-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #12448 üzenetére
Összefoglalót megnézted már?
-
gézu
őstag
válasz
FIREBLADE78 #11290 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #11052 üzenetére
Asszem Humble bundle-n volt/van valami, de nem néztem utána, mert nincs Playstation a birtokomban...
Szerk. : megnéztem, annak már vége. A Capcom-tól voltak benne játékok, de már vége az akciónak.
-
konikan
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #10967 üzenetére
Hivatalos Bitdefender acc. , én nemigazán láttam eddig spamet tőlük, pedig ez a második ilyen promo amit használok.
szerk.:
Ha mindenképp: Eldobható e-mail szolgáltatók -
válasz
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Fake email cím és probléma megoldva .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
FIREBLADE78 #10964 üzenetére
Telepítéskor csinálsz fiókot hozzá .
-
válasz
FIREBLADE78 #10769 üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9953 üzenetére
FIREBLADE78:
Én speciel kimondottan utálom. Érthetetlenül belassította a gépem egyes funkcióit, pedig mások szerint simán bírnia kellett volna. A pozitív vélemények miatt több esélyt is kapott tőlem az évek alatt, mégsem sikerült meggyőznie. De az tény, hogy sokan szeretik. Próbáld ki, és majd meglátod, melyik táborhoz tartozol!
MÁS:
A Califormium 4. és egyben utolsó része tegnaptól letölthető (német vagy francia változatban), ha bárkit is érdekel. (Az előző 3 rész is letölthető még.) Személy szerint nem bánnék egy magyarítást (vagy egy angolosítást)
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9953 üzenetére
Jo lenne, de nalam meghosszabbitotta a boot idot rendesen, igy meg is valtam tole.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
FIREBLADE78 #8401 üzenetére
A Panda termékek előre be vannak regisztrálva 180 napra .
-
air
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #7476 üzenetére
Néhány hónapja még volt egy csomó helyen (MM, ED, LaptopSzalon) dobozos verzió, most valóban nem látok én sem sehol. De mintha rémlene valami hír, hogy megszűnik a dobozos változat és csak az OEM marad. Bár halvány emlékeim szerint azt későbbre mondták, lehetséges, hogy már tényleg megszűnt.
(#7477) StSanya
"win8 OEM már átvihető másik gépre"
Erre vonatkozó infót viszont nem láttam sehol. Link?
-
StSanya
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #7476 üzenetére
Azt megveheted nyugodtan, ugyanis a win8 OEM már átvihető másik gépre (így akár el is adható másnak), feltéve, hogy törlöd a korábbi telepítést.
Klasszikus dobozos verzió már nincs emiatt.
-
air
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #7469 üzenetére
A retailt igen.
Bárhol. -
cigam
titán
válasz
FIREBLADE78 #5931 üzenetére
Nem feltétlen, elég a 8.1 beépített kergetője.
-
_ak_
addikt
válasz
FIREBLADE78 #5919 üzenetére
[link]
Nem is tudom, hogy az IT Cafe-n volt-e hír már ebből. -
cigam
titán
válasz
Attól függ, mire/hogyan használod. Valósidejű védelem (számomra) felesleges, max. a lelkem megnyugtatására futtatok le 1 ellenőrzést 2-4 hetente. A Bitdefender, a ClamAVx, vagy a HouseCall ingyen letölthető a store-ból.
Bevezető akcióban elcsíptem a Virus Scanner Plus-t, így ingyen megkaptam.Ha nem a fájlmegosztó oldalakról szeded össze a programjaidat( és nem adminként használod, stb...), nagyon minimális az esélye, hogy bekapj valamit.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
-
localhost
Közösségépítő
válasz
FIREBLADE78 #4949 üzenetére
Viszont a tray nem try. :-) És ez így akkor rendben volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged