- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #58 üzenetére
Távolság szenzor hibára egy ismerős telefonos szaki röhögve azt mondta, hogy 10 perc meló, és semmi alkatrész nem kell hozzá, mert általában a gagyi összeszerelés a hibás.
A gyermekbetegségekről legtöbbet hosszas guglizással lehet megtudni, ha elég idős és elég elterjedt a telefon.
A blackview tipusoknál leginkább az usb panel szokott a probléma lenni.
Az 5000-es szériáknál az akksi hal megy egy bő év után.Biztonsági frissítés?
Nálam alap, hogy semmi komolyabb személyes adat nincs a telefonomon.
Semmi netbank, paypal, egyéb mobil fizetés, vagy bármi, olyan alkalmazás, amivel illetéktelenek le tudnának húzni. -
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #35 üzenetére
Igen a sós víz tényleg necces
Amit nem értek, hogy miért kell egy bitang nehéz fémvázat csinálni egy strapa telóhoz. Milyen lenne egy szénszálas váz, brutál gumírozással. Inkább pattogjon a készülék, mint "becsapódjon" Ezek a 280-400 grammos telók irgalmatlan nehezek.....
Nem vagyok mérnök, de a samsung miért csinálja full műanyagból az xcovereket?
-
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #27 üzenetére
Nagyon ritkán használom a navit. De nem hinném, hogy egy 5.5-6 ezres akksinak gondot okozna a több órás útbaigazítás. A kapcsolódás nagyon gyors minden téren, helymeghatározás, wifi, bt. Mind a Cubot, mind a Blackview-nél. Hozzáteszem, hogy amit most használok Mi 9t-t, annál azért mindkettő lassabb volt. Persze nem is egy árkategória.
-
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Legalább fél év kell, mire egy tipus annyira elterjed, hogy kiderüljenek ezek a hibák.
Még fél év, mire a hibák többségére megbízható megoldás szünetik.
Egy év alatt az ára is jelentősen csökken.Ezek miatt az okok miatt nem szoktam soha új típust venni.zovifapp111
Nincs tökéetes strapateló. az ebay tele van méregdrágán vett, majd lelzúzott CAT-ekkel.
Pedig azok aztán (majdnem) mindent bírnak -
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Sziasztok Srácok!
Cubot King Kong 3-at cseréltem gariba egy Blackview bv9600- ra. A csere oka az volt, hogy a Cubot csengő hangszórója nem bírta a strapát. Kb. fél év múlva elkezdett torzítani, csupán annyira, hogy egy youtube videót nem lehetett megnézni"hallani". Blackview bv9600 sajnos 2 hónapot bírt és ugyanezzel a hibával ment is vissza gariba
Lakatos vagyok és mivel sok a fémpor az összes telefonomnak a hangszórója adja be a kulcsot, hol a csengő, hol a beszélő. Ezekszerint a strapatelefonok hangszórója sincs kivédve a por, illetve víz álltali behatásoktól. Egyébként a Cubot King Kong 3 megjárta a medencét is egy nyaralás folytán. Nagyjából fél óra volt a játék vele, videózás és képek készítése víz alatt. Remekül bírja a vizet a készülék, viszont a hangszórónak kell egy pár óra mire kiszárad és újra tisztán teljes hangerővel szól. Mindkét telefon irgalmatlanul jó akksi idővel rendelkezik. Ha nagyon használod akkor 2,5-3 nap, ha csak immel- ámmal, akkor sima ügy a 4 nap. Blackview legnagyobb pozitívuma az amoled kijelző, nagyon szép színekkel és fényerővel operál. Sajnos mivel az igényeimet nem igazán tudják kielégíteni ezek a strapatelók, ezért most egy xiaomi 9t nyúzok, ami egy úgymond bugyiban van amíg dolgozok, hogy ne érje külső behatás. Azokak a strapatelókat várom, amik tényleg minden szempontból por és vízállóak....nem csak kompromisszumokkal
-
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #17 üzenetére
Oukitelről még nem igazán hallottam hosszabb használat utáni véleményt, de azért gyanús, hogy a legtöbb teszt a BV-Ulefone-Doogee trióról van.
Doogee S68 Pro megmozgatta a fantázián, de nem lenne akkora előrelépés , hogy megérje váltanom. -
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #14 üzenetére
Sajnos eléggé rétegtelefonok, így a root és a custom rom ritka mint a fehér holló.
Blackviewről van több (ősszesen kb 3 évnyi) tapasztalaton:
Jó minőség,
Jó rom- ha sikerül jó romot vadászni pda-nn
Vacak support
A tipusuk fórumait végignézve egy apróbb tervezési malőr vagy tipushiba mindnek van.Anno volt egy homtom ht20 próm, de ott a gyengusz wifi és a viszonylag occó érzetű anyagok mellé társult egy ritka (a fényképek és videók által vissza nem adható) förtelmes kinézet, ami az első kézbevétel után azonnal eladásra ítélte a telót
-
Biztonsági oldalról itt vannak "érdekes" dolgok pl. egy Ulefone-ról.
-
Papooo
senior tag
BV8000 Próm van jelenleg.
Bő egy égy év alatt úszott sárban-fürdőkádban, építettem hóemberbe, és sűrűn potyogott is.
Az optimalizálatlan (vagy inkább) összetákolt gyári romokkal van sok baj.
Nekem alapesetben egy napot nem bírt ki a gyára android 8.
Szerencsére a 4pda oldalára felkerült egy újabb, még (és azóta is) tesztelés alatt álló rom, azzal épp a tripláját bírja az akksi.
Korábban volt BV5000-em, abban egy év után felfúvódott az akksi, majd miután kicseréltem sikerült pont a kijelző sarkával ejteni a betonra.
A bv6000 alapból egy hulladék tipus volt.Manapság már ebben a kategóriában is akkora a konkurencia (bv, doogee, ulefone, stb), hogy a szemetet és a gagyit már nem lehet olyan könnyen eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest