Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
salaud
aktív tag
Ha valaki letöltötte a Franzis Color Projects Professional-t, a telepítőt nem tudná számomra elérhetővé tenni?
Véletlen letöröltem. -
randras
veterán
-
C. s.
addikt
Bejelentkezés után szépen ment minden, egészen a Facebookig. Az a rühös dög letiltotta a fiókomat, a magyarázat annyi volt, hogy megszegtem valami hülye szabályt, de azt már nem írták, hogy szerintük mit csináltam rosszul. Szerintem semmit, ezt máskor is ilyen regisztráláshoz használtam, like-olni meg szabad tudtommal. Senkinek nem szóltam be. Már hónapok óta nem jelentkeztem be, de ezt nem rótták föl. Ez elúszott...
Argos83, ez nem Neked szól, csak a játékhoz kapcsolódik, bocsi.Más:
A nagy érdeklődésre való tekintettel íme a Californium 3. része.
(Én még reménykedem a magyarításban. Valaki megcsinálhatná igazán!
) -
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
AlyrArkhon:
Sejtelmem sincs, az Irfanview-t csak képnézegetésre használom, ezt meg nem ismerem.
brickm, cigam:
Továbbra is úgy érzek, mint korábban, és csak önmagamat tudom ismételni:
Jajj nekem, nem vitát akarok kirobbantani, csak azért írom le, mert van, akit érdekel egy-egy ilyen szerződés tartalma. Nekik kár is belevágni a letöltésbe. Én sem telepítettem. Mindenki maga döntse el.
Izések és pofonok... -
betyarr
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
igen

-
Két jó, magyar nyelvet is tartalmazó, rendszeres hírlevél ingyenes programokról, promóciókról:
FreePC promó: feliratkozás FREEPC-HU-subscribe@yahoogroups.com
FreewareNews: feliratkozás freeware-news-subscribe@yahoogroups.com -
betyarr
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
ha átváltod az oldal nyelvét oroszra és ugyanúgy követed a kiválasztási és fizetési opciókat mint az angol nyelvűnél és rubelben fizetsz,akkor a lifetime licencet 1 eszközre 499 rubelért megkapod (~1800ft).
-
Véreshurka
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
Próbálgatta valaki működés közben a korábban linkelt AutoStandByPro progit?
Mondjuk én most nem "ugrottam rá", de rémlett, hogy korábban összefutottam már vele [link], ami, mint a linken olvasható nem aratott osztatlan sikert részemről. Megkérdezném, hogy javították-e esetleg a linken olvasható tapasztalt "problémákat" azóta?
Most akadtam bele egy érdekes infóba (persze ez sem mai csak én még eddig nem találkoztam vele). A Google "Helyi idegenvezetők" programjában most 2TB online tárhelyet lehet szerezni 2 évre [link]
Hivatalos oldal [link]
Az oldal alsó részén a "Fedezze fel az előnyöket"-re kattanva olvashatóak részletesen a ponthatárok [link]Hátha valakinek jól jön az infó

-
cigam
titán
Ezzel nem értek egyet.
- Ha kíváncsi vagy rá, úgy is leferdíted valahogy.
- Ha nem magyarul van, hanem bármi más nyelven(pl. angolul), ugyanúgy nem értem.
- Még a magyar nyelvű licence-eket se olvasom el. (Ugye neked is megvan amikor a licence szövegébe pénzjutalmat ígértek, és csak évekkel később jelentkezett rá valaki?) -
C. s.
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Tököljön vele a frász. Vagy a fejlesztőre gondoltál ezzel?

Tele van a gépen hasonló és többet tudó programokkal, én jól elvagyok. A fejlesztő érdeke (volna), hogy törje magát. -
C. s.
addikt
A licensz szövege valami cirill-betűs nyelven van, semmi más. Bennem bizalmatlanságot ébreszt az a fejlesztő, aki annak ellenére nem ad valami elterjedt európai nyelven (ha már szoftver, akkor pl. angolul) tájékoztatást, hogy nemzetközi szinten is terjeszkedni szeretne. Gyakorlatilag szerződést akar "aláíratni" velem anélkül, hogy tájékoztatna annak tartalmáról. Nem fair.
Jajj nekem, nem vitát akarok kirobbantani, csak azért írom le, mert van, akit érdekel egy-egy ilyen szerződés tartalma. Nekik kár is belevágni a letöltésbe. Én sem telepítettem. Mindenki maga döntse el.
-
C. s.
addikt
ReGen Image Resizer X Még 6 napig és kb. 14-15 óráig érhető el ingyen.
Érdemes a 2. linkkel próbálkozni, mert nálam a Webroot letiltotta az elsőt, de a másodikat engedte. Persze az is lehet, hogy csak vaklárma: Download file 2: (Download Mirror) imageresizerx.rar
This is a 2-computer lifetime license, for noncommercial use. -
Argos
őstag
Ez alapján, igen Svájci illetőségű. Alapjában a svájci manufaktúrák eléggé zártak, szóval nincs kicsukva, hogy náluk is ez a helyzet. Valószínűsíthető, hogy a farm EU-ban van, legalábbis egy része biztos.
Az viszont már más tészta, hogy az NSA/FBI, hecker-jenőke mibe néz bele és mibe nem, ha van engedélye, ha nincs..(#9857) meridaharcos:
Szívesen! -
tupacamaru
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha összekötöd egy OneDrive acc-al akkor 50 lesz.
-
Argos
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Bocs, ez lemaradt..
- Make sure you have an active (free) OneDrive account
- Once you have an active OneDrive account, click here to go to the pCloud registration page, fill out the short form, and hit the orange 'Get your free 50GB' button
- At the next page, hit the orange 'Continue' button
- You should now be in your pCloud account; you will see that you have 10 GB in your pCloud account.
- To get 50 GB, you need to click 'Backup' from the menu on the left and click 'Start' for 'OneDrive' under 'Backup from'
- Next, a window will popup -- log into your OneDrive account and allow pCloud access to your OneDrive account
- Done! Your pCloud account should now say 50.0 GB in the bottom-left corner of your screen -
Mikemend
senior tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Nekem megmaradt, hiszen elutaltam érte a pénzt

-
Mikemend
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Oké, megoldottam

A következő trükköt kell használni:
- Felmész a https://payments.google.com/manage/ oldalra, majd a jobb felső sarokban katt a fogaskeréken
- írd át a lakcímet, mondjuk New Yorkra (irányítószám ötjegyű), majd mentés után elfogadod a kitételeket
- ezután megnyitod a programot és nem törődve a kiírt árral kattintasz a vásárlásra, majd telefont választasz (ha több van)
- utána megjelenik, hogy 0,99 USD
és megveszed 
-
salaud
aktív tag
válasz
twollah1976
üzenetére
A softmaker office 2012 úgy tudom a softmaker freeoffice-szal megegyezik.
És utóbbi állandóan free. -
twollah1976
őstag
-
kenand
veterán
Franzis HDR project 2 is elérhető még
-
FIREBLADE78
addikt
Nem idevaló,de ti csak tudjátok. Hol érdemes olcsón venni windowst? 7 vagy 10, dobozos kellene.
-
Tetete1
senior tag
Free Perfect Hotkey (Gyorsbillentyű kezelő)
-
ktommy91
addikt
-
C. s.
addikt
OFF, OFF, OFF erősen!
Nem én írtam a cikket, csak elolvastam a Gugli első találatát és látván az abban írottakat, belinkeltem ide. Nem ellenőriztem a forráskódját, mert nem értek hozzá. De még ha oly ártatlan is az a program (ha), viszont ennyire könnyű visszaélni vele, én biztosan nem kockáztatnám meg. Mindenki azt tart a gépén, amit akar.Mivel egyáltalán nem értek hozzá és nem is tanulmányoztam azt a programot, nem volna értelne vitába bonyolódnom vele kapcsolatban. Főleg itt, ahol ilyen nagyon offnak számít. (De máshol sem.)
Nem vitának szántam azt a hozzászólásomat, pusztán a jószándék vezetett.

-
kenand
veterán
-
twollah1976
őstag
-
dqdb
nagyúr
"A WinPcap egyébként nemcsak egyszerűen bejut a rendszerbe, hanem böngészős átirányításokat is indít, kéretlen felugró hirdetéseket jelenít meg, valamint megfigyeli a felhasználót."
Az a leírás 99%-ban komplett hülyeség, a fenti idézet 100%-osan.A WinPCap nem káros program, szimplán egy open source packet filter driver, ami lehetővé teszi az őt használó alkalmazások számára (tehát őt hívják, és nem ő hív), hogy hálózati forgalmat monitorozzanak. Itt a hangsúly a monitorozáson van, tehát tudja olvasni a hálózati adatfolyamot csomagszinten, és ennyi. Ha a kommunikáció titkosított SSL/TLS csatornán megy, akkor csak a titkosított adatfolyamot látja. Eltávolítása rém egyszerű, semmi nehezítés nincsen benne, a telepített alkalmazások közül lehet törölni, mint annyi más teljesen legitim alkalmazást.
De mint sok hasznos rendszerszintű utilityt, ezt is fel lehet használni rossz célra (lásd a SysInternals legtöbb toolját), ha egy malware/adware telepíti fel és használja, azonban ahogyan írtam, ezek is csak a nem titkosított hálózati forgalmat képesek megfigyelni, beavatkozni nem tudnak. Ha nem szándékosan került fel (mert például Wiresharkhoz kell), akkor tényleg le kell szedni, ne legyen ott az, aminek nem kellene ott lennie (ez az egyetlen pont a leírásban, ami nem hülyeség, sőt helyes meglátás).
Biztonsági témában a közvélekedés alapján a linkelt cikkben szereplő SpyHunter kerülendő, sőt, sokan magát a SpyHuntert is malware-nek tartják. A cikk nekem copy-paste-nek tűnik, ahol az első mondat szól a WinPCap-ről, a többi máshonnan lett ollózva a terméknevet lecserélve.
scope2007: Wincapot a whatpulse teszi fel, de akkor eltavolítom
A felhasznált sávszélesség figyelése miatt teszi fel, azt a WinPCapen keresztül tudja monitorozni.Ghard: nem az adblock említése-telepítése-használata tilos úgy általánosságban a PH fórumaiban, hanem csak és kizárólag az adblock használata a PH oldalain (az is csak akkor, ha nem vagy prémium tag). Vagyis ne blokkold itt a reklámokat (máshol persze blokkolhatod), és ne nyújts segítséget másnak a PH hirdetésének blokkolásában, de az, hogy ki milyen adblock programot és hogyan használ, már beszédtéma lehet.
-
C. s.
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Akkora guru nem vagyok, nekem csak ez szúrt szemet (az uTorrent mellett
) Csak egyet mondhatok: Sandboxie, Sandboxie, Sandboxie! Ja, ez három volt. 
Vigyázzunk, mert megint szét leszünk ültetve!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C. s.
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
Bocsi, hogy belekotyogok, de nézegettem a képet, amit belinkeltél, és azt hiszem, ezt érdemes volna elolvasnod.
Ezért:
"A WinPcap egyébként nemcsak egyszerűen bejut a rendszerbe, hanem böngészős átirányításokat is indít, kéretlen felugró hirdetéseket jelenít meg, valamint megfigyeli a felhasználót." -
Argos
őstag
-
C. s.
addikt
Ezt most találtam:
Steganos Password Manager 16
információk, letöltési lnik
regisztráció -
Argos
őstag
Hello!
Általában úgy szokott lenni az előre aktivált programokkal, hogy amikor telepíted akkor indul a fél év. De, van egy bizonyos idő amíg telepíteni kell. Ez lehet az a nap, ameddig a promóció él, vagy x ideig telepíthető. Jellemzően ez azoknál a programoknál, ahol valamennyi időre szól a licence.
Ha, kódot kapsz akkor a kód beírásától. Pl. 6 hónapos licence, feltelepíted, használod 1 hónapig a trialt, megadod a kódot, így összesen 7 hónap.
Újratelepítésnél nagyrészt számolja a leketyegett időt. Pláne, ha regisztrációhoz van kötve a program használata.
De, ez 90%-ban adott promóciónként változó. A leírásban, hozzászólásokban lehet megtalálni a választ.
Én mondjuk nem nagyon foglalkozok vele. Szerencsénkre szinte folyamatosan vannak ingyenes lehetőségek, így ha valamelyik cucc behal, lehet mást találni, ha azonnal olyat nem is, mint amit használtam.Még valami. Többnyire gy cég egy e-mail-hez, egy promót enged regisztrálni. Mostanra sajna a BD is accounthoz kötötte. Viszont nem nagy kaland egy másik címre kérni, ha lejárt.
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Ha a http://sharewareonsale.com/ oldalról letöltök mondjuk egy Free AVG Internet Security 2016-t, akkor az a 6 hónapos intervallum mikor indul? Letöltéskor, vagy telepítéskor? Vajon reninsall esetén újra fél év lesz?
Leírásban csak azt találtam:
TERMS AND CONDITIONS
•This is a 1-computer 6-month license, for noncommercial use and new users of AVG
•May not be resoldKöszi a választ,
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hol találom?
Argos83, ez nem Neked szól, csak a játékhoz kapcsolódik, bocsi.
(Én még reménykedem a magyarításban. Valaki megcsinálhatná igazán!
)

Ez egyébként működik az oldalon más ajánlatnál is?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)