- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
alapz@j
üzenetére
Én nem vettem meg, de alap helyzetben szürke volt a letöltő gomb, és nem engedett tovább, viszont miután hozzáadtam egy (létező) USA címet a postai címeimhez, már szines volt a gomb, és tovább engedett.
Az évjáratos dolgot általánosságban írtam, csak azért, mert ez sok esetben igaz, és lehet olyan ajánlat, hogy mondjuk nagyon olcsó a 2 évvel ezelőtti verzióhoz a kulcs. Akkor user elgondolkozik, hogy most az jó-e az új verzióhoz, vagy mi lesz? Érdemes írni a termék supportjának, de egyébként az AV-knél a kulcs nincs verzióhoz kötve, csak időtartamhoz.
Viszont van olyan program is, ahol a kulcs verzióhoz van kötve. Pl Tuenup Utilities. Ezért érdemes utána nézni.
(#3429) fo_di Nemtudom. Ez gyakorlatilag azt írja le, amit amúgy is észrevesz az ember, hogy nem lehet letölteni (szürke a gomb). Az nincs benne, hogy ez tilos, és szabálysértő lenne. De lehet rosszul értelmezem a törvényt. Ebbe ne menjünk most (megint) bele. Mindenki döntse el maga, hogy mit hol vásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest