- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #58 üzenetére
Távolság szenzor hibára egy ismerős telefonos szaki röhögve azt mondta, hogy 10 perc meló, és semmi alkatrész nem kell hozzá, mert általában a gagyi összeszerelés a hibás.
A gyermekbetegségekről legtöbbet hosszas guglizással lehet megtudni, ha elég idős és elég elterjedt a telefon.
A blackview tipusoknál leginkább az usb panel szokott a probléma lenni.
Az 5000-es szériáknál az akksi hal megy egy bő év után.Biztonsági frissítés?
Nálam alap, hogy semmi komolyabb személyes adat nincs a telefonomon.
Semmi netbank, paypal, egyéb mobil fizetés, vagy bármi, olyan alkalmazás, amivel illetéktelenek le tudnának húzni. -
Papooo
senior tag
Van egy bő másfél éves Shenzeni páncélosom..
Esett, repült, ázott, fagyott, mindent kapott ami egy mezei telót kicsinált volna, és jó eseéllyel már egy gagyibb strapafon se bírt volna ki ennyit.Jött egy kösza gondolat, és beszereztem egy lehetséges utódot.
A Cubot előnyei:
- Ötven százlékkal nagyobb akksival dupla üzemidőt bír.
- Hiába csak 4 giga ram, de a rendszer fürgébbnek érződik.
- Jobban levehető a kijelző fényereje (éjjel kifejezetten jó)
- Nem találtam semmi idegesítő bugot.
- Gumírozott usb portA Blackview előnyére szól:
- Jobb kamera
- Külön sd kártyahely a sim mellett
- Jack aljzat
- Már megszoktam a baromságait (pl: a kiirthatatlan "sim kártyák módosítva" értesítés)
- Régebbi tipus. Hiába nulla a közeli support mindkét tipusnál, de van saját topicja a 4pda és egyéb helyekenAmi miatt elbukott a csere: 1 centivel nagyobb hossza az általam kényelmesnek tartottnál.
Van amikor a méret számít. -
Papooo
senior tag
válasz
csikosdapro #53 üzenetére
Ha valóban strapás környezetbe lesz, akkor az ár/teljesítmény arány dönt, mert ha mégis lezúzódik, akkor egy doogee, ulefone, blackview olcsóbb.
-
Papooo
senior tag
Használt BV8000 Pro[ebayen] 25000-ért nyomtatóval.
Megkockáztattam, hátha szerencsém lesz, és tényleg egy jó telót kapok. Ha mégis kamu, ott a visszatérítési garancia. -
Papooo
senior tag
válasz
zovifapp111 #29 üzenetére
Van olyan ismerősöm, aki egy Ulefone Armort zúzott le. Mindig csak zsebre rakta, ahonnan rendszeresen kihullott. Egy idő után megunta a sok koppanást, és reccsent. Én övtokban tartom, onnan nam potyog.
Anno a bv5000-hez vettem mezei kijelzővédő fóliát, a karcok ellen, de üvegfóliának nem láttam értelmét.
Amikor megrendeltem a 8000prót, ahoz is azonnal rendeltem fóliát. -
Papooo
senior tag
válasz
zovifapp111 #24 üzenetére
Van egy asztalos iemrősöm,ő feltalálta a tökéletesen portmentes tokot: Nejlonzacsiba tartotja a telót.
-
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Legalább fél év kell, mire egy tipus annyira elterjed, hogy kiderüljenek ezek a hibák.
Még fél év, mire a hibák többségére megbízható megoldás szünetik.
Egy év alatt az ára is jelentősen csökken.Ezek miatt az okok miatt nem szoktam soha új típust venni.zovifapp111
Nincs tökéetes strapateló. az ebay tele van méregdrágán vett, majd lelzúzott CAT-ekkel.
Pedig azok aztán (majdnem) mindent bírnak -
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #17 üzenetére
Oukitelről még nem igazán hallottam hosszabb használat utáni véleményt, de azért gyanús, hogy a legtöbb teszt a BV-Ulefone-Doogee trióról van.
Doogee S68 Pro megmozgatta a fantázián, de nem lenne akkora előrelépés , hogy megérje váltanom. -
Papooo
senior tag
válasz
t72killer #14 üzenetére
Sajnos eléggé rétegtelefonok, így a root és a custom rom ritka mint a fehér holló.
Blackviewről van több (ősszesen kb 3 évnyi) tapasztalaton:
Jó minőség,
Jó rom- ha sikerül jó romot vadászni pda-nn
Vacak support
A tipusuk fórumait végignézve egy apróbb tervezési malőr vagy tipushiba mindnek van.Anno volt egy homtom ht20 próm, de ott a gyengusz wifi és a viszonylag occó érzetű anyagok mellé társult egy ritka (a fényképek és videók által vissza nem adható) förtelmes kinézet, ami az első kézbevétel után azonnal eladásra ítélte a telót
-
Papooo
senior tag
BV8000 Próm van jelenleg.
Bő egy égy év alatt úszott sárban-fürdőkádban, építettem hóemberbe, és sűrűn potyogott is.
Az optimalizálatlan (vagy inkább) összetákolt gyári romokkal van sok baj.
Nekem alapesetben egy napot nem bírt ki a gyára android 8.
Szerencsére a 4pda oldalára felkerült egy újabb, még (és azóta is) tesztelés alatt álló rom, azzal épp a tripláját bírja az akksi.
Korábban volt BV5000-em, abban egy év után felfúvódott az akksi, majd miután kicseréltem sikerült pont a kijelző sarkával ejteni a betonra.
A bv6000 alapból egy hulladék tipus volt.Manapság már ebben a kategóriában is akkora a konkurencia (bv, doogee, ulefone, stb), hogy a szemetet és a gagyit már nem lehet olyan könnyen eladni.
-
Papooo
senior tag
Az okostelefonok között is külön kategóriát jelentenek az IP67/IP68 minősítésű, vízálló-ütésálló okostelefonok.
Sokan vagyunk, akiknek az életmódja, a munkája vagy a hobbija miatt ezekre a mindent túlélő, az átlagos társaikhoz képest vastag és nehéz "szörnyetegekre" van szükségük.Ez egy "általános" strapatelefonos fórum, amiben gyártótól és típustól függetlenül tapasztalatot cserélhetünk, illetve tippeket adhatunk egy új készülék beszerzéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest