- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #35 üzenetére
Igen a sós víz tényleg necces
Amit nem értek, hogy miért kell egy bitang nehéz fémvázat csinálni egy strapa telóhoz. Milyen lenne egy szénszálas váz, brutál gumírozással. Inkább pattogjon a készülék, mint "becsapódjon" Ezek a 280-400 grammos telók irgalmatlan nehezek.....
Nem vagyok mérnök, de a samsung miért csinálja full műanyagból az xcovereket?
-
zovifapp111
senior tag
Csak úgy érdekességképpen. Csináltam egy pár fotót a Blackview 9600-al amin rajta hagytam a vízjelet, majd felraktam a fb-ra . Egy ismerős rámírt, hogy adna nekem ajándékba hozzá szilikon tokot meg üveg fóliát. Micsoda? Strapatelóhoz szilikontok meg üvegfólia......minek? Na mindegy. Rendelte valahonnan, de mire megérkezett, addigra meghalt a telója( bv 9600 pro) mert nem bírta a 3 méteres esést. Építőiparban dolgozik
-
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #27 üzenetére
Nagyon ritkán használom a navit. De nem hinném, hogy egy 5.5-6 ezres akksinak gondot okozna a több órás útbaigazítás. A kapcsolódás nagyon gyors minden téren, helymeghatározás, wifi, bt. Mind a Cubot, mind a Blackview-nél. Hozzáteszem, hogy amit most használok Mi 9t-t, annál azért mindkettő lassabb volt. Persze nem is egy árkategória.
-
zovifapp111
senior tag
Nekem nem kell az ütésállóság, vízállóság, csak hogy a kib@szott por nem menjen be a készülékbe, de semilyen formában, seholse. Ha ez valamelyik gyártónak sikerülne, életképes hardverrel karöltve, legalább 3 éves garival egybekötve, akkor képes lennék nagyobb összeget is rááldozni
-
zovifapp111
senior tag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Sziasztok Srácok!
Cubot King Kong 3-at cseréltem gariba egy Blackview bv9600- ra. A csere oka az volt, hogy a Cubot csengő hangszórója nem bírta a strapát. Kb. fél év múlva elkezdett torzítani, csupán annyira, hogy egy youtube videót nem lehetett megnézni"hallani". Blackview bv9600 sajnos 2 hónapot bírt és ugyanezzel a hibával ment is vissza gariba
Lakatos vagyok és mivel sok a fémpor az összes telefonomnak a hangszórója adja be a kulcsot, hol a csengő, hol a beszélő. Ezekszerint a strapatelefonok hangszórója sincs kivédve a por, illetve víz álltali behatásoktól. Egyébként a Cubot King Kong 3 megjárta a medencét is egy nyaralás folytán. Nagyjából fél óra volt a játék vele, videózás és képek készítése víz alatt. Remekül bírja a vizet a készülék, viszont a hangszórónak kell egy pár óra mire kiszárad és újra tisztán teljes hangerővel szól. Mindkét telefon irgalmatlanul jó akksi idővel rendelkezik. Ha nagyon használod akkor 2,5-3 nap, ha csak immel- ámmal, akkor sima ügy a 4 nap. Blackview legnagyobb pozitívuma az amoled kijelző, nagyon szép színekkel és fényerővel operál. Sajnos mivel az igényeimet nem igazán tudják kielégíteni ezek a strapatelók, ezért most egy xiaomi 9t nyúzok, ami egy úgymond bugyiban van amíg dolgozok, hogy ne érje külső behatás. Azokak a strapatelókat várom, amik tényleg minden szempontból por és vízállóak....nem csak kompromisszumokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Kés topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest