- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Én sem nagyon használom a szoftvereiket, bár a törlés miatt a Winoptimizer kell, de ez kényszerhelyzet, amíg nem lesz más helyette, ami megfelel. Réges-régen volt egy képnézegetőjük, az még jó volt, sőt, a legjobb, egyenesen tökéletes, azóta is visszasírom. Már évek óta az Irfanview-t használom, de nem lett kedvenc, ugyanakkor nem találtam nála jobbat.
"Mekk Elek"
-
C. s.
addikt
Semmi gond, közben a Sandboxie-ba telepítettem, és egyiket sem tudja. Tehát maradok az Ashampoo WinOptimizer 15-nél (kizárólag erre használom), csak nem szeretem, mert telepítéskor össze-vissza átállítgatta a vindózt, nem győztem korrigálni.
Örültem volna egy célprogramnak.
Később még engedi aktiválni?
-
C. s.
addikt
Szívesen!
Semmi nincs róla a neten, ebből azt szűrtem le, hogy a hiba nálam lehet. A Sandboxie-ba szoktam telepíteni (majdnem) mindent, W8 alatt rendben is van így, de a hülye 10-es+SB kombó valamiért nem megy most.Csupasz telepítéssel (SB nélkül) viszont működik! Hála Istennek! Csak jobban szeretem elszeparálni, mert akkor elég egyszer bejelentkeznem a böngészőben, mivel azt másra nem hasznáom, így viszont mindig be kell jelentkezgetnem, ha le akarok tölteni egy szűrőt. Ez van... De legalább működik!
salaud:
Hálás köszönetem!
"Aztán elmesélhetnéd, mire is jó ez, mert csak miattad regisztráltam meg telepítettem fel."
Grafikához, képmanipuláláshoz. Pl. fényképeken, rajzokon lehet vele változásokat végrehajtani, HDR hatást, öregítés, szépia, akvarell, különféle átszínezések, kismillió effekt létezik rá, ami ingyen letölthető. A másik nagy csoport, ami az általad berakott képen is látható, az, amivel textúrákat lehet készíteni. Pl. csempeminta, fa, kő, textil, stb. Ezeket sok esetben játékfejlesztők használják, de persze bárki más is megteheti. Ez is ingyenes, itt válogathatsz kedvedre. Az előnézeti kép bal fölső sarkában található szám mutatja, melyik programverzióval kompatibilis az adott filter. A most promózott programhoz az való, amihez 7 vagy annál kisebb szám van írva, illetve az is jó, amihez semmit sem írtak, mert az még az 1. verziós. Ha pedig nagyon belejösz, Te magad is egyszerűen készíthetsz szűrőket a programmal. Ha akarod, föl is töltheted az oldalra. Jó szórakozást!A képeden a bal alső sarokban a 2. fülön lehet variálni a beállításokat, de csak akkor őrzi meg, ha elmented, máskülönben visszaáll az eredetileg beállítottra. Akárhány előre beállított variációt készíthetsz, nincs korlátozva. Menteni az első fülön tudod a kis képeket tartalmazó fehér mező fölött közvetlenül jobbra lévő ikonnal.
fornettisuti:
Köszi, ez is igaz! És sok más programba is be tud épülni.
-
looser
addikt
WebSite X5 Evolution 13
(CHIP keretrendszer-mentes telepítő) -
-
ALFA
senior tag
Az ertetlenkedes nalatok van, ami a felremagyarazas es demagogia keverekehez vezet.
Egyetlen dolgot irtam:
nem vagyok olyan balek, hogy odaadjam barkinek a kulcsot a gepemhez, hiaba magyarazza mindenki, hogy semmi gond, nem fogja masra hasznalni.
Van eleg baj mindenfelevel, legalabb azt a verziot ki tudom iktatni, amikor en engedtem be valakit garazdalkodni.Na, jojcakat.
-
ALFA
senior tag
Nem ertem felre. Az a program valamiert kell, hogy csak azon keresztul lehessen hasznalni mas programokat.
Ettol kezdve nem bizom benne es kerulom.
Az egy dolog, hogy offline-ba tudod tenni, de tartosan mukodnie kell, es azt es oda telepithetet, amit akart.
Csak egy nagyon regi pelda, volt egy hasonlo jatek megoldas, azutan kiderult, hogy az internetkapcsolat driverebe beultetett egy pici kodot, amivel rendszeresen hazaszolt. Hiaba teszed a programot offline-ba, ha mashova elultette a kemjeit. Inkabb nem adok neki eselyt ra. -
Cs1csó
titán
Használsz reklámblokkolót? Ha igen akkor azon az oldalon ahol a BD kódot lehet kérni kapcsold ki és újra üsd be az emailed elvileg fel kell jönnie egy "nem vagyok robot captchka vagy hogy hívják megoldásnak" akkor jó lesz. Persze ha még él a promo.Vagy persze ahogy tanácsolták lehet kéretlen levelek között.
GEPESZ66
Amint aktiválod onnantól ketyeg tehát csak akkor aktiváld ha használod is, olvasd el a tájékoztatót - akár gugli fordítóval is - ott le van írva de szerintem záros határidőn belül aktiválni kell - gondold végig - 10 email-re kikéred a féléves ingyenes kódot és félévente felhasználod akkor 5 évig ellennél vele sajnos ez nem így működik az egyszer biztos. -
Golden9
veterán
Lehet hogy még nagyon fiatal, esetleg túl öreg.
Az is elképzelhető, hogy nemrég szabadult egy több évtizedes börtönbüntetésből. és mikor bezárták még csak CD-s játékok voltak. Ha így van,segítünk neki visszailleszkedni a társadalomba.
(#14356) ALFA - Sikerült beüzemelni a Steam-et?
-
looser
addikt
Ez valami különutas cucc lesz, a Cakewalk oldalán fizetősek a Sonar stuffok...
szerk: benéztem, a Buy now sem működik már, szóval tényleg igaz lehet :-)
-
C. s.
addikt
A hivatalos álláspont ez: (a lap alján)
"You can use the Filter Library filters for commercial or non-commercial purposes as long as you don't violate the law or someone else's rights."
A végébe lehet, hogy bele lehet kötni, ehhez nem értek, de számomra ebből az derül ki, hogy bátran használható. Végülis senki sincs kényszerítve, hogy föltöltse, amit kreált, a szűrők letöltéséért sem kell fizetni. Csak a programért. Akinek pedig mázlija van, elég pontot tud gyűjteni ahhoz, hogy kedvezménnyel vagy ingyen hozzájusson a legfrissebb példányhoz. (Nehezemre esik elhinni, hogy erre még manapság is van esély. Túl sok jó szűrő van.)
-
vlevi
nagyúr
Hűbakker.
Ez a Hitfilm Express nekem már túl sok.
Biztos nem rossz, de nekem semennyi érzékem nincs a videószerkesztéshez, csak annyira vágyom, hogy az egyes rész videókból elején végén levágjak, valami átmenetet, feliratot tegyek rá, aztán mehet a YT-ra.
Ez (már az express verziója is) ennél nagyságrendekkel többet tud. -
C. s.
addikt
Nagyon szívesen!
Joker88:
Apowersoft Video Editor 1.2.1 (átirányítás nélkül)
Egy picit lejjebb kell görgetni. -
C. s.
addikt
Abstract Curves v1.19 (Egész hétvégén. Vagy egész évben, ha úgy jobban tetszik!
)
Remélem, ezt most megcsíped! -
-
kenand
veterán
-
KisApám
addikt
Nálam a bitdefender egyből taccsra tett pár lapot Google Chrome alól.
A Prohardver oldala tiltott lett. Sikerült mahinálnom, engedte, de a Fórum továbbra is tiltott volt.
Utána olvastam, a bitdefendernek baja van a chrome-val alapon. Úgyhogy töröltem, nem vacakoltam vele tovább, nem voltam kíváncsi egyéb esetlges hibáira. -
C. s.
addikt
Így van, ezért linkeltem úgy én is a múltkor. Azzal a linkkel teljes egészében megkerülhető a sharewareonsale.com. Még aktiválókulcsot sem kér, sőt, mindenkinek jár, akinek van korábbi verziója, de bárki más is megkaphatja.
Friss:
Picture Instruments Fast Resize v.1.0.4. (lifetime license) - Batch Scaling Images
Játék:
Escape the Past (itt állandóan ingyenes)
GWENT: The Witcher Card Game (Még bő 42 napig)
Elvileg ezen az oldalon minden szükséges infó megtalálható.
Ha mégsem: forrás -
C. s.
addikt
Szívesen!
looser:
Az jó, köszi az infót. Csodálkoztam is, miért nem küldik. Valószínűleg késett, ha arra járok, megnézem. Bár már aktiváltam.
On:
-
kenand
veterán
Szuper pack, de nagy része csak mint plug in működik, önállóan nem, ahhoz meg kellene Photoshop.
Vagy legalább az olcsóbb Affinity Photo itt írnak is róla, hogy jól megy vele a NIK -
PrometheusX
aktív tag
Az tök jó a cégeknek, leegyszerűsíti például az adatok megsemmisítését egy winchesteren.
Holnap be is ajánlom kollégámnak, hátha látnak valami hasznot belőle.
Viszont az nem tetszett hogy nem volt egyértelműen leírva hogy pontosan milyena licensz típusa, ezen lehetne még javítaniuk.
-
AtHoS
nagyúr
Nekem úgy tűnik az Official website-on olvasottak alapján, hogy alapból ingyenes a NIK cucc, így a SoS promó oldal kihagyható és figyelembe véve azt, hogy az origi oldalon írják: nem tervezik a frissítését vagy új fícsört fejleszteni bele SoS félre is vezet a free updates szövegével..szóval lehet ugrani a kép alatti linkre egyből, még csak kód sem kell a telepítéshez [link]
-
Vertigo18
addikt
Előre is bocsánatot kérek, senkit nem akarok megbántani, de nekem nagyon jól esik, amikor a link és kép mellett/alatt van egyetlen mondatocska, amiben benne van, hogy mennyi időre szól a licensz, mit aktivál (pro, premier... stb) illetve hogy van-e free update, vagy update esetén elveszíti a "pro" jellegét.
Remélem ezzel most én nem trollkodtam! Pl. PrometheusX sokszor így linkel... (Remélem most ettől Argos nem fog megsértődni!
)
-
vlevi
nagyúr
"ránézek, hol tartanak."
Valahol félúton belső-mongólia és Shangai közöttKínai tulajdonba került az Opera
Remélem, csak hangulatkeltés, de pont egy kínai (még jó, hogy nem észak koreai) tulajdonú programmal használni VPN-t
-
C. s.
addikt
Szívesen!
Ashampoo Home Designer Pro 3 (jó bő 2 napig)
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use"Játék:
Life Is Strange Episode 1
Az Amazonon kártyás verzióban, a Steamen kártya nélkül van ingyen állítólag. -
cigam
titán
-
törölt tag
-
C. s.
addikt
Ez attól függ. Érdemes ellenőrizni.
A jelenlegi ingyenesek közül:
Strangeways"Use This Font For:
Commercial Use
Unlimited Number of Projects
Unlimited End Products For Sale"ALFA #11964-#11967:
4.2. "Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Ezért érdemes először mindenkinek válaszolni, és csak ezután elküldeni, hogy ne legyen egymás után 4 hsz. is.
-
-
kenand
veterán
Csatlakozva az előttem szólóhoz, hasonló szoftver.Lencse korrekció az igazi erőssége. Meg kell tanulni használni, de igen profi és nem túl bonyolult. Ingyen egyszerűen főnyeremény. Én gombhoz vettem kabátot. Korábban beszereztem így a 8-as változatot és olyan MILC-et vettem amit támogatott. Lightroomra nem akaratam pénzt költeni, és ha lehet jogtiszta sw-ket használok. (vagy promo-t, vagy profi sw-korábbi változatait az Amazonról/Ebayről)
-
comodo
csendes tag
Igaz nem ingyen van de 15$ szerintem nem sok ezekért a szoftverekért.
Humble Lifehacker Software Bundle
Breevy
Fences + DeskScapes
Directory Opus 12 Light
DisplayFusion
LastPass Premium 1 év
CyberGhost VPN 1 év
Acronis True Image 2017 1 év
Bitdefender Antivirus Plus 2017 1 év -
C. s.
addikt
Igen, egyértelműen!
Met:
Engem nem nyűgözött le. A képek alapján látványos a grafika, de tény, hogy egy igen régi játék, full HD monitoron már nem mutat olyan jól, és az egér is száguld.
Persze azt lehet orvosolni, de az is igaz, hogy vannak újabb, jobb fölbontású játékok is ebben a műfajban. A myrealgames.com-on is lehet nézelődni ezügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest