Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• killbull

aktív tag

válasz Mans20 #59622 üzenetére

Pont ugyan ezt tapasztaltam, vagy 30 Firefox összeomlás, betudtam a pár napos frissítésnek hogy majd fixelik, random jött elő. 1.2V volt a ram mert olvastam az RX590 topicba hogy volt akinek crashelgetett az AMD drivere és így abbahagyta.

Az alaplap auto beállítása lassabb időzítést ad, magasabb számokkal az XMP nél ami lassítja a gépet!

1.2V szerintem a baj, csak próbálgattam mert gondoltam elektronika az a jó ha stabil és ha megy 1.2V on is akkor mint a VGA nak is meg a CPU nak is jó de itt nem.

1.35V az alap, ez gyári beállítás, ne szórakozz vele, a mérnökök okosabbak nálad, szóval XMP a legjobb.

Maradt az ha van kedved hozzá hangolhatod tovább de az XMP t amit beállít írd le egy lapra, bár én azt mondom ebben expertnek kell lenned. A CL időzítéssel lehet a legjobban gyorsulni meg az órajellel de nem játszok már vele mert amióta visszaraktam az XMP t megszűnt minden probléma.

Szóval ha nem értesz hozzá ne állítgasd, ha igen akkor tanuld meg mi micsoda és legyél tudatában annak amit csinálsz, de itt megint az XMP re fogsz visszajutni hogy a mérnökök okosabbak nálad.

Ami az én véleményem: ez az RX 590 AMD driveres topic lehet érzelem alapú önnyugtatás és lehet mástól van hogy megszűnt a crashelgetés!

XMP or go gulag! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák