- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az online ügyfélszolgálat nálatok megy rendesen? Nem tudom letölteni a havi számlámat.
Belépni be tudok az online felületre, de a számlák nem jönnek be.
Feladom, a telekom alkalmazás se tölt be, "Hiba történt". -
Előre is bocs ha nagyon láma dolgot kérdezek, de a telekomos 5G hálón lehet telefonálni, vagy 5G-n hívásindításkor levált 4G-re?
-
Most szembesültem vele, hogy lejárt a domino most ingyenessége. Személy szerint engem nem érint, de a családtagok dominói az én telekom fiókomban vannak, én kapcsolgatom nekik minden hónapban.
Biztos van itt olyan, aki jobban beleásta magát, láttam egy számítást is mikor visszakerestem a fórumban, hogy olyan havi 20+ perc fölött már megéri bekapcsolni. Jó ez a számítás?
Szerintetek? Kb hol van a határ, ahonnan megéri? A családtagoknak el kéne magyaráznom, hogy akkor most megér-e ez nekik 190 Ft-ot. -
Elnézést ha láma a kérdés, pár hónapja nem vagy alig követem a topikot.
E-SIM még mindig nincs dominónál, csak előfizetés? -
Nálam még mindig nem megy a díjcsomagváltás online, 2 külön gépen 3 féle böngészővel próbáltam. Másnak megy?
-
A weblapon másnak sikerül díjcsomagot váltani? Én szerettem volna, de csak azt írja ki, hogy díjcsomagváltás sikertelen.
-
Nem tapasztaltok valamilyen hálózati hibát? Nem szokott ilyen lenni, csak nagyon ritkán, de ma délelőtt is elment a net, meg kora délután is voltak olyan üzenetek, hogy hívás sikertelen. Más nem találkozott ilyesmivel ma?
-
válasz
ubyegon2 #112299 üzenetére
Értem hogy miért vagy indulatos, nekem általában ennyi időt nem ér meg a dolog, igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt kiváltani egy működő megoldással, ezért írtam pl. a webes letöltést.
Amúgy, valahogy felesleges pluszmunkának érzem a linuxot torrentről tölteni, mikor ott van minden disztro hivatalos oldala, ahonnan kényelmesen és biztonságosan, plusz kliens nélkül tölthető. -
válasz
Enigma1945 #112010 üzenetére
“ingyen hozhatok ki telot a telekomtol”
Nem hiszem, pláne nem új előfizetőként, azaz előfizetői múlt nélkül. -
válasz
szabogabor10 #111792 üzenetére
Nálam is, be kellett lépni abba a menüpontba, hogy feldobja.
-
Nem tudok valami olyasmi eszközt / díjcsomaggal a telekomnál, mint a senior okosóra a vodafonnál?
-
válasz
Keem1 #109564 üzenetére
"Közel 20 éve van lehetőség számhordozásra."
Na ezt nem gondoltam volna, úgy emlékeztem, hogy ennél valamivel újabb keletű. Emlékszik valaki, hogy pontosan mikor lett bevezetve? Úgy értem, melyik évben? Rákerestem a neten, mintha 2004-et írna, ledöbbentem, hogy tényleg ilyen távlatokban volt valamikor. -
-
válasz
macilaci78 #109519 üzenetére
Domino maraton lenne rá szerintem a legjobb választás.
-
válasz
dragon1993 #109471 üzenetére
Kicsit rossz hasonlattal élve ez olyan, mintha a vezetékes telefonos korszakban kicserélted volna a telefonkészüléktől a fali csatlakozóig menő 680.- Ft-os kábelt (amit a szolgáltató adott) arra, amit te vettél a boltban, és azt mondtad volna, hogy mivel a saját kábeledet használod, ezért mostantól legyen ingyen a telefonálás.
-
válasz
Renwick #109000 üzenetére
Logikusnak tűnik, elfogadom egyébként hogy addig inkább ne indítsák el a szolgáltatást, míg nem tűnik hibamentesnek a teszt alatt. Élesben még akkor is hozhat meglepetést, ha a tesztidőszak hibátlan, ha meg még ráadásul bugok is vannak a tesztben, akkor jobb ha javítják előbb.
-
válasz
AnonymusX #108994 üzenetére
Én egyáltalán nem arra gondolnék először, hogy téves értesülés volt, mint ahogy arra sem, hogy távozó emberek mondtak volna ilyet, nekem nem derül ki semmi ilyesmi, vagy nagyon felületesen olvastam.
Gondolom, ha hamis hír lett volna, akkor a telekom azért reagált volna valamit egy hwsw cikkre, de a saját fórumán legalábbis csak jelezte volna ennyi idő alatt, hogy valami téves értesülés lenne: [link]Egyébként itt a fórumon is olvastam, hogy volt tesztidőszak, szóval szerintem annyira azért nem lehetett téves az az értesülés.
-
válasz
szabogabor10 #108956 üzenetére
Ja tényleg, januári hír volt, hogy napokon-heteken belül indul a vowifi. Én már el is felejtettem az egészet. Majdnem fél éve már jön.
-
-
Másnál is van megint hiba a telefonálással? Nálam egy bejövő hívás bontotta a vonalat beszélgetés közben, utána se hívható nem voltam, se hívni nem tudtam 1-2 percig, majd elment a térerő a telefonról, visszajött és azóta működik. :/
-
válasz
Sanyaaa26 #108132 üzenetére
Neked még a régi (május 27 előtti?) mobil csomagod van? Mert az "új mobil xl" csomagban már az itthonról az EU-ba irányuló beszélgetések is díjmentesek. Ennél az új csomagnál már a számlán is úgy jelenik meg, hogy "Belföldi és EU nemzetközi hívások és SMS" 0 Ft.
Ha a régi csomagod van, akkor jónak tűnik a számlázás, ha új, akkor nem.
-
A sztori vége az volt nálam, hogy be kellett menni egy telekom üzletbe. Ott az ügyintéző nagyon segítőkész volt, szóval nem igazán vészes a dolog. Még ő is problémákba ütközött, de végül valamilyen módon sikerült.
Idén online ment elsőre, igaz tavaly mikor csináltam még nem ilyen volt az online adategyeztetős felület. Az idei szerintem sokkal jobb mint a tavalyi, érzi az ember hogy a keze alá dolgozik a felület, nekem nagyon tetszett. -
Az ios alkalmazásból is eltűntek a maraton csomagok.
-
Hogy működik ez a world gprs limit?
EU-n kívülről lenne szó.
Ha nem kapcsolom be, akkor is van forgalmidíj-alapú mobilnet, vagy akkor nincs?
Ha van, akkor ez csak azt jelenti, hogy 18k elérésekor kikapcsolja a mobilnetet?
-
Nem tapasztalt más semmi problémát a mobilvásárlással tegnap? Mobil lottó, parkolás? Nekem hibaüzenetet adott, hogy nem hagytam jóvá a vásárlást és lejárt az idő (persze jóváhagytam). Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
válasz
Keem1 #107397 üzenetére
"(1) a csomagelemeket úgy kombinálná bárki, ahogy csak szeretné (0 orális csomag, max net, vagy ezek bármilyen kombinációja), valamint (2) a beszédet nem tartalmazó csomag a nevetséges 35 forintos helyett 15 forintos percdíjas lenne "
Oké, ez gyakorlatilag egy feltöltős csomag (ha 0-t forgalmazol, 0 a havi költséged), amit havonta utólag akarsz fizetni. Azaz adott esetben (0 Ft-os számla) nem fizetni.
Ne legyen igazam, de szerintem ilyen sosem lesz. Ez nem éri meg a szolgáltatónak. Vannak pl hívásvégződtetési díjak, amikor téged hívnak csak, éveken keresztül, kártyaérvényességi idő, kötelező feltöltés nélkül 0 Ft lehetne a havi számlád, ezért nem fog egy szolgáltató sem előfizetőt tartani. Ezért van a feltöltő a kötelező évi legalább egy feltöltéssel, hogy legalább minimális bevétel legyen a kártyán, ami fedezi a rá jutó költségeket. Ha 0 Ft-os előfizetés lenne, akkor az nem fedezné ezeket, így ez a csomag nagy valószínűséggel nagyobb eséllyel lenne ráfizetéses, mint bármely más csomag. Ilyet "ütni" nem hiszem hogy akarna egy szolgáltató.
-
Van egy nagyon ritkán használt dominós számom, és nem is vagyok igazán otthon a feltöltős világban, úgyhogy segítsetek már légyszi.
Feltöltöttem az appon keresztül és írta hogy így kapok valami 2x500 mega adatot bónuszként. Azt írja hogy az appban nyomon követhetem de az appban nem látszik semmi ilyesmi. Volt ma róla adatforgalmam azon a kártyán párszáz mega, és nem csökkent a maratonos adatkeretem, tehát valószínű hogy van, csak nem látom. Ez így rendben levő hogy nem látszik az appban, vagy ez így nem oké?8: idősebb családtagok, kettő közülük vezetékes számot adott meg, a whatsapp nem jó erre. Van olyan barátom külföldön akivel szoktunk beszélgetni whatsappon, őt tényleg inkább ezen fogom hívni mert sokkal jobb rajta a hangminőség mint a sima GSM hívás.
-
válasz
viktorhu #107051 üzenetére
Értem, nem ismerem pontosan a vodafone családi csomagokat, csak a lehetőségét írtam, hogy ha telekomon belül nézzük, akkor milyen lehetőségek vannak arra, hogy olcsóbb legyen. Ha a vodafone-nál ugyanazt a szolgáltatást megkapja olcsóbban, pláne ha a család is vodafone-os, akkor lehet élni a választás lehetőségével. A gond ott van, ha nem ugyanazt a szolgáltatást kapja minőségben vagy tartalomban, de ezeket leírtam már. A többi tényező ismeretében dönthető el, hogy a számára mi megfelelő. Ha a család és ő telekomos, hűségidőn belül, akkor érdemes lehet összevonni az előfizetéseket mint ahogy írtam és akkor az ár körülbelül azonos lesz azzal az árral, mint amit a konkurenciánál fizetne akkor, ha a családból egyedül átmenne a vodafone-hoz. De ezeket már csak a körülmények ismeretében lehet eldönteni.
-
válasz
viktorhu #107048 üzenetére
Igen azzal hasonlítottam, mivel mint írtam az én szemszögemből így néz ki. Bár egy zárójelbe orvul elrejtettem, azért odaírtam hogy az rám vonatkozik.
Úgy, mint ahogyan az ő megállapítása sem általános érvényű, hanem helyzetfüggő, az enyém is.
Egyébként kiindulva abból a feltételezésből, hogy sok embernek jellemzően vannak családtagjai, nem kivitelezhetetlen dolog ezeknek az embereknek az előfizetéseit egy számla alá vonni. Persze nem kötelező, ezt nem is írtam, csak felhívtam a figyelmet ennek a lehetőségére, ami skippelhető.
-
válasz
Fox Mulder #107047 üzenetére
Az egy előfizetés nekem nem volt egyértelmű a posztból.
De ha úgy van, és neki előnyösebb a Vodafone mindent mérlegelve (elképzelhető még az is, hogy ahol lakik pl jobb a Vodafone térerő), akkor neki élni kell a számhordozhatóság lehetőségével, szerencsére ennek ma már nincs akadálya. -
válasz
Onderon #107036 üzenetére
"a Vodafone 9900Ft 4gb nettel, social és connect pass-szal, a Telekom meg 11240Ft 3gb nettel"
Ha több mobilos előfizu van ugyanannál az előfizetőnél (nálam pl igen) és lejön a 15% akkor 9554. A 3gb-os netes csomagban is már nem számít bele a forgalomba a fb, az instagram és a waze.
Nem megmagyarázni akarom a dolgot, de nem akkora azért a különbség a kettő között, és cserébe kapsz egy sokkal jobb LTE hálót működő és bejáratott volte-val, függetlenül veszel hozzá telefont részletre ha akarsz és még hasonlók. Szóval a fillércirógatás nem minden. -
válasz
Meridius11 #107011 üzenetére
Mire gondolsz?
-
válasz
Exelsior24 #106946 üzenetére
"Nem tudom volt-e már linkelve"
Ez amúgy aránylag könnyen kideríthető.
-
Kali:
volt szó róla múltkorában hogy ha idő előtt adategyeztetünk akkor lerövidül-e a jövő évi adategyeztetési határidő. Most néztem meg egy rokon dominós számát, neked volt igazad, elintézte januárban hogy ne legyen vele gond idén, és ott virít neki a telekom fiókban hogy következő adategyeztetés 2020. január valahanyadika. Hát ez így rossz.
Kérdés új díjcsomaggal kapcsolatban:
Még ősrégi next csomagom van, netplusz mobilnettel. Ha váltani akarok új Mobil csomagra, akkor először a netplusz-t mondjam le, és utána csomagváltás, vagy ha váltok, akkor a régi netplusz csomag automatikusan deaktiválódik?
-
válasz
thomas77 #106932 üzenetére
Nekünk hálón belüli korlátlan, illetve korlátlan csomagjaink voltak eddig is, egymás között napi 1-2 órát minimum telefonáltunk, így nekünk a feltöltős nem lett volna előnyös. Plusz kifelé is rengeteget, nekem nem ritka a napi 2-3 óra.
Voipot próbáltam, csak külföldre használtam, nekem kényelmetlen volt és minőségileg sem felelt meg, kivéve talán a skypeout, az pedig drága. -
válasz
viera #106926 üzenetére
és szabogabor10:
Köszi ez tök jó, így akkor átteszem a családot az új csomagokba, lévén hogy van olyan aki csak telekomon belül telefonál, nála megtakarítunk, és akkor be lehet fejezni a voippal való szórakozást amikor a külföldön élő családtagokat hívjuk. Ha az S-be teszek valakit, és kitelefonál Németországba, akkor ez csak 35/perc lesz ha jól értem?
-
Jól látom, hogy a 15% kedvezmény már nem csak a legolcsóbb előfizetések díjából jár, hanem mindegyikből, amelyik azonos folyószámlán van? Több számunk van, és a korábbi rendszerben úgy emlékszem úgy volt, hogy a legdrágább előfizetésre nem volt kedvezmény, de az olcsóbbakra igen.
-
válasz
szabogabor10 #106918 üzenetére
Sajnos ellenőrizni nem tudom mert végül nem váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest