- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
killbull #59611 üzenetére
Senki nem tiltja, nem ezen volt a hangsúly, hogy nem lehet megoldani (azóta már megoldottam, fél centit feljebb került a venti a blokkon miután helyére tettem a modult - csak ehhez le kellett bontani a fél gépet) csak gondolom nem olvastad a lényeget. Nem vagyok hülye hozzá, csak "lusta" voltam, összevásároltam apránként az alkatrészeket innen-onnan, és mivel úgyis vittem hozzájuk a VGA-t bevizsgáltatni, megbeszéltem velük, hogy megjött minden alkatrész, vinném a komplett gépnyi motyót , rakják össze, mivel elég kompakt ház, meg rég nem szereltem pc-t, megérte volna nekem azt a pár ezrest, hogy egy rutinos szerelő összerakja, pasztázgat, kábelmenedzsment meg miegymás, nem nekem kell szórakozni vele. Erre azt kaptam, hogy mondhatni szándékosan szarul rakták be a ramot, hogy jó az úgy, úgyse veszi észre. Nade tényleg /off
-
PROTRON
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged