- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekibácsi
tag
Először percenként dobálta a Windows a hibaüzeneteket, majd összeomlott de olyan szinten, hogy fél óráig ellenőrizte a rendszert meg javította újraindításkor. Chrome könyvjelzőim meg szőrén szálán eltűntek.
Mit tegyek most (azon kívül hogy az egész fost kivágom az ablakon, mert lassan ez lesz)?
Beszarás, hogy az ember ilyenekre pénzt ad ki, hogy végre normálisan menjenek a dolgok, ahelyett meg csak megkeserítik az életét. -
Mekibácsi
tag
A M.I.T menüben a következőket találtam:
MCH 1.100V
MCH Reference 0,760 VDRAM Voltage 1.800 V
Én az MCH-t növeltem 1,2V-ra, úgy ismét lefagyott.
Most felvittem 1,3V-ra, írok hogy mi történt.(#33429) 04ahgy
Eddig nem tudtam elindítani egyik verzióját sem ennek a MEMTEST-nek, amit az oldalról szedtem le. Esetleg egy direkt linket tudsz adni egy jó verzió letöltéséhez?
-
Mekibácsi
tag
SOS!
Nemrég vettem egy GEIL EVO ONE 4*2 gb DDR2 kit-et a gépembe.
A korábbi 3 gb kingmax nem elegendő azokhoz a szofterekhez, amikkel nap mint nap foglalkozom (After Effects, Premiere stb).
Viszont problémák adódtak vele, és azóta sem szűnnek.
Néhány perc használat után egyszerűen összeomlik a rendszer, kiírja ezt:Majd újraindul a gép, és kezdődik elölről.
Már lassan az őrületbe kerget...
Most kivettem a felét, szóval 2*2 GB van bent, és így gond nélkül megy.De nem azért fizettem 25k-t érte a rohadt életbe, hogy most ne tudjam kihasználni és szívjak vele. a 8 gb-nyi memóriára mindenképp szükségem van, szóval ez a mostani nem állapot.
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
-
Mekibácsi
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a gépembe egy Geil EVO 4*2gb 800mhz DDR2 kit-et.
Miután beleraktam, nem volt vele semmi gond, ment rendesen a gépem órákon keresztül.Ma viszont mikor bekapcsolom a gépet, átlagosan 5-10 perc múlva leáll.
Mi lehet a gond? Pls segítsetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest