Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekibácsi
tag
Először percenként dobálta a Windows a hibaüzeneteket, majd összeomlott de olyan szinten, hogy fél óráig ellenőrizte a rendszert meg javította újraindításkor. Chrome könyvjelzőim meg szőrén szálán eltűntek.
Mit tegyek most (azon kívül hogy az egész fost kivágom az ablakon, mert lassan ez lesz)?
Beszarás, hogy az ember ilyenekre pénzt ad ki, hogy végre normálisan menjenek a dolgok, ahelyett meg csak megkeserítik az életét. -
Mekibácsi
tag
A M.I.T menüben a következőket találtam:
MCH 1.100V
MCH Reference 0,760 VDRAM Voltage 1.800 V
Én az MCH-t növeltem 1,2V-ra, úgy ismét lefagyott.
Most felvittem 1,3V-ra, írok hogy mi történt.(#33429) 04ahgy
Eddig nem tudtam elindítani egyik verzióját sem ennek a MEMTEST-nek, amit az oldalról szedtem le. Esetleg egy direkt linket tudsz adni egy jó verzió letöltéséhez?
-
04ahgy
nagyúr
Főleg a négy kétoldalas, DDR2-nél az alaplap általi legnagyobb támogatott kapacitású chipek esetén...

(#33427) Mekibácsi: http://memtest.org/, majd futtasd hibaellenőrzési céllal, ha a javasolt beállításokat elvégezted.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002