- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majdnem az összes CAT teló problémás, az összeszerelés minősége pedig egyenetlen. A marketingjük és a kapcsolataik viszont jók.
A ciki az lesz, ha hosszú évek "munkájával" végül elérik, hogy a közbeszédbe is úgy jöjjön le a brand neve, mint kétségtelen fosthalicska, és akkor már az újabb, esetleg minőségibb temékre se lesz vevőjük. Attól tartok kicsit, ha így folytatják, addigra fognak pont becsődölni, mire már éppen megtanulnának klassz terméket hozni nekünk.
-
Szerintem van vagy 10 ember a lapcsaládon, akit érdekel a téma, meg még 5, aki kicsit kíváncsi, de annyira nem érinti a dolog. Én is ez utóbbi csoportba tartozok, mert bár IP68-ra törekszem teló vásárlásnál, de nem akarok "szörnyeteget". Ezek a batár dögök nem voznanak, és nekem nincs is szükség több védelemre, mint amit egy átlag IP68 minősített teló egy szilikon tokban nyújtani tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest