- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benito94 #44401 üzenetére
szia,
amennyiben a sim kártya cseréje csak a méretben való eltérés miatt kell, úgy az a telefonszámra és kapcsolódó dolgokra nincs kihatással.
amennyiben a szolgáltatónál vásároltad a sim kártyához kapcsolódó előfizetéshez a készüléket, úgy díjmentes a csere, ellenkező esetben 4500 ft papíron, de nem kizárt, hogy más esetben is ingyen kicserélik, de ez már jófejség kérdése, és ügyintézője válogatja, mert a díjszabás szerint díjköteles. -
válasz
Genova1983 #44385 üzenetére
nem annyira új, de olvasd el a részleteket is;
A díjcsomagok igénybevételére a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), vagy a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolványával rendelkező vak és gyengénlátó; siket és nagyothalló, valamint mozgáskorlátozott személy jogosult. Az előfizetői szerződés megkötésekor a jogosultság igazolása minden esetben szükséges, egy igazolvánnyal csak egy díjcsomagot lehet igénybe venni.
-
-
válasz
Tom1939 #44352 üzenetére
igen, ügyfélmegtartás miatt hívnak majd, esetlegesen felkínálnak valamilyen kedvezményes lehetőséget, csak maradj ügyfelük, de arra sem feltétlenül kell rábólintanod, viszont néha elég korrekt ajánlattal állnak elő.
nem értem, hogy ezt miért érzed problémának, semmi hátrányod nem származik belőle, a felmondásod ketyeg, csak bepróbálkoznak még utoljára.
amikor én felmondtam a t-s kábeles szolgáltatásaimat (iptv és kábelnet) az egyik üzletükben, talán egy órával később jött az sms, hogy hívjam a xxxxxxxxxx telefonszámot a felmondással kapcsolatban, és amikor megtettem, annak ellenére is erőlködött az ügyfélmegtartási illetékes - mert ugye muszáj neki -, hogy közöltem vele, miszerint már napokkal korábban megtörtént a másik szolgáltató bekötése, a t-s szolgáltatásokat már nem használom, illetve az eszközöket (iptv stb és hgw) is leadtam.
nem tudott már meggyőzni, hogy csináljam vissza, de jó tudni, hogy még az utolsó utáni pillanatban is próbálkoznak. -
válasz
djculture #44283 üzenetére
a szerviz honnan a bánatból tudná, hogy épp használtan továbbadott készülékről van szó, pláne akkor, ha a szolgáltató küldi tovább a telefont a gyártói szervizbe, és ott szervizelik?!?!
bárki leadhatja javításra a készüléket, nem csak az eredeti tulaj, tehát ebből még következtetni sem lehet, így semmi köze az elvégzett munka/javítás milyenségéhez! -
válasz
polonic #44241 üzenetére
előfizetésesnél 15 e ft, ha már lejárt a kapcsolódó hűség, ellenkező esetben adódik még hozzá az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetése (kötbér, aminek az összege megtalálható a szerződésen) is!
a domino esetén jelenleg 25 e ft, de június 1-től az is 15 e ft lesz. -
válasz
superTibcsi #44093 üzenetére
szia,
aktiválható a netplusz s, de mivel a domino 5 díjcsomag alapban nem tartalmaz bennefoglalt adatkeret, így 1090 ft lesz a netplusz s.
a domino surf 890 ft, de abban alapban van 150 megabyte adatforgalom, és ahhoz csak 690 ft a netplusz s. -
válasz
M.A.Z. #44067 üzenetére
nem, mert a te előfizetésedre számláznák ki - erre írtam, hogy te fizetnéd azt is;
A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino előfizetések esetén a bevonást végző általános előfizetés havi számlájában kerülnek kiszámlázásra.
a net nem probléma, sőt; kérsz a move xs mellé 1 gb bővítést, és sokkal több adatforgalmad lesz azonos árban.
igaz, más tényezők is befolyásolhatják, percdíj...stb, azokat is vedd figyelembe, de én a használati szokásaim mellett végül arra jutottam, hogy sokkal jobban járok a move xs + net&roll 1gb lte + családbarát kombóval. -
-
válasz
M.A.Z. #44061 üzenetére
papíron nem vehető igénybe; A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe. (forrás; link), viszont logikus lépés lenne, ha már a jóval olcsóbb és sokkal kevesebb adatforgalmat tartalmazó move xs is 4g/lte képes.
a családbarát nem lenne még jobb, egy olcsóbb díjcsomag mellé?
2 * 1067 ft = 2 * 100 óra -
-
válasz
MaxxDamage #44002 üzenetére
amikor csak 1 - 2 egység az lte térerő a készülékeden, és hívás vagy sms miatt átkapcsol valamelyik 3g módozatba, akkor vélhetően te is jobb/maximum térerőt fogsz látni a telefonodon, de nincs is jelentősége, az lte épületben/lakásban vagy problémásabb helyen gyengébbet mutat, de attól még hasít a mobilinternet, a hívások meg úgyis 3g kapcsolaton eszközlődnek, az lte (még?) nem tudja.
-
válasz
MaxxDamage #43987 üzenetére
kell, hogy választható legyen, ha nem is a főmenüben, de miután kiválasztottad, hogy mit is szeretnél intézni, felkínálja a lehetőséget.
egy rövid út; 3 -> 2 -> 0 (havidíjas és aranyos előfizetésemen legalábbis működik) -
válasz
grafikus17 #43969 üzenetére
ja, ha a külföldi hálózaton fogadott hívás esetén adott percdíjra gondolsz, akkor nem, hiszen nem jön létre a beszélgetés.
azt hittem, hogy az átirányítás kapcsán vetetted fel, amire 1430 is reagált. -
válasz
grafikus17 #43967 üzenetére
azt a készülék utasította el, nem pedig a szolgáltató, így szerintem fizetős lesz, hiszen a szolgáltatónál nincs akadálya a továbbításnak, a készülékig meg is teszi azt, és a telefon csak akkor dobja el szoftveresen a kérést, amit a szolgáltató nem tudott előre, illetve nem tehet róla.
-
válasz
zsof Nokia #43883 üzenetére
a szolgáltató nem igazán reklámozza, illetve jellemzően a független készülékeknél is szerepeltetik a hálózati korlátra utaló "sl" jelölést, de például a nexus telefonokat nem lehet függővé tenni egyik szolgáltatónak sem - bár a telekom a régebbi verziót forgalmazta, az újabbra már egy másik szolgáltató szerződött, de ott is függetlenül adják -, illetve anno a htc mozart és desire hd vásárlói is meglepődve tapasztalták, hogy nem csak adott szolgáltató sim kártyáját fogadja el a készülék.
bizonyos céges konstrukciókban is akad független készülék, de olyan is előfordult már, hogy egy új típusnál az első széria a természetes személyek számára is függetlenül csúszott ki, és csak a következő szállítmánytól volt adott a hálózati korlátozás. -
válasz
zsof Nokia #43881 üzenetére
akad független is, mert nem minden gyártó/típus esetén megengedett a hálózati korlátozás., illetve más tényezők is befolyásolják a dolgot.
-
válasz
M.A.Z. #43857 üzenetére
pedig sanszos - ha már az illetékes is arra tippel, nem csak korábban én, mert az került forintra annyiba -, hogy a hívószám kijelzése lesz az, ilyen külön szolgáltatásokat érdemes a díjcsomag módosítása előtt kikapcsolni, ha a következő díjcsomagban alapban/díjmentesen adott, mert a rendszer nem feltétlenül kapcsol ki minden olyan szolgáltatást, ami külön lett aktiválva.
érdemes lenne telefonon rákérdezned, nehogy feleslegesen vonja a rendszer eztán is hónapról hónapra...
a díjcsomagban foglat adatkeret visszakapcsolása díjmentes. -
válasz
zoli62 #43795 üzenetére
hozzá kell járulnia - ezért is kötelező a rögzítés tényények a közlése már a beszélgetés elején, hogy a döntési lehetőség adott legyen -, illetve az is kitétele még a rögzítésnek, hogy törvényes célt kell szolgálnia.
adott telefonbeszélgetés rögzítése és a felvétel tárolása adatkezelésnek minősül, ami nem történhet meg a másik fél hozzájárulása nélkül!
amúgy is, ha valamiről nem rendelkezik a törvény, akkor azt a szigorúbb oldalról kell megközelíteni, nem pedig úgy, hogy azt szabad. -
válasz
nelsonmanian #43763 üzenetére
szia,
kap elég időt a készülék a sim kártya beolvasására, illetve az adatok betöltésére?
előfordulhat, hogy akár 60 másodperc is szükségeltetik a művelethez. -
válasz
MaxxDamage #43746 üzenetére
nem, én csak azt írtam, hogy ez néhány ezeres tétel - egy lejárt jótállású akkumulátor - miatt nem feltétlenül éri meg trükközni a biztosítással.
saját hibából összetörik egy 100 e ft környéki - vagy drágább - telefon, annál nem rossz, ha töredéke önrész ellenében kapsz egy új telefont.
legfeljebb 60 naptári nap van a biztosítás megkötésére a vásárlástól számítva; link -
válasz
tescodr #43736 üzenetére
szia,
a tartozékokra csak egy év jótállást adnak a gyártók.
az akkumulátorral van probléma, más típusoknál is előfordul hibás széria, például az s4 esetén a sima kínai akkumulátor púposodik, minden más - van még legalább 5 másmilyen - okés, tehát nem lesz probléma, ha korrekt akkumulátor kerül a készülékbe, a töltés vezérlése rendben van, ha a megfelelő töltőt és kábelt használ az ember.
a biztosításra inkább nem írok konkrétumot, de konstrukció függvénye is, nem biztos, hogy megéri az önrészt és az ügyintézést, mivel egy új gyári akkumulátor csak néhány ezres tétel. -
válasz
MaxxDamage #43731 üzenetére
az elég sokat fogyaszt...
a keret elérését követően is menni fog a net, lehet oldalakat nézni, de 32/32 kilobit/sec mellett a facebook is idegőrlő lesz, hacsak nem képek nélkül megy majd a böngészés. -
válasz
M.A.Z. #43728 üzenetére
ahogy írtam, annál is lehet egyedi fordulónap, nálam is volt már rá példa régebben, amikor még abban a díjcsomagban voltam - több előfizetéssel is -, és nem lett azonnal bekapcsolva hozzá a bővítés.
luimapeiz; amelyik díjcsomagoknál már csak lassítás van adott keret elhasználásakor, és nincs túlforgalmazási díj, ott nem lesz több a számla, ha a keret felett forgalmazol, csak lomha lesz a sebesség a fordulónapig; 32/32 vagy 128/128 kilobit/sec
a 200 megabyte elhasználása felhasználói szokások, használt eszköz/alkalmazás (böngésző) függvénye, egyrészt nem mindegy, hogy milyen oldalakat látogat az ember, mert valahol több megabyte egy húzós oldal betöltése, ha tele képekkel...stb, de még akkor sem mindegy, hogy milyen böngészővel netezget az ember, hiszen az egyik több adatot forgalmaz azonos oldalakon, a másik meg kevesebbet. -
válasz
M.A.Z. #43724 üzenetére
az ászf-ben a legtöbb díjcsomagnál megtalálható az alábbi kitétel, a mozaik szekcióban is;
A Szolgáltató a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja.
néha élnek is a lehetőséggel, amit írtam korábban példát, azt több előfizetésemnél is tapasztaltam.
az elhasznált adatmennyiségre egy esetleges magyarázat; amikor bekapcsolod a mobilinternetet a készüléken, akkor a háttérben azonnal elkezd frissíteni több funkció is, és mire az alkalmazásban megnézed, már történt is valamennyi forgalom.
a készüléken - ha van rá lehetőség, annak típusának és oprendszerének függvényében - ellenőrizhető, hogy mi mennyit forgalmazott. -
válasz
M.A.Z. #43722 üzenetére
a mozaik xs valóban csak 3g módozatokat tud, mozaik s és attól felfelé már alapban adott a 4g/lte.
alapban a hónap első napjától az utolsóig írják a bennefoglalt leforgalmazhatóságot, de ez nem minden esetben igaz, azt tapasztaltam, hogy ha például előtte volt eltérő fordulónap, akkor az marad meg, de legalábbis nem a hónap első napját dobja ki a rendszer.
a bennefoglalt adatkeret be-, illetve visszakapcsoltatásával újra adott a teljes keret.
a 203 pont érdekes, a eco xs díjcsomagban annyi fillére pontosan például a hívószánkijelzés szolgáltatás. -
válasz
kokokka #43717 üzenetére
közölhetik, hogy nincs meg a felvétel, de annak súlyos következményei lesznek!
szabályozott és zárt rendszerben történik minden, amibe csak megfelelő jogosultsággal lehet belenyúlni, de annak is nyoma van, minden mozzanat lekövethető, és nem csak belső szabályozást, de különböző törvényi tényállásokat is sért az, aki ilyet nem megfelelő jogosultsággal, vagy jogosultan, de nem megfelelő módon megtesz, tartalmat törölve, módosítva...stb!
nincs az a szolgáltató/cég, aki ilyen vizsgálatot/eljárást akar a nyakába, amikor egy "eltűnt" felvételt keresnek hivatalos eljárás keretében...
magánszemély már akkor is visszaél az általa rögzített felvétellel - amihez a másik fél nem is tud, nem járult hozzá ahhoz -, ha azt nyilvánosan közzéteszi, és bizony elég sok példa van rá, hogy a neten szórják az ilyen igét... -
válasz
lugosi #43699 üzenetére
olyan nincs, abból nagy probléma lenne, ha amúgy megfelelő módon történik az eljárás.
ez a szolgáltató, csak a vezetékes szekció (iptv, kábelnet...stb), és sokszor csak a telefonos beszélgetés igazolta az igazamat, de mindig vissza tudták hallgatni, és az alapján a javamra döntöttek, komolyabb problémák esetén sem tűnhetett el csak úgy a rögzített felvétel, már csak technikai okokból sem.djculture; van választási lehetőség, ha nem felel meg a rögzített telefonos beszélgetés, akkor lehet menni személyesen az ügyfélszolgálatra, telefonon nem kötelesek nem rögzített beszélgetést is biztosítani.
-
a hűséges előfizetés a lényeg, az elveszített/eltulajdonított sim kártya pótlására 14 nap áll rendelkezésre az előfizető számára, azon belül kell intézni, és a hűség ketyeg tovább.
forrás; link (14.3.1.7)
a készülék letiltásához rendőrségi feljelentési jegyzőkönyv kell, ha például eltulajdonították, de adott esetben nem erről van szó, így más menete lenne a dolognak...Mr.Csizmás; több tényező függvénye a kötbér összege, de rajta van az előfizető szerződésen.
-
-
válasz
tomy86 #43554 üzenetére
szerintem marad a net&roll 1gb lte, mivel a move díjcsomagokhoz is okés, legalábbis én úgy logikázok, hogy csak akkor bukta, ha olyan díjcsomagba lépsz át, amihez nem vehető igénybe, és utána már semmilyenhez sem lehet majd aktiválni, hiszen időközben kivezették adott opciót.
nem vagyok t-s illetékes, így ne vedd teljesen biztosnak a leírtakat, nehogy aztán amiatt lődd ki visszavonhatatlanul a net&roll 1gb lte opciót, bár június 1-től mondhatni ár szempontjából is közel mindegy lesz, mert akkortól csak -100 ft lesz az előny a netplusz l ellenében.zoli62; nem néztem, mióta díjmentes lett az egyenlegek lekérése, bár korábban sem sűrűn...
-
válasz
Balion #43534 üzenetére
a tájékoztató szerint +600 ft.
ilyet is írnak;
Felhívjuk figyelmét, hogy 2014.június 1-jétől a Next díjcsomagokra kiterjesztésre kerül az e-Pack kedvezmény, melynek igénybevétele esetén a fizetendő új havi díj megegyezik a díjcsomagok 2014.június 1. előtti havi díjával.
forrás; link
-
válasz
lord.lakli #43464 üzenetére
netán csak kellett egy elfogadható(bb)an hangzó mondat, amivel eladható a - néha gyanúsan olcsó - szolgáltatós készülék, amit esetlegesen le is tilt(h)a(t)nak a későbbiekben...
-
-
válasz
kokokka #43303 üzenetére
szia,
egy ideje nem divat kiírni, mert normális esetben beállítja a rendszer a sim kártya beazonosítását követően, de ha leírod a készülék típusát, akkor egyszerűbb lesz segíteni.
régebbi telefonokhoz megtalálható a dukomentumtárban; linkFrenky25; mindenre azt írja, hogy 0 ft!
-
válasz
Willie #43296 üzenetére
úgy passz, valami papírt csak kaptál a készülék megvásárlásáról, az már más kérdés, hogy az elegendő lesz a szolgáltató számára az ügymenethez, vagy sem.
zebede; befáradsz valamelyik t-s üzletbe, ott is látják majd a rendszerben, hogy melyik előfizetésre lett a hűség meghosszabbításával vásárolva az apróbb méretű sim kártyát igénylő készülék, és azon előfizetéses sim kártyát díjmentesen cserélik.
-
válasz
Davidkasd91 #43291 üzenetére
szia,
a javítás idejére alapesetben nem kötelesek cserekészüléket biztostani, de szoktak azért, ha épp van bent.
amennyiben sokadszorra is szervizbe kerül egy készülék, pláne ha azonos hibával, akkor a következő leadáskor azt kell nyilatkozni, hogy a javítás helyett cserét kérsz, mert x alkalommal sem sikerült megjavítaniuk, így nem bízol benne, hogy az x+1 javítás eredményre fog vezetni, és nekem amúgy is sok kellemetlenséggel járt, hogy javíttatni hurcolásztad a készüléket, sok időt és energiát belefektetve.
több tényező függvénye, hogy mikor kötelesek a javítás helyett cserét eszközölni azonos újra - például nem járhat számukra aránytalan többletköltséggel a másik opcióval szemben, és a sorrend; kijavítás < kicserélés (azonos) < árleszállítás < elállás
amennyiben tudnak azonos típusból újat adni, úgy más típust nem kérhetsz - papíron más esetben sem, mivel olyan jogszabályi opció nincs, hanem elállás van, azt viszont semmi sem tiltja, hogy már ott és akkor veszel is másik készüléket, a szolgáltató pedig megfelelően lepapírozza.
amennyiben a sokadik javítás sem vezet eredményre, és azonosból újat sem tudnak adni, úgy elállás, illetve ilyenkor kínálnak fel bizonyos típusokat, és lepapírozzák a megfelelő konstrukciót, ha mind a két félnek okés a dolog. -
válasz
Willie #43285 üzenetére
szia,
több tényező függvénye;
- listaáras vagy domino csomagban eszközölt vásárlás esetén 25 e ft (június 1-től 15 e ft)
- havi díjas előfizetésre történt vásárlás esetén, ha már lejárt a kapcsolódó hűség, akkor 15 e ft, ellenkező esetben 15 e ft + az akció során igénybevett kedvezmények visszafizetése, ami egyszerűre véve a szerződésen szereplő kötbér -
válasz
somasz #43277 üzenetére
szia,
a my t-mobile felületén nem mindent jelenít meg, illetve több dolgot is helytelenül, ez főként az utoljára bevezetett opciókra igaz, nekem sem jelent meg a netplusz l, illetve a másik előfizetésemen a netplusz m.
az opció aktív, a számlán megjelenik, és az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton is aktívnak jelzi, ha ellenőrzöd. -
válasz
bajusz15 #43245 üzenetére
akkumulátoros hiba direktben nem okozhat ilyet, a telefon viszont hardveresen és szoftveresen is előidézheti a problémát.
amennyiben az akkumulátor fizikálisan okés, úgy lehet, hogy a firmware verziók cserélgetése során nagyon elmászott a szoftveres kijelzés/mérés, és az újrainduláskor eltérő értéket olvas be, illetve jelez ki.
teljes feltöltés után érdemes többször rádugni még, újra és újra rátölt, és utána csinálni egy gyári visszaállítást - már ha olyan firmware verzió van fent, ami alatt ez kivitelezhető -, hogy ténylegesen teljesen feltöltött állapotban nullázódjon a mérés/kijelzés. -
-
válasz
zzoltan2014 #43234 üzenetére
sokkal kevesebb domino előfizető használ mobilinternetet is, mint havi díjas.
legyen akkor egyszerű matek, először a kisebb számok szerepeljenek, utána a meg a nagyobbak.
legfelül, jól látható helyen, nem is kis betűkkel van leírva a feltétel, ezért nem tudok arra mit mondani, ha valaki annak ellenére sem olvassa el, és látja át...
egyszerű előfizető vagyok csupán, és még nekem is feltűnt elsőre, hogy mit és hol kell nézni. -
válasz
zzoltan2014 #43232 üzenetére
közel sem az, elég csak olvasni és értelmezni tudni...
arról nem is beszélve, hogy a havi díjas előfizetéses konstrukciókban, a bennefoglalt adatkeretesből van sokkal több, tehát ott még külön logikátlan is lenne a másik kategóriát előre tenni. -
válasz
tylerddd #43186 üzenetére
nem, az akkor szükséges, ha megjelenítésre kerül a telefonszám.
- nem jelenik meg a telefonszám, így nem tudnak mi alapján hívni
- megjelenik, de ott a "§" jel, akkor mindenre felhasználhatják, kivéve az általad is idézett szövegben említetteket
- megjelenik a hívószám és nincs "§" jel, akkor az idézett szövegben szereplő célokra is felhasználhatják -
válasz
djculture #43167 üzenetére
ez így nem teljesen igaz, bizonyos feltételek mellett, jogszabályt nem sértő módon is adhatnak kedvezményt bizonyos előfizetői csoportoknak.
külön díj nem tehető rá a szolgáltatás árára postai befizetés miatt, de úgy átvihető a dolog, ha kedvezményt ad - bizonyos feltételek mellett - a másként fizetőknek. -
válasz
RaZroX #43121 üzenetére
szia,
igen, amennyiben az előfizetésre és adott díjcsomagra is aláírásra kerül 2 év hűség, de fontos megjegyezni, hogy ha nem arany/platina kiemeltségű ügyfélről van szó, illetve új vagy esetleg problémás előfizetőről, akkor kérni szoktak mobil előleget (az összeg egyedi elbírálású, lehet csak 10 e ft, de akár a többszöröse is), amely összeg folyamatosan jóváírásra kerül a számlákból, tehát amíg fedezi, addig nem kell fizetni azokat.
-
válasz
tylerddd #43089 üzenetére
nem is konkrétan neked címeztem, te most a hátrányt látod, más meg az előnyöket, néha megfordul a helyzet, ez van, sajnos...
én is szoktam részletre venni drága telefonokat, mert bár nem okoz gondot, ha egyben kell kifizetni, de attól még én is kamatoztathatnám a pénzt, viszont nem volt rá lehetőség az iphone 5s vásárlásakor (sem), mert adott társkártya - amelyiken épp nincs hűség - move xs díjcsomagos, és az anyós - az ő használja - még annyit sem forgalmaz le, mivel akikkel sokat beszél (feleségem, én...stb), azoknál családbarát opció van, azért meg nem fogok aláírni drágább díjcsomagra - meg egyáltalán díjcsomagra -, hogy adjanak részletfizetési lehetőséget.
még néhány ilyen árazási konstrukció a szolgáltató részéről, és szépen kifut minden előfizetésemen a hűség... -
válasz
dedike #43087 üzenetére
nekem van/lenne tippem az okra...
jelenleg is van más pozitív és negatív diszkrimináció az iphone esetén (is), de mindennek (legalább) két oldala van, hol a jobbik felén áll az ember, hol pedig a másikon, és aszerint örül vagy bosszankodik.
a szolgáltató áraz, ahogy csak akar, az előfizető meg dönt, hogy melyik opció jó számára, vagy ignorálja azokat, ha nem okésak számára.
én is lázonghattam volna, amikor egy hónapja vettem az iphone 5s-t, de nem tettem, pedig kényelmesebb lenne, ha részletekben fizet(het)ném, és közben nálam kamatozna a pénz - mert nem kevésről van szó -, de megoldottam egy huszárvágással, megvettem listaáron, és nem írtam alá további hűséget adott előfizetésre!
nem biztos, hogy jobban járt így a szolgáltató, és nekem nem ért volna meg 5 e ft kedvezményt a hűség, 210 e ft lett volna 2 év hűséggel, és 215 e ft volt listaáron. -
válasz
TheMarci #43082 üzenetére
most is lehet venni részletre, őt konkrétan az zavarja, hogy csak az előfizetésre aláírt hűség mellett nem biztosítanak részletre történő vásárlást, hanem csak akkor, ha díjcsomagra is aláír hűséget.
ez van, ezt kell szeretni...
akkor valahogy nem problémáztak az iphone tulajok/vásárlók, amikor csak és kizárólag arra elengedett a szolgáltató hosszú hónapos hűségeket - többet, mint az akkor aktuális arany/platina jogosultság adott bárkinek is az előrehozott opcióban -, és aláírható volt újabb hűség, ha az újabb iphone típust vásárolta meg az előfizető - azonos, és nem pedig drágább áron -, de olyan is van/volt, hogy arany/platina kiemeltség esetén a hűség lejárta előtt, előrehozottan történő készülékvásárlás során csak az iphone esetén nem kell(ett) kifizetni az eltörölt hónapokat, más készülékeknél - még a legdrágább android...stb okostelefonoknál is - meg igen!raziel01; abban nem igazán van ráció, azzal az erővel aláír valamelyik díjcsomagra is, és kihozza úgy részletre - már ha megkapja húzós mobil előleg nélkül...
-
válasz
korcsillio #43063 üzenetére
szia,
igen, befizetheted személyesen is.
-
válasz
cascada #43048 üzenetére
szia,
ahogy előttem is írták, jobb esetben is csak néhány pillanatig látni, ha megjeleníti egyáltalán az átirányított hívás mivoltát, az alkalmazásokat passzolom, de szerintem sem lesz sokkal előrébb a dolog úgy sem...
Rem-X; szia, amelyik adatcsomagoknál nincs túlforgalmazási díj, azoknál csak a keret elérésekor küldenek sms-t (a business net ide tartozik), magáról a sebesség lekorlátozásáról, a túlforgalmazási díjas csomagoknál van 80 és 100%-os sms, illetve a régi túlforgalmazási díjas adatcsomagoknál 50 és 100%-nál.
nem túrtam végig a szolgáltatós dukomentumtárat, de ahol a neten írnak a régebbi business net s csomagról, ott 1 gigabyte szerepel, például; link -
válasz
bajusz15 #42993 üzenetére
jobbat,
sms, önkiszolgáló (*111#), telefonos ügyfélszolgálat vagy my t-mobile, aztán amelyik épp működik adott konstrukcióban.
a számlázás a hónap első napjától az utolsóig történik, viszont az opció havidíja törthavi számlázású, tehát ha 14-én aktiválod, akkor csak a 14-től 30-ig aktív napokat kell kifizetni.
az adatforgalom fordulónapja nem az aktiválás napja, és nem is a hónap első napja, hanem egy sorsolt nap, addig viszont az opció teljes keretét megkapod.
ezen havi számla zárásakor kerül felszámolásra az az intervallum, ahány napot ebben a hónapban aktív volt az opció, és azt a következő hónapban kell fizetni. -
válasz
dokee78 #42985 üzenetére
aki olyan díjcsomagra írt alá korábban hűséget, amelyik drágul(t) most, annak a hűség ellenére is lehetősége van olcsóbbra átlépni.
lesaux; a ntplusz m esetén az aktiválás hónapjában és az azt követő teljes hónapban csak 190 ft a havi díj, és csak azt követően kell a teljes árat fizetni.
-
válasz
bajzal #42980 üzenetére
ja, hogy te kikapcsolt adatforgalommal akarsz netezni?
úgy nem fog menni...
amennyiben a háttérben nem megy más folyamat, ami adatforgalmat bonyolít, és minden más feltételnek megfelel a készülék, rendszer, böngésző, hozzáférési pont...stb a facebook zero használatához, úgy nem lesz gond, de adatkapcsolat, illetve adatforgalmi lehetőség kell hozzá. -
válasz
Logeeen #42971 üzenetére
írta, hogy kap a telefonhoz egy új sim kártyát, de ha egy már meglévő előfizetést hosszabbított volna meg, akkor nem küldenének sim kártyát, így nem a kapcsolódó előfizetéshez igényli a sim kártya cseréjét a méret eltérése miatt, ami papíron fizetős, a gyakorlatban viszont nem feltétlenül.
-
válasz
St3ven #42941 üzenetére
más rendszer alatt is sok ilyen lehetőség van, például nálam az imessage aktiválásakor is küld sms-t, és az sem jelenik meg a kimenő/elküldött üzenetekben, de legalább figyelmeztet rá a rendszer, hogy számoljak vele.
bár ha nem pont egy sms áráról van szó, akkor érdekes... -
nem állja meg - vagy neked leheletnyi a különbség az 500 megabyte és az 5 gigabyte között?!?!
-, és nem is tűnik terelésnek a szolgáltató részéről a mobilinternetes opcióknál meghatározott alapértelmezés, hiszen nagyságrendekkel több olyan díjcsomag van, amiben adott bennefoglalt adatkeret, mint amiben nincs.
-
válasz
zebede #42937 üzenetére
igen, arra is;
számláját elektronikusan egyenlítse ki az alábbi csatornák valamelyikén:
- a www.telekom.hu/mobil oldalon, online ügyfélszolgálatunkon
- a Távszámlán (www.tavszamla.hu)
- a Telekom mobilapplikáción keresztül banki átutalással
- csoportos beszedési megbízással
- MasterCard Mobile alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest