Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zovifapp111 #39 üzenetére
1 dolog jut még eszembe: hűtés/hőleadás. Nem volt még okostelóm, ami ne forrósodott volna.
-
Papooo
senior tag
válasz
zovifapp111 #29 üzenetére
Van olyan ismerősöm, aki egy Ulefone Armort zúzott le. Mindig csak zsebre rakta, ahonnan rendszeresen kihullott. Egy idő után megunta a sok koppanást, és reccsent. Én övtokban tartom, onnan nam potyog.
Anno a bv5000-hez vettem mezei kijelzővédő fóliát, a karcok ellen, de üvegfóliának nem láttam értelmét.
Amikor megrendeltem a 8000prót, ahoz is azonnal rendeltem fóliát. -
válasz
zovifapp111 #29 üzenetére
Mindíg eshet magasabbról/eshet rá üllő
/
. A vízállóságot se feltétlen szívesen teszteli az ember napi rendszerességgel, pláne sós vagy szutykos vízben.
#30: szoftveres oldalról samu-szintű kiszolgálást egyik strapateló gyártótól se várj
. Ott a méregdrága CAT: azt is folyton szidják a tulajok.
-
válasz
zovifapp111 #22 üzenetére
, a GPS-t mennyire találtad megbízhatónak/gyorsnak? Esetleg navigáltál vele hosszabb úton akksiról? A mostani s7e-mben nagyon tetszik, hogy kijelző kikapsolva egy Here vagy gugli maps egy akksitöltéssel akár egész nap elnavigál fél Európán keresztül.
#26: a Cat egy gyalázat az árához képest. sorozatban hallok róluk főleg szoftveres (fagyás, stb) problémákról - kösz, a szoftveres oldal lehetne AZ OK, ami miatt "nyugati" modellt vennék esetleg, de így kenjék a hajukra...
-
Papooo
senior tag
válasz
zovifapp111 #24 üzenetére
Van egy asztalos iemrősöm,ő feltalálta a tökéletesen portmentes tokot: Nejlonzacsiba tartotja a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest