Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem promo, de még is regisztráltan megszerezhető a BenVista PhotoZoom Pro 2 Export Plug-in
(fényképek minőségi javítására használható)Ha letöltitek a Corel Draw X7 trial csomagot és telepítitek a PaintShop pro X7-et.
Ha először használjátok a PhotoZoom plug-int ingyen regisztrálhatjátok, amit aztán bármely más plugint támogató fotó retusáló programban használhattok. (ott újra be kel írni a kódot, hogy más verzióról tértek át), de megy simán. -
preecHa
csendes tag
félre, bocsánat. -
looser
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én kérek elnézést

-
looser
addikt
szerk.: Na most megkövetem magam, csak az avatárt néztem és azt hittem, ezt is Argos83 írta, szóval bocs, tőled még "új"

-
Argos
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Érdekes. Nekem se volt még ilyen. Gondoltam regelek egyet neked, de már levették a promót..

-
Argos
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Az fura lenne... Nem véletlenül azt írta, hogy már megvan a fiókodon a játék?
-
ƵøŁĭ
veterán

-
moonguru
őstag
válasz
moonguru
üzenetére
Meg írtam a problémát! (ide) 5 perc múlva frissült a program!

Adtam neki még egy esélyt!
Egyébként nem gondoltam volta hogy 5 Mega feletti internetnél ennyi optimalizálás szükséges... (81 ezek a már módosított értékek)
Connection type Ethernet 3. (Fast: over 5 mbps)
Non-optimized settings 81
Optimized settings 0
Changed settings 0
Optimal settings
Parameter Value Parameter name Registry key
FireFox. DNS Cache Entries 200 dnsCacheEntries network
FireFox. DNS Cache Expiration 240 s dnsCacheExpiration network
FireFox. Disable IPv6 Yes disableIPv6 network.dns
FireFox. HTTP Connect Timeout 60 s timeout network.http.connect
FireFox. Using KeepAlive Yes keep-alive network.http
FireFox. KeepAlive Timeout 300 s timeout network.http.keep-alive
FireFox. Max Connections 48 max-connections network.http
FireFox. Max Connections Per Server 16 max-connections-per-server network.http
FireFox. Max Persistent Connections Per Proxy 12 max-persistent-connections-per-proxy network.http
FireFox. Max Persistent Connections Per Server 8 max-persistent-connections-per-server network.http
FireFox. Pipelining Yes pipelining network.http
FireFox. Pipelining Max Requests 4 maxrequests network.http.pipelining
FireFox. Using Proxy KeepAlive Yes keep-alive network.http.proxy
FireFox. Proxy Pipelining Yes pipelining network.http.proxy
FireFox. Prefetch Next Yes prefetch-next network
DNS Cache. Adapter Timeout Time 300 s AdapterTimeoutCacheTime (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Hash Table Bucket Size 10 CacheHashTableBucketSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Hash Table Size 211 CacheHashTableSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Max Entry TTL Limit 86400 s MaxCacheEntryTtlLimit (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Max SOA Entry TTL Limit 120 s MaxSOACacheEntryTtlLimit (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Negative Time 300 s NegativeCacheTime (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Negative SOA Time 120 s NegativeSOACacheTime (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
DNS Cache. Net Failure Time 30 s NetFailureCacheTime (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters\\
Internet Explorer. DNS Cache Enabled Yes DnsCacheEnabled (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. DNS Cache Timeout 7200 s DnsCacheTimeout (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. KeepAlive Timeout 300 s KeepAliveTimeout (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Max Connections Per 1_0 Server 8 MaxConnectionsPer1_0Server (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Max Connections Per Server 8 MaxConnectionsPerServer (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Receive Timeout 60 s ReceiveTimeout (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Server Info Timeout 300 s ServerInfoTimeOut (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Socket Receive Buffer Length 64,00 KB SocketReceiveBufferLength (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. Socket Send Buffer Length 64,00 KB SocketSendBufferLength (x32)HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
Internet Explorer. TCP Autotuning No TcpAutotuning (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\\
TCP/IP. Auto Heuristics Enabled Heuristics Interface TCP
TCP/IP. Auto-Tuning Normal AutoTuning Level Interface TCP
TCP/IP. ECN Capability Disabled ECN Capability Interface TCP
TCP/IP. Receive-side Scaling Enabled RSS Interface TCP
TCP/IP. Teredo IPv6 Transition Technology Disabled State Interface Teredo
TCP/IP. IPv6 Privacy State Enabled Privacy State Interface IPv6
TCP/IP. ARP Cache Life 1800 s ArpCacheLife (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. ARP Cache Min Referenced Life 3600 s ArpCacheMinReferencedLife (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. ARP Cache Size 200 ArpCacheSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Disable Task Offload Yes DisableTaskOffload (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Enable PMTU BH Detect Yes EnablePMTUBHDetect (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Enable PMTU Discovery Yes EnablePMTUDiscovery (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Global Max TCP Window Size 243,81 KB GlobalMaxTcpWindowSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. IPv6 over IPv4 No iphlpsvc
TCP/IP. Keep Alive Interval 1 s KeepAliveInterval (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Keep Alive Time 7200 s KeepAliveTime (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. SACK Enabled Yes SackOpts (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. SYN Attack Protect 1 SynAttackProtect (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. 1323 Opts 1 Tcp1323Opts (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. ACK Frequency 1 TcpAckFrequency (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E64AE11B-5B26-40E3-BA71-8C4125B33A89}\\
TCP/IP. Del ACK Ticks 200 ms TcpDelAckTicks (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E64AE11B-5B26-40E3-BA71-8C4125B33A89}\\
TCP/IP. Fin Wait Delay 30 s TcpFinWait2Delay (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Initial RTT 2 s TCPInitialRtt (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E64AE11B-5B26-40E3-BA71-8C4125B33A89}\\
TCP/IP. Max Connect Retransmissions 3 TcpMaxConnectRetransmissions (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Max Data Retransmissions 5 TcpMaxDataRetransmissions (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Max Dup ACKs 2 TcpMaxDupAcks (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Num Connections 16777214 TcpNumConnections (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Timed Wait Delay 30 s TcpTimedWaitDelay (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Use RFC1122 Urgent Pointer No TcpUseRFC1122UrgentPointer (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. TCP Window Size 62,73 KB TcpWindowSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E64AE11B-5B26-40E3-BA71-8C4125B33A89}\\
TCP/IP. Direct Cache Access Yes EnableDCA (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Max User Port 65534 MaxUserPort (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Enable Connection Rate Limiting No EnableConnectionRateLimiting (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. Network Throttling Index $FFFFFFFF NetworkThrottlingIndex (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile\\
TCP/IP. Default TTL 32 DefaultTTL (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\
TCP/IP. MTU 1,46 KB MTU (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E64AE11B-5B26-40E3-BA71-8C4125B33A89}\\
WinSock. Default Receive Window 240,00 KB DefaultReceiveWindow (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Default Send Window 80,00 KB DefaultSendWindow (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Large Buffer Size 32,00 KB LargeBufferSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Medium Buffer Size 11,75 KB MediumBufferSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Non Blocking Send Special Buffering Yes NonBlockingSendSpecialBuffering (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Small Buffer Size 1,00 KB SmallBufferSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
WinSock. Transmit Worker $00000010 TransmitWorker (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Afd\Parameters\\
Workstation. Request Buffer Size 16,00 KB SizReqBuf (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters\\
Workstation. Use Raw Read Yes UseRawRead (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters\\
Workstation. Use Raw Write Yes UseRawWrite (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters\\
Workstation. Use Write Raw Data Yes UseWriteRawData (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters\\
Workstation. IRP Stack Size 50 IRPStackSize (x32)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters\\
Auslogics -
Tetete1
senior tag
O&O DiskImage 9 Professional Edition
[link]
Főbb funkciók:
- Közvetlen rendszerindításra használható virtuális merevlemezek létrehozása
- Egyszerűsített varázsló feladatok létrehozására és módosítására
- Feladatok létrehozása a Windows Feladatütemezővel
- Egy gombnyomással lementi teljes számítógépet
- Lemezkép létrehozása a rendszer és az adat meghajtókról
- Meghajtók és teljes lemezek klónozása
- Fájlok biztonsági mentése: képfájlba, és visszatöltése onnan
- Figyelés és figyelmeztetés a biztonsági kockázatokra
- Szektor színtű másolat
- Növekményes/különbségi lemezképek: Csak a változásokat tárolja
- Ütemezett automatikus, mentés
- Fejlett CD/DVD/Blu-ray író
Korlátozott ideig ingyenes. -
Vertigo18
addikt
Jómúltkor valaki keresett license key "kiszedő" progit:
Recover key basic most ingyenes!
-
isss
tag
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Sejtettem miutan beirtam, hogy ezek lesznek. En nagyon regota hasznalom a Comodot, rosszat nem tudok mondani rola, false problemam se volt vele. Szerintem a legjobb komplett ingyenes megoldas.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Esküszöm én nem találok ilyen opciót a beállítások rész alatt, vagy nem tudom mire gondolsz.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
"Minden ajánlgatást a fizetősre ki lehet kapcsolni. "
Bővebben;
- a beállításokban ki lehet venni a pipákat minden ajánlat és értesítés rublikából.
- Valamint ha véletlenül instalálltad az Internet Security-n kívüli komponenseket, utólag is uninsallálható bármelyik.Így már nem buzdít pro vásárlásra.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Az ingyenes Comodoban nincs semmi ajanlgatas a Pro megvetelere, ezt honnan veszed?
-
andrisbandi
őstag
Ma uninstalláltam az ingyenes Comodo IS-t és kaptam egy érdekes ajánlatot tőlük;
Csak most 5 dolcsiért megkaphatom a pro változatot :-)Nem rossz az ingyenes verzió. Minden ajánlgatást a fizetősre ki lehet kapcsolni. Nem terheli az én gyenge gépemet sem. A búcsú a fals jelzés miatt volt. A Chrome temp folder-ben többször bejelzett kártékony trójaira. Beküldeni nem tudtam nekik analizálásra, nem tudott kapcsolódni. Próbáltam minden féle más IS-val, és a virustotal-lal is; semmi nem találta kártékonynak, csak a Comodo. Most a Bitdefender IS 6 hónapost tettem fel.
-
Tetete1
senior tag
Auslogics BoostSpeed 8 - Windows free for a while
Auslogics BoostSpeed 8 is an advance system utilities designed for Windows OS, it support Windows 10, Windows 8, Windows 7 and Windows XP.
[link]
Auslogics BoostSpeed 8 egy segédprogram gyüjtemény, ami támogatja a Windows 10, Windows 8, Windows 7 és Windows XP operációs rendszereket.
- Felderíti, hogy mi rejlik a csökkentett teljesítmény mögött
- A töredezettségmentesíti a HDD-t, kitisztítja a rendszerleíró adatbázist
- Felgyorsítja a gépet, és megtisztítja a böngészőt
- Segít megvédeni a privát szférát, és visszaszerzi a törölt fájlokat
- Kapsz 15 könnyen használható karbantartó eszközt
- Leállítja a felesleges szolgáltatásokat, így memóriát szabadít fel.
- Megszabadítja a lemez meghajtókat a felesleges fájloktól
- Letiltja a gép indulásakor feleslegesen induló programokat a gyorsabb indulás érdekében.
- Rendszer tuning, a jobb felhasználói élmény érdekében
- és így tovább...
Korlátozott ideig ingyenes.License key: G23CB-3PSK7-XN78C-9CL5B-Q9FSY
-
-
bobalazs
nagyúr
VÁÓÓÓÓ!!! köszi!!!

-
ƵøŁĭ
veterán
-
C. s.
addikt
Movavi Photo Editor 3 SE (még 3 napig)
Azoknak, akik nem csak hallgatni szeretik a zenét:
FORTE 6 Basic
Tracktion 4 Music Production -
ƵøŁĭ
veterán
Panda Internet Security 2016 6 hónap
Panda Global Protection 2016 6 hónap
Panda Gold Protection 2016 6 hónapRemélhetőleg most már jó a telepítő .
-
ƵøŁĭ
veterán
-
isss
tag
-
ƵøŁĭ
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
"A panda tud magyarul?" Igen, tud

-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
Ez a legtöbb vírusvédelmi szoftvernél így van.
Ha ezen ajánlat alapján veszel most egy egy éves kulcsot, akkor azt a következő 2 v. 3 verzióval későbbi kiadásban is tudod aktiválni (vagyis 2 vagy 3 év múlva). Ezt pontosabban a Kaspersky topikjában meg tudják Neked mondani.
-
C. s.
addikt
DxO ViewPoint 1.2.1 (fényképes utómunkához: perspektívaproblémák és egyéb torzítások ellen) vasárnap reggelig
DxO FilmPack 3 Essential Edition (az angol linken: 2015. szept. 30-ig, a németen csak aug. 31-ig)
Az oldalon találsz angol és német nyelvű linket a regisztráláshoz, de a szoftvert is letöltheted Windows és Mac változatban is. (Egyszerűbb volt ezt az oldalt linkelnem.
)Ashampoo Movie Studio 2 (magyarul is tud) Közösségi oldalas támogatásunkat kéri a liszencért cserébe a Techtiplib. Nem próbáltam.
-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
Lehet én értelek félre titeket és másról beszéltek, de Kaspersky esetében az auto megújítás, ami bekapcsolva van, ha megnyitod a 8311-ben lévő linket azt jelenti, hogy a most megadott (kártya, vagy egyéb fizetési) adatokkal amikor már majdnem lejár az 1 éves licenc, akkor magától megújítja egy évvel az éppen aktuális áron....
"Kaspersky's Auto-Renewal Service - How it works
By making use of the Kaspersky provided hassle-free Auto-Renewal Service, you agree that your product subscription will automatically renew for successive renewal terms at the specified license price (plus applicable taxes) before it expires. To do so, you expressly authorise and permit Digital River Ireland ("DR") to bill each product subscription renewal fee to the credit card, debit card or PayPal account you have provided until you cancel the automatic renewal and billing of your product subscription or DR discontinues the automatic renewal and billing option. You can unsubscribe from this service at any time (see confirmation email with instructions on how it works). If you do not want to make use of our Auto-Renewal Service click here or to accept the Auto-Renewal terms and conditions click 'I Agree and Continue'."
A szövegben az aláhúzott "here" szó egy link, arra kattintva vásárlás előtt kikapcsolja az auto megújítást.
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Nem próbáltam, elképzelhető hogy 1 év múlva is felmegy (de miért vennéd meg most, ha csak 1 év múlva kell
)
A megújítás azt jelenti, hogy már rendelkezel licence-el, (ami hamarosan lejár) és meg akarod hosszabbítani az előfizetést újabb év(ekk)el. Így olcsóbban megkapod, hisz nem egy új programot(előfizetést) vásárolsz, csak meghosszabbítod a régit. -
brd
nagyúr
Kicsit olyan ez, mint az adblockeres vita: a site üzemeltetői megkérnek, hogy ne használjam, de akkor hol használjam? Azokon az oldalakon, amelyeket nem olvasok? :-))
Én ezt a "problémát" úgy oldottam fel, hogy a nagyon zavaró (pl. mozgó, vagy az oldal eredeti tartalmát zavaróan módosító, mondjuk fórumban a hozzászólások közé ékelődik, vagy azokat, amelyek extra lassan töltődnek be, és az oldal utána rendeződik át), reklámokat mindenhol tiltom, ami nem zavaró, azt pedig a gyakran olvasott oldalakon nem (pl. itt a PH!-n a háttérbe, vagy fejlécbe ülő kattintható képeket). Egyébként soha nem kattintanék ilyen reklámra, de ennyivel úgy érzem, tartozok a gyakran olvasott oldalnak, mert mégiscsak jórészt ebből élnek.
-
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Érdekes. Pár nappal ezelőtt nekem is ezt írta. Arra gondoltam, talán azért, mert a magyar nyelvet választottam. Nem is foglalkoztam vele, míg ma megint "szembejött" ez a promó. Megint megadtam ugyanazokat az adatokat, és nekem elfogadta. Az e-mail címet megerősítő levél után megjött a kód, és a link mind a Windows-os, mind az OS X verzióra.
Általában végig megyek a folyamaton, nehogy lyukra fussak. Nem tudom megmondani mi alapján szelektál.
-
cigam
titán
F-Secure Antivirus 2016 - Windows, OS X
1 évre szóló licence
- Védi a PC-t vagy Mac-et a vírusoktól, a kémprogramoktól és más rosszindulatú programoktól
- Fejlett malware eltávolító technológia
- Megállítja a káros támadásokat
- A számítógépét egy proaktív biztonsági megoldással védi
- Mindig naprakészen tartja az automatikus frissítés
- Nem lassítja le a számítógép használatát
Promóciós kód: AV15CH
Korlátozott ideig ingyens -
cigam
titán
válasz
gyalu 1
üzenetére
Na még 1 videó szerkesztő promó: PowerDirector 12 LE
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem magadat szokás megkövetni, hanem azt, akitől bocsánatot szeretnél kérni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)