-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
Cheesy #12144 üzenetére
itt bejelentkezel és a fényképednél (vagy annak a helyén a jobb felső sarokban) a "fiók megtekintése" menüpontnál fognak megjelenni az eszközök.
kenand: valóban?még nem próbáltam,csak hallottam és megnéztem.azt hittem így simán működik minden ms-hez való telefonálgatás nélkül
-
alapz@j
tag
Nem kritizálni akarlak, mert a biztonság mindenek felett, de a keepass és társai ellen eddig sem a titkosítás feltörése volt a legvalószínűbb támadási vektor (arról nem is szólva ugye, hogy a megoldásodnak csak akkor van értelme, ha a keepass fájlod nem aes-t használ), hanem pl. az utóbbi időben megjelent, direkt az ezen szoftverek jelszavának ellopására kihegyezett (keylogger) malware-ek.
-
-
RudY
addikt
Most már nem emlékszem pontosan, hogy a Microsoft melyik oldalán, de apró részletességel fel van sorolva minden hivatalos viszonteladójuk, világszerte. Én is ott csekkoltam le, mielőtt megjelenéskor igen nyomott áron vettem a Win8-at. Van mindegyik eladónál egy MS valami number, amivel le lehet kérdezni, most nem tudom megkeresni, de majd ránézek, ha esetleg előbb nem találod meg.
-
Blaise
veterán
Are these keys legit?
These are 100% legitimate. They come from Microsoft directly.Gratulálok neked, ha ennyiből ezt elhiszed.
Ez ugyanúgy illegális, diák vagy céges MSDN előfizetésből esnek ki, bármikor letilthatják a megvett kulcsot. Ott bukik el azonnal a dolog, hogy az MS semmilyen csatornán keresztül nem árul már Windows 7-et.
-
Ezek általában szürke és/vagy illegális kulcsok. Nem érdemes kockáztatni, mert lehet, hogy az MS letiltja azokat egy idő után. Származhatnak pl. MSDN előfizetésből, melyek használatára csak az előfizető jogosult. Vagyis, szinte biztos, hogy működnek, de kérdéses, hogy meddig, és az, hogy fizettél érte, még nem fogja legálissá tenni.
A legolcsóbb windowsok olyan 30k körül vannak.
-
-
daimonion
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam..
A Qihoo Forticlient Baidu hármasnál NEM profittermelö tevékenység az AV készítés..egyik cég sem abból lett gazdag hogy fizetös AV ket gyártanak...DE Ettöl függetlenül a profitjuk egy részét ingyenes teéjes funkcionalitású AV termék fejlesztésére fordítják..
ennyi lenne a lényeg....
de pl ITT a free AV-k nem nagyon maradnak el a fizetösektöl . -
daimonion
senior tag
Ingyenes vírusírtókban valahogy nem hiszek. SEMMI nincs ingyen manapság (se).
Én meg SOHA nem adnák egy megveszekedett árva fillért sem védelmi cuccért.:miért ?? Mert otthoni használatra már vannak olyan termékek amelyek BÖVEN megvédik az átlag usert...példák
FF vagy 360 Browser- Avast kombó ..a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
FF vagy 360 Browser- Forticlient a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
FF vagy 360 Browser - 360 TS a böngészöbe telepítve adguard kiterjesztés
Most probálgatom de nagyon szimpi az Új comodo browser
Comodo secure és ugyanezek a cuccokja és kifelejtettem, hogy WIn 7-en Comodo IS FF el vagy valamelyik elöbb emlitett chromium alapű browser. Win 8.1-en valamiért kék halállal eltávozik az élök sorából..
Forticlient Miért ingyenes ??? Azért mert nagyválalati hálozati cuccokat gyárt UTM Tüzfalak switchek stb igen neves gyártó és azokhoz fejlesztette ki a forticlient eszközét..Az ingyenes verzo "csak" antivirust-Parental controllt és VPN-t tartalmaz míg a full változat application firewall és vuleranibility Scan van benne
360 cuccok miért ingyenesek ? Mert a Qihoo áll mögöttük amelyik cég évi 60 millió dolláros profitot termel az Ingyenes cuccok ellenére
Comodo miért ingyenes ? mert az SSL biznic jól megy nekik és tudnak ingyenesen JÓ cuccot készíteni
Avast miért ingyenes ? na ez jó kérdés nekik nem nagyon ismerem a hátterüket de ha azt nézem, hogy a 200 millió letöltéseböl csak 10% hagyja hogy telepítse a chrome böngészöt már jól járnak
hisz a Firefox is évi 300 millio dollárt kap a Googlétól mert a google az alapértelmezett kereső.. -
Jenne
őstag
Én anno - és erre biztosra emlékszem - ESS mellett (még akkor 6-os verzió volt) nem kaptam be/el ezt a "rendőrségi" vírust, mert ESS azonnal blokkolta. Dobálta szépen a piros figyelmeztető ablakot és blokkolta is. Aztán ugyan ez lejátszódott amikor az asszonynál is jelzett az ESS, még meg is rémült szegénykém, és engem hívott gyorsan telefonon, hogy ilyenkor mit csináljon.
Nem lehet, hogy csak rosszul volt beállítva, esetleg csak alap beállításokon futott a NOD? Úgy ahogy a telepítéskor feltelepül a NOD?
Nálam minden a legszigorúbbra van átállítva amióta csak ESET kergetőt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest