #41007 üzenetére
az a díjcsomagban foglalt adatforgalom...
nekem kiírja a 30 megát - csak azt -, amiből vagy 600 megát leforgalmaztam 6 nap alatt - a gyakorlatban a netplusz l bővítőből -, ma indul újra az adatforgalmi keret, ezért tegnap én is lte meg h+ sebességet méricskéltem kíváncsiságból, mert amúgy nem szoktam ennyi adatforgalmat bonyolítani, bőven elég 1 gigabyte a mobiltelefonra egy hónapra.
westend city center, a kajáldás rész tömve 20 óra környékén, az emberek jelentős hányada a telefonját pötyködte - a mérések miatt én is-, az eredményekkel nem trollkodok, de aki az lte ellen van, hogy elég neki a h/h+ is, az ilyen helyen is hasonlítsa össze, ahol kis helyen sok ember lóg a hálón, és bizony sebességben és válaszidőben is látni/érezni fogja a különbséget, és nem csak mérésekkel, hanem akár már a húzósabb oldalak betöltésénél is...
-
válasz
manchester85 #40937 üzenetére
az passz, új még ez a variáció, arra írtam, hogy talán viszonyítási alapot képezhetnek a korábbi feltételek, mivel a honlapon is azt hivatkozták be az akció részleteihez - bár amilyen katyvasz van mostanság... -, de majd leírja az illetékes, ha esetleg másként van.
-
válasz
manchester85 #40935 üzenetére
az aktiválás hónapja, illetve az azt követő naptári hónap lesz akciós.
még új díjcsomag/bővítő, de gondolom nem térnek el a feltételek a korábbiaktól, kivéve az akciós havi díj intervallumát. -
válasz
bostone #40930 üzenetére
a díjszabásban van forintosítva; link
új még a dolog, dolgoznak rajta, hogy online is működjön/megjelenjen, de telefonos segítséggel már a bevezetés első napján is ment a váltás.
amennyiben új mobilinternetet/bővítőt (netplusz) kérsz a move díjcsomagok mellé, úgy nem lesz gond, az új díjcsomag + régi mobilinternet/bővítéssel van gond, de annak a hibának az elhárításán is dolgoznak. -
válasz
#TOTTI #40880 üzenetére
jellemzően így működik;
Amennyiben az egyoldalú, a szerződés lényeges feltételeit érintő módosítás az Ügyfél számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Ügyfél az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a szerződést. Nem mondhatja fel az Ügyfél a szerződést ilyen esetben azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és a szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az Előfizető felmondja a szerződést, a Szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási időlejártáig jogosult felszámítani. -
válasz
#89874944 #40874 üzenetére
igen, papíron mind a kettőt, de a gyakorlatban 3 napja még nem működött a move xs + net&roll 1gb lte párosítás - illetve igen, de csak a lassított 32 kilobit/sec sebességen lehetett forgalmazni az első pillanattól, holott akkor lett aktiválva a bővítő -, csak a move xs + netplusz l, és utóbbi az olcsóbbik áron, hiszen a move xs már tartalmaz alapban adatforgalmat.
arról nincs infóm, hogy azóta megoldották a net&roll 1gb lte párosítást, vagy sem... -
válasz
Sterilzona #40869 üzenetére
igen, ahhoz az olcsóbb bővítős áron kapod, mert van bennefoglalt adatforgalom a díjcsomagban, amihez aktiválva lesz.
csabi94; egyrészt t-s illetékes tud segíteni, hogy adott díjcsomahoz kapcsolható vagy sem, másrészt vedd fegyelembe a fent írtakat, nehogy csak a drágább áron, 2190 ft ellenében legyen adott a netplusz l - arra gondoltál, ugye? -, mert nincs bennefoglalt adatforgalom a díjcsomagban, amihez aktiválva lesz - igaz, még úgy is jobb ár/érték arány, mint az 500 megabyte/2000 ft.
-
válasz
Sterilzona #40866 üzenetére
szia,
mobilinternetes díjcsomag vagy bővítés - attól függően, hogy amely díjcsomaghoz aktiválva lett, abban van bennefoglalt adatforgalom, vagy nincs -, és bármikor lemondható.
-
válasz
#TOTTI #40860 üzenetére
nem etikátlan az, hiszen adott feltételekhez kötik a kedvezményt, amit az előfizető ismer és el is fogad, így ha a vállalt feltételnek a későbbiekben nem felel meg az aláírt időintervallum alatt bármikor, úgy ugrik a kedvezmény.
A szint elvesztésének időpontjától kezdve a Kártyabirtokos programban biztosított minden kedvezménye megszűnik.
kire és miként vonatkozhat még, a meglévő ügyfeleken kívül? -
válasz
lugosi #40831 üzenetére
ááá, volt/van olyan, amit 2010-ben hibásan írtak ki, azonnal tájékoztatva is lettek róla e-mail útján, tudomásul vették azt, meg is köszönték jelzést, illetve közölték, hogy intézkednek a javításra, de persze még most is a hibás adat szerepelt a leírásban...
igaz, lassan okafogyottá válik a leírás, de na...St3ven; neki nem volt hűség aláírva a mozaik xs díjcsomagra!
Eco XS-ben voltam régi telóval, azután vettem egy új készüléket (még mindig Eco), majd pár hónapra rá váltottam Mozaik XS-re a net miatt. -
válasz
erdoke #40825 üzenetére
ááá, néhány ügyintéző annyira képben van, hogy csak na...
tisztelet a kivételnek, és szerencsére a kivétel a több.1430; az adatbővítő opciók adatforgalmi keretet is tartalmazó hang díjcsomagok szekcióban is 7.2/1.4 megabit/sec sebesség szerepel minden netplusz díjcsomagnál.
munkanapokon reggeltől estig ráérek, nincs felvétel? -
válasz
pepe091 #40822 üzenetére
ejj, pedig olvastam is azt a hozzászólásodat, de most megfeledkeztem róla...
az a lényeg, hogy ténylegesen nem 7.2 megabit/sec a netplusz l bővítős sebességem, hanem a sokszorosa!
ja, és nem is lett volna logikus, hogy a net&roll 1gb lte bővítés 1000 ft-jához képest ez 1290 ft a szintén 1gb mellett, és nem ad(na) semmi többletet. -
az szép, hogy itt minden netplusz díjcsomag/bővítő sebessége 7.2/1.4 megabit/sec; link
ahhoz képest itt az s és az m esetén 7.2 megabit/sec vagy díjcsomag függvénye (bővítés esetén), az l, xl és xxl pedig 60 megabit/sec; link
jobb, ha nem nézegetem/nézegetjük(?) a részleteket, mert ezek az anomáliák... -
válasz
Derek V. #40803 üzenetére
a net&roll 1gb lte után, most netplusz l lte díjcsomagban vagyok - ami már 60-as -, és azonos helyen/cellában jóval gyorsabb is lett az lte sebesség rögtön a váltás pillanatától, tehát úgy látom, hogy az a ~28 megabit/sec volt a leggyorsabb sebesség a net&roll 1gb lte bővítővel.
érdekes, mert papíron 7.2 -> 21 -> 60 léptékek vannak, de megszoktuk már, hogy a gyakorlat és a technikai rész eltér a leírtaktól... -
válasz
dokee78 #40768 üzenetére
a mozaik és az eco díjcsomagok sem látszanak már alapban, de még nincsenek kivezetve, csak a move van preferálva helyettük.
amennyiben magad eszközlöd a váltást, úgy nem aktiválod a e-pack kedvezményt, telefonos ügyintézéskor pedig jelzed, bár anélkül is legfeljebb mindig rádobja a rendszer a nem teljesítés miatt +300 ft extra tételt.
nem megoldható, hogy elektronikusan kérd a számlát, és a megfelelő módok valamelyikén fizess;- a www.telekom.hu/ mobil oldalon, online ügyfélszolgálatunkon
- a Távszámlán (www.tavszamla.hu)
- a Telekom mobilapplikáción keresztül banki átutalással
- csoportos beszedési megbízással
- MasterCard Mobile alkalmazássalmost nézem, a banki átutalást kivették a felsorolásból, pedig 2 napja még benne volt!?!?
ennek utána is nézek az ászf vonatkozó pontjánál! -
válasz
erdoke #40763 üzenetére
drágább a percdíj (például a két xs esetén; 35/38 kontra 38/40 ft), meg kevesebb a benne foglalt adatforgalom (200 kontra 30 megabyte), de ez az árban is megmutatkozik (3200 kontra 1990 ft), és ha valaki keveset telefonál kifelé, és inkább csak a mobilinternet kell, akkor adott különbözetből van + 1 gigabyte lte bővítés.
ja, a mozaik extrát ne felejtsem el, valakinek az is fontos szempont lehet, ha specifikusan jó valamelyik.
amennyiben nekem lenne/kellene több/sok kimenő, úgy én sem mozaik vagy move díjcsomagokban gondolkodnék, hanem vélhetően valamelyik next lenne az ideális választás.
magasabb kategóriákban is ez a helyzet, de ott több szempontot és díjcsomagot kell már figyelembe venni.
a voip korlátozó tényező, de akinek fontos szempont, annak már korábban is erősen gondolkodnia kellett az esetleges módosításokon a díjcsomagok tekintetében, eztán meg még inkább az lesz... -
válasz
zoli62 #40742 üzenetére
nem jó, de talán így terelik a népet a kombi díjcsomagok irányába, illetve így talán többen eldobják a régi, egy ideje már kivezetett, de még sok felhasználó által használt - adatforgalmat nem tartalmazó - díjcsomagokat.
igaz, a move mindenkinek alternatíva lehet, az xs olcsó, de már az is tartalmaz minimális adatforgalmat, tehát olcsó(bba)n van hozzá bővítés. -
4-én éjfélkor nullázza, tehát 5-én 00:00-kor indul újra az 500 megabyte keret.
St3ven; elég, ha a gyakorlatban igaz;
313313; a kereső kidobja; link és link
djculture; nem szűnik meg, hanem;
...a következő havi számlán nem fog érvényesülni a kedvezmény, és a számláján egy, a kedvezmény értékével megegyező összegű, nem teljesítés miatti extra tételt számlázunk ki Önnek.
...minden hónapban újra ellenőrizzük az e-Pack feltételek teljesülését, így ha Ön a következő hónapban ismét teljesíti valamennyi feltételt, ismét érvényesülni fog a kedvezmény. -
válasz
M.A.Z. #40714 üzenetére
díjmentes a move csomagokban a hívószám kijelzése.
1430; igen, azért is írtam úgy is, hogy az aktiválás hónapja, és az azt követő naptári hónap, de adott esetben nem kellett kerekítenie, mivel a hónap első napján történ az aktiválás, szóval a teljes februárról és márciusról van szó.
-
válasz
Genova1983 #40710 üzenetére
2290 ft
minden díjcsomagnál +300 ft, ami viszont nem beszélhető le. -
válasz
smileismarci #40704 üzenetére
az aranytárskártyás előfizetésnél van értelme a kiemelt feltételnek, ami van is, de ugye nem mindegyik az...
-
-
válasz
Onderon #40683 üzenetére
több előfizetésem is van, a társkártyákat a feleségem és az anyósom használja, mindegyiken van családbarát, így egymást ingyen hívjuk, kifelé meg jellemzően jó, ha 1500 ft leforgalmazásra került a 3200 ft árazású mozaik xs díjcsomag 100%-ban felhasználható havi díjából, pedig az asszonynak meg nekem is az volt - a hardmadik társkártyán eco xs, az marad is egyelőre.
nekem a bejövőm sok, kifelé alig van hívás/sms, a páromnak szintén, ráadásul neki céges telefonja is van, amiről jócskán telefonálhat havonta, azt sem használja ki teljesen, szóval a move xs is bőven elég lesz, mellé pedig mobilinternet, neki korábban az 500 megabyte sem fogyott el soha, szóval az 530 megabyte simán elég lesz, nekem meg eddig 200 megabyte + 1 gigabyte volt, most "csak" 30 megabyte + 1 gigabyte, de az 1 gigabyte is bőven elég, bár ha változna is a felhasználói szokásom, akkor is adott a netplusz l helyett a netplusz xl, amiben 3 gigabyte van 2290 ft ellenében, szerintem az is jó ár/érték arány.
alap végösszegben legalább -2000 ft lefaragódott így a számlából, minek fizessük ki a semmire, ha nem használjuk ki...Richee11; szia, igen, jól, pláne ha azokat az árakat nézed a netplusz csomagoknál, amik azon előfizetések mellé adottak, amikben már van valamennyi adatforgalom, mert úgy jóval olcsóbb mindegyik.
Nordik; nem valószínű, pláne ha eltérő cellában és másik sim kártyával is adott a hiba.
-
válasz
Blackmirror #40675 üzenetére
azt mondta az ügyintéző hölgy, gondolom a szokásos; a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő naptári hónap.
-
válasz
Nordik #40672 üzenetére
egyelőre nem működik, és innen már csak idő, munka, technika...stb kérdése, hogy megoldják a hibát, vagy módosítják a leírást.
jobb esetben, hamar áthidalják a technikai akadályt...
az a szerencse, hogy adott a netplusz l, ami szintén 1 gigabyte, és bár 1290 ft - a net&roll 1gb lte 1000 ft ellenében -, de cserébe legalább gyorsabb is, adja a maximum lte sebességet, és csak ezért nem fájt nekem sem a probléma. -
válasz
MrSealRD #40668 üzenetére
van, legalábbis egyelőre, lásd az előző hozzászólásomat...
új move + régebbi net&roll kombó nem okés.
mindegy, a move + netplusz kombó okés.
igaz, a korábbi net&roll 1gb lte 1000 ft helyett a netplusz l (1gb) 1290 ft, de legalább a sebesség is jobb lett, utóbbiban már a maximumot (60 megabit/sec) adják. -
előre is elnézést, hosszú lesz, de talán megkímél néhány előfizetőt adott problémától;
káosz van még az új, tegnap bevezetésre került move díjcsomagok körül, tegnap sokszor kellett telefonálnom, mire megoldódott a probléma, és akkor sem teljesen úgy, ahogy eredetileg - papíron - kellett volna...
először az egyik társkártyán átváltva a mozaik díjcsomag move azonos verzióra, persze csak telefonos segítséggel, mert online nem engedte, pedig elvileg semmi korlátozó tényező nem volt, amit az ügyfélszolgáltos is megerősített, szerinte csak óvatoskodik a rendszer, hátha hűség van a korábbi díjcsomagon, de nincs!
az átváltást követően aktiválva a net&roll 1gb lte bővítés - ez is az ügyfélszolgálatos által -, papíron lehetséges, online látszott is, hogy aktiválva lett, telefon újraindít, erre 5 perc eltetével jött az sms, hogy az adatforgalom elérte a díjcsomagban foglalt keretet, ezért 32/32 kilobot/sec sebességre korlátozva a sebesség a fordulónapig. aha, az szép, de 10 megabyte adatforgalom nem történt adott rövid intervellum alatt, 1 gigabyte leforgalmazása meg fizikailag is lehetetlen adott telefonon, mert a párom készüléke még csak nem is lte képes.
ügyfélszolgálat felhív, látják a korlátozást, ami elvileg nem jogos, tecnikai hiba az új díjcsomag miatt, leveszik a lassítást, néhány perc elteltével indítsam újra a készüléket és minden rendben lesz.
mondom jó, akkor az általam használt főszámon is segítsen már a mozaik -> azonos move váltásban, azon már van net&roll 1gb lte bővítés, az maradjon is, ha már papíron az is jó az új díjcsomag mellé, és ha lenne is adott lassítós probléma, akkor arról is levetetem a lassítást.
díjcsomag módosítva az ügyfélszolgáltos által, illetve a net&roll 1gb lte bővítés újraaktiválva, és a persze, hogy a készülék újraindítása után az én telefonszámomra is jött az adatforgalom eléréséről és lassításról szóló sms, pedig néhány megabyte forgalom ha átmehetett, és bár lte képes a telefonom, és annak megfelelő hálózaton is lógott, de nem, biztos, hogy nem forgalmazódott le még 10 megabyte sem, ráadásul itt még 2 perc sem telt el az aktiválás és a korlátozó sms érkezése között.
párom telefonja többször újraindít, a sebesség csak nem akar megfelelőre beállni, korlátozva van, az én telefonomon/előfizetésemen szintén, ezért telefonos ügyféálszolgálat felhív, ahol közölték, hogy pedig a társkártyáról levéve a korlátozás, és közben leveszik az főszámról is, mert bizony indokolatlanul tette rá a rendszer, várjak néhány percet, telefonok újraindít, és utána jónak kell lenni!
vártam egy órát, telefonok többször újraindítva, de a probléma nem oldódott meg.
hívtam ismét a telefonos ügyfélszolgálatot, mondja az úr, hogy pedig ő már nem lát korlátozást, biztos a telefonokkal van baj, vagy a tartózkodási hely/cella problémás, mondom a telefonok és a cella hibáját kizártam, mert más készülékekben is kipróbáltam adott két sim kártyát, illetve a két telefonban is másik sim kártyákat, és a többi sim kártyával nincs gond adott telefonokban sem.
mondj az úr, hogy akkor kapcsolja a műszakis kollégáját, de akkor sem az előfizetésekkel lesz gond, mert ő már nem lát azokon korlátozást!
műszakis illetékesnek vázolom a hibát, illetve azt is, hogy kizártam a telefonok, cella...stb hibáját, biztos, hogy azzal a két előfizetéssel van tecnikalilag hiba, amin a díjcsomag módosítva lett, mert csak azóta adott a hiba amúgy is, erre mondja, hogy bár ő a telefonok beállításában, az azokkal kapcsolatos műszaki problémákban kellene, hogy segítsen, de nem is érti, hogy miért kapcsoltak hozzá, mivel egyértelműen látja a rendszerben, hogy azon a két előfizetésen indokolatlanul lassítva van a adatkapcsolati sebesség a díjcsomag módosítása óta. azt sem értette, hogy a kollégája miért nem látja a lassítást, de kapcsol egy illetékest, aki vélhetően tud majd segíteni, mert ő csak látja, de módosítani nem tud.
hosszas zene, mert közben vázolta a problémát a sokadik illetékesnek, kedves (hangú) hölgy fogad a vonal másik végén, egyeztetett a technikus kollégával, mert az ügyfélszolgálati rendszer nem azt látja, amit a technikusé, nem szinkronizál a kettő(?!?!), de azzal lesz valami probléma, hogy az új díjcsomag alatt a rendszer nem kezeli rendesen a már jóval korábban bevezetésre került net&roll 1gb lte bővítést, ezért levette azokat az előfizetésekről, visszaállította az előfizetésekben alapban adott adatkeretet, és így már nincs lassítás.
igen ám, de a páromnak és nekem is kevés az, ami alapban adott, így kellene bővítés, de akkor már a szintén most bevezetésre került netplusz valamelyike, mert azokat lekezeli rendesen a rendszer az új díjcsomagok alatt.
a párom előfizetésére ment egy netplusz m (500 megabyte), ami így 990 ft, mert tartalmaz már a díjcsomag adatforgalmat, ráadásul promóciós áron most csak 190 ft 2 hónapig. igaz, jobb lenne a net&roll 1gb lte 100 ft ellenében, de ez van, és bőven elég is lesz adott előfizetésre az 500 megabyte bővítés, illetve ha nem oldódik meg a korábbi bővítés párosítása, akkor ár/érték arányban inkább a netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft ellenében, bár a(z) (60 megabit/sec) lte sebességet azon a telefonon nem lehet kihasználni, de akkor is...
az én előfizetésemre ment a netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft ellenében, és bár nem a korábbi 1000 ft azonos adatmennyiségért, de cserébe maximumra (60 megabit/sec) nőtt az lte sebesség ebben a bővítésben, amit legalább ki is tudok használni az s4-en, a korábbi net&roll 1gb lte alatt papíron csak az díjcsomagban alapban adott forgalmi sebesség, tehát 7.2 megabit/sec volt, a gyakorlatban viszont jóval gyorsabb, de közel sem hozta a mostani (maximális) sebességet. -
válasz
Nordik #40622 üzenetére
A havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, és SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Move díjcsomagokhoz igénybe vehető kiegészítő adat-opciók: Go!Net S, M, L, XL; Net&Roll 200MB, 1GB és 1GB LTE; NetPlusz S, M, L, XL, XXL opciók. -
válasz
Nordik #40612 üzenetére
a használt csatorna függvénye, de van sok lehetőség;
Számláját elektronikusan egyenlítse ki az alábbi csatornák valamelyikén:
- a www.telekom.hu mobil oldalon, online ügyfélszolgálatunkon
- a Távszámlán (www.tavszamla.hu)
- a Telekom mobilapplikáción keresztül
- banki átutalással
- csoportos beszedési megbízással
- MasterCard Mobile alkalmazássalén már régóta banki átutalással fizetek, a saját bank e-bank felültén, így nem kellett bankkáryát regisztrálgatni, nincs közvetítő cég/harmadik fél...stb.
Killing; rányomsz net&roll 1gb lte bővítést +1000 ft ellenében, és úgy 1.5 gigabyte lesz.
-
válasz
ANDROID??? #40570 üzenetére
tudtam, de ugye írják is;
A mobilinternetre nem szükséges hűségidőt vállalni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségidő nélküli, meglévő előfizetésként Go!Net adat-díjcsomagra vagy Mozaik díjcsomagra van szükség.
nem feltétlenül kell új előfizetőre gondolni, inkább új előfizetésre.
van egy - vagy több - aranykártyás előfizetés, amellé köthető új előfizetés, akár társkártyás formában is.
a másik lehetőség, hogy van olyan előfizetés, amire aktuálisan nincs aláírva hűség, és adott kedvezmény érdekében történik a hűség bevállalása.
abban mi lenne az üzlet a szolgáltatónak, ha van egy otthoni internet, amire már írtál alá hűséget - nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem más okból, akár csak a hűség nélküli árhoz képest kedvezőbbért -, illetve van egy mozaik xs előfizetésed, amire már szintén írtál alá hűséget - szintén nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem mert például vittél ki rá kedvezményes áron mobiltelefont -, tehát mind a két hűségért kaptál valamilyen kedvezményt, és a szolgáltató adjon még rájuk duplanet 400 kedvezményt is?
nem, az nem éri meg nekik, hiszen külön - külön kaptál már ellentételezést a hűség aláírásaáért, és ugye azok miatt amúgy is pörög a hűség.
nem írtál le minden részletet a kapcsolódó szolgáltatásaidról, de gondolom az a helyzet, amit fent is leírtam, hogy más okból és kedvezményért amúgy is pörög már a hűség az előfizetéseken, ezért mondták, hogy csak külön go!net adat-díjcsomag mellé tudják biztosítani a kedvezményt.
amennyiben nem lenne más miatt és korábbról hűség aláírva a mozaik xs díjcsomagra, úgy külön go!net adat-díjcsomag nélkül is élhetnél a kedvezménnyel.
nem kérdeztem/kérdeztük korábban a mozaik xs hűséget - az otthonira írtad -, de azt hittem, hogy a leírás alapján egyértelmű számorda a feltétel. -
válasz
ANDROID??? #40564 üzenetére
korábban is azt írtam, hogy a duplanet kedvezmény lényege az otthoni + mobilinternet kombinálása, és a szolgáltató által meghatározott feltételektől - amit akkor is elolvastam - eltérőt minek írnék le, hiszen az ördög mindig a részletekben lakozik!
nem véletlenül írtam akkor sem, hogy az otthoni net hűségének a függvénye is a dolog! -
válasz
ANDROID??? #40562 üzenetére
nem látok félrevezetést, meg ugye a feltételeknek, szerződéseknek, meg úgy általában semminek sem csak az elejét illik elolvasni, ellenkező esetben gondok adód(hat)nak.
-
válasz
Dani182 #40543 üzenetére
szia,
A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy T-Mobile havidíjas előfizetésnek kell lennie. Ezen előfizetésen kívül további, kizárólag belföldi T-Mobile és/vagy T-Home hívószámok vonhatóak be a kedvezménybe.
forrás; link
nem nagyon ugrik be más lehetőség sem. -
válasz
dokee78 #40508 üzenetére
direktben nem nagyon, de van közös adatbázis, és szélsőséges esetekben - például részletre, 0 ft kezdővel akarsz kihozni drága telefont -, biztos nem jelent majd jót...
Vangelis; lesz olcsó(bb) előfizetés(i lehetőség), amihez aránylag sok net rendelhető, és korábban sok ilyen igény volt, elég csak itt visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest