- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A MA-s CAT-topikokba beleolvasva problémamentes tulajt nemigen látni, legyen az hardver vagy szoftver. Ezekután nem értem, miért is kéne nekem drágán zsákbamacskát venni, ha olcsón is vehetek zsákbamacskát
?
A kínaiaknál (Oukitel, blackview, doogee, stb) a szoftveres háttér kérdéses mondjuk, root, biztonsági frissítések, előtelepített trójaiak. De pl root-ra már láttam pár esetben leírást és alternatív ROM-ok is akadnak.
#48: fel nem fogom, hogy hogyan tudták teríteni a nyugati piacon a max Ulefone minőséget csúcs-galaxy árakon.
-
Majdnem az összes CAT teló problémás, az összeszerelés minősége pedig egyenetlen. A marketingjük és a kapcsolataik viszont jók.
A ciki az lesz, ha hosszú évek "munkájával" végül elérik, hogy a közbeszédbe is úgy jöjjön le a brand neve, mint kétségtelen fosthalicska, és akkor már az újabb, esetleg minőségibb temékre se lesz vevőjük. Attól tartok kicsit, ha így folytatják, addigra fognak pont becsődölni, mire már éppen megtanulnának klassz terméket hozni nekünk.
-
Szerintem van vagy 10 ember a lapcsaládon, akit érdekel a téma, meg még 5, aki kicsit kíváncsi, de annyira nem érinti a dolog. Én is ez utóbbi csoportba tartozok, mert bár IP68-ra törekszem teló vásárlásnál, de nem akarok "szörnyeteget". Ezek a batár dögök nem voznanak, és nekem nincs is szükség több védelemre, mint amit egy átlag IP68 minősített teló egy szilikon tokban nyújtani tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest