- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AcCEsS #18359 üzenetére
Azért nincs feltüntetve, mert legjobb esetben OEM, de inkább MAK (volume, mennyiségi) kulcsokat szoktak árulni ezen az áron. Régebben még retail is ment ennyiért, de manapság ez nem jellemző.
(De egyébként a cikkben fel van tüntetve: "A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul." Mindemellett nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az, lehet, hogy MAK.
-
válasz
AcCEsS #18355 üzenetére
"aktiválok egy gépet, ez az infó felkerül az MS-fiókba, de később visszavonható az aktiválás arról a gépről, és felhasználható egy másikon? ..... egyszerre csak 1 gépen lehet aktiválni/használni, de az bármikor módosítható egy másik gépre?"
Így van, amennyiben a licence RETAIL. Az OEM licence nem vihető át másik gépre, az aktivált gép adott alaplapjával működik. -
-
Golden9
veterán
válasz
AcCEsS #13433 üzenetére
Volt ott link az Indiegala-s Minion Masters-re, csak eltűnt.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
AcCEsS #11912 üzenetére
Most megkapod $12 az xcomot + azokat a játékokat amelyek még járnak majd mellé február első péntekén. Viszont ha nem mondod le és hagysz megadva fizetőeszközt akkor (az időpontban nem vagyok 100%-ig biztos, de attól nem hamarabb) február utolsó péntekén levonja a következő havi 12 dollárt. Viszont ha most kifizeted a 12 dollárt és utána rögtön lemondod nem lesz ilyen gondod (az xcomot és a későbbi játékokat is megkapod/megtarthatod).
-
C. s.
addikt
válasz
AcCEsS #11907 üzenetére
Huh, az jókora szívás! Megértem, hogy beelégeltél. A Gmail tényleg nem rossz, csak nem csípem a Guglit. Kiirtani nem tudom az életemből, de ennyire azért nem szívesen könnyítem meg a dolgukat.
(De nem szeretnék egy újabb vitát kirobbantani itt a Guglival kapcsolatban. Mindenki maga dönti el úgyis, hogy mit akar, mit nem, és milyen kompromisszumba megy bele alkalmasint.)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
AcCEsS #11907 üzenetére
Nem rossz a gmail, de azért mindenhol bele lehet szaladni problémás estbe.
pl. gmail-nál jelszavazott .rar csomagot nem lehet csatolmányként küldenibár lehet már sima .rar-t sem enged, míg freemail nem foglalkozik vele mit csatolsz. Lényeg, hogy az ingyenes-nek vannak bizonyos korlátai, amivel vagy tud élni az ember vagy keres alternatív megoldást
-
C. s.
addikt
válasz
AcCEsS #11903 üzenetére
Eddig sosem volt bajom vele. (Persze olvastam, milyen nagyon "biztonságos", de nem államtitkokat kérek rá, csak promós dolgokat, arra elmegy.) Réges régen Hotmailt használtam, de aztán megvette a gugli. A Citromail meg csak addig foglalkozott velem, amíg elkérte az adataimat, utána nem tudtam bejelentkezni egyszer sem. Érdekes... Nem akartam hinni a szememnek, ezért ismét regisztráltam, az eredmény ugyanaz volt. Valamiért pikkel rám!
Az Indamaillel is próbálkoztam, már nem is emlékszem, miért hiúsult meg. A T-home levelezőrendszerét meg szívből utálom. Várom az ötleteket! Komolyan mondom. A Gmail kilőve. Örülnék, ha tudna magyarul, de már az sem olyan fontos. Azért az angol sokat könnyítene, ha már nem magyar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest