- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adamssss #55379 üzenetére
Az arány összefüggésben van az órajellel.
Az első képeden: 100 MHz / 3 x 32 = 1066 MHz (kb ez az érték van a DRAM Frequency-nél is, 2133 MHz-en megy a RAM).
A második képeden: 100 MHz / 3 x 45 = 1500 MHz, itt már 3000 MHz-en megy a RAM.
koko52-nél pedig: 100 MHz / 1 x 16 = 1600 MHz, azaz 3200 MHz-en megy a RAM.
(1:16 = 3:48) -
koko52
nagyúr
válasz
adamssss #55387 üzenetére
Ez a progi a RAM-ok esetén BIOS-ba avatkozik bele. Csak egyszer kell beállítanod. Ki is fogja írni, hogy BIOS beavatkozás és újrabootol.
CPU esetén nem, ott mindíg el kell indítani, ha OC-vel akarod használni.Asrock B450 pro4 sok fut a fórumon és sokban ez a RAM fut XMP-vel, ezért nem lehetne probléma. Kitudod próbálni valakinél a ramokat? Vagy a tiedben valaki RAM-ját OC-vel?
A legfrissebb BIOS van fenn 3.5 ?
-
-
PioDVD
senior tag
-
Louro
őstag
válasz
adamssss #25222 üzenetére
Hát szerintem:
1: winfos
2: 1 hétig torrentet futtatni...ha virtuális memória is be van kapcsolva, abba is szemetelhet, de tuti bekattan a gép 1 hét alatt
3: torrent (értem itt, hogy sok kis fájlra tördel és gondolom nem csak egy fájlt töltesz, így hát iszonyat sokat kell dolgoznia a merevlemezednek és ez szerintem! élettartalmilag se a legjobb. Sose értettem a nonstop letöltés-feltöltés mizériát. Kell valami letöltöm, ugyanannyit vissza, hogy meglegyen az 1-es arány és kész. A gépem nem akarom szétcseszni.)Szerintem állítsd be, hogy torrent induljon el minden indításkor és mond a szüleidnek, hogy 1-2 naponta nyomjanak egy újraindítást.Abba a pár kattintásba nem halnának bele. Na meg egy ilyen gép, nonstop járatva, áram szempontjából nem hinném, hogy a legjobb...de ezt majd úgyis megírják a postomra reagálva a tapasztaltabbak.)
-
Picturemaker
őstag
válasz
adamssss #25224 üzenetére
adamssss: Akkor azért lassú. Winfos ilyen.
Sógornál is ez van. 2-3 nap után olyan tetű lesz a gép, hogy alig lehet használni.
Restart, és megint jó. Meg kellene próbálni. Szerintem segítene.UdVi86: Ha nem sürgős, akkor talán két héten belül lesz némi időm, és csinálok néhány tesztet.
Csak neked, csak akkor, csak erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest