- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz madiras #137816 üzenetére
Az a lényeg, hogy megjelenjen a hívás során egy szám. Manapság egyre inkább elterjedt lehetőség mindkét operációs rendszernél, hogy a szemetelés elkerülésére a szám nélküli bejövő hívások tilthatóak, azaz ki sem cseng sok felhasználónál, így pedig nem elég hatékony a spam hívó hatékonysága. Kevesen fogják felvenni.
Nem hurcolnak meg, ahhoz ugyanis, hogy egy esetleges eljárás végén döntés szülessen ellened, ennél sokkal több bizonyíték lenne szükséges. Ami pedig nem lesz, hiszen nem te követted el. -
aktív tag
válasz Mr. Elliot #137815 üzenetére
Ilyen is van, amit írtál, ellenben amire válaszoltam, az pedig egy, a tiédtől teljesen eltérő helyzet. Nem generálisan írtam, hogy semmilyen hiba sincs a Telekomnál, hanem a konkrét, az eredeti posztban olvasható szituációra értve.
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #137619 üzenetére
„Ez másnál is ilyen?”
Nemrég volt adategyeztetés, nálam volt lehetőség az éveket is pörgetni, ami igen hasznos, ha valaki pl 1972-ben született, mint én. -
aktív tag
válasz nfsu17 #137525 üzenetére
Kár, hogy mindenki dobbant
Eszem ágában sem lenne “dobbantani”, család, baráti kör, munkatársak 99%-ban itt vannak, a Magenta nekünk nagyon bevált, mindenünk is Telekomos.Teljesen megértem, ha valaki szolgáltatót vált pl lefedettsegi vagy bármely egyéb okból, látom én is, hogy mennyi negatív változás történt a Westel ideje óta, de amíg ez nem lép át egy bizonyos határt, addig számomra ez a legjobb telkó cég.
-
aktív tag
válasz erdoke #137514 üzenetére
Közel egy időben kötöttünk szerződést a Westel900 Kft-vel. Nem semmi, már egy negyed évszázad van mögöttünk…
Ha jól sejtem, a zöldeket választottátok, ebben az esetben érdemes fontolóra venned 4Grider topiktárs javaslatát. Noha nálam még nem volt probléma a Telekom vezetékes net/Yettel WI-FI Hang párossal, viszont tény, hogy vannak rá panaszok.
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #137465 üzenetére
Nem kártyához csatlakozik, hanem hálózathoz.
-
aktív tag
válasz Donki Hóte #137417 üzenetére
Igen, nálam az Apple Zene és a YouTube prémium is a Telekom számlán keresztül kerül kifizetésre.
-
aktív tag
válasz Dave1984 #137337 üzenetére
Többnyire nálam is 4G-n csatlakozik a telefon (noha a csomagom tartalmazza az 5G elérését is).
Emlékeim szerint a promóciós időszakban pl az Andrássy útról küldött egy felhasználó társ 1 GB körüli, vagy azt is meghaladó mért értéket, nyilván Budapest szíve egy ritkán látható módon jól ellátott terület. -
aktív tag
válasz IntelKiller7 #137099 üzenetére
Annyi már nekem is sok lenne. Két iPhone van nálam így beállítva, az még viselhető. Jól jön, amikor az egyik töltőn van és a másikat tudom magammal addig is hozni-vinni.
-
aktív tag
válasz Blackmirror #137072 üzenetére
Örülnék, ha így meg tudna oldódni Leonardo gondja, csak nem látom a jogi hátteret, ami alapján ez működne.
Leszámítva az értékesítő jóindulatú hozzáállását, ami ugye nem törvényi kötelezettség. -
aktív tag
válasz PedroPascal #137033 üzenetére
Az egyes készülékek ára külön-külön értendő, de ha teljesen biztosra kívánsz menni, akkor vagy itt várj egy másik választ, vagy kérdezd meg a chat-en.
-
aktív tag
válasz PedroPascal #137030 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a számlán szereplő bruttó összeg alapján történik a jótállás “kiszámítása”.
-
aktív tag
válasz PedroPascal #136980 üzenetére
Dél-Alföld, kisváros:
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136866 üzenetére
Plusz ugye a minél több szolgáltatásra vállalt összevont “hűség” is érdemi (akár százezres nagyságrendű) kedvezményt ad. Magenta (TV, internet, vezetékes telefon + több mobil előfizetés).
-
aktív tag
válasz IntelKiller7 #136772 üzenetére
-
aktív tag
válasz akaszajanos #136498 üzenetére
A visszaállítási folyamat megkezdése előtt kapni fogsz egy felugró ablakbéli kérdést, arról, hogy meg kívánod-e tartani az eSIM-et.
-
aktív tag
válasz MaxxDamage #136488 üzenetére
Nálam is így szokott lenni, rögtön ott a sikerről szóló információ.
-
aktív tag
válasz domper2015 #136460 üzenetére
Apple eszközökön sincs külön jelzés.
-
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136191 üzenetére
Ó, figyelmetlen voltam, neked van igazad. Ez: „A két éves hűségidő felénél járok” elkerülte a figyelmemet, természetesen meglévő hűség esetén úgy van, ahogy írtad.
Pamesz, tőled is elnézést kérek emiatt. -
aktív tag
válasz pamesz #136188 üzenetére
Tavaly intéztem ilyet, telefonon keresztül és minden további nélkül volt rá lehetőség (nyilván az elérhető kedvezmény mértéke így valamivel kisebb).
Igen, legközelebb érdemes másik ügyintézőhöz vagy inkább egy feletteshez fordulni.Amúgy nálam is pont az volt a helyzet, mint nálad, azaz tudtam, hogy a bevonni nem kívánt előfizetést hamarosan meg fogom szüntetni (persze ezt nem kell elmondani nekik, mert magánügy, hogy miért nem vonod be a kedvezmény igénybevételéhez).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz zelikocc #136142 üzenetére
Szia!
Igen, van ilyen lehetőség. Nálam Magenta1-ben van 3 otthoni szolgáltatás és 4 db mobil előfizetés (ahogy írtad: SIM) és csoportos kedvezményt vettem rájuk igénybe (adott időre szóló tarifa-hűséget).
Az elérhető kedvezmény így akár százezres nagyságrendű is lehet (saját konkrét példám: 96 ezer Ft az iPhone 12 mini árából). Telefonon keresztül intéztem (nem is egy alkalommal) és mindig nagyon segítőkész ügyintézővel volt dolgom (ami nyilván nem meglepő, ugye értékesítésről van szó).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz TheMarci #135963 üzenetére
Természetesen marad kínálatban korábbi iPhone gyártmány is, csak nem az összes típus. [link]
Új modell bevezetését követően a korábbi Pro és Pro Max már csak a meglévő készlet erejéig vásárolható meg, utána kivezetik (nem lesz tovább elérhető). Jelenleg is megvehetőek az iPhone 12, iPhone 13 és 13 mini típusok a Telekomnál, ellenben a 14 Pro és Pro Max ki fognak kerülni innen, miután elfogytak; maradni fog a normál iPhone 14.
-
aktív tag
válasz MadMancs #135896 üzenetére
Ez teljesen érthető is, hiszen az eSIM csak egy ici-pici chip, abszolút nem helyigényes, simán mehet a 10 db egy telefonba. Valószínűleg csak az életszerű igény miatt van a tíz darabos korlátozás.
Akkor jól sejtettem, hogy a rivális gyártó is ennyit tesz elérhetővé. Köszönöm az információt! -
aktív tag
válasz ubyegon2 #135894 üzenetére
Persze, vágom, hogy ez csak elméleti kérdés volt, ezért is a zöld hangulatjel.
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes, amiből persze nem mind lehet aktív egyszerre („csak” kettő). Feltételezem, Android esetén is van olyan gyártó, aki több eSIM tárolását biztosítja (ahol ugye, a tárolás nem egyenlő az aktív használattal). -
aktív tag
válasz akaszajanos #135638 üzenetére
[Jól láthatóan] igen elégedetlen vagy a szolgáltatóval. A helyedben megfontolandónak tartanám a mielőbbi váltást.
-
aktív tag
válasz Red product #135593 üzenetére
Igen, az on-line kezdeményezés csak havidíjas előfizetés esetén lehetséges. Domino-ra való hordozáshoz személyesen kell bemenni hozzájuk.
-
aktív tag
válasz Vandie #135562 üzenetére
Így van, ahogy írod. A készülékre kapható kedvezmény, az előfizetésre nincs ilyen lehetőség.
Persze, érdemes megnézni a többi szolgáltató ajánlatait is, és ha találsz kedvezőbb áron, számodra megfelelő előfizetést, akkor érdemes lehet váltani.
Esetleg annyit érdemes tenned előtte, hogy rendelsz egy feltöltős SIM-et a szimpatikus szolgáltatótól és teszteled váltás előtt, hogy felétek milyen a hálózati jel (természetesen ehhez kell egy független telefon is). -
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...