- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3894 üzenetére
Valami GenVarianSymmi vírust talált, de akkor csak, amikor futtatom a Setup.exe-t és az kapcsolódni akar valami giveawayoftheday oldalra. A csatlakozás után találja csak vírusnak.
szerk: Jaja, szerintem is. ezt remélem nem sokszor csinálja a BD, vagy mennie kell akkor.
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3892 üzenetére
Vírust talált benne nekem a Bitdefender és letiltotta: DownloadSstart Menu X Pro 5.02 now: ebben találta
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3889 üzenetére
Ezt nem ismerem, de kipróbálom majd Win 8.1 alatt, köszi.
-
LógaGéza
veterán
válasz
micafighter #3873 üzenetére
Utolsó érdekelne, sikerült megvenni?
-
Brekecs
senior tag
válasz
micafighter #3826 üzenetére
Kézi frissítésnél ezt dobja :
-
Mosanke
senior tag
válasz
micafighter #3826 üzenetére
Akkor majd elmondhatjuk, hogy így jártunk.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #3751 üzenetére
hogy bármikor újra kérhető 180 napos kulcs, arról lemaradtam
de ez majd úgyis kb 120 nap múlva lesz aktuális -
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3748 üzenetére
Hát a sebesség nekem a legfontosabb.
Aidan85: Nekem a 180 napos kód van, azt nem fogják korlátozni.
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3693 üzenetére
Nekem nem vágta. Mielőtt megírtam a kódot, kipróbáltam, hogy működik-e. Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de
N+1 dolog miatt hazavághatta a rendszereteket(mindent feltekertettek maximumra/mindent bepipáltatok anélkül, hogy tudtátok volna mit csinál pontosan, nem néztétek miket csinál mielőtt azt mondtátok, hogy igen, valami piszkált/warez edition miatt ment a levesbe a rendszer/program,...)Nem mellesleg elmenti az összes lényeges (pl.registry) módosítást... Ti minden ismeretlen tisztító program használata elött nyomtok egy visszaállítási pontot? Mert ez pl. elég megkönnyíti a balesetek meggátlását.
Az is fura, hogy ha majd minden gépet tönkretesz, akkor miből élnek? Ha valami gáz lenne vele, nem derülne ki az újságok tesztjeiből? Ki fizetné ki az évi 20dodót?!
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3686 üzenetére
Hát ez így ebben a formában tények nélkül....
Pl. elolvastad a linkelt cikket, hogy mi mindent tud? Nem csak a registry-t temp könyvtárakat tisztítja, de van benne smart defrag, protected folder, fájl unlocker, undelete, start menü, ....Nem azt mondom hogy jobb, de jóval több funkciót ad. + nem vagyok róla meggyőződve, hogy kevésbé alapos a ccleaner-hez képest.
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3686 üzenetére
Akkor marad az, kösz.
Mikulásbá: Ok, köszi.
-
bolyhos bari
tag
válasz
micafighter #3669 üzenetére
micafighter és netpeti98:
Kösz szépen!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
micafighter #3634 üzenetére
-
válasz
micafighter #3636 üzenetére
Olyan mailcímmel próbáltam, amit biztos nem használtam erre és mégsem ment.
Na mind1, egyelőre van még a lejáratból, és ha a végéig nem lesz promó, akkor úgyis megveszem, mert egyelőre méltó ellenfele a Kasperskynek. -
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter #3636 üzenetére
Ezt a mail címemet még nem használtam.
LiLxWaYnEx: Nekem nem fontos annyira, de köszönöm szépen, itt a Webroot és még van egy 90 napos Total Security kódom is (Haloween promó). Ezzel csak bebiztosítottam volna magam mégjobban, ha mégis szükség lenne rá egy gépen, amire kicsi az esély. Más nagyobb hasznát venné tőlem.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
micafighter #3628 üzenetére
Próbáld ezt:
-
Schuby
aktív tag
válasz
micafighter #3508 üzenetére
Nem a belevau csak ugrottam az Outpostra, de csak 4 hónapot ír, illetve a képen is csak 120 napot
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3483 üzenetére
BD jelszókezelőjét többször próbáltam (Wallet, ami egyébként jóval több ennél), a kezdeti nehézségek után mára elég jól kipofozták, és van bőven potenciál benne (saját fejlesztés). Webrootról nem nyilatkozom, mivel nem próbáltam és jelenleg nincs is tervbe véve.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3479 üzenetére
Jelszókezelő van a BD IS-ben is (Wallet).Webes felület az összes gépnek/mobilnak úgyszintén (My Bitdefender).Gépek távoli (remote) karbantartása, (keresés, jelentések, stb) úgyszintén (My Bitdefender).Csak pontosítok.
-
válasz
micafighter #3479 üzenetére
Ja ok, én a védelmi modulokra értettem, mert abban a BD is igen erős, szofisztikált megoldás. Ezek az eltérések valóban nem kicsik, már aki ilyenekért is vesz védelmi szoftvert.
-
válasz
micafighter #3477 üzenetére
Mivel tud többet? Minden lényeges szolgáltatás benne van a BD IS-ben. Nem kötekedésképpen írtam...
-
dobost
senior tag
válasz
micafighter #3475 üzenetére
Köszi! Szerintem én is rámegyek egy Bitdefenderre.
Bitdefender IS 3 PC 2 év
Szerintem az a + 6 Eurót megéri, hogy tűzfal is legyen a csomagban. -
motacilo
aktív tag
válasz
micafighter #3472 üzenetére
Szerintem is. Én két gépre telepítettem hátha lesz 2 különböző kódom, de nem.
-
mrszitya
senior tag
válasz
micafighter #3446 üzenetére
"Ingyenessé teszi Quickoffice alkalmazását a Google, minden felhasználója számára. A vállalat által tavaly megvásárolt szoftvert szeptember 26-ig letöltők továbbá 10 gigabájt extra tárhelyet kapnak Google Drive fiókjukhoz két év erejéig."
-
fo_di
őstag
válasz
micafighter #3427 üzenetére
úgy gondolom, ennyi elég
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3427 üzenetére
Ja, persze, nem az évjárat miatt kérdeztem, hanem ha tudok vásárolni fake US címmel, akkor a csajom gépére és a HTPC-mre is megvenném a WSA-t.
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3417 üzenetére
Az amazon.com-on a digitálisan megvásárolható szoftverek már Amerikán kívül is elérhetőek?
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3423 üzenetére
Attól még nem lesz legális.
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3421 üzenetére
Nincs kiárva, hogy US only. Ahogy a féléves promó, vagy a W8 satelit app.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #3413 üzenetére
Nem Symantec, Bitdefender. -> Link
-
daimonion
senior tag
válasz
micafighter #3396 üzenetére
-
törölt tag
válasz
micafighter #3396 üzenetére
Huuh, ez nagyon gyors volt, köszönöm
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3388 üzenetére
Monduk pont a fentebb említett jelszókezelőnek van szerver komponense is (plusz pénzért licenszelve), amit nem hiszem, hogy könnyen/olcsón/kényelmesen ki lehetne váltani egy felhőbe/felhővel szinkronizált, fájlban tárolt jelszó-adatbázissal. Az ipad-en gond volt anno, hogy az appok szeparációja miatt a dropboxban lévő keepass fájlt nem nagyon akarta megnyitni az ugyanazon a gépen lévő keepass szoftver.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #3375 üzenetére
Nem néztem meg az összeset, de a legtöbből valszeg csak a ő és ű hiányzik....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
micafighter #3373 üzenetére
Bepróbálom, hátha használható lesz valóban
-
AtHoS
nagyúr
válasz
micafighter #3370 üzenetére
Jól gondolom, hogy magyar ékezetes bötűk ezekben nincsenek?
-
looser
addikt
válasz
micafighter #3370 üzenetére
Tenksz :-)
(#3369) LiLxWaYnEx: azért köszi, hogy megosztottad >:>
-
Johnny194
aktív tag
válasz
micafighter #3357 üzenetére
-
Johnny194
aktív tag
válasz
micafighter #3354 üzenetére
ebben a kommentben lévő linken a program nem fogadja el a kommentben lévő kulcsot, mert a ebben a régióban nem használható
-
Met
nagyúr
válasz
micafighter #3320 üzenetére
Jó, de a fórum faq-ban le van írva hogy újjoncok nem fortyoghatnak
-
kmarci25
veterán
válasz
micafighter #3297 üzenetére
Nekem kétszer jött ugyanaz az email (amiben az aktiváló link volt). Az alkalmazásban basic account és 200 MB.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
micafighter #3295 üzenetére
Másik regre sem jött. Reklám van és 200MB, nemértem akkor.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
micafighter #3289 üzenetére
Bejelentkeztem a progiban, de nem lett pro. Ilyen levél se jött a megerősítés után.
-
cigam
titán
válasz
micafighter #3290 üzenetére
Mivel WP-s telom van, nem tudtam csekkolni...
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #3289 üzenetére
fentebb említettet akartam írni a fentebb linkelt helyett
tehát nem szükséges likeolgatni.
-
válasz
micafighter #3281 üzenetére
Most ingyen van, szóval mégis csak promo.
(#3284) cigam: aktivációs link, mire?
-
cigam
titán
válasz
Bár nem kaptam meg az e-mail-t, de gondolom az e-mail címedért cserébe (akciós hírlevelek?), kapod meg a reg.kódot, ami leveszi a hírdetéseket, a vízjelet a PDF-ekből.
-
savanyaw
csendes tag
válasz
Lehet, hogy nem promó, de egy fizetős, teljes programot lehet megkapni ingyen. Elnézést, ha rossz helyre írtam.
-
alfa20
senior tag
válasz
micafighter #3252 üzenetére
Az androidos verzió tud magyarul, de a sima Office Suite Free 2013 nem, a Professional-ban vajon van magyar nyelv?
-
szaki26a
aktív tag
válasz
micafighter #3206 üzenetére
Ha valakit erdekelnek a reszletek a honlapon megtalalja. A lenyeg, hogy az av ben is van tuzfal es minden vedelmi modul ami letezik. Internet security plus a kovetkezo valtozat abban jelszokezelo van. A complete is pluson felul meg mobil vedelmet es 25GB felhos tarhelyet ad. Viszont meglevo virusirto MELLÉ erdemes lehet feltenni, ha bekapsz vmit jol johet a roleback technikaja, ami minden valtozast vissza allit.
-
janes1976
őstag
válasz
micafighter #3206 üzenetére
Tudom, én is azt használom a legnagyobb megelégedéssel, csak a pontosság kedvéért.
-
szabeska
addikt
válasz
micafighter #3202 üzenetére
értem, köszi, ezek szerint akkor IS, csak más a neve
-
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #3189 üzenetére
Na, ez az RSS Feed Reader jól néz ki, kipróbálom...
Egy ideje nézegetem az RSS olvasókat, amiknek van chrome-os bővítményük, a Feedly-t használom mostanság, de még nem sikerült kijeleztetnem vele, ha van új cikk. Így napi 1-2 szer kattintok rá, amikor szépen listáz, mondjuk ez is megszokható, na meg persze nagy előnye volt, hogy simán átvette a feed-jeimet google reader-ből... -
törölt tag
válasz
micafighter #3187 üzenetére
Kettő van, egy Corsair és egy ilyen : Kingston SSDNow V100 64GB utóbbihoz adták, előbbihez meg semmilyen lemez nem járt, csak egy beépítő keret, de az legalább Corsair-es szép példány
-
looser
addikt
válasz
micafighter #3167 üzenetére
Hoppsz, megvan a gond :-)
Nézd meg a 3161-es üzit, én arra válaszoltam, amely pedig a 3138-ra (WEBROOT SecureAnywhere™ AntiVirus 2013 [6hónap]) reagál, szóval amire te értetted hogy nincs gond (WinUtilities Pro), azzal tényleg nincs gond, ha nem ápdételik.
(#3165) WildBoarTeam: használtam anno, még a PC World-höz adták havonta a kódot, az elméletileg csak az újság olvasóinak ingyenes, dehát olvastuk mi azt az egy példányt páran a melóhelyen :-) -
looser
addikt
válasz
micafighter #3163 üzenetére
De a fent említett terméknél ha nincs tovább update, akkor hattyúk tava :-)
Az Avastnál (free-nél is) akár naponta több adatbázis frissítés jöhet. -
Mercutio_
félisten
válasz
micafighter #3152 üzenetére
Még ma fel is kell telepítenem és élesítenem, vagy később bármikor megtehetem?
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Király! Köszi.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ez a progi mit tud, érdemes leszedni ha van fent ccleaner?
-
Brekecs
senior tag
válasz
És még magyarul is tud !! Köszi !
-
Tetete1
senior tag
válasz
micafighter #3148 üzenetére
Hol van ebben a promóció? ..
-
Restart®
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van
).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Bármelyik létező bankkártyára lehet igényelni virtuális kártyát: Neteller, Entropay, Payoneer, stb. Szinte kötelezőnek mondanám az internetes vásárlásokhoz
-
Restart®
tag
válasz
micafighter #3117 üzenetére
Egyet értek veled. Bár én többször is használom neten a kártyámat (repjegy vásárlás, tandíj fizetése, színházjegy, stb.). Tehát nem nagyon tudom kikerülni, de figyelek, hogy kinél adom meg az adatokat. Most mondjuk bátorkodtam megadni, mivel bő hónapon belül a bank lecseréli a jelenlegi kártyámat
-
szabeska
addikt
válasz
micafighter #3111 üzenetére
Köszi
Levonni tuti nem tud tőlem
-
Qasam
aktív tag
válasz
micafighter #3100 üzenetére
Nekem sajna már nem adott kulcsot
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter #3070 üzenetére
Kipróbálva, most is fel lehet tenni, ugyanis valójában nem aktíválja magát hanem 1évre van állítva a próbaideje, mint az avg is promónak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #3073 üzenetére
6 hónap után visszavált free-re, ami 100GB-ot jelent
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Nem,hiszen hónap végéig kell beaktiválni ,mert ha nem később nem lesz aktiválható egy évre.
-
Visormail
addikt
válasz
Nem írják, remélem.
-
törölt tag
válasz
micafighter #3047 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #3045 üzenetére
ashampoo win optimizer 2013 a v3ban ingyenes
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
micafighter #3036 üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter #2950 üzenetére
Kösz, na már sikerült.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
micafighter #2912 üzenetére
Itt a leírás angolul.
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #2899 üzenetére
Az újságos kódokkal kapcsolatban azért halkan megjegyezném, hogy az újságok nem jófejségből terjesztik a cégek ingyenes promócióját, hanem komoly elszámolás van, ahol a kiadó az eladott példányszám és az aktivált licenszek alapján fizet a fejlesztőnek. Azaz ha valaki az újság megvétele nélkül használja fel a benne lévő kódot (akár úgy is, hogy öten összedobják az újság árát), az színtiszta warez.
-
bopeti98
őstag
válasz
micafighter #2879 üzenetére
Még várok holnapig. Ha holnap sem jön meg akkor kérek még egyet egy 3. címre, ha az sem jön meg akkor inkább hagyom az egészet.
Köszi a választ! -
bopeti98
őstag
válasz
micafighter #2877 üzenetére
Igen.
-
bopeti98
őstag
válasz
micafighter #2875 üzenetére
Igen, beállítottam, ki is töltöttem az adatlapot és bejelöltem hogy Internet Security 2013. Kettőt is kértem két különböző e-mail címre ( Mind a kettő gmail ) de azóta se jött meg egyikre sem (Spam mappában sincs ).
-
masholnap
senior tag
válasz
micafighter #2860 üzenetére
kaspersky pure-hoz is vagy külföldi proxyval kéne nekiállni vagy külföldi profillal.
ezeket az országokat csipázza: US, Canada, UK, Ireland, Australia, New Zealand, France, Germany, Austria, Switzerland, Italy, Spain, Korea, and Japan -
Visormail
addikt
válasz
micafighter #2860 üzenetére
Én viszont ahogy írtam már kipróbáltam, szűz virtuális gépen és 30napra aktiválta magát.
Látom po1son-nál is ugyanez volt.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
micafighter #2837 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged